کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-23 ساعت 12:15)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر

سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
2-هپاتیت رو تا جایی که من می دونم اجباری هست و اختیاری نیست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید Smile

من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟
دوست عزیز تا آنجا که من میدانم td نوبت تزریق 1 ماه سپس 10 سال بعد داره......و واکسن هپاتیت 1 ماه و 6 ماهه هست
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، daad
(2013-08-23 ساعت 23:24)امیرفرزان نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 12:15)nedafarsi نوشته:  من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟
دوست عزیز تا آنجا که من میدانم td نوبت تزریق 1 ماه سپس 10 سال بعد داره......و واکسن هپاتیت 1 ماه و 6 ماهه هست

دوست عزیز هپاتیت در سه مرحله با فاصله زمانی 0 - 1 - 6 و td هم در سه مرحله با فاصله 0 - 1 - 7 هستش
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، amin arefi ، ffrfar ، محبت ، daad
کسی از شیراز بدون نامه دوم واکسن زده؟لطفا توضیح دهید
تشکر کنندگان: daad
(2013-08-23 ساعت 23:42)alimomen نوشته:  کسی از شیراز بدون نامه دوم واکسن زده؟لطفا توضیح دهید

دوست عزیز واسه تزریق واکسن وصدورکارت زرد مرکز بهداشت والفجر شیراز حتما نامه دوم رو میخواد شما شیراز تشریف دارید ؟؟
تشکر کنندگان: behfaza ، daad
(2013-08-24 ساعت 00:00)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 23:42)alimomen نوشته:  کسی از شیراز بدون نامه دوم واکسن زده؟لطفا توضیح دهید

دوست عزیز واسه تزریق واکسن وصدورکارت زرد مرکز بهداشت والفجر شیراز حتما نامه دوم رو میخواد شما شیراز تشریف دارید ؟؟

بله شیرازم.راهی نداره که بدون نامه دوم زودتر بزنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-24 ساعت 09:33)zepehr1 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:01)محبت نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
سلام اینم لیست واکسنها تو سایت خود خودشون فکر کنم مطمئن باشهWink

• Diphtheria
• Tetanus
• Pertussis
• Polio
• Measles
• Mumps
• Rubella
• Rotavirus
• Haemophilus influenzae type b
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Meningococcal
• Varicella
• Pneumococcal
• Influenza
• Diphtheria- دیفتری
• Tetanus- کزاز
• Pertussis- سیاه سرفه
• Polio- فلج اطفال
• Measles- سرخک
• Mumps-?
• Rubella- سرخجه
• Rotavirus-?
• Haemophilus influenzae type b- هموفیلوس آنفلوآنزا نوع ب
• Hepatitis A- هپاتیت A
• Hepatitis B- هپاتیت B
• Meningococcal-?
• Varicella- ابله مرغان
• Pneumococcal-?
• Influenza- انفلوانزا

1.مننژیت فقط برای بچه ها نیست واگه نزدید باید بزنید
2.هپاتیت اجباری ودر سه مرحله که کلا حدود 8 ماه طول میکشه
3.آبله مرغان تو ایران الان کم گیر میاد و بنظرم برید تستشو بدید که اصلا گرفتید یا نه ،و من میدونم کهانکارا برای ایران رو قبول نداره بقیه سفارتارو نمیدونم !
4.انفولانزا هم بسته به فصلیه که میرید برای مصاحبه ممکنه لازم بشه بزنید
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ffrfar
(2013-08-24 ساعت 07:55)alimomen نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 00:00)KIMIA2005 نوشته:  

بله شیرازم.راهی نداره که بدون نامه دوم زودتر بزنم؟

همشهری امضاتو کامل کن بدونیم کیس نامبرت چنده بتونیم راحت تر راهنمایی کنیم پیام خصوصیتو چک کن..
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، محبت ، ffrfar ، EKAM
(2013-08-24 ساعت 14:49)mechanicalengineer نوشته:  1.مننژیت فقط برای بچه ها نیست واگه نزدید باید بزنید

من یه اصلاح کوچولو انجام بدم و اون اینه که:

مننژیت برای افراد بزرگسال اجباری نیست مگر اینکه بخواهید به ایالت تگزاس و یا ایالت های دیگه ای که زدن این واکسن اجباری هست تشریف ببرید. در این صورت واجب میشه!
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: amin arefi ، ojee ، aghaghia ، behfaza ، محبت ، گل نهال ، azar1348 ، ffrfar ، EKAM ، nasim
(2013-08-24 ساعت 14:49)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-24 ساعت 09:33)zepehr1 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 17:01)محبت نوشته:  
1- مننژیت برای بچه هاست
سلام اینم لیست واکسنها تو سایت خود خودشون فکر کنم مطمئن باشهWink

• Diphtheria
• Tetanus
• Pertussis
• Polio
• Measles
• Mumps
• Rubella
• Rotavirus
• Haemophilus influenzae type b
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Meningococcal
• Varicella
• Pneumococcal
• Influenza
• Diphtheria- دیفتری
• Tetanus- کزاز
• Pertussis- سیاه سرفه
• Polio- فلج اطفال
• Measles- سرخک
• Mumps-?
• Rubella- سرخجه
• Rotavirus-?
• Haemophilus influenzae type b- هموفیلوس آنفلوآنزا نوع ب
• Hepatitis A- هپاتیت A
• Hepatitis B- هپاتیت B
• Meningococcal-?
• Varicella- ابله مرغان
• Pneumococcal-?
• Influenza- انفلوانزا

1.مننژیت فقط برای بچه ها نیست واگه نزدید باید بزنید
2.هپاتیت اجباری ودر سه مرحله که کلا حدود 8 ماه طول میکشه
3.آبله مرغان تو ایران الان کم گیر میاد و بنظرم برید تستشو بدید که اصلا گرفتید یا نه ،و من میدونم کهانکارا برای ایران رو قبول نداره بقیه سفارتارو نمیدونم !
4.انفولانزا هم بسته به فصلیه که میرید برای مصاحبه ممکنه لازم بشه بزنید

من تو سفرنامه هاي قبلي خوندم آنفولانزا رو بعضيا مرداد ماه هم رفتن مصاحبه زدن !!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza
بچه ها دیروز پیش خانم دکتر طاهر نژاد بودم گفت واکسن مننژیت لازم ندارید! فقط واسه 11 تا 18 سال .بعد میام تو اینجا میبینم باید بزنیم آقا کجا بریم بزنن اصلا" میزنن؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: .YAS ، آلیس-1980
(2013-08-25 ساعت 13:19)Kamyar.A نوشته:  بچه ها دیروز پیش خانم دکتر طاهر نژاد بودم گفت واکسن مننژیت لازم ندارید! فقط واسه 11 تا 18 سال .بعد میام تو اینجا میبینم باید بزنیم آقا کجا بریم بزنن اصلا" میزنن؟؟؟

کامیار جان من هم دقیقا بابت همین موضوع هم خودمون زدیم هم به بچه 5سالمون .خلاص
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-25 ساعت 13:19)Kamyar.A نوشته:  بچه ها دیروز پیش خانم دکتر طاهر نژاد بودم گفت واکسن مننژیت لازم ندارید! فقط واسه 11 تا 18 سال .بعد میام تو اینجا میبینم باید بزنیم آقا کجا بریم بزنن اصلا" میزنن؟؟؟

دوست عزیز هلال احمر شهرستانها واکسن مننژیت رو با هزینه500 33 تومان تزریق میکنند ...
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت
(2013-08-25 ساعت 14:20)KIMIA2005 نوشته:  

دوست عزیز هلال احمر شهرستانها واکسن مننژیت رو با هزینه500 33 تومان تزریق میکنند ...

یه کم گرون نیست؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: ffrfar ، KIMIA2005 ، محبت
(2013-08-25 ساعت 14:38)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-25 ساعت 14:20)KIMIA2005 نوشته:  

یه کم گرون نیست؟؟

دوست عزیز,من باتفاق خانواده امروز(3/شهریور/92)خدمت خانم دکتر بودیم و راجع به واکسن مننژیت مجددا" سوال کردم ایشون اول همون جوابی که به شما دادند رو به ما هم گفتند ولی چون من بهشون گفتم قصد داریم به تگزاس بریم اونوقت فرمودند هر 3 نفرمون باید این واکسن رو بزنیم (که در اینجا جا داره از عمو احسان عزیز بابت راهنمایی هاشون تشکر کنم) Wink
ما هم معطل نکردیم وچون امروز برای اینکار وقت گذاشتیم رفتیم هلال احمر جنب بیمارستان خاتم الا نبیا (ولی عصر بالاتر از میدان ونک) یه آقا و خانم خیلی مهربون و مودب بودند که واکسنها رو زدند و نفری 33500 تومان گرفتند.
البته کمی گرونه ولی تو تهران انگار قیمت همینه!!!!!
قابل توجه دوستان که این واکسن تا دو سال مصونیت داره ونیاز به تمدید نیست.
تشکر کنندگان: EKAM ، ghafari88 ، محبت ، nedafarsi
با سلام
واسه واکسن MMR و TD به کجا در تهران میشه مراجعه کرد
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان