2013-08-23 ساعت 23:24
(2013-08-23 ساعت 12:15)nedafarsi نوشته:دوست عزیز تا آنجا که من میدانم td نوبت تزریق 1 ماه سپس 10 سال بعد داره......و واکسن هپاتیت 1 ماه و 6 ماهه هست(2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته:(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته: دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر
سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
2-هپاتیت رو تا جایی که من می دونم اجباری هست و اختیاری نیست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید
من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟