کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
هیچکس نیست که تو اهواز واکسن هپاتیت زده باشه؟ آدرس یا تلفن مرکزی که زدید رو میدین؟‌

تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-27 ساعت 00:56)سی سی نوشته:  در ضمن یه سوال; در مورد تست تیتر آنتی بادی MMR کسی اطلاعی داره. یعنی من اگه تست رو انجام بدم و مشخص بشه که مصونیت دارم ازم قبول میکنن که واکسن نزنم؟

بستگی به دکتر معتمد سفارت داره ولی معمولاً بله. قبول می کنند.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: love_everlife ، behfaza ، سی سی ، ojee ، محبت ، H Pier ، زری وحدتی
سلام
با توجه به كيس نامبر بنده، فكر مي كنين بايد زدن واكسن ها رو از كي شروع كنم؟؟
با توجه به ناياب بودن هپاتيت، يكي از دوستانم برام گير آورده... اگه الان بزنم مشكلي پيش مياد؟
ممنون از شما
2014AS000068XX (+همسرم) | سفارت: آنكارا > ابوظبي| کارنت: 10th of April مصاحبه: 4th week of June ویزا : ورود به آمریکا: |
آدمی که منتظر است هیچ نشانه ای ندارد
فقط با هر صدایی برمیگردد
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
سلام
بنظرتون سه شنبه که تعطیله انستیتو پاستور تجریش بازه ؟!!!؟!
کیس نامبر : 2014AS000000XX - تعداد اعضا : دو نفر ( همسر) -کنسولگری آنکارا - مقصد : مریلند - ارسال فرمها : June 2013- 23th
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza
(2013-07-28 ساعت 11:06)carpediem نوشته:  سلام
بنظرتون سه شنبه که تعطیله انستیتو پاستور تجریش بازه ؟!!!؟!

خیر دوست عزیز تعطیلن.
تشکر کنندگان: carpediem ، زری وحدتی ، behfaza ، lonelyman
سلام
دوستان از اونجایی که من مشهد هستم و ممکنه عزیزانی باشند که در مشهد اند و فقط خواننده هستند اطلاعات زدن واکسن هپاتیت که تو مشهد نایاب شده رو مینویسم.
ببنید دوستان در مشهد همه مراکز بهداشت هپاتیت دارن اما فقط به عزیزانی تزریق میکنند که یا دیالیز میکنند و یا شغل پرخطر مثل دندان پزشکی و جراحی دارند و یا از نزدیکانی که با انها زندگی میکنند (مثل پدر مادر و یا همسر و فرزند و برادرو خواهر) هپاتیت داشته باشند.
مرکز بهداشت شاندیز روبه روی حسین شیشلیکی 5 شنبه ها میزنند و مدرکی هم نمی خواهند فقط باید وجدانتان خواب باشد و دروغ بگویید که یکی از موارد بالا هستید( من توصیه نمیکنم دروغ بگویید از نظر اخلاقی درست نیست به خاطر یک واکسن خودتان را مدیون افرادی کنید که واقعا به ان نیاز دارند)
مراکز خصوصی
دکتر خلقتی در پرستار 1 گفت در ازای 100 هزار تومن بایت هر تزریق واکسن را میزند!!!!!!!!!!!
مرکز درمانی سهروردی در سه راه اب وبرق.
مرکز درمانی شوریده در بلوار فردوسی.
این مراکز هم میگویند دارند. اما هیچ کدام حاضر نشدند بزنند.!!!!!!!!!!!!
سهروردی گفت اگر معرفی از مرکز بهداشت داشته باشید و یا از دکتر برگه باورید با 10000 تومن میزنیم اما وقتی بردیم جا زدند!!!و گفتند بریداخر ماه رمضان بیایید
و در نهایت همسر گرامی با سختی بسیار رفت تهران و زد . و چون کار دیگری هم داشت برایش از نظر اقتصادی به صرفه بود وگرنه همین مشهد با 100 بزنید ارزان تر از رفت و امد به تهران درمیاید.
خلاصه اینکه دوستان اگر میخواهید در مشهد هپاتیت بزنید باید بسیار پیگیر باشید و به هیچ عنوان نگویید برای سفارت میخواهم.لحن سخنتان را عوض کنید و مثل ما حق با جانب نباشید و از هر دوست و اشنایی هم سوال بپرسید.(واکسن هپاتیت را نمیتوان خریداری کرد.نمیتوان حمل و نقل هم کرد چون دمای خاص لازم است و حتی در صورت تغییر دمایی یک درجه فاسد خواهد شد این اطلاعات را انستیو پاستور در اختیار همسرم گذاشته بود)
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: ojee ، ghafari88 ، behfaza ، inforfang ، lonelyman ، remarya
(2013-07-21 ساعت 11:14)love_everlife نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 10:29)negarin60 نوشته:  گلاب به روتون بعد از زدن واکسن آدم حالش بد میشه. مثلا هپاتیت.

نه! اکثرا اتفاقی نمیوفته. ولی خوب اگه هم تغیراتی توی سیستم بدن ایجاد بشه جای نگرانی نداره. طبیعیه! آدم با آدم فرق میکنه
همسر من بعد از واکسن هپاتیت دو روز تب کرد . اما من با نظر دوستمون موافقم ادم با ادم فرق میکنه. ممکنه شما اصلا مشکلی نداشته باشید.
(2013-07-22 ساعت 19:26)nedali نوشته:  بچه ها من هفته پیش 2 دوز هپاتیتو با هم به بازمو زدم یه هفته که درد کشیدم هیچ حال جای واکسنم اندازه یه گردو باد کرده و قرمز شده حالا من چیکار کنم نمیرم ؟
اخه چرا 2 دوز؟به دکتر مراجعه کنید .یا شما برای سلامتی خودتون اهمیت قائل نیستید یا خبر ندارید که هرگونه راهنمایی اشتباه در این زمینه ها ممکن است خسارات جبران ناپذیری داشته باشد !! واقعا هرچی فکر میکنم علت اینکه چرا تا کنون به پزشک مراجعه نکردید و به جاش سوالتون رو اینجا مطرح کردید رو متوجه نمیشم!!
(2013-07-23 ساعت 11:19)negarin60 نوشته:  دوستان مجرب کسی می تونه بگه حدودا هزینه انجام کل واکسیناسیون برای هر نفر چقدر میشه؟ اینجا اینقدر دیدم می گن برای کاهش هزینه این کار و اون کار رو بکنید خواستم بدونم مگه چقدر میشه؟؟؟ ممنون
دوست عزیز اگر سفرنامه های سال گذشته رو بخونید(البته با توجه به محل مصاحبه و حساسیت های پزشک های معتمد سفارت) خودتون میتونید یه هزینه کلی ازش دربیارید.یادمه توی سفرنامه اقای بیات هزینه ها هم لیست شده بود.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: behfaza
سلام بر همگی
در مورد واکسن MMRسوال داشتم. جایی رو دوستان میشناسند که واکسن رو باقیمت مناسب تزریق کنه؟ من چندجا تماس گرفتم که گفتند برای بزرگسالان تزریق نمیکنند ونهایتا درمانگاه شبانه روزی بهراد رو پیدا کردم که گفتند این کارو انجام میدن با قیمت 27800 تومان توی بزرگراه اشرفی اصفهانی که نسبتا به ما دوره .کسی از دوستان جایی رو تو مرکز شهر سراغ دارند که بشه با مترو رفت و اینکه در موزد پزشکان متخصص اطفال چطوری حساب میکنند.دوستان لطفا چند جارو که میشناسند معرفی کنند.متشکرم
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
سلام...
من امروز رفتم انستیتو پاستور، خیلی شلوغ بود، نفری 15000 تومن گرفت و فقط سابقه واکسن هارو تو کارت زرد وارد کرد! همین!
بعد گفت که واکسن MMR رو باید تو یه مرکز دیگه (اشرفی اصفهانی یا تهرانپارس) بزنم و دوباره ببرم که تو کارت وارد کنن!
الان میبینم هپاتیت مرحله 3 مال سال 95 یعنی حدود 18 سال پیش!!! ولی نگفت که دوباره بزنم! واقعاً نمیخواد یا برم بزنم؟
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-07-28 ساعت 13:46)ali99sh نوشته:  سلام...
من امروز رفتم انستیتو پاستور، خیلی شلوغ بود، نفری 15000 تومن گرفت و فقط سابقه واکسن هارو تو کارت زرد وارد کرد! همین!
بعد گفت که واکسن MMR رو باید تو یه مرکز دیگه (اشرفی اصفهانی یا تهرانپارس) بزنم و دوباره ببرم که تو کارت وارد کنن!
الان میبینم هپاتیت مرحله 3 مال سال 95 یعنی حدود 18 سال پیش!!! ولی نگفت که دوباره بزنم! واقعاً نمیخواد یا برم بزنم؟

اگه 3 مرحله زدی دیگه نمیخواد. مهم نیس برای کی باشه
تشکر کنندگان: ali99sh ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-28 ساعت 13:25)20142ddc نوشته:  سلام بر همگی
در مورد واکسن MMRسوال داشتم. جایی رو دوستان میشناسند که واکسن رو باقیمت مناسب تزریق کنه؟ من چندجا تماس گرفتم که گفتند برای بزرگسالان تزریق نمیکنند ونهایتا درمانگاه شبانه روزی بهراد رو پیدا کردم که گفتند این کارو انجام میدن با قیمت 27800 تومان توی بزرگراه اشرفی اصفهانی که نسبتا به ما دوره .کسی از دوستان جایی رو تو مرکز شهر سراغ دارند که بشه با مترو رفت و اینکه در موزد پزشکان متخصص اطفال چطوری حساب میکنند.دوستان لطفا چند جارو که میشناسند معرفی کنند.متشکرم

کلنیک غرب توی ونک.
البته شما میتونی تا اریاشهر با مترو بیای تا درمانگاه بهراد 10 دقیقه با ماشین راهه.
تشکر کنندگان: ali99sh ، ghafari88 ، 20142ddc ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-07-28 ساعت 13:48)love_everlife نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 13:46)ali99sh نوشته:  سلام...

اگه 3 مرحله زدی دیگه نمیخواد. مهم نیس برای کی باشه
سلام اعتبارش 10 ساله ست اما یه آزمایش تیتر آنتی بادی مینویسن براتون و اگه نیاز بود یک مرحله یادآوری براتون میزنن
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، ali99sh ، زری وحدتی
(2013-07-27 ساعت 00:35)rainyboy نوشته:  هیچکس نیست که تو اهواز واکسن هپاتیت زده باشه؟ آدرس یا تلفن مرکزی که زدید رو میدین؟‌

بیمارستان نفت داره ولی نمیدونم آزاد میزنه یا نه ، برو یه سر بزن ضرر نداره ، قسمت بهداشت و طب صنعتی جنب درب ورودی به محوطه بیمارستان .
من فردا برات میپرسم که اگه اونجا نزدن باید کجا بری .
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: behfaza ، rainyboy ، love_everlife ، زری وحدتی ، puya2000100
(2013-07-28 ساعت 11:04)mehdikhosro نوشته:  سلام
با توجه به كيس نامبر بنده، فكر مي كنين بايد زدن واكسن ها رو از كي شروع كنم؟؟
با توجه به ناياب بودن هپاتيت، يكي از دوستانم برام گير آورده... اگه الان بزنم مشكلي پيش مياد؟
ممنون از شما
سلام
هپاتیت وTD رو شروع کنید پروسه ش 6ماهه و 7ماهه ست در 3مرحله
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، mehdikhosro ، زری وحدتی
(2013-07-28 ساعت 14:57)azar1348 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 00:35)rainyboy نوشته:  هیچکس نیست که تو اهواز واکسن هپاتیت زده باشه؟ آدرس یا تلفن مرکزی که زدید رو میدین؟‌

بیمارستان نفت داره ولی نمیدونم آزاد میزنه یا نه ، برو یه سر بزن ضرر نداره ، قسمت بهداشت و طب صنعتی جنب درب ورودی به محوطه بیمارستان .
من فردا برات میپرسم که اگه اونجا نزدن باید کجا بری .

فردا میرم ببینم . مرسی . میبینین واسه یه واکسن ساده چقدر باید بگردیم ؟Sad

تشکر کنندگان: زری وحدتی ، behfaza ، رضا صالحی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان