موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من جزو کارنتی های سری اول و مصاحبه ام اواسط مهر تو ابوظبیه!
با توجه به اینکه مرحله سوم واکسن هیپاتیتم تو آبانه, چه اتفاقی می افته؟
مرحله سومو تو ابوظبی می زنند؟ می تونم با خانم دکتر صحبت کنم که تاریخامو شیفت بده 2 ماه عقبتر که سومیشم همین جا بزنم؟
ممنون و تبریک مجدد به همه کارنتیا ...
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)
كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
من تو سفرنامه های ارمنستان خوندم که دکتر اونجا خیلی واسش مهم نیست که واکسنو کجا زدیم و مهر کجا خورده و کارت زرد مال کجاس. حالا به نظر شما اشکال نداره جواب آنتی بادیم رو بدم مرکز بهداشت همین جا واسم وارد کنن و دیگه نبرم پاستور؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون
کیس نامبر 2014AS000004XX/تعداد افراد کیس:4نفر/تاریخ رویت 6 می / ارسال فرمها27می با ایمیل/سفارت ایروان/
کارنت: 5 آگوست | مصاحبه:15 اکتبر | ویزا : * | ورود به آمریکا: * |
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
راستی ما امروز رفتیم هلال احمر فرمانیه ( روبروی فروشگاه شهروند ) و واکسن مننژیت رو زدیم ( نفری 33500 تومن ) ... مهرش رو هم توی همون کارت پاستور زدند و کارت جدید ندادند ( البته اگر می خواستیم می دادند، اما پرسیدند اگر کارت بین المللی دارید بدید توی همون مهر بزنیم. جهت اطلاع دوستان عرض کردم.
ضمناً چون ما ورودمون ایالت تگزاس هست این واکسن رو زدیم. برای بقیه دوستان که ایالت های دیگه می خوان برن فکر می کنم اجباری نباشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر