کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-16 ساعت 18:32)Niyousha نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 17:06)rainyboy نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 16:18)Niyousha نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 15:15)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:45)Niyousha نوشته:  خانه بهداشت تبريز ديفتري كزاز و mmr رو هر چنتا بگي رايگان ميزنه،گفت هپاتيت داشتيم اونم رايگان ميزديم Big Grin
چه خوب! من برای یک مرحله mmr بیست و هفت تومن Big Grin
مرحله دوم رو برين خانه بهداشت شهرتون بزنيد ، فكر كنم خانه هاي بهداشت سراسر ايران رايگان باشه .من اينجا كه رفتم سرشون خلوت خلوت بود ، خانم منو ديد طفلكي ذوق زده شد.

در تایید حرف شما باید بگم من برای دو مرحله MMR و مرحله TD هیچ مبلغی پرداخت نکردم . البته مننژیت و یه مرحله دیگه TD هم قبلا زده بودم یه مبلغ ناچیز شده بود. فقط واسه یه مرحله هپاتیت تا حالا پول دادم یادم نیست چند بودCoolCoolCool
شما چرا مننژيت زدين؟ تا جايي كه من ميدونم بالاي ١٨ سال مننژيت نميخواد

واسه سربازی زدم و هنوز ۲ سالش تمام نشده

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، Niyousha
(2013-08-16 ساعت 18:32)Niyousha نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 17:06)rainyboy نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 16:18)Niyousha نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 15:15)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 11:45)Niyousha نوشته:  خانه بهداشت تبريز ديفتري كزاز و mmr رو هر چنتا بگي رايگان ميزنه،گفت هپاتيت داشتيم اونم رايگان ميزديم Big Grin
چه خوب! من برای یک مرحله mmr بیست و هفت تومن Big Grin
مرحله دوم رو برين خانه بهداشت شهرتون بزنيد ، فكر كنم خانه هاي بهداشت سراسر ايران رايگان باشه .من اينجا كه رفتم سرشون خلوت خلوت بود ، خانم منو ديد طفلكي ذوق زده شد.

در تایید حرف شما باید بگم من برای دو مرحله MMR و مرحله TD هیچ مبلغی پرداخت نکردم . البته مننژیت و یه مرحله دیگه TD هم قبلا زده بودم یه مبلغ ناچیز شده بود. فقط واسه یه مرحله هپاتیت تا حالا پول دادم یادم نیست چند بودCoolCoolCool
شما چرا مننژيت زدين؟ تا جايي كه من ميدونم بالاي ١٨ سال مننژيت نميخواد
سلام شما یه سر به http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid391758 بزنWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS
(2013-08-16 ساعت 15:01)emy_viery نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان
من از سایت سفارت ترکیه واکسنهایی رو که باید زده بشه در آوردم و با ترجمه پارسی در اینجا جدول می‌کنم.
دوستان اگر اطلاعاتی در مورد اونها دارن لطف کنن و در اینجا پاسخ بدن تا همه استفاده کنیم.
این اطلاعات میتونه شامل محل تزریق، هزینه، نحوه تزریق، مدت اعتبار و ... باشه.

[عکس: 45486935871629749096.jpg]

سلام
یه سر به http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid391744 و اینجا http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid391766 و http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid391584 و http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid389410 و http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid394170 بزنید
موفق باشید.

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، sorooosh ، ffrfar
ما سفارت ارمنستان بودیم وواکسن منژیت لازم نبود بزنیم امازدیم .درآمریکا بعضی کالجهای تحصیلی ازدانشجوها درخواست کردند که بزنندوهزینه 100دلاری پرداخت کردند برای افرادی که تگزاس میرن هم توصیه شده که این واکسن بزنند.اگردردسترس بودوبا مشورت پزشک بزنید.من یادم میاد این واکسن درهلال احمرزدم وخیلی اتفاقی رفته بودم اونجا که برای کارت زرد سوال کنم ومسول اونجا به من گفت که ما واکسن منژیت داریم اگردوست دارید میتونیدبزنید .
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: EKAM ، KIMIA2005 ، behfaza ، محبت ، philter ، pari pariaaa ، maryam_a ، ffrfar
(2013-08-17 ساعت 00:37)shadel نوشته:  [quote='darbandy' pid='326877' dateline='1367496801']
باسلام
دوتا سوال داشتم:
1-دخترم ده شهریور 92میرود 18سال درتکمیل DS-230 تاثیر دارد؟
2-برای واکسیناسیون خود و خانواده ام (همسر و دو فرزند زیر18 سال) چگونه باید اقدام کنم لطفا کامل توضیح دهید.
3-ایا فقط اخرین مدرک تحصیلی کافیست؟
سلام
تبریک میگم قبولیتون رو و خیر مقدم
2سوال نه و 3سوال داشتید
-سوالاتون مربوط به 3تاپیک مختلف هست که باید در جای خودش مطرح بشه
-اما 1-خیر مهم سن ایشون در زمان ثبت نامتون بوده که ایشون اون زمان زیر21سالش بوده پس همراه شما میتونه بیاد و 18 سال!!
2-در این تاپیک کاملا توضیح داده شده اما لینکهاشو دو تا پست بالاتر در جوابemy-vieryگذاشتم مطالعه کنید
3-بله آخرین مدرک تحصیلی کافیه اما از بعضی دوستان مدرک دیپلم هم خواسته شده
- نمیدونم شماره کیستون چنده اما باید به کاراتون سریعتر رسیدگی کنید و موفق باشید

تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، behfaza ، .YAS
(2013-08-12 ساعت 23:55)philadelphia نوشته:  من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?

سلام همشهری میشه بکی چه واکسنهایی زدی اصفهان mmr تو اصفهان نیست
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: behfaza
من از سایت سفارت ترکیه واکسنهایی رو که باید زده بشه در آوردم و با ترجمه پارسی در اینجا جدول می‌کنم.
دوستان اگر اطلاعاتی در مورد اونها دارن لطف کنن و در اینجا پاسخ بدن تا همه استفاده کنیم.

دوستان یه نکته در مورد td که امروز رفتم پاستور و گفتند دیفتری - کزاز برای کسایی که خدمتشون تو 10 سال اخیربوده نیازی نیست ووقتی پرونده بین المللی تشکیل میدی همون تاریخ خدمت رو برای این واکسن وارد میکنند !
پس حواستون باشه زیادی نزنید !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: exxedus ، EKAM ، ffrfar ، saeedshafiee ، ojee ، maziar irani ، .YAS ، philter ، مامان خانم ، behfaza
سلام دوستان
من تو محدوده ونک هستم . می خواستم بدونم واکسن MMR رو کجا می تونم رایگان بزنم ؟
كيس نامبر: 2014AS25XX
ابوظبی - هفته اول دسامبر - ویزا یکضرب
(2013-08-17 ساعت 11:54)m_yek نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 23:55)philadelphia نوشته:  من کارت زرد رو از هلال احمر اصفهان گرفته ام ولی گفته که خودم دستی تاریخها رو تبدیل و وارد کنم به نظر شما اینکارو انجام بدم یا ببرم تهران انستیتو پاستور بهتره?

سلام همشهری میشه بکی چه واکسنهایی زدی اصفهان mmr تو اصفهان نیست

همه رو انجام بده بعد ببر تهران تایید کنن
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
(2013-08-17 ساعت 18:20)mechanicalengineer نوشته:  

دوستان یه نکته در مورد td که امروز رفتم پاستور و گفتند دیفتری - کزاز برای کسایی که خدمتشون تو 10 سال اخیربوده نیازی نیست ووقتی پرونده بین المللی تشکیل میدی همون تاریخ خدمت رو برای این واکسن وارد میکنند !
پس حواستون باشه زیادی نزنید !

فلج اطفال و سیاه سرفه و شماره ۱۱ و ۱۳ و ۱۴ لازم نیست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: EKAM ، philter ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-18 ساعت 00:25)far2014 نوشته:  سلام دوستان
من تو محدوده ونک هستم . می خواستم بدونم واکسن MMR رو کجا می تونم رایگان بزنم ؟

درمانگاه غرب تو خيابون شيراز ميتونيد برين ولي اين واكسن رايگان نيست.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: far2014 ، behfaza ، ffrfar
همه ميگن واكسنهاتو سريع شروع كن. زنگ زدم پاستور گفتم احتمالا بهمن ميخام برم واسه مديكال. گفتن از مهر بايد شروع كني. كيس نامبرم38XX. بالاخره چيكار كنم????
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2013-08-18 ساعت 12:42)HELIAA نوشته:  همه ميگن واكسنهاتو سريع شروع كن. زنگ زدم پاستور گفتم احتمالا بهمن ميخام برم واسه مديكال. گفتن از مهر بايد شروع كني. كيس نامبرم38XX. بالاخره چيكار كنم????
شما بهتره واكسنهاي چند مرحله اي هپاتيت و td (ديفتري و كزاز) را از الان شروع كنيد...
با توجه به اينكه امسال 7000 كيس بيشتر از پارسال اعلام شده نمي توان بطور قطع زمان مصاحبه را از روي كارنتي هاي پارسال تشخيص داد...
به نظرم امكان اينكه زودتر كارنت بشين محتمل تره...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: philter ، pari pariaaa ، محبت ، exxedus ، behfaza ، ffrfar
(2013-08-18 ساعت 12:42)HELIAA نوشته:  همه ميگن واكسنهاتو سريع شروع كن. زنگ زدم پاستور گفتم احتمالا بهمن ميخام برم واسه مديكال. گفتن از مهر بايد شروع كني. كيس نامبرم38XX. بالاخره چيكار كنم????

بستگي به واكسنايي كه بايد بزني داره اگه فقط TD و MMR داري ميتوني وقتي كارنت شدي بزني... اگه هپاتيت داري همون مهر شروع كن
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza

سلام
بله، درست بهتون گفتن. لطفا واکسنها رو شروع کنید چون پیدا کردن مراکز تزریق و واکسن دردسرهای خودشو داره. میتونید دیرتر شروع کنید ولی کار دقیقه 90 پراز استرس و اشتباه میشه و شاید نتونید زمان استاندارد بین تزریق ها رو رعایت کنید.پس لطفا شروع کنید تا خیلی ریلکس و منظم به کاراتون برسید.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان