موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 01:12 توسط reza_top60.)
(2013-07-29 ساعت 22:56)محبت نوشته: (2013-07-29 ساعت 21:55)rainyboy نوشته: (2013-07-29 ساعت 21:52)محبت نوشته: (2013-07-29 ساعت 16:52)snzirani نوشته: (2013-07-28 ساعت 13:46)ali99sh نوشته: سلام...
من امروز رفتم انستیتو پاستور، خیلی شلوغ بود، نفری 15000 تومن گرفت و فقط سابقه واکسن هارو تو کارت زرد وارد کرد! همین!
بعد گفت که واکسن MMR رو باید تو یه مرکز دیگه (اشرفی اصفهانی یا تهرانپارس) بزنم و دوباره ببرم که تو کارت وارد کنن!
الان میبینم هپاتیت مرحله 3 مال سال 95 یعنی حدود 18 سال پیش!!! ولی نگفت که دوباره بزنم! واقعاً نمیخواد یا برم بزنم؟
من از دكتر شنيدم بعد از ١٠ سال تست انتي بادي ميگيرند اگه لازم باشه يه ١ مرحله اي ميزنند
سلام دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد و بعد از آزمایش تیتر آنتی بادی یک مرحله تزریق کردیم
میشه بدونم میزان آنتی بادی هپاتیت شما چقدر بود ؟
خواهش میکنم چرا نمیشه 146بود و فکر کنم زیر 200رو بزنن
اگر قبلا سه مرحله واکسن هپاتیت رو زده باشید و آنتی بادیتون زیر 10 باشه یک مرحله یاد آور میزنن.اینو پرسیدم و مطمئن هستم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-29 ساعت 02:33)alirezaghodrat نوشته: (2013-07-29 ساعت 01:26)reza_top60 نوشته: من و همسرم امروز در اصفهان نوبت دوم واکسن mmr رو هم زدیم و واکسن هامون تمام شد و فقط اوایل مهرماه آنفولانزا رو هم بزنیم و بیام پاستور کارت زرد رو بگیرم.حالا بریم مرحله بعد که ترجمه مدارک هست
دوست عزیز چرا کارت زرد را از اصفهان نمیگیرید؟. واکسن mmr را اصفهان کجا میزنند ؟
آخه من دوستن 2013 ایی بود و اصفهان کارت گرفت و برد به دکتر طاهرنژاد نشون داده بود و گفته بود اشتباه برات پر کردند و دوباره هزینه کرد یه کارت دیگه از پاستور گرفت.
برای mmr توی اصفهان اول باید برید مرکز بهداشت شماره یک خ ابن سینا پشتت بیمارستان امین پیش دکتر فارسی معرفی نامه برای نزدیکترین مرکز بهداشت منزلتون بگیرید و دو مرحله به فاصله یک ماه بزنید
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مدیکالا کلا چند روز طول میکشه؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام یک سوال داشتم من در ایتالیا زندگی می کنم مرکز بهداشت شیراز کارت واکسن بچگی رو وارد کارت زرد نکرده وگفته ترجمه کارت برای ارایه به سفارت کافی هست چون خودم در ایران نیستم. و گفته هر واکسنی که در ایتالیا زده شود واردکارت می شود و با همان ترجمه کارت ایران ارایه شود کافی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 13:38)KIMIA2005 نوشته: (2013-07-30 ساعت 13:08)aghaghia نوشته: (2013-07-30 ساعت 12:52)hamid_nazanin نوشته: RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام یک سوال داشتم من در ایتالیا زندگی می کنم مرکز بهداشت شیراز کارت واکسن بچگی رو وارد کارت زرد نکرده وگفته ترجمه کارت برای ارایه به سفارت کافی هست چون خودم در ایران نیستم. و گفته هر واکسنی که در ایتالیا زده شود واردکارت می شود و با همان ترجمه کارت ایران ارایه شود کافی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
یه تماس با انستیتو پاستور تجریش و خانم دکتر طاهر نژاد بگیرید، خودتون یا خانواده تون اگر ایشون هم همین حرف رو بزنن مشکلی نیست، وگرنه برین تهران همین مرکز براتون کارت زرد بگیرن، هر چند برای صدور کارت زرد پاسپورت لازم هست باید زنگ بزنید ببینید چه پیشنهادی بهتون میدن...
دوست عزیز همین مورد واسه دخترم هم پیش اومد مرکز بهداشت شیراز واسه بچه ها کارت زرد صادر نمیکنه و میگه همون کارت واکسن بچگی را واکسنهاشو کامل کنید و مهر بشه و ببرید واسه ترجمه و برا سفارت ببرید مشکلی پیش نمیاد از یکی دوتا از دوستان 2013که سوال کردم گفتند مشکلی نیست و ما هم همین کار رو کردیم با خانم طاهر نژاد صحبت کردم گفتند ما واسه بچه ها هم کارت زرد صادر میکنیم حالاتردید دارم کارت واکسن بچگی رو ببرم واسه ترجمه و برا سفارت ببرم یا برم تهران و کارت زرد دخترم رو بگیرم ؟؟
دوست عزیزم علی آقا من برا بچه هام گرفتم از اراک و تمام واکسنهای بچگیشونو وارد کردن داخلش اما سوال من اینه که من کارت واکسن بچگی خودمو ندارم آیا نیازه واکسنهای بچگیمو وارد کنن و به چه شکل بوده 35سال پیش یا همینا که داریم میزنیم کافیهTD-MMR-هپاتیت
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 15:01)m_yek نوشته: (2013-07-30 ساعت 01:16)reza_top60 نوشته: (2013-07-29 ساعت 02:33)alirezaghodrat نوشته: (2013-07-29 ساعت 01:26)reza_top60 نوشته: من و همسرم امروز در اصفهان نوبت دوم واکسن mmr رو هم زدیم و واکسن هامون تمام شد و فقط اوایل مهرماه آنفولانزا رو هم بزنیم و بیام پاستور کارت زرد رو بگیرم.حالا بریم مرحله بعد که ترجمه مدارک هست
دوست عزیز چرا کارت زرد را از اصفهان نمیگیرید؟. واکسن mmr را اصفهان کجا میزنند ؟
آخه من دوستن 2013 ایی بود و اصفهان کارت گرفت و برد به دکتر طاهرنژاد نشون داده بود و گفته بود اشتباه برات پر کردند و دوباره هزینه کرد یه کارت دیگه از پاستور گرفت.
برای mmr توی اصفهان اول باید برید مرکز بهداشت شماره یک خ ابن سینا پشتت بیمارستان امین پیش دکتر فارسی معرفی نامه برای نزدیکترین مرکز بهداشت منزلتون بگیرید و دو مرحله به فاصله یک ماه بزنید
سلام دوست عزیز من هلال احمر اصفهان کارت زرد گرفتم هپاتیت را زدم ولی برای mmr من را به دکتر افقری معرفی کرد رفتم پیش دکتر گفت 12500 میگیرم فقط مهر میزنم واکسن نمیزنم من هم الان موندم چه کنم
دوست عزیز نری پیش افقری ها.برو به آدرسی که گفتم معرفی نامه بگیر و در مراکز بهداشت دولتی رایگان برات میزنن.
در مورد هلال احمر اصفهان بگم که برای دوستم توی کارت زردش الکی مهر زده بودن که واکسن آبله مرغان زده شده و بعد دکتر طاهر نژاد به دوستم گفته بود که توی کشورهای منطقه میدونن که واکسن آبله مرغان در ایران وجود نداره و گیر نمیاد.نه بخاطر تحریم بلکه سیاست وازرت بهداشت ایران اینه که اجازه بده مردم با گرفتن آبله مرغان در کودکی جامعه برای در برابر این بیماری مقاوم بشه که سیاست درستی هست. و بخاطر این موضوع که دروغگویی حساب میشه گفته بود کل کیس ریجکت میشه.شما هم کارت زرد اصفهان رو ببر پاستور نشون دکتر طاهر نژاد بده چک کنه.