کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-26 ساعت 23:27)SOLTANI11 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 22:15)محبت نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 18:01)SOLTANI11 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:08)محبت نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:15)SOLTANI11 نوشته:  سلام بر سروران گرامی ، دوستان من دو فرزند دارم یکی ۳ ساله ویکی ۱۲ ساله لطف بفرمایید بگویید
۱- واکسنهای که باید در ابوظبی برای بچه هام بزنم چه واکسنهای هستند؟
۲- ایا برای فرزند ۱۲ سالم غیر از منژیت باید TD هم بزنم در ایران
۳- برای فرزند ۳ ساله چی TDلازمه در ایران بزنم؟
ممنونم بزرگواران
سلام
واکسن بچه هاتون کامله فقط مننژیت برا بچه بزرگتون و آنفولانزا برای هر دو و چند روز زودتر برا مدیکال برید چون تست سل جوابش36ساعت زمان میبره. موفق باشید
دوست من ممنونم از پاسختون ،جسارت نمیشود جوا ب سوال اول من را هم بدهید ایا غیراز تست سل وابله مرغان بچه ها چیز دیگری هم باید در ابوضبی بزنند ؟
در سفرنامه اخیر دوست ۲۰۱۳ ای گفته به بچه هایش بابت نزدن TD در ایران گیر داده بود ند ودر انجا TDزده بودند
سلام
جسارت چرا دوست عزیز اینجا قراره همه بهم کمک کنیم و هیچ منت و اجباری هم نیست در این خصوص بگم خدمت شما که بچه ها 5 دوره واکسن TD تزریق کردن و نیازی نیست اما اگه دکتر اونجا گیر بده بعد 10 سال یه دوره یادآوری تزریق میشه و اصلا مدیکال در صورت نداشتن بیماری خاص مد نظرشون ایرادی نیست فقط هزینه در صورت تزریق واکسن اضافه بالا میره اما در خصوص آبله مرغان اگه بچه ها گرفتن یه تیتر آنتی بادی بدید و نتیجه رو همراهتون ببرید البته شده حرف کیس رو مبنی بر گرفتن آبله مرغان پذیرفتن و نه از آزمایش خبری بوده و نه واکسن به هر حال در نهایت بستگی به نظر پزشک داره.
ممنونم ولی تو کارت زرد بچه های من ۴ بار DT/DTPرا تاریخ زده واز TD خبری نیست باید بروم ببینم انستیتو پاستور چرا اینکار را انجام داده ولی اگر کارت بچه های دیگر خانواده هاهم مانند من قسمت TD خالی باشد فکر کنم درست ودر غیر این صورت اشتباهی شده

دوست عزیز اگر ساکن تهران هستید حتما"تشریف ببرید انستیتو پاستور تجریش(خانم دکتر طاهرنژاد اطلاعات جامعی دارند ,راهنمایی میکنند) دیگر روزه شک دار نگیرید.با آرزوی موفقییت برایتان
تشکر کنندگان: behfaza ، SOLTANI11 ، EKAM
سلام من کیس نامبر 262x
واکسن هامو باید از چه زمانی شروع به زدن کنم؟
واکسن MMR و کزاز و ابله مرغان فقط هست؟
تشکر کنندگان:
(2013-08-27 ساعت 00:38)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من کیس نامبر 262x
ابله مرغان را در ایران پیدا نمی کنید و برای دیگر واکسن ها یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن بزنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، EKAM ، ffrfar ، pari pariaaa ، ojee ، daad
(2013-08-27 ساعت 00:38)ستاره.ستاره نوشته:  سلام من کیس نامبر 262x
سلام
واکسناتو که باید شروع کنی و MMR- TD و هپاتیت رو اما بد نیست تا چند صفحه قبل رو بخونی تمام جاباتون رو میگیریدWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، مامان خانم ، ffrfar ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، behfaza ، ojee ، daad
ما هم امروز رفتیم هلال احمر و واکسن مننژیت رو تزریق کردیم 100500 تومن هم هزینه شد برا انفولانزا هم اخرای شهریور گفتند میاد که میتونید بیاید تزریق کنید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ghafari88 ، pari pariaaa ، behfaza ، محبت ، ojee ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  ما هم امروز رفتیم هلال احمر و واکسن مننژیت رو تزریق کردیم 100500 تومن هم هزینه شد برا انفولانزا هم اخرای شهریور گفتند میاد که میتونید بیاید تزریق کنید ...

سلام
اگه آخرای شهریور واکسن آنفولانزا می یاد ما که سری اول کارنتیا هستیم باید چه کنیم؟! Sad
ما مصاحبمون اولای اکتبره!
ممنمون
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: behfaza ، KIMIA2005 ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:31)مهدی 2014 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:19)KIMIA2005 نوشته:  ما هم امروز رفتیم هلال احمر و واکسن مننژیت رو تزریق کردیم 100500 تومن هم هزینه شد برا انفولانزا هم اخرای شهریور گفتند میاد که میتونید بیاید تزریق کنید ...

سلام
اگه آخرای شهریور واکسن آنفولانزا می یاد ما که سری اول کارنتیا هستیم باید چه کنیم؟! Sad
ممنمون

شما مصاحبتون ابوظبی هست و تا جایی که من اطلاع کسب کردم، قانونی که میگه یک ماه قبل از مصاحبه دیگه نباید واکسن بزنید اونجا حاکم نیست. شما حتی اگر اول اکتبر هم مصاحبه داشته باشید میشه اواسط مهر. اول مهر یا اواخر شهریور هم واکسن رو بزنید فکر نمی کنم مشکلی باشه.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، سی سی ، behfaza ، KIMIA2005 ، مهدی 2014 ، محبت ، ojee ، daad
(2013-08-26 ساعت 08:08)mattin نوشته:  با سلام
با توجه به اینکه TD سه مرحله هست و آخرین مرحله هم 7 ماه بعد . معمولا افراد به مرحله 3 در زمان مصاحبه نمی رسند و اگر شماره کیس پایین بوده و یکضرب ویزا بگیره مرحله سوم هپاتیت و TD رو باید چه بکند؟

برمیگردی ایران میزنی. شما اگه یک ضرب هم بگیری 6 ماه ویزات اعتبار داره یا نهایتا میری امریکا میزنی .
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، daad
(2013-08-26 ساعت 11:43)mohammad19911991 نوشته:  سلام دوستان
با توجه به اینکه ممکنه شماره من در سپتامبر یا شایدم اکتبر کارنت بشه چه تاریخی رو برای شروع واکسیناسیون پیشنهاد میکنین ؟؟
من هپاتیت B رو تو 3 نوبت زدم، چی باقی میمونه ؟ راستی تاریخ آخرین واکسن هم 19/5/88 بود، به نظرتون باید دوباره بزنم ؟؟؟
کسی مراکز معتبر تو اهواز رو سراغ داره ممنون میشم اطلاع بده ...

سلام همشهری عزیز
شما بهتره شروع کنی به زدن واکسنهای چند مرحله ای. هپاتیت- ام.ام.آر- دی.تی.
با توجه به آخرین تزریق لازم نیست هپاتیت رو بزنید. اما مننژیت- ام.ام. آر- دی. تی.- آنفولانزا (با توجه به اعتبار 6 ماهه یک ماه قبل از مصاحبه بزنید)- و اگه آبله مرغان گرفتین تست آنتی بادی چون تو ایران نیست واکسنش.
برا واکسنا به مرکز بهداشت منطقه اتون برین ما به مرکز باهنر رفیتم و mmr و dt رو مجانی زدیم .
تشکر کنندگان: behfaza ، mohammad19911991 ، محبت ، daad
(2013-08-27 ساعت 13:45)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 13:31)مهدی 2014 نوشته:  

سلام
ممنمون

شما مصاحبتون ابوظبی هست و تا جایی که من اطلاع کسب کردم، قانونی که میگه یک ماه قبل از مصاحبه دیگه نباید واکسن بزنید اونجا حاکم نیست. شما حتی اگر اول اکتبر هم مصاحبه داشته باشید میشه اواسط مهر. اول مهر یا اواخر شهریور هم واکسن رو بزنید فکر نمی کنم مشکلی باشه.

ممنون از پاسختون.
آیا راجع به این مورد مطمئن هستین؟ لازمه که من با خود دکتر ابوظبی مکاتبه کنم؟
بازم ممنون Smile
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
تشکر کنندگان: daad
قابل توجه دوستان شیرازی
من دیروز رفتم والفجر و mmr-dt و هپاتیت رو زدم-تو این مرکز باید نامه وقت سفارتتونو ارایه(نامه دوم) بدید ولی جالب اینجاست که اصلا به برگه توجهی نکرد یعنی هر نوع برگه یا کاغذی ببرید مشکلی نداره
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2013-08-27 ساعت 22:14)alimomen نوشته:  قابل توجه دوستان شیرازی
من دیروز رفتم والفجر و mmr-dt و هپاتیت رو زدم-تو این مرکز باید نامه وقت سفارتتونو ارایه(نامه دوم) بدید ولی جالب اینجاست که اصلا به برگه توجهی نکرد یعنی هر نوع برگه یا کاغذی ببرید مشکلی نداره

علی اقا خدا را شکر مشکلت حل شد...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ffrfar ، daad
دوستان با سلام و خسته نباشید تا اونجایی که من در مدارک مدیکال ایروان نگاه کردم نوشته شده هپاتیت بی نیاز به زدن نیست. من داخل همون جدول سبز رنگی که دوستان برای مدیکال ایروان گذاشته بودن نگاه کردم و مرحله سوم TD هم booster هست.تو کارت من که مرحله سوم رو booster زده.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
سلام دوستان عزیز

من تقریبا ۶ روز پیش پارت اول واکسن mmr رو زدم آیا همین کافیه یا دوباره باید بزنم ؟ یادم نیست خانم دکتر طاهر نژاد چی‌ گفت اون روز ، یعنی‌ همین یه دوره کافیه ؟

و خانم دکتر ۲ دوره رو وارد کارت می‌کنه یا سری دوم هم باید بزنم ؟

ممنون میشم پاسخ بدینSmile

در حال حاضر ۲۷۰۰۰ تومن واسه یه دورش دادم
دوستان بچه ی زیر 7 سال باید مننژیت و MMR رو بزنه یا نیازی نیست ؟؟؟
من و همسرم هم امروز هلال احمر (رشید یاسمی)رفتیم مننژیت زدیم 67000 تومن و MMR هم رفتیم بهراد زدیم 55600 تومن.
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان