کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-20 ساعت 21:37)a.rahaa نوشته:  سلام بچه ها. یه سوال داشتم: تایم کاری انستیتو پاستور تجریش توی ایام ماه رمضون رو میخوام بدونم. کسی از شما اطلاع داره؟ متاسفانه یادم نبود این رو با خود انستیتو چک کنم و تصیم دارم فردا اول وقت برم.

شنبه تا چهارشنبه 9-13
پنج شنبه 9-12
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، maryam_fo ، a.rahaa ، محبت ، behfaza ، سی سی
سلام دوستان
امروز همسرم رفته همون درمانگاه پایین انستیتو پاستور تجریش برای مرحله دوم واکسن mmr و بهش گفتن که تموم شده و نداریم. لطفا اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه و ترجیحاً نزدیک سیدخندان باشه به من بگید تا mmr مرحله دوم رو بزنه.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: behfaza
پیدا کردم
درمانگاه شبانه روزی پگاه - خیابان شریعتی - بالاتر از پل سیدخندان - خیابان خواجه عبدالله انصاری نبش کوچه هجدهم
تزریق واکسن mmr دوشنبه ها ساعت 14 تا 19 با وقت قبلی
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، ffrfar ، maryam_fo ، behfaza ، saeedshafiee ، محبت ، ojee
با سلام، اعتبار مدیکال از روزی که دکتر اونگان روی مدارک مهر می زند محاسبه می شود؟

با سلام، اعتبار مدیکال از روزی که دکتر اونگان روی مدارک مهر می زند محاسبه می شود؟
(2013-07-21 ساعت 10:29)negarin60 نوشته:  گلاب به روتون بعد از زدن واکسن آدم حالش بد میشه. مثلا هپاتیت.

نه! اکثرا اتفاقی نمیوفته. ولی خوب اگه هم تغیراتی توی سیستم بدن ایجاد بشه جای نگرانی نداره. طبیعیه! آدم با آدم فرق میکنه
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، exxedus ، زری وحدتی
(2013-07-21 ساعت 11:05)nasr5 نوشته:  با سلام، اعتبار مدیکال از روزی که دکتر اونگان روی مدارک مهر می زند محاسبه می شود؟

اره عزیز.
(2013-07-19 ساعت 20:03)sauv نوشته:  لطفا کسانیکه موفق شدند تو ایران واکسن آبله مرغون بزنند همراه با آدرس اعلام کنند

نیست عزیز خودتو خسته نکن.
سلام به همگی
من امروز انستیتو پاستور تجریش بودم. دوتا نوشته در مورد مراکز تزریق دیدم و گفتم ازشون عکس بگیرم شاید مفید واقع بشه.

[عکس: 24689139451590986255.jpg]

[عکس: 40659862533621198364.jpg]
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: 5ina ، farzadsmile ، Lemony ، سی سی ، محبت ، behfaza ، ojee ، amin arefi ، زری وحدتی ، آلیس-1980
با سلام

من از برندگان ۲۰۱۴ هستم میخواستم بدونم یک سری از واکسن ها رو که توبچگی زدیم و روی کارت معمولی مهرشده است را فقط باید ترجمه کنیم ؟

چون هلال احمر قبول نکرده که رو کارت بین الملل واردکنه واکسن های بچگی رو ؟
واکسن های جدید رو که میزنیم از این به بعد باید رو کارت زرد باشه؟

با تشکر

تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-21 ساعت 15:24)hamid_nazanin نوشته:  با سلام

من از برندگان ۲۰۱۴ هستم میخواستم بدونم یک سری از واکسن ها رو که توبچگی زدیم و روی کارت معمولی مهرشده است را فقط باید ترجمه کنیم ؟

با تشکر

دوست عزیز
شما هرچی کارت مبنی بر دریافت واکسن داری ببر. اونجا دیگه تزریق مجدد انجام نمیشه مگر اینکه اون ایمن سازی زمان مجاز رو گذرونده باشه و منقضی شده باشه.
من خودم تمام کارتهای قدیمی که داشتم رو بردم و اونها هم داخل کارت بین المللی وارد کردن.
بله، تمامی واکسن های دریافتی جدید رو دیگه باید داخل کارت زرد ثبت کنید.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: hamid_nazanin ، ojee ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی

با تشکر

نه دوست من . باید کارت واکسن بین المللی بگیری 10 دقیقه تول نمیکشه برو یکی از شهرهای اطراف اوت کارتا رو هم ببر. یا بیا تهران برو پاستور. دوست من این مسئله رو جدی بگیر والا اونجا کمرت زیر خرج مدیکال خم میشه
تشکر کنندگان: ffrfar ، hamid_nazanin ، محبت ، behfaza ، exxedus ، زری وحدتی
(2013-07-21 ساعت 16:37)love_everlife نوشته:  

با تشکر

نه دوست من . باید کارت واکسن بین المللی بگیری 10 دقیقه تول نمیکشه برو یکی از شهرهای اطراف اوت کارتا رو هم ببر. یا بیا تهران برو پاستور. دوست من این مسئله رو جدی بگیر والا اونجا کمرت زیر خرج مدیکال خم میشه
سلام
دوست خوبم یه سری به مرکز بهداشت استانتون بزن با همون مدارک من از مرکز بهداشت کارت زرد رو گرفتم تمام سابقه تونم وارد میکنن چون خودشون کار واکسناسیون رو انجام میدن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: ojee ، philter ، hamid_nazanin ، behfaza ، exxedus ، زری وحدتی
Wink 
[عکس: 1.jpg]
(2013-07-21 ساعت 10:10)Aryan2014 نوشته:  پیدا کردم
درمانگاه شبانه روزی پگاه - خیابان شریعتی - بالاتر از پل سیدخندان - خیابان خواجه عبدالله انصاری نبش کوچه هجدهم
تزریق واکسن mmr دوشنبه ها ساعت 14 تا 19 با وقت قبلی

امروز رفتم و با پرداخت 25 هزار تومان واکسن زدم. Big Grin
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، KIMIA2005 ، aghaghia ، ghafari88 ، behfaza ، زری وحدتی
سلام مساله اینه که اگر واکسن ها رو زده باشید دیگه نمیتونن دوباره واکسن بزنن نهایتا یک ازمایش انتی بادی می گیرن و مطمین می شن که نیازی به واکسن مجدد نیست
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، زری وحدتی
بچه ها من هفته پیش 2 دوز هپاتیتو با هم به بازمو زدم یه هفته که درد کشیدم هیچ حال جای واکسنم اندازه یه گردو باد کرده و قرمز شده حالا من چیکار کنم نمیرم ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان