کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-15 ساعت 23:33)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:23)KIMIA2005 نوشته:  [
mmr رو باید دو مرحله به فاصله یک ماه زد و td رو بعضی جاها دو مرحله و بعضی جاها سه مرحله ای میزنند

شما واکسن td چقدر پرداخت کردید برای هر مرحله ؟؟
من یه جا پرسیدم گفت هر مرحله 37 هزار تومان که بنظرم پرت میاد !
میشه بگید کجا زدید و در مورد آبله مرغان چی ؟

واکسنهای هپاتیت 3 مرحله و mmr دو مرحله و td در سه مرحله بدون پرداخت هزینه در مرکز بهداشت تزریق کردم ولی مننژیت و انفولانزا و تیتر انتی بادی رو بایستی با پرداخت هزینه انجام بدم البته مرحله سوم هپاتیت و td هنوزمونده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-08-16 ساعت 00:54)KIMIA2005 نوشته:  
mmr رو باید دو مرحله به فاصله یک ماه زد و td رو بعضی جاها دو مرحله و بعضی جاها سه مرحله ای میزنند

واکسنهای هپاتیت 3 مرحله و mmr دو مرحله و td در سه مرحله بدون پرداخت هزینه در مرکز بهداشت تزریق کردم ولی مننژیت و انفولانزا و تیتر انتی بادی رو بایستی با پرداخت هزینه انجام بدم البته مرحله سوم هپاتیت و td هنوزمونده
شما تهران هستید ؟
کدوم مرکز بهداشت ؟؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان:
(2013-08-16 ساعت 02:02)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 00:54)KIMIA2005 نوشته:  

شما تهران هستید ؟
کدوم مرکز بهداشت ؟؟
نه گل پسر ایشون شیرازن شما به مراکز بهداشت و هلال احمر و پاستور باید مراجعه کنی اول از مرکز بهداشت منطقه شروع کن تمام آدرسها هم توی پستهای قبل هستن نگاهی بندازی همه مشخصات ارائه شده
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
مدارک لازم جهت زدن واکسن و گرفتن کارت زرد بین المللی درشیراز جناب جنتلمن دکتر شاهیجانی عزیز واقع درخیابان پل حر درمانگاه ولفجر
۱- کپی صفحه اول پاسپورت و اصل پاسپورت
۲- تاریخ مصاحبه یا ویزای معتبر ( حالا ویزای هر کشوری میخواد باشه )
۳- فقط روزهای دوشنبه ۸ صبح
۴-هزینه همه واکسیناسیونها مجانی هست
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

تشکر کنندگان: farid1364 ، KIMIA2005 ، m.sabet ، EKAM ، behfaza ، محبت
من دو مرحله هپاتیت ویک مرحله td رو زدم وmmr رو هم یک مرحله بهم تزریق کرد گفتن که دبیرستان زدی و فقط یک یادآوری لازمه حالا کسی از دوستان میدونه همینا برای تست آنتی بادی کافیه که برای مصاحبه دوباره تزریق نکنن؟
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 14:38)EKAM نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 13:05)m_yek نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:46)pooyani نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:18)m_yek نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
دیروز من رفتم کل اصفهان را گشتم واکسن mmr را بزنم گفتن نداریم برا شما فقط نوزادها را میزنیم حالا من چی کار کنم بیام تهران بزنم ؟ تهران mmr هست اصلا؟ Sad
سلام معمولا انستیتو پاستور میزنه اگه اصفهان نداره شما بیاین تهران هم میتونین برین میدون قدس ( انتهای شریعتی ) و هم میتونید برین میدان پاستور هر دو مرکز mmr رو تکمیل می کنن.من در مورد تجریش نمیدونم ولی چون خودم پاستور زدم اون ما رو معرفی کرد به یه کلینیک دیگه.کلا دور روز کار داره یه روز میرین پاستور با پاسپورت یه روز دیگه هم میرین کلینیک بعد دوباره میرین پاستور برگ زرد رو میگیرین.

مرسی دوست عزیز کمک زیادی کردی بهم ممنونy

واكسن mmr رو درمانگاه بهراد بزنيد و از همون جا به تجريش برين كه اگه خواستين واكسن td هم بزنيد و همون جا همه رو وارد كارت كنن. يه روزه انجام ميشه...
خانه بهداشت تبريز ديفتري كزاز و mmr رو هر چنتا بگي رايگان ميزنه،گفت هپاتيت داشتيم اونم رايگان ميزديم Big Grin
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: m_yek ، behfaza ، محبت
(2013-08-15 ساعت 13:12)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 13:05)محبت نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 11:56)ghafari88 نوشته:  بچه ها می خوام براتون خاطره تعریف کنم! Big Grin
آقا ما طبق استعلامی که از دوستان کردیم که آیا پاستور تجریش پنجشنبه ها هم بازه یا نه، گفتیم امروز ( پنجشنبه 24-5-92 ) پایشم بریم و خلاصه یه واکسنی بزنیم به بدن!
خلاصهههههههه .. صبح پیرو یه اتفاقی که باعث شد 7 صبح ! بیدار بشیم گفتیم قبلش یه زنگ بزنیم مطمئن بشیم هستن یا نه. از اونجایی که در طول هفته هم به زور تلفن جواب می دن هیچ کدوم از خطاشون رو بر نداشتن. ما هم که پررر رررووو! Big Grin
زنگ زدم پاستور پایین. طرف گفت بله هم ما هستیم هم تجریش!
بازم خلاصههههههه Tongue
رفتیم خوشحال و خندون خوردیم به در بسته!!!!!!!!!!! Sad
روی درشون کاغذ چسبوندن که به علت مشکلات فنی !!! روز پنجشنبه 24-5-92 تعطیل است!
گفتیم تا اینجا اومدیم بریم این مرکز درمانی پایینیش ببینیم MMR می زنه بهمون! .. خانومه گفت چند نفرید گفتم دو نفر گفت کم دارم ( شیشه اش رو نشون داد ) نمی تونم بزنم!
ما هم دوباره خوشحال و خندون رفتیم بهراد یه MMR زدیم به بدن! ( بالاخره باید یه چیزی می زدیم به بدن دیگه Big Grin )
این بود قصه مااااااا! Smile
سلام
احسان جان اونجاییش که گفت کم دارم شما احیانا مشعوف نشدید اینجوریBig Grin

والا کلا که از صبح ما همین طور پشت هم مشعوف شدیم!
اما خدایی می خواستم بگم آبجی همونقدرم که داری بسه ها ... ما راضی ایم به خدا! .... Big Grin

اي باباااا... ما هم رفتيم با اون نوشته مواجه شديم...!!! خوب بيان اينجا اطلاع رساني كنن ملت نرن پشت درهاي بسته ... Big Grin
تشکر کنندگان: ojee ، ghafari88 ، EKAM ، behfaza ، محبت
(2013-08-15 ساعت 11:23)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 10:02)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
td چند مرحله باید زد اخه من اداره بهداشت که امروز هم td,mmr
رو تزریق کردم گفت ما mmr رو 1 مرحله می زنیم و tdرو 2 مرحله،من هرچی گفتم mmrرو باید 2مرحله زد به فاصله 1 ماه قبول نکرد عجب جایی ما گیر کردیم هر کی یه قانون داره

به منم گفتنmmr دو مرحله اي و td يه مرحله ايه ولي گفتن اگه بخواي دو بار td ميزنم ولي مسئوليتش گردن خودت منم گفتم مشكلي نيست ، زدم تا حالا كه يه ماه از روش گذشته اتفاقي نيافتاده ،Big Grin زنده ام
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
با سلام خدمت همه دوستان
من از سایت سفارت ترکیه واکسنهایی رو که باید زده بشه در آوردم و با ترجمه پارسی در اینجا جدول می‌کنم.
دوستان اگر اطلاعاتی در مورد اونها دارن لطف کنن و در اینجا پاسخ بدن تا همه استفاده کنیم.
این اطلاعات میتونه شامل محل تزریق، هزینه، نحوه تزریق، مدت اعتبار و ... باشه.

[عکس: 45486935871629749096.jpg]
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، maryam_a
سلام ببخشید برای ویزای توریستی هم باید این واکسنها رو زد ؟
مرسی
تشکر کنندگان:
(2013-08-16 ساعت 11:45)Niyousha نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:46)pooyani نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:18)m_yek نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید
دیروز من رفتم کل اصفهان را گشتم واکسن mmr را بزنم گفتن نداریم برا شما فقط نوزادها را میزنیم حالا من چی کار کنم بیام تهران بزنم ؟ تهران mmr هست اصلا؟ Sad
سلام معمولا انستیتو پاستور میزنه اگه اصفهان نداره شما بیاین تهران هم میتونین برین میدون قدس ( انتهای شریعتی ) و هم میتونید برین میدان پاستور هر دو مرکز mmr رو تکمیل می کنن.من در مورد تجریش نمیدونم ولی چون خودم پاستور زدم اون ما رو معرفی کرد به یه کلینیک دیگه.کلا دور روز کار داره یه روز میرین پاستور با پاسپورت یه روز دیگه هم میرین کلینیک بعد دوباره میرین پاستور برگ زرد رو میگیرین.

واكسن mmr رو درمانگاه بهراد بزنيد و از همون جا به تجريش برين كه اگه خواستين واكسن td هم بزنيد و همون جا همه رو وارد كارت كنن. يه روزه انجام ميشه...
خانه بهداشت تبريز ديفتري كزاز و mmr رو هر چنتا بگي رايگان ميزنه،گفت هپاتيت داشتيم اونم رايگان ميزديم Big Grin
چه خوب! من برای یک مرحله mmr بیست و هفت تومن دادم! دو نفر 54000 !
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت
(2013-08-16 ساعت 15:08)iiman نوشته:  سلام ببخشید برای ویزای توریستی هم باید این واکسنها رو زد ؟
مرسی

تصور می کنم سوالتون رو در انجمن ویزاهای غیر مهاجرتی مطرح کنید پاسخ دقیق تر و بهتری به دست میارید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، محبت ، .YAS
(2013-08-16 ساعت 15:15)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 12:46)pooyani نوشته:  سلام معمولا انستیتو پاستور میزنه اگه اصفهان نداره شما بیاین تهران هم میتونین برین میدون قدس ( انتهای شریعتی ) و هم میتونید برین میدان پاستور هر دو مرکز mmr رو تکمیل می کنن.من در مورد تجریش نمیدونم ولی چون خودم پاستور زدم اون ما رو معرفی کرد به یه کلینیک دیگه.کلا دور روز کار داره یه روز میرین پاستور با پاسپورت یه روز دیگه هم میرین کلینیک بعد دوباره میرین پاستور برگ زرد رو میگیرین.

چه خوب! من برای یک مرحله mmr بیست و هفت تومن Big Grin
مرحله دوم رو برين خانه بهداشت شهرتون بزنيد ، فكر كنم خانه هاي بهداشت سراسر ايران رايگان باشه .من اينجا كه رفتم سرشون خلوت خلوت بود ، خانم منو ديد طفلكي ذوق زده شد.
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، maryam_a ، ffrfar
(2013-08-16 ساعت 16:18)Niyousha نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 13:05)m_yek نوشته:  مرسی دوست عزیز کمک زیادی کردی بهم ممنونy

مرحله دوم رو برين خانه بهداشت شهرتون بزنيد ، فكر كنم خانه هاي بهداشت سراسر ايران رايگان باشه .من اينجا كه رفتم سرشون خلوت خلوت بود ، خانم منو ديد طفلكي ذوق زده شد.

در تایید حرف شما باید بگم من برای دو مرحله MMR و مرحله TD هیچ مبلغی پرداخت نکردم . البته مننژیت و یه مرحله دیگه TD هم قبلا زده بودم یه مبلغ ناچیز شده بود. فقط واسه یه مرحله هپاتیت تا حالا پول دادم یادم نیست چند بودCoolCoolCool

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، محبت
(2013-08-16 ساعت 17:06)rainyboy نوشته:  
(2013-08-16 ساعت 16:18)Niyousha نوشته:  
(2013-08-15 ساعت 14:38)EKAM نوشته:  واكسن mmr رو درمانگاه بهراد بزنيد و از همون جا به تجريش برين كه اگه خواستين واكسن td هم بزنيد و همون جا همه رو وارد كارت كنن. يه روزه انجام ميشه...

در تایید حرف شما باید بگم من برای دو مرحله MMR و مرحله TD هیچ مبلغی پرداخت نکردم . البته مننژیت و یه مرحله دیگه TD هم قبلا زده بودم یه مبلغ ناچیز شده بود. فقط واسه یه مرحله هپاتیت تا حالا پول دادم یادم نیست چند بودCoolCoolCool
شما چرا مننژيت زدين؟ تا جايي كه من ميدونم بالاي ١٨ سال مننژيت نميخواد
شماره کیس***2014AS00000
تشکر کنندگان: behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان