کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان ما رفتیم پاستور و با اینکه 2 نوبت TD رو برامون قبلا وارد کرده بودن اما خانم دکتر گفتن که جدیدا به تاریخ های قبل گیر می دن شما 2 نوبت دیگه هم بزنین که مشکلی نباشه، یعنی کلا 4 تا تاریخ برای TD داریم ما تو کارت، البته رایگان بود و مشکلی نداشتیم Cool
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: philter ، pari pariaaa ، maziar irani ، EKAM ، مهدی 2014 ، behfaza
دوستان عزیز می تونند با مراجعه به مراکز بهداشت شهر خودشان همه واکسنها ( هپاتیت،دیفتری کزار، MMR، مننژیت، آنفولانزا) را بطور مجانی تزریق کنند خصوصا توی شهرهای کوچک این امر به سادگی میسر است
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: محبت ، exxedus ، behfaza ، ffrfar
دوستان یه سوال . وقتی که ام ام آر رو زدین جوابشو می بریم انیستتو پاستور وارد کارت می کنه یا خود همون جایی که زدیم وارد کارت بین المللی می کنه ؟ Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-19 ساعت 10:30)nasim نوشته:  دوستان یه سوال . وقتی که ام ام آر رو زدین جوابشو می بریم انیستتو پاستور وارد کارت می کنه یا خود همون جایی که زدیم وارد کارت بین المللی می کنه ؟ Smile

سلام نسیم خانم
کارت رو می برید پاستور تا اون ها وارد کارت بین الملیتون کنند.
البته اگر دقت کنید در صفحات قبل تر راجع یه این موضوع بارها صحبت شده بوده. Smile
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ojee ، nasim ، محبت ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 09:12)sharifian نوشته:  دوستان ما رفتیم پاستور و با اینکه 2 نوبت TD رو برامون قبلا وارد کرده بودن اما خانم دکتر گفتن که جدیدا به تاریخ های قبل گیر می دن شما 2 نوبت دیگه هم بزنین که مشکلی نباشه، یعنی کلا 4 تا تاریخ برای TD داریم ما تو کارت، البته رایگان بود و مشکلی نداشتیم Cool

علت گير دادنشون بيشتر بخاطر اشتباهيه كه تو تاريخ ميكنند نه در تعدادش اينو الان تو تاپيك 2013 خوندم كه جديدا براي يكي اتفاق افتاده ... بهتره بديم دكتر ديگه تاريخارو چك كنه...
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، سی سی ، sharifian ، محبت ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 12:05)EKAM نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 09:12)sharifian نوشته:  دوستان ما رفتیم پاستور و با اینکه 2 نوبت TD رو برامون قبلا وارد کرده بودن اما خانم دکتر گفتن که جدیدا به تاریخ های قبل گیر می دن شما 2 نوبت دیگه هم بزنین که مشکلی نباشه، یعنی کلا 4 تا تاریخ برای TD داریم ما تو کارت، البته رایگان بود و مشکلی نداشتیم Cool

علت گير دادنشون بيشتر بخاطر اشتباهيه كه تو تاريخ ميكنند نه در تعدادش اينو الان تو تاپيك 2013 خوندم كه جديدا براي يكي اتفاق افتاده ... بهتره بديم دكتر ديگه تاريخارو چك كنه...
سلام
ضمن تایید صحبتهای این دوست خوبم بگم ضمن کنترل تاریخ صحیح تزریقها در وقت درستش حتما خودتون با سایتی مثلtime.irکه بهترینشونه تبدیل تاریخهای شمسی به میلادی رو و ترتیب نگارشش رو کنترل کنید در مورد کارت زرد خانواده خودم چندین مورد اشتباه بود دقت کنید سال-روز-ماه باشه البته در بالای کارت زرد هم این مورد قید شده
موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: sharifian ، philter ، EKAM ، behfaza ، ojee ، ffrfar
من حدودا 10 سال پیش 3 دوره هپاتیتمو زدم ، به نظرتون یاد آور بزنم یا نه؟ یادم رفت از دکتر بپرسم

و اینکه امضام رو چطوری فعال کنم؟
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
تشکر کنندگان: مهدی 2014 ، behfaza
(2013-08-19 ساعت 13:34)sharifian نوشته:  من حدودا 10 سال پیش 3 دوره هپاتیتمو زدم ، به نظرتون یاد آور بزنم یا نه؟ یادم رفت از دکتر بپرسم

يك تست آنتي بادي ميدين مشخص ميشه لازمه يا نه كه براي من (10 سال پيش و كارتمم گم شده بود) لازم نبود.
براي امضا برين "كنترل پنل كاربر" در منو تصحيح كنيد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: sharifian ، محبت ، behfaza ، ojee
(2013-08-19 ساعت 13:48)EKAM نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 13:34)sharifian نوشته:  من حدودا 10 سال پیش 3 دوره هپاتیتمو زدم ، به نظرتون یاد آور بزنم یا نه؟ یادم رفت از دکتر بپرسم

يك تست آنتي بادي ميدين مشخص ميشه لازمه يا نه كه براي من (10 سال پيش و كارتمم گم شده بود) لازم نبود.

به نظر من بهترین مرجع در این مورد خانم دکتر انیستیتو هست.
موفق باشین Smile Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، ffrfar
(2013-08-19 ساعت 14:57)مهدی 2014 نوشته:  

موفق باشین Smile Smile
سلام
مدت زمانی که واکسن هپاتیتb ایمنی میاره 10ساله که پس از این مدت یه تست آنتی بادی شخص میده و در صورت نیاز 1 مرحله تزریق داره اما اگر باز هم به فکر خودتون هستید نه مدیکال بعد از 15روز تست آنتی بادی دوم انجام میشه و در موارد کمی نیاز به تزریق دوم هست.اما در پروسه مدیکال همیشه
ثبت یک مرحله تست آنتی بادی البته بعد از ثبت 3دوره تزریق قبلی و در صورت نیاز تزریق و ثبت یک مرحله یادآوری کفایت کرده. موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، سی سی ، exxedus ، amin arefi ، behfaza ، EKAM ، ojee ، noobnoobi ، sharifian
(2013-08-19 ساعت 15:45)سی سی نوشته:  سلام دوستان. یه سوال...
کسی میدونه که دکتر شوکلا (ابوظبی) تست آنتی بادی از ایران رو قبول میکنه؟
واقعیتش من فقط یک تزریق MMR در کارت زردم وارد شده. اما دو بار قبل از اون این واکسن رو تزریق کردم و مطمئنم ازش. ولی متاسفانه کارتش گم شده.
دوست داشتم بدونم اگه تست آنتی بادی از ایران ببرم برای دکتر شوکلا قبول میکنه ازم؟
آزمایشگاه خاصی باید برم برای تست تو ایران؟
اگه به خود دکتر شوکلا جریان رو بگم قبول میکنه همونجا ازم تست بگیره؟

اصلا دلم نمیخواد الکی واکسن اضافه بزنم. به خصوص که یک مرحله هم تا همینجا زیادی تزریق کردم.
بله دوست عزیز
تست آنتی بادی رو قبول میکنه, معمولا آزمایشگاههای معتبر تستش رو دارند.
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، EKAM ، ojee ، سی سی ، محبت ، noobnoobi
(2013-08-19 ساعت 21:00)سی سی نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 17:12)kasrafo نوشته:  بله دوست عزیز
تست آنتی بادی رو قبول میکنه, معمولا آزمایشگاههای معتبر تستش رو دارند.
واااای اگه بونید این که گفتید چقدر خوشحالم کرد. من بار آخری که MMR زدم (دفعه سوم!!!) بدنم بد واکنش داد و کارم به بیمارستان کشید. اصلا هم معلوم نشد چرا... چون به هیچ چیز خاصی آلرژی نداشتم. اما اینجوری شد. همش میترسم که بار چهارم هم بزنن برام.

فقط یه سوال دوست خوب; شما از اینی که گفتید مطمئنید؟ مثلا تو سفرنامه بچه ها خوندید یا خودتون تجربه داشتید؟

مرسی از پاسختون...
ایشون خودشون پزشک هستند Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: سی سی ، ojee ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-18 ساعت 01:40).YAS نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 11:54)m_yek نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:55)philadelphia نوشته:  من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?

سلام همشهری میشه بکی چه واکسنهایی زدی اصفهان mmr تو اصفهان نیست

همه رو انجام بده بعد ببر تهران تایید کنن

سلام همشهریها
من واکسن MMR را با نامه ای که از دکتر فارسی گرفتم توی بهداشت نواب صفوی زذم .
فقط نمیدونم خود کارت زرد را باید کجا دکتر تأیید کنه؟ کسی میدونه؟ البته مهرهاش خورده منظورم آخره کارته.
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، .YAS ، محبت
(2013-08-19 ساعت 15:29)محبت نوشته:  
(2013-08-19 ساعت 14:57)مهدی 2014 نوشته:  

موفق باشین Smile Smile
سلام
مدت زمانی که واکسن هپاتیتb ایمنی میاره 10ساله که پس از این مدت یه تست آنتی بادی شخص میده و در صورت نیاز 1 مرحله تزریق داره اما اگر باز هم به فکر خودتون هستید نه مدیکال بعد از 15روز تست آنتی بادی دوم انجام میشه و در موارد کمی نیاز به تزریق دوم هست.اما در پروسه مدیکال همیشه
ثبت یک مرحله تست آنتی بادی البته بعد از ثبت 3دوره تزریق قبلی و در صورت نیاز تزریق و ثبت یک مرحله یادآوری کفایت کرده. موفق باشید
دوستای عزیز واکسن هپاتیت کلا سه مرحله ای هستش بعداز سه بار تزیق(اول .1ماه.6ماه)دیگه یادآور نداره .
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-19 ساعت 21:39)امین 13 نوشته:  
(2013-08-18 ساعت 01:40).YAS نوشته:  
(2013-08-17 ساعت 11:54)m_yek نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:55)philadelphia نوشته:  من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?

سلام همشهری میشه بکی چه واکسنهایی زدی اصفهان mmr تو اصفهان نیست

همه رو انجام بده بعد ببر تهران تایید کنن

سلام همشهریها
من واکسن MMR را با نامه ای که از دکتر فارسی گرفتم توی بهداشت نواب صفوی زذم .
فقط نمیدونم خود کارت زرد را باید کجا دکتر تأیید کنه؟ کسی میدونه؟ البته مهرهاش خورده منظورم آخره کارته.

سلام
همین کارت رو که مشخص میکنه MMR زدین رو میبرین پاستور، تو کارت بین المللی تون وارد می کنن و کارت پاستورتون رو هم دکتر مستقر در اونجا مهر و امضا می کنه
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان