کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست
2- وهپاتیت لازم نیست و اختیاریه
3-آبله مرغان را ایران نمیزنند
4-در مورد آنفلانزا هیچ نمیدانم
لطفا کسانیکه مطمین هستند جواب دهند با تشکر

سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
2-هپاتیت رو تا جایی که من می دونم اجباری هست و اختیاری نیست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید Smile

من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: behfaza ، daad
(2013-08-22 ساعت 16:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 15:09)behfaza نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 14:55)godot نوشته:  سلام دوستان

من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی‌ کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون
این سوال من هم هست . مرسی

من امروز پاستور بودم. از خانوم دکتر طاهرنژاد پرسیدم. گفت این قانونی که میگه باید یک ماه جلوتر دیگه واکسنی نزده باشید رو فقط آنکارا گذاشته و سفارت های دیگه همچین قانونی ندارند. حتی مثال زدند که ما مراجعه کننده ای داشتیم چند روز قبل از مصاحبه اومدن واکسن زدند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.

البته این که خانم دکتر خیلی اطلاعات کاملی در مورد زمان واکسن ها و سفارت ها دارند شکی نیست اما این که ایشون گفتن مشکلی براشون پیش نیومده مگر از نحوه روند مصاحبه مراجعین هم خبر دارند ؟ آیا کسی اگر خودش زمان بندی نادرستی کرده و به مشکل بر خورده پیش خانم دکتر می ره و شکایت می کنه ؟ زیاد متقاعد نشدم ....
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: daad
(2013-08-23 ساعت 12:15)nedafarsi نوشته:  
(2013-08-22 ساعت 21:10)ghafari88 نوشته:  [quote='امیرفرزان' pid='399524' dateline='1377183237']

من الان بیشتر واکسن ها رو زدم. فقط TD یه نوبت زدم که نوبت بعدی رو یک ماه بعد (اواسط شهریور) باید بزنم. ولی شندیم دکتر اماراتی خیلی روی TD گیره و دوستان قویاً توصیه می کنن نزدیک مصاحبه این واکسن رو بزنم. به نظرتون نوبت دوم رو به موقع بزنم و نوبت سوم رو که باید 6 ماه بعد بزنم بذارم زودتر و نزدیک مصاحبه تزریق کنم؟؟
سلام
نه دوست خوبم خارج از نوبت تزریق نکن اونها هم این کارو نمیکنن سلامتیت از مصاحبه واجبتره نگرانی هم واقعا نداره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، .YAS ، mohammad19911991 ، alitab
(2013-08-23 ساعت 12:17)maryam_fo نوشته:  

من ۲۳ مهر مصاحبه دارم همهٔ وکسنهامو به موقع زدم فقط آنفولانزا مونده که پاستور گفت اوایل مهر باید این واکسنو بزنم با این شرایط من روز مصاحبه ویروس زنده تو بدنم هست باید چی‌ کار کنم؟ لطفا کمک کنید دوستان با تجربه
ممنون

من امروز پاستور بودم. از خانوم دکتر طاهرنژاد پرسیدم. گفت این قانونی که میگه باید یک ماه جلوتر دیگه واکسنی نزده باشید رو فقط آنکارا گذاشته و سفارت های دیگه همچین قانونی ندارند. حتی مثال زدند که ما مراجعه کننده ای داشتیم چند روز قبل از مصاحبه اومدن واکسن زدند و مشکلی هم براشون پیش نیومده.

البته این که خانم دکتر خیلی اطلاعات کاملی در مورد زمان واکسن ها و سفارت ها دارند شکی نیست اما این که ایشون گفتن مشکلی براشون پیش نیومده مگر از نحوه روند مصاحبه مراجعین هم خبر دارند ؟ آیا کسی اگر خودش زمان بندی نادرستی کرده و به مشکل بر خورده پیش خانم دکتر می ره و شکایت می کنه ؟ زیاد متقاعد نشدم ....

ظاهراً اون دوست عزیزی که چند روز قبل از مصاحبه واکسن زده بودند دکتر مدیکال گفته بود نوبت دومتون رو برگشتید ایران بزنید که اون فرد هم ضمن مراجعه برای زدن نوبت دوم واکسنشون پیش خانوم دکتر گفته بودند که مشکلی براشون پیش نیومده بوده.
موفق باشید
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: aghaghia ، maryam_fo ، kiana11 ، محبت ، behfaza ، .YAS ، ffrfar ، alitab ، daad
(2013-08-23 ساعت 12:30)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 12:17)maryam_fo نوشته:  

ممنون

ظاهراً اون دوست عزیزی که چند روز قبل از مصاحبه واکسن زده بودند دکتر مدیکال گفته بود نوبت دومتون رو برگشتید ایران بزنید که اون فرد هم ضمن مراجعه برای زدن نوبت دوم واکسنشون پیش خانوم دکتر گفته بودند که مشکلی براشون پیش نیومده بوده.
موفق باشید
در جهت تایید فرمایشات عمو احسان عزیز من هم از خانم دکتر سوال کردم وایشان گفت انها دنبال بیماری های خاصی هستند ومشکلی نیست وایشان گفت هر موقع دیدی بعد از زدن واکسن حالت خوب بود(مثلایک روز بعد از زدن واکسن) بدون ، بابت ان واکسن در ازمایشات مشکلی نداری .. عجب دکتر انکارا کاسبهWink به خدا!!!!!
تشکر کنندگان: .YAS ، محبت ، behfaza ، ffrfar ، daad
(2013-08-22 ساعت 19:23)امیرفرزان نوشته:  دوستان کسی میدونه برای بزرگسالان 43و33 ساله چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟من واکسنهای کزاز و دیفتری وMMR را زدم اماشنیدم
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
1-بله مننژیت برای بچه هاست مگر اینکه مقصدتون ایالت تگزاس و یا ایالت هایی باشه که تزریق این واکسن اجباری هست
3-بله ظاهراً آبله مرغان در ایران پیدا نمی شود. البته اگر گرفته باشید نیازی نیست بزنید و فقط تست آنتی بادی بدید تا مشخص بشه بدنتون نسبت بهش مقاوم هست
4-آنفلوآنزا رو نمی دونم اما تصور می کنم دکترهای سفارت در فصول سرد زدن این واکسن رو اجباری می دونند. خانوم دکتر طاهرنژاد هم به ما پیشنهاد کرده اند که مهر ماه بزنیم ( ما احتمالا مصاحبمون آبان یا آذر خواهد بود)
موفق باشید Smile

دوست عزیز نوبت سوم td رو باید 7 ماه بعد از تزریق اول بزنید...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: behfaza ، alitab ، daad ، آلیس-1980
(2013-08-23 ساعت 15:02)KIMIA2005 نوشته:  
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
موفق باشید Smile

tdدونوبته نیس مگه
**CN:2014AS000027
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
موفق باشید Smile

درسته کیمیای عزیز، اشتباه تایپی بود Big Grin
از این نظر حساس شدم که توی سفرنامه ها خوندم دکتر شکلا به این واکسن گیر میده. تو فکر بودم یا سری دوم رو دیر بزنم یا سری سوم رو زودتر نزدیک مصاحبه Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، daad
سلام دوستان من.
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا و MMR رو به هممون تزريق كرد و راديولوژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
1- مننژیت برای بچه هاست
سلام اینم لیست واکسنها تو سایت خود خودشون فکر کنم مطمئن باشهWink

• Diphtheria
• Tetanus
• Pertussis
• Polio
• Measles
• Mumps
• Rubella
• Rotavirus
• Haemophilus influenzae type b
• Hepatitis A
• Hepatitis B
• Meningococcal
• Varicella
• Pneumococcal
• Influenza
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، behfaza ، Soap McTavish ، ffrfar ، daad ، آلیس-1980
(2013-08-23 ساعت 16:48)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من.
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا و MMR رو به هممون تزريق كرد و راديولوژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟

دوست عزیز بهتر بود این سوال رو در همون تاپیک 2013 میپرسیدید، جون اینجا هنوز کسی برای مدیکال نرفته و تجربه ای نداره... اما من اونچه در تاپیک های 2013 خوندم اینه که
1. همون برگه ای که بهتون دادن کافیه. اگر واکسنی رو توش علامت زدن حتما تزریق کنید و برید.
2. همه آزمایشات و معاینات تکرار میشه مثل دفعه اول ولی واکسن ها بستگی داره نیاز داشته باشید یا نه.
3.بله 6 ماه هست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: zanganeh ، ffrfar ، amin arefi ، behfaza ، محبت ، daad
دوستان كسي واكسن آبله مرغان رو زده تو ايران؟
كجا بايد اين واكسن رو بزنيم؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
(2013-08-23 ساعت 18:53)sorooosh نوشته:  دوستان كسي واكسن آبله مرغان رو زده تو ايران؟
كجا بايد اين واكسن رو بزنيم؟

دوست عزیز توی ایران واکسن ابله مرغان گیر نمیاد باید تیتر بدید و موقع مدیکال تزریق کنید البته بستگی به نظردکتر معتمد سفارت داره ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: sorooosh ، behfaza ، Soap McTavish ، محبت ، daad
1- مننژیت برای بچه هاست

سلام
موفق باشید Smile

دوستان از دکتر کریستین مدارک معاینه پزشکی رو خواستم که این جواب رو بهم داد ،گفتم اینجا بذارم برای کسایی که میخوان برم ایروان استفاده کنند:
For the medical examination for US immigration process you need to prepare:

1) 3 recent photos ( 3*4 cm) for each person

2) Valid passport and copy of the 1-st page( page with the photo)

3) Case number (bring your US Government appointment letter with you).

4) In order to assist the panel physician, and to avoid delays in processing of an immigrant visa, all immigrant visa applicants should have their vaccination records available for the panel physician’s review at the time of the immigrant medical examination. Visa applicants should consult with their regular health care provider to obtain a copy of their immunization record, if one is available. If you do not have a vaccination record, the panel physician will work with you to determine which vaccinations you may need to meet the requirement. Certain waivers of the vaccination requirement are available upon the recommendation of the panel physician. Only a physician can determine which of the listed vaccinations are medically appropriate for you, given your age, medical history and current medical condition. Missing vaccines are available in our hospital, but for additional charge.

یک جدولم برای واکسیناسیون گذاشته بود که از اینجا بردارید :
جدول واکسیناسیون

5) If you suffer from chronic illness, have been treated for any disease or are under psychiatric care, please, present these medical files in English on your medical examination.

6) The fee for the medical examination (including Chest X- Ray, Lab. tests and medical check- up) for people older than15 years is 45 000 AMD and for those younger than 15 years – 32 500 AMD.

412 AMD. = 1 $

Please, take into account the currency instability.
The payment must be done in cash in AMD. No credit cards can be serviced.

7) For preparing your medical report we need 3 to 7 days, in the case when you have all necessary documentation with you. To escape the rush, please, schedule your appointment 1 week in advance.

8) Please, e-mail or phone me as soon as you will be ready for making your appointment.

9) My phone number 00374-91-205143 if phoning from abroad.
If you phone from Yerevan, just dial 091 205143 or (10)567265
People speaking only Farsi can call 00374-96-047-333
E-mail – kristinekhachatryankristine@ymail.com

10) My office address;
114 Muratsan str., < Muratsan> University Clinic, II floor, Room N222
Yerevan, Armenia

Best regards,
Dr. Kristine Khachatryan

موفق باشید !
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، mrpahlevani ، amin arefi ، محبت ، alimarmar ، ghafari88 ، taleghani ، daad
(2013-08-23 ساعت 19:25)mechanicalengineer نوشته:  دوستانی که ایروان رفتند
دکترکریستین وقت مصاحبه منو دو روز زودتر داده و گفتهSee you on ..
حالا این حکم تاییده دیگه و من باید همینو پرینتشو ببرم برای معاینه؟
2)توسایتش گفته

For preparing your medical report we need 3 to 7 days, in the case when you have all necessary documentation with you. To escape the rush, please, schedule your appointment 1 week in advance.
یعنی 3تا7 روزبرای اماده کردن مدرک لازم داره برای من دو روز مشکلی پیش نمیاد ؟
هر چند سوالتون مربوط به این تاپیک نیست و از شمایی که عضو باسابقه هستید بعیده که نظم تاپیک ها رو رعایت نکنید ولی:
مشکلی پیش نمیاد اکثر دوستانی که رفتن مصاحبه توی سفرنامه هاشون نوشتن که 2 روز قبل از مصاحبه رفتن برای مدیکال.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: behfaza ، Soap McTavish ، philter ، محبت ، گل نهال ، ffrfar ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان