موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 16:58)ghafari88 نوشته: (2013-08-22 ساعت 15:09)behfaza نوشته: (2013-08-22 ساعت 14:55)godot نوشته: سلام دوستان
من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون
این سوال من هم هست . مرسی
من امروز پاستور بودم. از خانوم دکتر طاهرنژاد پرسیدم. گفت این قانونی که میگه باید یک ماه جلوتر دیگه واکسنی نزده باشید رو فقط آنکارا گذاشته و سفارت های دیگه همچین قانونی ندارند. حتی مثال زدند که ما مراجعه کننده ای داشتیم چند روز قبل از مصاحبه اومدن واکسن زدند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.
البته این که خانم دکتر خیلی اطلاعات کاملی در مورد زمان واکسن ها و سفارت ها دارند شکی نیست اما این که ایشون گفتن مشکلی براشون پیش نیومده مگر از نحوه روند مصاحبه مراجعین هم خبر دارند ؟ آیا کسی اگر خودش زمان بندی نادرستی کرده و به مشکل بر خورده پیش خانم دکتر می ره و شکایت می کنه ؟ زیاد متقاعد نشدم ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 12:15)nedafarsi نوشته: (2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته: [quote='امیرفرزان' pid='399524' dateline='1377183237']
من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟
سلام
نه دوست خوبم خارج از نوبت تزریق نکن اونها هم این کارو نمیکنن سلامتیت از مصاحبه واجبتره نگرانی هم واقعا نداره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 16:52 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا و MMR رو به هممون تزريق كرد و راديولوژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته: دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر
سلام اینم لیست واکسنها تو سایت خود خودشون فکر کنم مطمئن باشه
• Diphtheria
• Tetanus
• Pertussis
• Polio
• Measles
• Mumps
• Rubella
• Rotavirus
• Haemophilus influenzae type b
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Meningococcal
• Varicella
• Pneumococcal
• Influenza
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي واكسن آبله مرغان رو زده تو ايران؟
كجا بايد اين واكسن رو بزنيم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر