کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-07-23 ساعت 11:27)aghaghia نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 11:19)negarin60 نوشته:  دوستان مجرب کسی می تونه بگه حدودا هزینه انجام کل واکسیناسیون برای هر نفر چقدر میشه؟ اینجا اینقدر دیدم می گن برای کاهش هزینه این کار و اون کار رو بکنید خواستم بدونم مگه چقدر میشه؟؟؟ ممنون

منظورشون هزینه واکسن خوردن در مدیکال هست نه در ایران، در ایران آنچنان تفاوتی نمیکنه اگر در مراکز بهداشت، هلال احمر و یا پاستور واکسن هاتون رو بزنید.
نه منظورم همون پاستور بود. اما مدیکال هم بدونم خوب میشه. ممنون ازتون
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
من 5 شنبه میرم واکسن بزنم فکر کنم مرحله اول هپاتیتو میزنم بعدش 10روز بعد وقت مدیکال دارم 2 مرحله دیگش چی میشه؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-23 ساعت 12:33)dybbuk_80 نوشته:  من 5 شنبه میرم واکسن بزنم فکر کنم مرحله اول هپاتیتو میزنم بعدش 10روز بعد وقت مدیکال دارم 2 مرحله دیگش چی میشه؟

باید بعد از برگشت نوبت های دیگه رو ادامه بدین، این موارد رو براتون توی یه لیست علامت میزنن که باید در زمان خودش انجام بشه حتی اگر برای مورد نوبت سوم اونور آب بودین باید اونجا انجام بدین... موارد دیگه که یک نوبته، یا نوبت اولش، همونجا توی مدیکال براتون تزریق میشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-21 ساعت 09:37)Aryan2014 نوشته:  سلام دوستان
امروز همسرم رفته همون درمانگاه پایین انستیتو پاستور تجریش برای مرحله دوم واکسن mmr و بهش گفتن که تموم شده و نداریم. لطفا اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه و ترجیحاً نزدیک سیدخندان باشه به من بگید تا mmr مرحله دوم رو بزنه.

سلام دوست عزیز
میتونید تو درمانگاه بهراد خ اشرفی اصفهانی پایین تر از مرزداران جنب برج نگین رضا بزنید.
موفق باشید
شماره کیس : **2014AS000003 - تعداد افراد کیس : 4 نفر- سفارت : آنکارا- مصاحبه : 9دسامبر - برگه صورتی +فرم 9 سوالی + CV + تعدادی سوال دیگه در مورد شغلم 5 ماه بعد از مصاحبه -تاریخ کلیر شدن همسرم و بچه هام : 4 مارچ. - تعداد آپدیتهای خودم خیلی - تاریخ آخرین آپدیت خودم بهمراه خانوادم 29 می -
تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 10:45)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 00:40)rainyboy نوشته:  شکلش که همونه ! یعنی فقط واسه هزینه بیشتر اینکارو کرده ؟ پس هرجا ببرم واکسنو تو کارت زرد ثبت کنم مشکلی نداره؟ آنتی بادیا چطور؟

دوست عزیز کارت زرد که توی مراکز بهداشت و هلال احمر بعضی شهرستانها صادر میشه شماره سریال داره و دقیقا همونی هستش که توی پاستور صادر میشه ..
شما واکسناتو هر جا که تزریق کردی میتونی ببری همون مرکز بهداشتی شهرستانتون که کارت رو واست صادر کرده واکسنها رو توی کارت ثبت کنه و مهر بزنه نیازی نیست بری پاستور ...

مرسی . خوب الان من مرحله ۲ هپاتیت رو باید بزنم؟ تست آنتی بادی که قبل از زدن واکسن اول هپاتیت گرفتم میزانش ۱۶۱ بود. بعد مثلا آنتی بادی آبله مرغان چطوری تو کارت زرد ثبت میشه؟

تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
با درود
من و همسرم یکشنبه پاستور بودیم و مرحله دوم هپاتیت روزدیم نفری 4500تومان
وجواب تست هردوی ما ایمنی بالای200 و 300 بودShy
تشکر کنندگان: rainyboy ، KIMIA2005 ، exxedus ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 15:12)rainyboy نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 00:40)rainyboy نوشته:  شکلش که همونه ! یعنی فقط واسه هزینه بیشتر اینکارو کرده ؟ پس هرجا ببرم واکسنو تو کارت زرد ثبت کنم مشکلی نداره؟ آنتی بادیا چطور؟

دوست عزیز کارت زرد که توی مراکز بهداشت و هلال احمر بعضی شهرستانها صادر میشه شماره سریال داره و دقیقا همونی هستش که توی پاستور صادر میشه ..
شما واکسناتو هر جا که تزریق کردی میتونی ببری همون مرکز بهداشتی شهرستانتون که کارت رو واست صادر کرده واکسنها رو توی کارت ثبت کنه و مهر بزنه نیازی نیست بری پاستور ...

مرسی . خوب الان من مرحله ۲ هپاتیت رو باید بزنم؟ تست آنتی بادی که قبل از زدن واکسن اول هپاتیت گرفتم میزانش ۱۶۱ بود. بعد مثلا آنتی بادی آبله مرغان چطوری تو کارت زرد ثبت میشه؟
مرحله دوم هپاتیت یکماه پس از تزریق مرحله اول اگه موقعش هستش بایستی بزنید..
تیتر انتی بادی واسه ابله مرغان را انجام میدی و اون مقدارش رو توی کارت زرد وارد میکنند..
مانند عکس زیر جلوی گزینه varicella مقدارتیتر انتی بادی واسه ابله مرغان رو وارد کردند..

[عکس: wodmty6hywhewvavm4dp.jpg]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، زری وحدتی ، behfaza ، سی سی
ممنون علی آقا زحمت کشیدید اما کارت زردی که من گرفتم اون هولوگرام پایینشو نداره برا بقیه دوستان چطوره و امیدوارم نداشتنش مشکل ایجاد نکنه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: rainyboy ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-23 ساعت 16:17)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 15:12)rainyboy نوشته:  

مرحله دوم هپاتیت یکماه پس از تزریق مرحله اول اگه موقعش هستش بایستی بزنید..
تیتر انتی بادی واسه ابله مرغان را انجام میدی و اون مقدارش رو توی کارت زرد وارد میکنند..
مانند عکس زیر جلوی گزینه varicella مقدارتیتر انتی بادی واسه ابله مرغان رو وارد کردند..

[عکس: wodmty6hywhewvavm4dp.jpg]

میزان تیتر آنتی بادی تو این کارت ۲۹ ست درسته ؟ کارت منم هولو گرام رو نداره . الان همه واکسنایی که زدم مهر انستیتو خورده . اگر اینایی که جدید میزنم مهر مثلا بهداشت شهرستان رو بخوره مشکل نداره ؟ راستی اگر از یک ماه چند روز بگذره اشکال نداره ؟ این rubella چیه ؟

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-23 ساعت 12:33)dybbuk_80 نوشته:  من 5 شنبه میرم واکسن بزنم فکر کنم مرحله اول هپاتیتو میزنم بعدش 10روز بعد وقت مدیکال دارم 2 مرحله دیگش چی میشه؟

دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم تا یک ماه قبل از مدیکال نباید واکسن ویروسی زده باشید که هپاتیت هم یکی از اوناست بهتره یک پرسو جویی کنید ببینید زدنش 10 روز قبل از مدیکال واستون مشکل ساز نیست
کیس:201400000XXX/ارسال مدارک: جون/کارنت: گروه اول/نامه دوم: نیمه دوم اکتبر/سفارت: آنکارا/ مصاحبه: 12 دسامبر/ در یافت ویزا 14 دسامبر یک ضرب
برای دیدن فایل دستورالعمل سفارت ترکیه اینجا کلیک کنید
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، amin arefi ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 17:01)محبت نوشته:  ممنون علی آقا زحمت کشیدید اما کارت زردی که من گرفتم اون هولوگرام پایینشو نداره برا بقیه دوستان چطوره و امیدوارم نداشتنش مشکل ایجاد نکنه

محبت جان این عکس مربوط به کارت زرد یکی از دوستان 2013 هستش که توی سفرنامه اش زحمت کشیده بود و گذاشته بود من هم برا نمونه اینجا گذاشتم اون هولوگرم هم که روی کارت چسبونده برچسب مربوط به واکسن انفولانزا هستش که موقع تزریق هولوگرام رو چسبونده به کارتش واسه تاریخش همین ..
بود و نبودش هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خیالت راحت باشه دوست عزیز
(2013-07-23 ساعت 17:23)rainyboy نوشته:  میزان تیتر آنتی بادی تو این کارت ۲۹ ست درسته ؟ کارت منم هولو گرام رو نداره . الان همه واکسنایی که زدم مهر انستیتو خورده . اگر اینایی که جدید میزنم مهر مثلا بهداشت شهرستان رو بخوره مشکل نداره ؟ راستی اگر از یک ماه چند روز بگذره اشکال نداره ؟ این rubella چیه ؟

حداقل بایستی یکماه از تزریق اول گذشته باشه ولی اگه چند روزی بیشتر شد مشکلی نیست خودم حدود دوهفته ای از یکماه گذشته بود که مرحله دوم هپاتیت را تزریق کردم ..rubella هم واکسن سرخچه هستش
تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، محبت ، زری وحدتی
(2013-07-23 ساعت 14:05)rava نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 09:37)Aryan2014 نوشته:  سلام دوستان
امروز همسرم رفته همون درمانگاه پایین انستیتو پاستور تجریش برای مرحله دوم واکسن mmr و بهش گفتن که تموم شده و نداریم. لطفا اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه و ترجیحاً نزدیک سیدخندان باشه به من بگید تا mmr مرحله دوم رو بزنه.

سلام دوست عزیز
میتونید تو درمانگاه بهراد خ اشرفی اصفهانی پایین تر از مرزداران جنب برج نگین رضا بزنید.
موفق باشید

MMR تو مطب پزشکان اطفال زده میشه. خانم دکتر طاهرنژاد به من گفتند منم دیروز رفتم مطب یه متخصص اطفال و با نی نی ها واکسنمو زدم.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، سی سی ، زری وحدتی

ببخشید، وقت مدیکال چیه؟Sad
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-23 ساعت 20:12)snzirani نوشته:  

ببخشید، وقت مدیکال چیه؟Sad

ویزیت دکتریه که معتمد سفارته و در انکارا ,ابوظبی یا ایروان انجام میشه.. شامل چک کردن واکسناتون و زدن کسریاش.. ازمایش خون و عکس و معاینه میشه. که نتیجه همه اونهارو فردای روز مدیکال میرین میگیرین و با خودتون باید ببرین سفارت.
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان