کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام به دوستان عزیز...
امروز صبح، من و همسرم برای شروع واکسیناسیون به انستیتو پاستور تجریش رفتیم. مسیر رسیدن به انستیتو که خیلی ساده است، ما حتی ماشین هم نبردیم! ایستگاه مترو تجریش که پیاده شید 150 متر به سمت خیابان شریعتی برید به انستیتو می رسید. میرید داخل فلش هایی رو که زده واکسن رو دنبال می کنید و دور حیاط قشنگش یه چرخی می زنید به سمت زیرزمین می روید... راستی درهای ورودی و درهای اتاق ها کوتاه هستند سرتون نشکنه!!! امروز بچه های لاتاری فقط یک نفر بود که کیس نامبرش 800 بود واسه ابوظبی مصاحبه داشت، بقیه همه دانشجو بودند...

خانم دکتر طاهرنژاد حقیقتا خانم بسیار محترم ، خوش برخورد و وظیفه شناسی بودند، از ادارات ایران واقعا بعیده...! پیش دکتر رفتیم یک سری سوالاتی پرسیدند که زمان مصاحبه مان کی هستش...؟ آبله مرغان گرفتین...؟ و ... هر سوالی داشتین بپرسید حتما با حوصله جواب می دهند...

دکتر گفتند که از واکسن هپاتیت شروع کنید که تو سه دوره زده می شه... دومی یک ماه بعد، سومی شش ماه بعد
بقیه واکسن ها رو گفتند سه ماه قبل از مصاحبه. در ضمن گفتند که واکسن آنفلوآنزا نداریم یه جورایی کم گیر می آد یا کیفیتش خوب نیست یا گران هستش...! پیشنهاد کردند ترکیه بزنیم...!(با توجه به گیر بودن دکتر اونگان در آنکارا)

2 تا ویزیت دکتر
2 تا تزریق هپاتیت مرحله اول
2 تا آزمایش خون برای آبله مرغان(جوابش یک هفته می آد)
2 تا درخواست کارت واکسن بین المللی
جمعا شد تقریبا پنجاه هزار تومان

تشکر کنندگان: aghaghia ، ghafari88 ، محبت ، ojee ، H Pier ، ffrfar ، azar1348 ، love_everlife ، سی سی ، nedaba ، زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-28 ساعت 14:55)محبت نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:48)love_everlife نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:46)ali99sh نوشته:  سلام...
من امروز رفتم انستیتو پاستور، خیلی شلوغ بود، نفری 15000 تومن گرفت و فقط سابقه واکسن هارو تو کارت زرد وارد کرد! همین!
بعد گفت که واکسن MMR رو باید تو یه مرکز دیگه (اشرفی اصفهانی یا تهرانپارس) بزنم و دوباره ببرم که تو کارت وارد کنن!
الان میبینم هپاتیت مرحله 3 مال سال 95 یعنی حدود 18 سال پیش!!! ولی نگفت که دوباره بزنم! واقعاً نمیخواد یا برم بزنم؟

اگه 3 مرحله زدی دیگه نمیخواد. مهم نیس برای کی باشه
سلام اعتبارش 10 ساله ست اما یه آزمایش تیتر آنتی بادی مینویسن براتون و اگه نیاز بود یک مرحله یادآوری براتون میزنن
اگه اعتبارش 10 ساله پس چرا دکتر تو انستیتو که زیر برگرو تائید کرد چیزی نگفت؟ حتی نگفت که تست آنتی بادی بدم!
فکر کنم باید یه تست کلی بدم.. میشه؟ حتی راجع به آبله مرغان هم سوالی نکرد!!
راستی کسی هست که قبلاً هپاتیت زده باشه و دوباره براش بزنن؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
من امروز رفتم انستیتو پاستور، خیلی شلوغ بود، نفری 15000 تومن گرفت و فقط سابقه واکسن هارو تو کارت زرد وارد کرد! همین!
بعد گفت که واکسن MMR رو باید تو یه مرکز دیگه (اشرفی اصفهانی یا تهرانپارس) بزنم و دوباره ببرم که تو کارت وارد کنن!
الان میبینم هپاتیت مرحله 3 مال سال 95 یعنی حدود 18 سال پیش!!! ولی نگفت که دوباره بزنم! واقعاً نمیخواد یا برم بزنم؟

دوست عزيز mmr رو ميتونيد تو مركزي كه كمي پايينتر از پاستور تجريش هست بزنيد و كارتش رو ببريد پاستور تا تو كارت بين المللي وارد كنن Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: ali99sh ، azar1348 ، exxedus ، behfaza
(2013-07-28 ساعت 11:04)mehdikhosro نوشته:  سلام
با توجه به كيس نامبر بنده، فكر مي كنين بايد زدن واكسن ها رو از كي شروع كنم؟؟
با توجه به ناياب بودن هپاتيت، يكي از دوستانم برام گير آورده... اگه الان بزنم مشكلي پيش مياد؟
ممنون از شما

تو تهران كه واكسن هپاتيت كمياب نيست و هفته پيش پاستور تجريش داشت و ميزدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: behfaza
من و همسرم امروز در اصفهان نوبت دوم واکسن mmr رو هم زدیم و واکسن هامون تمام شد و فقط اوایل مهرماه آنفولانزا رو هم بزنیم و بیام پاستور کارت زرد رو بگیرم.حالا بریم مرحله بعد که ترجمه مدارک هست
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، azar1348 ، love_everlife ، exxedus ، behfaza
(2013-07-29 ساعت 01:26)reza_top60 نوشته:  من و همسرم امروز در اصفهان نوبت دوم واکسن mmr رو هم زدیم و واکسن هامون تمام شد و فقط اوایل مهرماه آنفولانزا رو هم بزنیم و بیام پاستور کارت زرد رو بگیرم.حالا بریم مرحله بعد که ترجمه مدارک هست

دوست عزیز چرا کارت زرد را از اصفهان نمیگیرید؟. واکسن mmr را اصفهان کجا میزنند ؟
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
سلام
ميشه يه ليستي از كليه واكسن هايي كه بايد بزنيم (بهمراه چند مرحله) بگيد؟؟؟؟؟
اينا رو مي دونم
1. هپاتيت B (سه مرحله)
2. MMR (چند مرحله ؟؟)
3. آنفلوانزا (؟)
4. ؟
5. ؟
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
(2013-07-29 ساعت 09:18)mehdikhosro نوشته:  سلام
ميشه يه ليستي از كليه واكسن هايي كه بايد بزنيم (بهمراه چند مرحله) بگيد؟؟؟؟؟
اينا رو مي دونم
1. هپاتيت B (سه مرحله)
2. MMR (چند مرحله ؟؟)
3. آنفلوانزا (؟)
4. ؟
5. ؟

آقا مهدی جان عزیز
قبل از مطرح کردن سوال، تاپیک رو مطالعه کنید. به جوابتون می رسید.

این پست رو بخونید.

(2013-07-29 ساعت 00:18)lonelyman نوشته:  

دوست عزيز mmr رو ميتونيد تو مركزي كه كمي پايينتر از پاستور تجريش هست بزنيد و كارتش رو ببريد پاستور تا تو كارت بين المللي وارد كنن Tongue

دوستان می گن که اونجا تموم کرده ظاهراً ...
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، محبت ، behfaza ، ali99sh
من بازهم این سوال برام هست که اگه هپاتیت 10 سالس چرا دکتر تو انستیتو کارتو تائید کرد و حتی برام آزمایش هم ننوشت!؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: behfaza

من از دكتر شنيدم بعد از ١٠ سال تست انتي بادي ميگيرند اگه لازم باشه يه ١ مرحله اي ميزنند
تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh
(2013-07-28 ساعت 23:01)ali99sh نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 14:55)محبت نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:48)love_everlife نوشته:  

اگه 3 مرحله زدی دیگه نمیخواد. مهم نیس برای کی باشه
سلام اعتبارش 10 ساله ست اما یه آزمایش تیتر آنتی بادی مینویسن براتون و اگه نیاز بود یک مرحله یادآوری براتون میزنن
اگه اعتبارش 10 ساله پس چرا دکتر تو انستیتو که زیر برگرو تائید کرد چیزی نگفت؟ حتی نگفت که تست آنتی بادی بدم!
فکر کنم باید یه تست کلی بدم.. میشه؟ حتی راجع به آبله مرغان هم سوالی نکرد!!
راستی کسی هست که قبلاً هپاتیت زده باشه و دوباره براش بزنن؟
سلام
بله دوست عزیز خودم و همسرم 14سال پیش واکسن هپاتیت رو زده بودیم و بعد از تست آنتی بادی یک دوره یادآوری برای من زدن البته توی ارسالهای همین تاپیک خوندم این مورد رو شما برای آبله مرغون و هپاتیت تیتر آنتی بادی رو بگیر اگرلازم بود واکسنشو بزن انقدر استرس نداره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh ، زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 16:52)snzirani نوشته:  

من از دكتر شنيدم بعد از ١٠ سال تست انتي بادي ميگيرند اگه لازم باشه يه ١ مرحله اي ميزنند
سلام دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد و بعد از آزمایش تیتر آنتی بادی یک مرحله تزریق کردیم

تشکر کنندگان: rainyboy ، behfaza ، ali99sh ، زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 21:52)محبت نوشته:  

سلام دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد و بعد از آزمایش تیتر آنتی بادی یک مرحله تزریق کردیم

میشه بدونم میزان آنتی بادی هپاتیت شما چقدر بود ؟

تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh
عزیزان سلام
اینطوریکه می گویند نباید قبل از یکماه مانده به مصاحبه واکسنی زد. پس افرادی که در مهر مصاحبه دارند بابت واکسن انفولانزا چکارباید بکنند ؟چون واکسن انفولانزا از اول مهر به بعد برای سال جدید می اید والان واکسن انفولانزا را نمی زنند واگر هم بزنند تا مهر بیشتر اعتبار ندارد
تشکر کنندگان: سی سی ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-29 ساعت 21:55)rainyboy نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 21:52)محبت نوشته:  

میشه بدونم میزان آنتی بادی هپاتیت شما چقدر بود ؟
خواهش میکنم چرا نمیشه 146بود و فکر کنم زیر 200رو بزنن

تشکر کنندگان: aghaghia ، azar1348 ، behfaza ، سی سی ، kiana11 ، ali99sh ، ojee ، rainyboy ، زری وحدتی ، USA2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان