کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-21 ساعت 13:22)sorooosh نوشته:  سلام من امروز كلينيك ١٦آذر نوبت اول واكسن mmrزدم و ٢٥٠٠٠ تؤمان پولش شد
چهار شنبه ها ٨ صبح به بعد ميتونيد اين واكسن رو بزنيد
اينم تلفنش ٦١١١٢٨٣٨

ممنون. فقط من باید اضافه کنم که تا ساعت 10 صبح تزریقات انجام میشه.
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، سی سی ، behfaza ، ffrfar
با سلام
من جزو کارنتی های سری اول و مصاحبه ام اواسط مهر تو ابوظبیه!
با توجه به اینکه مرحله سوم واکسن هیپاتیتم تو آبانه, چه اتفاقی می افته؟
مرحله سومو تو ابوظبی می زنند؟ می تونم با خانم دکتر صحبت کنم که تاریخامو شیفت بده 2 ماه عقبتر که سومیشم همین جا بزنم؟
ممنون و تبریک مجدد به همه کارنتیا ... Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت
(2013-08-22 ساعت 11:16)مهدی 2014 نوشته:  با سلام
مرحله سومو تو ابوظبی می زنند؟ می تونم با خانم دکتر صحبت کنم که تاریخامو شیفت بده 2 ماه عقبتر که سومیشم همین جا بزنم؟

دوست عزیز لزومی به این کار نیست، اگر زمان نوبت سوم واکسنِ شما نرسیده باشه که دکتر اونگان براتون این واکسن رو نمیزنه!!! شما ماه بعد نوبت سوم هپاتیت تون هست و بر میگردید و بعد تزریقش میکنید. مطمئنا براتون در لیستشون تیک میزنن جزو مواردی که باید قبل از ورود به آم ری کا باید کامل بشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، behfaza ، محبت
من تو سفرنامه های ارمنستان خوندم که دکتر اونجا خیلی واسش مهم نیست که واکسنو کجا زدیم و مهر کجا خورده و کارت زرد مال کجاس. حالا به نظر شما اشکال نداره جواب آنتی بادیم رو بدم مرکز بهداشت همین جا واسم وارد کنن و دیگه نبرم پاستور؟

تشکر کنندگان: noobnoobi ، behfaza ، محبت
(2013-08-22 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  

دوست عزیز لزومی به این کار نیست، اگر زمان نوبت سوم واکسنِ شما نرسیده باشه که دکتر اونگان براتون این واکسن رو نمیزنه!!! شما ماه بعد نوبت سوم هپاتیت تون هست و بر میگردید و بعد تزریقش میکنید. مطمئنا براتون در لیستشون تیک میزنن جزو مواردی که باید قبل از ورود به آم ری کا باید کامل بشه...
دکتر اونگان!!!دکتر آنکارا نیست؟
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza ، daad
(2013-08-22 ساعت 14:20)rainyboy نوشته:  من تو سفرنامه های ارمنستان خوندم که دکتر اونجا خیلی واسش مهم نیست که واکسنو کجا زدیم و مهر کجا خورده و کارت زرد مال کجاس. حالا به نظر شما اشکال نداره جواب آنتی بادیم رو بدم مرکز بهداشت همین جا واسم وارد کنن و دیگه نبرم پاستور؟

منکه کارت زرد همین شهر خودمونو میبرم اصلا پاستور نمیبرم مسولش گفت مهر بین الملی رو الان همین جا میزننSad
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، daad
سلام دوستان

من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی‌ کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، rainyboy ، daad
(2013-08-22 ساعت 14:23).YAS نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 12:54)aghaghia نوشته:  

دکتر اونگان!!!دکتر آنکارا نیست؟
چرا من اشتباه کردم منظورم دکتر شوکلا بوده. ولی مهم نیست دکتر کی باشه!!! مهم اینه که وقتی زمان تزریق نوبت سوم ایشون نرسیده، هر دکتری باشه زودتر اونو تزریق نمیکنه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، daad
(2013-08-22 ساعت 15:09)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:55)godot نوشته:  سلام دوستان

من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی‌ کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون
این سوال من هم هست . مرسی

من امروز پاستور بودم. از خانوم دکتر طاهرنژاد پرسیدم. گفت این قانونی که میگه باید یک ماه جلوتر دیگه واکسنی نزده باشید رو فقط آنکارا گذاشته و سفارت های دیگه همچین قانونی ندارند. حتی مثال زدند که ما مراجعه کننده ای داشتیم چند روز قبل از مصاحبه اومدن واکسن زدند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، سی سی ، aghaghia ، kiana11 ، amin arefi ، ffrfar ، daad
راستی ما امروز رفتیم هلال احمر فرمانیه ( روبروی فروشگاه شهروند ) و واکسن مننژیت رو زدیم ( نفری 33500 تومن ) ... مهرش رو هم توی همون کارت پاستور زدند و کارت جدید ندادند ( البته اگر می خواستیم می دادند، اما پرسیدند اگر کارت بین المللی دارید بدید توی همون مهر بزنیم. جهت اطلاع دوستان عرض کردم.
ضمناً چون ما ورودمون ایالت تگزاس هست این واکسن رو زدیم. برای بقیه دوستان که ایالت های دیگه می خوان برن فکر می کنم اجباری نباشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، محبت ، ffrfar ، aghaghia ، kiana11 ، amin arefi ، daad
دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر
تشکر کنندگان: daad ، آلیس-1980
(2013-08-20 ساعت 22:41)aghaghia نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 22:29).YAS نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 21:58)aghaghia نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 21:15).YAS نوشته:  
(2013-08-20 ساعت 00:45)محبت نوشته:  یاس عزیز منظور 10 سال بعد از این سه نوبت تزریقه ممکنه کسی مثل من سال 80 تزریق کرده باشه.
دوست خوب محبت عزیز کلا 3نوبت یادآور نداره منم سال 77زدم الان هم آنتی بادیم بالای 1000هستش قبلا بهت گفتم که من علوم آزمایشگاهیم کارم همینه
اگر کسی قبلا تزریق کرده باشه 3 نوبت رو و بدنش ایمن باشه خب مسلمه که یادآور نداره ولی اگر کسی تست بده و ایمینیش پایین باشه، یک یادآور براش تزریق میشه، از این قضیه مطمئن هستم.

50. براي تعيين دز يادآور در گروههاي پزشكي كه سه نوبت واكسن را دريافت نموده اند با توجه به تيتر آنتي بادي چگونه بايد عمل كرد؟
الف- چنانچه فردي از گروه هاي پزشكي پس از دريافت آخرين نوبت واكسن هپاتيت ب سطح آنتي بادي خود را بررسي و تيتر آنتي بادي وي بيش از IU/ml10 باشد نيازي به دز بوستر ( اضافه ) ندارد و چنانچه ميزان آنتي بادي زير IU/ml10 باشد لازم است مجدداً سه نوبت واكسن هپاتيت ب با دز معمولي را دريافت نمايد.
ب- چنانچه فردي در گذشته دور واكسن هپاتيت ب دريافت نموده، ( بيش از سه ماه )پس از بررسي سطح آنتي بادي، با توجه به نتايج به شرح ذيل اقدام گردد:
- چنانچه تيتر آنتي بادي وي بيش از IU/ml10 باشد نيازي به دز يادآور ندارد.
- چنانچه تيتر آنتي بادي اين فرد كمتر از10 باشديك نوبت دز يادآور دريافت مي نمايد و حداقل دو هفته بعد سطح آنتي بادي مجدداً كنترل شده و در صورتي كه تيتر پايين تر از 10 باشد دو نوبت ديگر واكسن دريافت نمايد.
اینم عین متن آموزش سلامت همگانی وزارت بهداشت البته برنامه مهاجرسرا رو نمیدونم

الان من در این متنی که شما گذاشتین، مغایرتی با حرف های خودم نمی بینم!!!!!!!!!!!!! من هم گفتم اگر کسی ایمنیش پایین باشه باید یادآور تزریق کنه وگرنه احتیاجی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان من برای ایروان مصاحبه دارم و هپاتیت دو نوبت زدم وام ام ارهم زدم ،ابله هم تست دادم گفت گرفتی و انستو برای انفولانزا گفت که نی ظاهرا کسایی که زمستون میرن میزنه و فصلیه !
دیگه چیا مونده بزنم ؟دوستانی که ایروان بودند .
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: daad
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
2-هپاتیت رو تا جایی که من می دونم اجباری هست و اختیاری نیست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید Smile
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، امیرفرزان ، ffrfar ، daad
(2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
2-هپاتیت رو تا جایی که من می دونم اجباری هست و اختیاری نیست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید Smile
دوست عزیز در ادامه توضیحات دوستمون عمو احسان که اطلاعات مفیدی میذاره بگم این امضای منم یه نگاه بنداز فایل واکیسناسیونش توضیح کامل داره برای بچه ها و..
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: محبت ، ghafari88 ، ffrfar ، daad
(2013-08-22 ساعت 16:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 15:09)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:55)godot نوشته:  سلام دوستان

ممنون
این سوال من هم هست . مرسی

من امروز پاستور بودم. از خانوم دکتر طاهرنژاد پرسیدم. گفت این قانونی که میگه باید یک ماه جلوتر دیگه واکسنی نزده باشید رو فقط آنکارا گذاشته و سفارت های دیگه همچین قانونی ندارند. حتی مثال زدند که ما مراجعه کننده ای داشتیم چند روز قبل از مصاحبه اومدن واکسن زدند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.

عمو احسان عزیز
من فکرمیکردم توی آزمایش ها تاثیری میذاره و نشون میده .
پس با این حساب ما باید در اولین فرصتی که واکسن فلو آمد بزنیم !
Wink
تشکر کنندگان: ghafari88 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان