کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-30 ساعت 23:12)cpd نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 22:38)cpd نوشته:  سلام،من الان ٣٠ سالمه تو سن ١٠ سالگي اوريون گرفتم،هفته پيش هم تست آنتي بادي روبلا(سرخجه) دادم،كه نشون ميده نيازي به واكسن ندارم،با دكتر متخصص عفوني هم صحبت كردم گفت واكسن سرخك(ميزلز)رو همه تو بچگي زدن و گواهي داد كه نيازي نداره واكسن ام ام آر بزني،و در نهايت بخش واكسيناسيون با مسئوليت خودش گواهي داد كه تو ٢نوبت ام ام آر رو زدم،اما خانم دكتر پاستور قبل همه اينا گفته بود كه حتما بايد بزني حتي اگه زدي..حالا به نظر شما با اين گواهي واسم مهر ام ام آر رو تو كارت زردم ميزنن؟ و اينكه دكتر ابوظبي ممكنه دوباره ام ام ار بزنه حتي با مهر پاستور؟
كيس نامبرas000013xx
تاريخ مصاحبه :١اكتبر

شما بايد مهر دو بار تزريق mmr رو تو كارت داشته باشين چون منم كه اوريون گرفته بودم بدون تست انتي بادي خانم دكتر دستور تزريق داد.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، daad ، سی سی
(2013-08-31 ساعت 00:01)EKAM نوشته:  
(2013-08-30 ساعت 22:38)cpd نوشته:  سلام،من الان ٣٠ سالمه تو سن ١٠ سالگي اوريون گرفتم،هفته پيش هم تست آنتي بادي روبلا(سرخجه) دادم،كه نشون ميده نيازي به واكسن ندارم،با دكتر متخصص عفوني هم صحبت كردم گفت واكسن سرخك(ميزلز)رو همه تو بچگي زدن و گواهي داد كه نيازي نداره واكسن ام ام آر بزني،و در نهايت بخش واكسيناسيون با مسئوليت خودش گواهي داد كه تو ٢نوبت ام ام آر رو زدم،اما خانم دكتر پاستور قبل همه اينا گفته بود كه حتما بايد بزني حتي اگه زدي..حالا به نظر شما با اين گواهي واسم مهر ام ام آر رو تو كارت زردم ميزنن؟ و اينكه دكتر ابوظبي ممكنه دوباره ام ام ار بزنه حتي با مهر پاستور؟
كيس نامبرas000013xx

شما بايد مهر دو بار تزريق mmr رو تو كارت داشته باشين چون منم كه اوريون گرفته بودم بدون تست انتي بادي خانم دكتر دستور تزريق داد.

واسه شما مشكل فيزيكي به وجود نيومد؟آخه به من ميگن اگه بزني كلي عوارض داره رو مغز ..يكي به من بگه چه كار كنم؟؟
تشکر کنندگان: daad ، سی سی
(2013-08-31 ساعت 00:12)cpd نوشته:  
كيس نامبرas000013xx

واسه شما مشكل فيزيكي به وجود نيومد؟آخه به من ميگن اگه بزني كلي عوارض داره رو مغز ..يكي به من بگه چه كار كنم؟؟
دوست خوب تا به حال کلی از بچه ها تزریق کردن هر دو مرحله رو و کسی مشکلی اعلام نکرده اما شما اگه نگرانید تزریق نکنید دیگه با پزشک مدیکالتونه که تصمیم بگیره
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: daad ، EKAM ، cpd ، زری وحدتی
من واسه اینکه بتونم وقت های تاریخ‌های بعد از ۲۶ و ۲۷ رو ببینم اون تاریخ مصاحبه رو دیرتر زدم
به نظرتون این مشکل ایجاد می‌کنه?یا مثلا جوابمو دیرتر میدان؟
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 00:17)محبت نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 00:12)cpd نوشته:  
كيس نامبرas000013xx

دوست خوب تا به حال کلی از بچه ها تزریق کردن هر دو مرحله رو و کسی مشکلی اعلام نکرده اما شما اگه نگرانید تزریق نکنید دیگه با پزشک مدیکالتونه که تصمیم بگیره

معمولا واكسن mmr براي كسايي كه بيماري ms دارند عوارض داره
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، cpd ، behfaza ، سی سی ، زری وحدتی
(2013-08-28 ساعت 00:20)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:02)aghaghia نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:54)arshia_danesh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
من کیس نامبرم 34xx هست و هیچکدام از واکسنهایم رو تا به حال نزدم
من از فردا میخواهم واکسنهایم را شروع کنم ولی با این حال فکر نمیکنم که واکسن هپاتیت م تا وقت مصاحبه تمام شود
من فکر میکردم که به همین خاطر باید زمان مصاحبه را باید به عقب بیندازم
در صفحات قبل خواندم برای دوستی نوشته بودید که میتوان بقیه نوبتهای واکسن را بعد از مصاحبه و حتی در آمریکا زد
میخاستم بدونم مگر داشتن این واکسنها برای گرفتن ویزا الزامی نیست ؟
با تشکر از زحماتتون
اگر در حال زدن باشید مشکلی پیش نمیاد و واکسن هایی رو هم که نزدین در روز مدیکال براتون میزنن...
برای منم همین مورده و هپاتیتم میفته 4 ماه بعد مصاحبم که میگن همون سر تاریخش بزن و برای رفتن به آمریکا مدارکشو ببر !
البته میگن این اونگان تو انکارا داره تجارت میکنه نه معاینه و خیلی چیزارو گاهی گیر الکی میده ولی اگه دلیلت برا عقب انداخیتن فقط اینه بنظرم مشکلی برات پیش نمیاره

سلام. برای زدن واکسن کمی زود نیست؟
من کیس نامبرم زیر 3000 هست. سه مرحله هپاتیت رو زدم. انفلوآنزا رو هم می گن تا شهریور ایران نمی زنه چون ندارن واکسنشو. حالا با توجه به اینکه کارنت نشدم هنوز و از طرفی هم می گن برای انکار از یک ماه مونده به صاحبه نباید دیگه زد! من کلا گیج شدم که برم واکسنهامو ( به غیر از آنفلوآنزا) بزنم یا بازم صبر کنم نامه دوم بیاد؟
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2013-08-31 ساعت 10:30)Natasha9 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:20)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 00:02)aghaghia نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:54)arshia_danesh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
من کیس نامبرم 34xx هست و هیچکدام از واکسنهایم رو تا به حال نزدم
من از فردا میخواهم واکسنهایم را شروع کنم ولی با این حال فکر نمیکنم که واکسن هپاتیت م تا وقت مصاحبه تمام شود
من فکر میکردم که به همین خاطر باید زمان مصاحبه را باید به عقب بیندازم
در صفحات قبل خواندم برای دوستی نوشته بودید که میتوان بقیه نوبتهای واکسن را بعد از مصاحبه و حتی در آمریکا زد
میخاستم بدونم مگر داشتن این واکسنها برای گرفتن ویزا الزامی نیست ؟
با تشکر از زحماتتون
اگر در حال زدن باشید مشکلی پیش نمیاد و واکسن هایی رو هم که نزدین در روز مدیکال براتون میزنن...
برای منم همین مورده و هپاتیتم میفته 4 ماه بعد مصاحبم که میگن همون سر تاریخش بزن و برای رفتن به آمریکا مدارکشو ببر !
البته میگن این اونگان تو انکارا داره تجارت میکنه نه معاینه و خیلی چیزارو گاهی گیر الکی میده ولی اگه دلیلت برا عقب انداخیتن فقط اینه بنظرم مشکلی برات پیش نمیاره

سلام. برای زدن واکسن کمی زود نیست؟
من کیس نامبرم زیر 3000 هست. سه مرحله هپاتیت رو زدم. انفلوآنزا رو هم می گن تا شهریور ایران نمی زنه چون ندارن واکسنشو. حالا با توجه به اینکه کارنت نشدم هنوز و از طرفی هم می گن برای انکار از یک ماه مونده به صاحبه نباید دیگه زد! من کلا گیج شدم که برم واکسنهامو ( به غیر از آنفلوآنزا) بزنم یا بازم صبر کنم نامه دوم بیاد؟

دوست عزيز لطفا پستاي قبليو بخونيد بهترين كار اينه الان پاشي بري انستيتو پاستور و خانم دكتر كاملا راهنماييت ميكنه...
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، سی سی ، ffrfar ، Natasha9 ، زری وحدتی
کیس نامبر من 7xxx هست و تا الان من و همسرم واسه واکسنها اقدامي نکردیم ..آیا واکسن هپاتیت را از الان شروع کنيم؟
20147xxx
سفارت : آنکارا
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
(2013-08-31 ساعت 13:30)massi63 نوشته:  کیس نامبر من 7xxx هست و تا الان من و همسرم واسه واکسنها اقدامي نکردیم ..آیا واکسن هپاتیت را از الان شروع کنيم؟
20147xxx
سفارت : آنکارا

بله، حتما شروع کنید. ام ام آر و تی دی رو هم میتونید شروع کنید. فقط آنفلونزا هست که اعتبارش 6 ماهه بقیه واکسن ها حداقل 2 سال اعتبار دارن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، محبت ، behfaza ، زری وحدتی
سلام به همه
دوستان خوبم ببخشید که مطلب ارائه شده طولانیه اما لطفا مطالعه کنید براتون مفیده و کلی جواباتون رو میگیرید

واكسن‌ها مواد آنتي‌ژنيك‌ هستند كه‌ براي‌ايجاد ايمني‌فعال‌ برعليه‌ باكتري‌ها وويروس‌ها مصرف‌ مي‌ شوند. واكسن‌هاممكن‌است‌ حاوي‌ ميكرو ارگانيسم‌هاي‌كشته‌ شده‌ يا زنده‌ يا قسمتهائي‌ خاص‌ ازميكروارگانيسم‌ها باشند. در هنگام‌ تجويزواكسن‌ها بايد به‌ نكات‌ زير توجه‌ نمود.
1 ـ بعضي‌ از واكسن‌ها (مثل‌ فلج‌ كودكان‌)واكنشهاي‌ خيلي‌ كمي‌ را موجب‌ مي‌شوند،در صورتي‌كه‌ ساير واكسن‌ها (مثل‌سرخجه‌ و سرخك‌) ممكن‌است‌ شكل‌ملايمي‌ از خود بيماري‌ را ايجادكنند.گهگاهي‌ نيز واكنشهاي‌ شديدتري‌ممكن‌است‌ مشاهده‌ شود. واكنشهاي‌آنافيلاكتيك‌ بطور خيلي‌ نادر اتفاق‌ مي‌افتدولي‌ امكان‌ دارد كشنده‌ باشند.
2 ـ واكسن‌ها را در زمان‌ ابتلابه‌ بيماريهاي‌حاد يا در صورت‌ سابقه‌ واكنش‌ شديدنسبت‌ به‌ نوبت‌هاي‌ قبلي‌ واكسن‌ نبايد بكاربرد.
3 ـ بخاطر احتمال‌ خطر آسيب‌ به‌ جنين‌،تجويز واكسنهاي‌ زنده‌ براي‌ زنان‌ فقط بايددر صورت‌ ضرورت‌ انجام‌ شود.
4 ـ واكسن‌هاي‌ زنده‌ را نبايد براي‌ افرادداراي‌ نقص‌ سيستم‌ ايمني‌ يا مبتلا به‌بيماري‌هاي‌ بدخيم‌ تجويز نمود.
5 ـ هنگام‌ تجويز داخل‌ عضلاني‌ واكسن‌هابراي‌ بيماران‌ با اختلالات‌ انعقادي‌ ياتحت‌درمان‌ با داروهاي‌ ضد انعقادي‌ بايداحتياط نمود.
6 ـ استفاده‌ از واكسن‌ها براي‌ برنامه‌ ايمن‌سازي‌ همگاني‌ بايد طبق‌ برنامه‌ مصوب‌كميته‌ كشوري‌ ايمن‌ سازي‌ انجام‌ شود.
7 ـ كودكان‌ نارس‌ (در صورت‌ سلامت‌) ازنظر زماني‌ بايد مشابه‌ ساير كودكان‌واكسينه‌ شوند.
8 ـ واكسن‌هاي‌ زنده‌ را نبايد از 3 هفته‌ قبل‌تا 3 ماه‌ بعد از تجويز ايمنوگلوبولين‌ها بكاربرد.
9 ـ در صورت‌ احتمال‌ تماس‌ با عامل‌بيماريزا (مثل‌ هپاتيت‌ B، سرخك‌، اوريون‌،سرخجه‌ و فلج‌ كودكان‌)، كاركنان‌ ودانشجويان‌ مراكز بهداشتي‌، درماني‌ بايدبرعليه‌ بيماري‌ واكسينه‌ شوند.
10 ـ براي‌ جلوگيري‌ از ابتلاي‌ بيماران‌داراي‌ نقص‌ ايمني‌، افراد خانواده‌ آنان‌رابايدبر عليه‌ سرخك‌، سرخجه‌، اوريون‌ وفلج‌كودكان‌ (باواكسن‌ IPV واكسينه‌ نمود.
11 ـ براي‌ زنان‌ باردارو زناني‌ كه‌ قصددارند طي‌ سه‌ ماه‌ آينده‌ باردار شوند،اصولا نبايد واكسن‌هاي‌ حاوي‌ويروس‌هاي‌ زنده‌ ضعيف‌ شده‌ را استفاده‌نمود. بعضي‌ از واكسن‌ها مثل‌ سرخجه‌،سرخك‌ و اوريون‌ در دوره‌ بارداري‌ منع‌مصرف‌ دارند. در صورت‌ ضرورت‌واكسيناسيون‌ در زنان‌ باردار، بهتر است‌تا سه‌ ماه‌ دوم‌ يا سوم‌ صبر نمود.
BCG VACCINE - واکسن ب ث ژ
موارد مصرف‌: واكسن‌ BCGبراي‌ايمن‌سازي‌ فعال‌ بر عليه‌ سل‌ در كودكاني‌مصرف‌ مي‌شود كه‌ آزمون‌ توبركولين‌ آنهامنفي‌ مي‌باشد. بجز نوزادان‌، در مورد كليه‌افراد قبل‌ از واكسيناسيون‌ بايد آزمون‌پوستي‌ براي‌ حساسيت‌ توبركولين‌ راانجام‌ داد.
از واكسن‌ BCGدر درمان‌ كارسينوماي‌موضعي‌ مثانه‌ و همچنين‌ به‌ عنوان‌ عامل‌كمكي‌ براي‌ تشديد توليد پادتن‌ نيز استفاده‌مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ BCG فرآورده‌ زنده‌ وضعيف‌ شده‌ از كشت‌ باسيل‌ Calmette &Guerin سوش‌ Mycobacterium bovisاست‌ كه‌ با ايمن‌سازي‌ فعال‌، احتمال‌ بروزعوارض‌ شديد سل‌ اوليه‌ را در كودكان‌كاهش‌ مي‌دهد.
موارد منع‌ مصرف‌: اين‌ واكسن‌ در افرادداراي‌ آزمون‌ مثبت‌ توبركولين‌، بيماران‌مبتلا به‌ نقص‌ ايمني‌ و بيماران‌ تحت‌
درمان‌ با استروئيدها نبايد مصرف‌
شود.
هشدارها: 1 ـ اين‌ واكسن‌ به‌ صورت‌ داخل‌وريدي‌، زيرجلدي‌ يا داخل‌ جلدي‌ نبايدتزريق‌ شود. در عضله‌ دلتوئيد و از راه‌پوستي‌ استفاده‌ شود.
2 ـ در مورد تماس‌ كودكان‌ واكسينه‌ شده‌ باافراد مبتلا به‌ سل‌ فعال‌ احتياط لازم‌ بعمل‌آيد.
عوارض‌ جانبي‌: لنفادنوپاتي‌، زخم‌ در محل‌مايه‌ كوبي‌، واكنشهاي‌ لوپوئيد از جمله‌عوارض‌ جانبي‌ واكسن‌ BCGمي‌باشند.
تداخل‌هاي‌ دارويي‌: داروهاي‌ ضدميكربي‌ وداروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌ ممكن‌ است‌در ايجاد پاسخ‌ مناسب‌ ايمني‌ مداخله‌
كنند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ از آنجائيكه‌ اين‌واكسن‌ حاوي‌ باكتري‌ زنده‌ مي‌باشد،رعايت‌ اصول‌ آسپتيك‌ ضروري‌ است‌.
2 ـ قبل‌ از تجويز، احتمال‌ واكنشهاي‌آلرژيك‌ بررسي‌ شود.
3 ـ شدت‌ و مدت‌ واكنش‌ موضعي‌ به‌ عمق‌تزريق‌ و تفاوتهاي‌ فردي‌ بستگي‌ دارد.اولين‌ واكنش‌ پوستي‌ معمولا بين‌ 10-14روز بصورت‌ پاپول‌هاي‌ قرمز كوچك‌ درمحل‌ تزريق‌ ظاهر مي‌گردد. پاپول‌ها بعد از4-6 هفته‌ به‌ بيشترين‌ قطر خود (در حدود3 ميلي‌متر) مي‌رسند و بعد از آن‌، پاپول‌هاپوسته‌ پوسته‌ و كوچك‌ مي‌شوند. 6 ماه‌ بعدهيچ‌ اثر قابل‌ رويتي‌ از واكسيناسيون‌وجود نخواهد داشت‌.
4 ـ واكسيناسيون‌ فقط در مورد افراد باآزمون‌ منفي‌ توبركولين‌ توصيه‌ مي‌شود.در غير اين‌ صورت‌ واكسيناسيون‌ افراد باحساسيت‌ بالا به‌ آنتي‌ژن‌هاي‌مايكوباكتريومي‌ مي‌تواند منجر به‌ بروزواكنشهاي‌ حساسيتي‌ مثل‌ تب‌، بي‌اشتهائي‌، درد عضلاني‌ و درد عصبي‌ شودكه‌ تا چند روز ادامه‌ مي‌يابد.
5 ـ گهگاهي‌ در كودكان‌ لنفادنوپاتي‌ غده‌لنفاوي‌ اطراف‌ موضع‌ تزريق‌ مشاهده‌مي‌شود كه‌ خودبخود برطرف‌ مي‌شود.
6 ـ واكسن‌ بايد در دماي‌ 2-8 درجه‌سانتيگراد و دور از نور نگهداري‌ شود. بعداز انقضاي‌ تاريخ‌ مصرف‌، واكسن‌ را نبايدمصرف‌ كرد. فرآورده‌ رقيق‌ شده‌ را بايد دريخچال‌ نگهداري‌ و طي‌ 2 ساعت‌ مصرف‌كرد.
مقدار مصرف‌: مقدار 1 ميلي‌ليتر آب‌استريل‌براي‌ تزريق‌ به‌ يك‌ آمپول‌ واكسن‌ اضافه‌ و0/2-0/3 ميلي‌ليتر واكسن‌ از راه‌ پوستي‌تزريق‌ شود. هيچ‌ پوششي‌ بر روي‌ محل‌تزريق‌ لازم‌ نيست‌ ولي‌ بايد توصيه‌ كرد كه‌محل‌ تزريق‌ تا 24 ساعت‌ بعد خشك‌نگه‌داشته‌ شود. واكسيناسيون‌ براي‌افرادي‌ كه‌ بعد از 2-3 ماه‌ آزمون‌توبركولين‌ آنها هنوز منفي‌ است‌ بايدتكرارشود. در نوزادان‌ با سن‌ كمتر از 1 ماه‌مقدار واكسن‌ بايد به‌ نصف‌ تقليل‌ يابد(رقيق‌ نمودن‌ يك‌ آمپول‌ در 2 ميلي‌ليترآب‌استريل‌).
اشكال‌ دارويي‌:
Powder for injection (lyophilized):50mg.
HEPATITIS B VACCINE - واکسن هاتيت ب
موارد مصرف‌:واكسن‌ هپاتيت‌ B براي‌ايمن‌سازي‌ برعليه‌ تمام‌ عفونتهاي‌ ايجادشده‌ به‌ وسيله‌ انواع‌ ويروس‌هاي‌ هپاتيت‌ B و همچنين‌ براي‌ واكسيناسيون‌ افرادي‌ كه‌در معرض‌ خطر عفونت‌ هپاتيت‌ B هستند،استفاده‌ مي‌شود. كاركنان‌ بهداشتي‌ ودرماني‌ كه‌ ممكن‌است‌ به‌ نحوي‌ با خون‌ يانمونه‌ هاي‌ آزمايشگاهي‌ بيماران‌ كار كنند ونوزادان‌ متولد شده‌ از مادران‌ HBsAgمثبت‌بايد بر عليه‌ هپاتيت‌ Bواكسينه‌ شوند.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ نوتركيبي‌ هپاتيت‌ B ازآنتي‌ژن‌ سطحي‌ HBsAg، توليد شده‌ توسطسلول‌هاي‌ مخمر، بدست‌ مي‌آيد. اين‌واكسن‌ توليد پادتن‌هاي‌ ضد HBsرا، دربيشتر افرادي‌ كه‌ يك‌ دوره‌ سه‌ نوبتي‌واكسيناسيون‌ را انجام‌ داده‌ باشند، تحريك‌مي‌كند. ايجاد مصونيت‌ با ميزان‌ پادتن‌ بيش‌از10mIU/ml اثبات‌ مي‌شود.
هشدارها: 1 ـ بيماران‌ مبتلا به‌ نقص‌ ايمني‌ به‌مقادير بيشتري‌ از واكسن‌ نيازمند هستند.2 ـ واكسن‌ هپاتيت‌ B بر عليه‌ ويروس‌هاي‌هپاتيت‌ A، Cو E و ساير ويروس‌هاي‌ مولدعفونتهاي‌ كبدي‌ مصونيت‌ ايجاد نمي‌كند.
3 ـ اثر اين‌ واكسن‌ در افراد با سن‌ بيشتر از40 سال‌ كاهش‌ مي‌يابد.
عوارض‌ جانبي‌: خستگي‌، ضعف‌، تب‌،ناخوشي‌، افزايش‌ تعريق‌، احساس‌ گرما،لرز، سردرد، سرگيجه‌، كهير، درد و التهاب‌در محل‌ تزريق‌، لنفادنوپاتي‌ از عوارض‌جانبي‌ اين‌ واكسن‌ مي‌باشند.
تداخل‌هاي‌ دارويي‌: مصرف‌ همزمان‌داروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌ وگلوكوكورتيكوئيدها ممكن‌ است‌ پاسخ‌ايمني‌ ناقص‌ را موجب‌ شوند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ در صورت‌ عفونت‌فعال‌ و شديد بايد واكسيناسيون‌ هپاتيت‌ B را به‌ تعويق انداخت‌، مگر اينكه‌ تاخير درواكسيناسيون‌ عواقب‌ وخيم‌ تري‌ را به‌دنبال‌ داشته‌ باشد.
2 ـ محل‌ تزريق‌ عضلاني‌ در ايجاد پاسخ‌ايمني‌ تاثير دارد. تزريق‌ در عضله‌ دلتوئيدبراي‌ بزرگسالان‌ و در عضله‌ ران‌ براي‌كودكان‌ توصيه‌ شده‌ است‌. تزريق‌ درعضله‌ سريني‌ باعث‌ كاهش‌ پاسخ‌ ايمني‌مي‌شود.
3 ـ واكسن‌ هپاتيت‌ B بايد در دماي‌ 2-8درجه‌ سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌شود. از انجماد واكسن‌ جلوگيري‌ شود.
4 ـ مصونيت‌ ايجاد شده‌ مدت‌ 5 سال‌ طول‌مي‌كشد و در اين‌ مدت‌ به‌ تزريق‌ يادآوري‌نيازي‌ نيست‌.
مقدار مصرف‌: برنامه‌ واكسيناسيون‌ براي‌گروههاي‌ پرخطر شامل‌ تزريق‌ 3 نوبت‌واكسن‌ ( نوبت‌ دوم‌ و سوم‌ به‌ ترتيب‌ 1 و 6ماه‌ بعد از نوبت‌ اول‌ ) و هر نوبت‌ براي‌بزرگسالان‌مقدار 10 يا 20 ميكروگرم‌ وبراي‌ كودكان‌ 2/5-10 ميكروگرم‌ مي‌باشد.
اشكال‌ دارويي‌:
Injection: 5mcg/ml HBsAg for adults
& 2.5mcg/ml HBsAg for children
INACTIVATED POLIOVIRUS VACCINE - واكسن‌ تزريقي‌ فلج‌ اطفال
(IPV)
موارد مصرف‌: واكسن‌ تزريقي‌ فلج‌ اطفال‌ درافرادي‌ كه‌ قادر به‌ مصرف‌ واكسن‌ خوراكي‌فلج‌ اطفال‌ نيستند، كودكاني‌ كه‌ بطور ناقص‌مصون‌ شده‌اند و بيماران‌ مبتلا به‌ نقص‌سيستم‌ ايمني‌ مصرف‌ مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ تزريقي‌ فلج‌ كودكان‌(IPV) يك‌ سوسپانسيون‌ از سه‌ نوع‌ 1، 2 و 3ويروس‌ فلج‌ كودكان‌ مي‌باشد كه‌ از كشت‌سلولي‌ كليه‌ ميمون‌ بدست‌ مي‌آيد.
فارماكوكينتيك‌: تجويز چند نوبت‌ اين‌واكسن‌ توليد پادتن‌هائي‌ را بر عليه‌ تمام‌انواع‌ ويروس‌ فلج‌ كودكان‌ موجب‌ مي‌شودكه‌ در بيش‌ از 97% كودكان‌ واكسينه‌ شده‌مصونيت‌ ايجاد مي‌كند.
موارد منع‌ مصرف‌: براي‌ بيماران‌ مبتلا به‌هر نوع‌ بيماري‌ حاد و تب‌ تا زماني‌ كه‌ بهبوديابند، نبايد مصرف‌ شود. اگر چه‌ براي‌بيماريهاي‌ خفيفي‌ مثل‌ عفونت‌ ملايم‌دستگاه‌ تنفس‌ نبايد در واكسيناسيون‌تاخير كرد.
هشدارها: 1 ـ اگر نسبت‌ به‌ نئومايسين‌،استرپتومايسين‌ و پلي‌ ميكسين‌ موجود درواكسن‌ آنافيلاكسي‌ يا شوك‌ آنافيلاكتيك‌ايجاد شد، نوبتهاي‌ بعدي‌ واكسن‌ نبايدتزريق‌ شود.
2 ـ بيماران‌ مبتلا به‌ نقص‌ ايمني‌ يا بيماران‌تحت‌ درمان‌ با داروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ايمني‌ ممكن‌ است‌ پاسخ‌ ايمني‌ مناسبي‌ را درمقابل‌ اين‌ واكسن‌ نشان‌ ندهند و مصونيت‌كامل‌ در آنها ايجاد نشود.
عوارض‌ جانبي‌: واكنشهاي‌ موضعي‌ درمحل‌ تزريق‌ (مثل‌ قرمزي‌، تورم‌ و درد)، تب‌،خواب‌ آلودگي‌، گريه‌ كردن‌، كاهش‌ اشتها وحالت‌ تهوع‌، از عوارض‌ جانبي‌ اين‌ واكسن‌مي‌ باشند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ قبل‌ از تزريق‌ واكسن‌بايد به‌ سابقه‌ بيمار و توصيه‌ هاي‌ مصرف‌فرآورده‌ مورد مصرف‌ توجه‌ شود. درسابقه‌ بيمار احتمال‌ بروز حساسيت‌ وعوارض‌ جانبي‌ كه‌ متعاقب‌ تزريق‌ دوزهاي‌قبلي‌ صورت‌ گرفته‌ بايد بررسي‌ شود.
2 ـ احتمال‌ دارد كه‌ تحريك‌ سيستم‌ ايمني‌بيمار مبتلا به‌ عفونت‌ HIV با ايمن‌سازي‌توسط واكسن‌ غيرفعال‌ شده‌ موجب‌اختلال‌ در فعاليت‌ سيستم‌ ايمني‌ مي‌شود.اگر چه‌ فوايد واكسيناسيون‌ اينگونه‌ افرادبر احتمال‌ خطر برتري‌ دارد.
3 ـ فقط زيرجلدي‌ و ترجيح? در عضله‌دلتوئيد براي‌ بزرگسالان‌ و عضله‌ ران‌ براي‌كودكان‌ تزريق‌ شود. در اطراف‌ عروق‌ خوني‌و اعصاب‌ نبايد تزريق‌ شود. بعد ازآسپيراسيون‌ اگر خون‌ يا مايع‌ مشكوكي‌ به‌داخل‌ سرنگ‌ وارد شد، تزريق‌ نبايد انجام‌شود. محتويات‌ سرنگ‌ را بايد دور ريخت‌ وبايد با استفاده‌ از يك‌ آمپول‌ جديد و در محلي‌متفاوت‌ واكسن‌ تزريق‌ شود.
4 ـ براي‌ برنامه‌ واكسيناسيون‌ كودكان‌واكسن‌ خوراكي‌ نسبت‌ به‌ واكسن‌ تزريقي‌داراي‌ ارجحيت‌ است‌ چونكه‌ اين‌ واكسن‌ايمني‌ روده‌اي‌ ايجاد مي‌كند، تجويز آن‌آسان‌ است‌، براحتي‌ توسط كودكان‌پذيرفته‌ مي‌شود و در بعضي‌ از اطرافيان‌مصونيت‌ ايجاد مي‌كند.
5 ـ هر گونه‌ تأخير در فواصل‌ بين‌ نوبتهاي‌تزريق‌ واكسن‌ در ايجاد مصونيت‌ نهائي‌تاثيري‌ ندارد. بنابراين‌ در صورت‌ تأخيرنيازي‌ به‌ شروع‌ يك‌ دوره‌ جديد نيست‌.
6 ـ واكسن‌ در دماي‌ 2-8 درجه‌ سانتيگرادپايدار است‌. بايد از انجماد واكسن‌جلوگيري‌ كرد.
مقدار مصرف‌:
اطفال‌: دوره‌ اوليه‌ ايمن‌سازي‌ شامل‌ سه‌نوبت‌ 0/5 ميلي‌ليتري‌ زيرجلدي‌ مي‌باشد.فواصل‌ بين‌ دو نوبت‌ اول‌ بايد حداقل‌ 4 هفته‌و ترجيح? 8 هفته‌ باشد. اولين‌ و دومين‌نوبت‌ را معمولا با واكسن‌ ثلاث‌ و در سنين‌4 و 8 ماهگي‌ تجويز مي‌كنند. سومين‌ نوبت‌بايد حداقل‌ 6ماه‌ وترجيح? 12ماه‌ بعدازنوبت‌ دوم‌ تجويز شود.
نوبت‌ يادآوري‌ را قبل‌ از شروع‌ مدرسه‌ بايدتزريق‌ كرد مگر اينكه‌ اولين‌ نوبت‌ دوره‌اوليه‌ در شروع‌ 4 سالگي‌ يا بعد از آن‌ تزريق‌شده‌ باشد.
تزريق‌ تمام‌ سه‌ نوبت‌ دوره‌ اوليه‌ و نوبت‌يادآوري‌ براي‌ تكميل‌ واكسيناسيون‌ضروري‌ مي‌باشد. كودكاني‌ كه‌ به‌ طورناقص‌ با IPVواكسينه‌ شده‌اند بايد نوبتهاي‌اضافي‌ دريافت‌ كنند تا به‌ چهار نوبت‌ لازم‌برسند.
بزرگسالان‌ واكسينه‌ نشده‌: براي‌ اين‌افراد اگر در معرض‌ خطر پوليوويروس‌قرار دارند، يك‌ دوره‌ اوليه‌ واكسيناسيون‌توصيه‌ مي‌شود. سه‌ نوبت‌ هر بار 0/5ميلي‌ليتر زير جلدي‌، نوبت‌ اول‌ و دوم‌ بافاصله‌ 1-2 ماه‌ و نوبت‌ سوم‌ 6-12 ماه‌ بعدتزريق‌ شود.
بزرگسالان‌ با واكسيناسيون‌ ناقص‌:براي‌ اين‌ افراد اگر در معرض‌ خطرپوليوويروس‌ قرار دارند و حداقل‌ يك‌ نوبت‌واكسن‌ دريافت‌ كرده‌اند، بايد حداقل‌ يك‌نوبت‌ IPVيا OPV تجويز شود. اگر فرصت‌هست‌، به‌ منظور تكميل‌ دوره‌ اوليه‌ بايدنوبت‌هاي‌ اضافي‌ را تزريق‌ كرد.
اشكال‌ دارويي‌:
Injection: 0.5ml
INFLUENZA VACCINE - واکسن ‌ آنفلونزا
موارد مصرف‌: اين‌ واكسن‌ فقط براي‌ ايجادايمني‌ فعال‌ (توليد پادتن‌) بر عليه‌ آنتي‌ژن‌هاي‌ ويروس‌ آنفلونزا كه‌ در واكسن‌موجود است‌، مصرف‌ مي‌شود. تزريق‌واكسن‌ براي‌ افراد باسن‌ بيشتر از 6 ماه‌ كه‌بدليل‌ سن‌ و شرايط پزشكي‌ در معرض‌خطر ابتلا به‌ آنفلونزا هستند، توصيه‌مي‌شود. همچنين‌ براي‌ سالمندان‌ با بيش‌ از65 سال‌ سن‌، كاركنان‌ خانه‌ سالمندان‌ ياكاركنان‌ بهداشتي‌ و درماني‌ كه‌ با بيماران‌مزمن‌ سروكار دارند، كودكان‌ وبزرگسالان‌ مبتلا به‌ بيماريهاي‌ مزمن‌،كودكان‌ تحت‌ درمان‌ طولاني‌ مدت‌ باآسپيرين‌، زنان‌ باردار كه‌ سه‌ ماهه‌ دوم‌ وسوم‌ بارداري‌ آنها در فصل‌ آنفلونزا واقع‌مي‌گردد توصيه‌ مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ آنفلونزا، آنتي‌ژن‌هاي‌تهيه‌ شده‌ از سه‌ سويه‌ مختلف‌ ويروس‌هاي‌غيرفعال‌ آنفلونزا مي‌باشد كه‌ باعث‌پادتن‌هاي‌ خاصي‌ مي‌شود. مصونيت‌ فقطدرمقابل‌ آن‌ سويه‌هائي‌ از ويروس‌ ايجادمي‌شود كه‌ مشابهت‌ نزديكي‌ با سويه‌ هاي‌موجود در واكسن‌ داشته‌ باشند.
فارماكوكنتيك‌: مصونيت‌ تقريبا 14 روز بعداز تزريق‌ واكسن‌ ايجاد مي‌شود و براي‌ 6ماه‌ تا يك‌ سال‌ باقي‌ مي‌ماند.
موارد منع‌ مصرف‌: در صورت‌ وجودحساسيت‌ نسبت‌ به‌ تخم‌ مرغ‌ (در موردواكسن‌هائي‌ كه‌ از مايع‌ آمبريونيك‌ جوجه‌مرغ‌ تهيه‌ شده‌اند)، حساسيت‌ نسبت‌ به‌ هريك‌ از اجزا واكسن‌، سابقه‌ سندرم‌Guillen-Barre، سابقه‌ عوارض‌ عصبي‌ بعداز تجويز واكسن‌ها، بيماري‌ حاد تنفسي‌ وعفونت‌ حاد نبايد مصرف‌ شود.
هشدارها: 1 ـ بيماران‌ مبتلا به‌ نقص‌ ايمني‌اعم‌ از مادرزادي‌ يا به‌ علت‌ بيماري‌
(عفونت‌ HIV) يا ناشي‌ از درمان‌(گلوكوكورتيكوئيدها، داروهاي‌سايتوتوكسيك‌ يا پرتودرماني‌ در بيماران‌سرطاني‌) ممكن‌ است‌ پاسخ‌ كمتري‌ دهند.
عوارض‌ جانبي‌: عوارض‌ جانبي‌ واكسن‌آنفلونزا عموم? در بزرگسالان‌ اهميت‌نداشته‌ و احتمال‌ بروز آنها كم‌ است‌.اختلالات‌ عصبي‌ (مثل‌ آنسفالوپاتي‌، فلج‌نسبي‌ عصب‌ صورت‌ و التهاب‌ عصب‌بينائي‌)، درد در محل‌ تزريق‌، تب‌، دردعضلاني‌ و احساس‌ ناخوشي‌ از عوارض‌جانبي‌ واكسن‌ آنفلونزا مي‌باشد. بدليل‌وجود مقادير خيلي‌ كم‌ پروتئين‌هاي‌ تخم‌مرغ‌ در واكسن‌ هاي‌ جديد، واكنشهاي‌حساسيتي‌ بندرت‌ اتفاق‌ مي‌افتد.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ بدليل‌ احتمال‌ بروزتب‌ بعد از واكسن‌ آنفلونزا، سابقه‌ تشنج‌ناشي‌ از تب‌ بررسي‌ شود و از تزريق‌واكسن‌ در افراد مبتلا به‌ تب‌ حاد خودداري‌شود.
2 ـ واكسيناسيون‌ آنفلونزا همزمان‌ باتزريق‌ ساير واكسن‌ها (در محل‌هاي‌متفاوت‌) بلامانع‌ است‌.
3 ـ تزريق‌ واكسن‌ ممكن‌ است‌ در همه‌ افرادمصونيت‌ ايجاد نكند.
4 ـ فقط داخل‌ عضلاني‌ و ترجيح? در عضله‌دلتوئيد براي‌ بزرگسالان‌ و عضله‌ ران‌براي‌ كودكان‌ تزريق‌ شود. تزريق‌ درعضله‌ سريني‌ باعث‌ كاهش‌ پاسخ‌ ايمني‌مي‌شود.
5 ـ واكسن‌ آنفلونزا بايد دردماي‌ 2-8درجه‌ سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌شود. از انجماد واكسن‌ جلوگيري‌ شود.
6 ـ قبل‌ از تزريق‌ ويال‌ واكسن‌ را بايد خوب‌تكان‌ داد. در صورت‌ انجماد يا مشاهده‌تغيير رنگ‌ يا وجود ذرات‌ در ويال‌، بايد ازتزريق‌ واكسن‌ خودداري‌ كرد.
مقدار مصرف‌: براي‌ كودكان‌ با سن‌ كمتر از9 سال‌ كه‌ قبلا واكسينه‌ نشده‌اند بايد طي‌ دونوبت‌ (به‌ فاصله‌ بيشتر از يكماه‌) و هر نوبت‌0/5 ميلي‌ليتر از واكسن‌ (حاوي‌آنتي‌ژن‌هاي‌ سطحي‌ يا اجزاي‌ ويروس‌)تزريق‌ شود. در خردسالان‌ با سن‌ بين‌6-35 ماه‌ مقدار 0/25 ميلي‌ليتر بايد تزريق‌شود. در كودكان‌ با سن‌ كمتر از 12 سال‌ ازتزريق‌ واكسن‌ حاوي‌ ويروس‌ كامل‌خودداري‌ شود. در افراد با سن‌ بيش‌ از 12سال‌ تزريق‌ يك‌ نوبت‌ واكسن‌ كافي‌ است‌.واكسيناسيون‌ بايد سالانه‌ و در زمان‌شيوع‌ عفونت‌ آنفلونزا انجام‌ گردد.
اشكال‌ دارويي‌:
Injection: 5ml Vials
MEASLES VACCINE - واکسن سرخک
موارد مصرف‌: اين‌ واكسن‌ براي‌ ايجاد ايمني‌فعال‌ بر عليه‌ ويروس‌ سرخك‌ براي‌كودكان‌ در سنين‌ 12-15 ماهگي‌ بكارمي‌رود. واكسن‌ MMR براي‌ ايجادمصونيت‌ بر عليه‌ سرخك‌، سرخجه‌ وارويون‌ نسبت‌ به‌ هركدام‌ از اين‌ واكسن‌هابه‌ تنهائي‌ ترجيح‌ داده‌ مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ سرخك‌ حاوي‌ويروس‌هاي‌ زنده‌ ضعيف‌ شده‌ Measles ازسويه‌ Enders' attenuated Edmonston (ازكشت‌ سلولي‌ جنين‌ جوجه‌) مي‌ باشد.
فارماكوكنتيك‌:
مصونيت‌ براي‌ مدت‌ بيشتر از 13 سال‌(بدون‌ كاهش‌ محسوسي‌) باقي‌ مي‌ماند.
موارد منع‌ مصرف‌: بارداري‌، حساسيت‌نسبت‌ به‌ يكي‌ از اجزاي‌ واكسن‌ ( مثل‌ تخم‌مرغ‌)، بيماران‌ تحت‌ درمان‌ با داروهاي‌كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌، ابتلا به‌ سرطانهاي‌بدخيم‌ مغز استخوان‌ يا سيستم‌ لنفاوي‌،نقص‌ اوليه‌ يا اكتسابي‌ سيستم‌ ايمني‌، سل‌فعال‌ درمان‌ نشده‌، سابقه‌ فاميلي‌ نقص‌ژنتيكي‌ ايمني‌، بيماري‌ حاد تنفسي‌ و عفونت‌فعال‌ همراه‌ تب‌ از موارد منع‌ مصرف‌ اين‌واكسن‌ مي‌باشند.
هشدارها: 1 ـ افراد با سابقه‌ واكنشهاي‌آنافيلاكتيك‌ ناشي‌ از خوردن‌ تخم‌ مرغ‌،نبايد واكسينه‌ شوند.
2 ـ به‌ زنان‌ باردار تزريق‌ نشود. زنان‌ بايدتا سه‌ماه‌ بعد از واكسيناسيون‌ از بارداري‌اجتناب‌ نمايند. ابتلا به‌ سرخك‌ در دوران‌بارداري‌ خطر بروز عوارض‌ جنيني‌ راافزايش‌ مي‌دهد.
3 ـ بيماران‌ مبتلا به‌ عفونت‌ HIV ولي‌ بدون‌علائم‌ واضح‌ باليني‌ تضعيف‌ سيستم‌ ايمني‌را مي‌توان‌ واكسينه‌ نمود. اگرچه‌ احتمال‌دارد پاسخ‌ ايمني‌ در اين‌ بيماران‌ كمتر ازافراد سالم‌ باشد.
عوارض‌ جانبي‌: واكنشهاي‌ آنافيلاكتيك‌، تب‌ملايم‌ (38/3-39/4 درجه‌سانتيگراد)،سرفه‌، التهاب‌بيني‌ و جوشهاي‌ پوستي‌ازعوارض‌ جانبي‌اين‌واكسن‌ مي‌باشند.
تداخل‌هاي‌ دارويي‌: تا چندروز بعداز تزريق‌واكسن‌ سرخك‌ در بين‌ بيماران‌ آسمي‌،نتيجه‌مثبت‌ كاذب‌ در آزمايش‌ متاكولين‌استنشاقي‌ مشاهده‌ شده‌ است‌. واكسن‌ويروس‌ زنده‌ ممكن‌ است‌ باعث‌ شود كه‌نتيجه‌ آزمونهاي‌ جلدي‌ حساسيت‌ تاخيري‌(مثل‌ آزمون‌ توبركولين‌) منفي‌ كاذب‌ نمايش‌داده‌ شوند. اين‌ اثر حتي‌ تا چندين‌ هفته‌ بعداز واكسيناسيون‌ باقي‌ مي‌ماند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ به‌ والدين‌ توصيه‌شود كه‌ بروز تب‌ امكان‌ دارد و آنها بايد به‌منظور جلوگيري‌ از تشنج‌ ناشي‌ از تب‌ بالااقدامات‌ لازم‌ را بعمل‌ آورند.
2 ـ استفاده‌ از واكسن‌ سرخك‌ در افراد باسن‌ بيش‌ از 12 ماه‌ موثر و بي‌ ضررمي‌باشد. كودكان‌ با سن‌ كمتر از 12 ماه‌بدليل‌ وجود پادتن‌هاي‌ مادر در خون‌ آنهاممكن‌ است‌ بخوبي‌ پاسخ‌ ندهند. كودكاني‌كه‌ در سن‌ كمتر از 12 ماه‌ واكسينه‌ شده‌اند،بايد دوباره‌ بعد از 15 ماهگي‌ واكسينه‌شوند.
3 ـ بهتر است‌ اين‌ واكسن‌ را يكماه‌ قبل‌ يابعد از دريافت‌ ساير واكسن‌هاي‌ ويروسي‌تجويز كرد.
4 ـ واكسن‌ سرخك‌ را بايد دردماي‌ 2-8درجه‌ سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌كرد. فقط بايد از محلول‌ همراه‌ واكسن‌ براي‌رقيق‌ كردن‌ استفاده‌ كرد. واكسن‌ را هر چه‌سريعتر بعد از آماده‌ سازي‌ بايد مصرف‌كرد و در صورت‌ عدم‌ مصرف‌ بعد از 8ساعت‌ بايد آن‌ را دور ريخت‌.
مقدار مصرف‌: تمامي‌ واكسن‌ موجود دريك‌ ويال‌ 0/5 ميلي‌ليتري‌ را ترجيح? بايد درسن‌ 15 ماهگي‌ و در سطح‌ بيروني‌ بازوتزريق‌ نمود. مقدار مصرف‌ براي‌ تمام‌سنين‌ يكسان‌ است‌.
اشكال‌ دارويي‌:
Powder for Injection
MEASLES, MUMPS & RUBELLA VACCINE - MMR - واکسن سرخك‌،سرخجه‌ و اوريون
موارد مصرف‌: اين‌ فرآورده‌ براي‌ايمن‌سازي‌ فعال‌ همزمان‌ بر عليه‌ سرخك‌،سرخجه‌ و اوريون‌ در سنين‌ بعد از 15ماهگي‌ مصرف‌ مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: اين‌ فرآورده‌ حاوي‌ مجموعه‌اي‌ از واكسن‌هاي‌ سرخك‌، اوريون‌ وسرخجه‌ مي‌باشد.
موارد منع‌ مصرف‌: بارداري‌، حساسيت‌نسبت‌ به‌ يكي‌ از اجزاي‌ واكسن‌ ( مثل‌تخم‌مرغ‌)، بيماران‌ تحت‌ درمان‌ با داروهاي‌كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌، ابتلا به‌ سرطانهاي‌بدخيم‌ مغز استخوان‌ يا سيستم‌ لنفاوي‌،نقص‌ اوليه‌ يا اكتسابي‌ سيستم‌ ايمني‌، سل‌فعال‌ درمان‌ نشده‌، سابقه‌ فاميلي‌ نقص‌ژنتيكي‌ ايمني‌، بيماري‌ حاد تنفسي‌ و عفونت‌فعال‌ همراه‌ تب‌ از موارد منع‌ مصرف‌ اين‌واكسن‌ مي‌باشند.
هشدارها: به‌ تك‌ نگارهاي‌ مربوط به‌واكسن‌هاي‌ سرخك‌، اوريون‌ و سرخجه‌مراجعه‌ شود.
عوارض‌ جانبي‌: از عوارض‌ عمومي‌ مي‌توان‌ناخوشي‌، گلودرد، سرفه‌، التهاب‌ بيني‌،التهاب‌ غدد پاروتيد، التهاب‌ بيضه‌ها، تهوع‌،استفراغ‌، اسهال‌ و واكنشهاي‌ التهابي‌ وآنافيلاكتيك‌ را نام‌ برد. عوارض‌ موضعي‌نيز شامل‌ درد، تورم‌ و قرمزي‌ در محل‌تزريق‌ و لنفادنوپاتي‌ موضعي‌ مي‌باشند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ به‌ تك‌ نگارهاي‌مربوط به‌ واكسن‌هاي‌ سرخك‌، اوريون‌ وسرخجه‌ مراجعه‌ شود.
2 ـ واكسن‌ را بايد دردماي‌ 2-8 درجه‌سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌
كرد. فقط از محلول‌ همراه‌ واكسن‌ براي‌رقيق‌ كردن‌ آن‌ بايد استفاده‌ نمود.
واكسن‌ را هر چه‌ سريعتر بعد از آماده‌سازي‌ بايد مصرف‌ كرد و در صورت‌ عدم‌مصرف‌ بعد از 8 ساعت‌ بايد آن‌ را دورريخت‌.
مقدار مصرف‌: نيم‌ ميلي‌ليتر از واكسن‌ترجيح? در سن‌ 15 ماهگي‌ و از راه‌زيرجلدي‌ و در سطح‌ بيروني‌ بازو تزريق‌مي‌شود. مقدار مصرف‌ براي‌ تمام‌ سنين‌يكسان‌ است‌. اين‌ فرآورده‌ از راه‌ داخل‌وريدي‌ نبايد تزريق‌ شود. يك‌ تزريق‌ مجدد MMRيا سرخك‌ به‌ تنهائي‌ نيز توصيه‌ شده‌است‌.
اشكال‌ دارويي‌:
Powder for Injection
MENINGOCOCCAL (A+C) VACCINE - واکسن مننگوككي
موارد مصرف‌: اين‌ واكسن‌ براي‌ ايجاد ايمني‌فعال‌ بر عليه‌ عفونتهاي‌ NeisseriaMeningitidis (مننژيت‌، سپتي‌سمي‌) درافراد با سن‌ بيش‌ از 2 سال‌ كه‌ در نواحي‌اپيدميك‌ و آندميك‌ زندگي‌ مي‌كنند، افرادي‌كه‌ با بيماران‌ مبتلا به‌ بيماري‌ مننگوككي‌تماس‌ دارند (همراه‌ پيشگيري‌ مناسب‌ باآنتي‌ بيوتيك‌ها); كاركنان‌ پزشكي‌ وآزمايشگاهي‌ كه‌ احتمال‌ تماس‌ باعامل‌بيماريزا براي‌ آنها وجود دارد، مسافريني‌كه‌ قصد عزيمت‌ به‌ نواحي‌ آلوده‌ را دارند;بيماران‌ داراي‌ نقص‌ در جزء انتهائي‌كمپلمان‌ و بيماران‌ فاقد طحال‌ فعال‌ مصرف‌مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر:اين‌ واكسن‌ حاوي‌ پلي‌ساكاريدهاي‌ Neisseria Meningitidisگروههاي‌ AوC است‌ و باعث‌ تحريك‌سيستم‌ ايمني‌ براي‌ توليد پادتن‌هاي‌ضدمننگوككي‌ Aو Cدر انسان‌ مي‌شود.
فارماكوكنتيك‌: تزريق‌ واكسن‌ تركيبي‌ باعث‌افزايش‌ پادتن‌هاي‌ ضدمننگوككي‌ بميزان‌ 4برابر در 95% افراد مي‌شود. مصونيت‌10-14 روز بعد از واكسيناسيون‌ ايجادمي‌شود و براي‌ مدت‌ 3 سال‌ باقي‌ مي‌ماند،اگرچه‌ سطوح‌ پادتن‌هاي‌ مربوطه‌ در طي‌اين‌ مدت‌ بطور قابل‌ ملاحضه‌اي‌ كاهش‌مي‌يابد.
موارد منع‌ مصرف‌: در صورت‌ بارداري‌،ابتلا به‌ بيماريهاي‌ حاد و حساسيت‌ به‌ هريك‌ از اجزاء واكسن‌ نبايد مصرف‌ شود.
هشدارها: 1 ـ در بيماران‌ تحت‌ درمان‌ باداروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌ اين‌ واكسن‌ممكن‌ است‌ قادر به‌ ايجاد پاسخ‌ ايمني‌مناسب‌ نباشد.
2 ـ اين‌ فرآورده‌ براي‌استفاده‌ در كودكان‌ باسن‌ كمتر از 2 سال‌ توصيه‌ نمي‌شود.
عوارض‌ جانبي‌: واكنشهاي‌ سيستميك‌شامل‌ سردرد، ناخوشي‌، تب‌، لرز،آدنوپاتي‌ زير بغل‌ مي‌باشند و درد، قرمزي‌و تورم‌ در ناحيه‌ تزريق‌ واكنشهاي‌موضعي‌ نسبت‌ به‌ اين‌ واكسن‌ هستند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ تزريق‌ واكسن‌ ممكن‌است‌ در همه‌ افراد مصونيت‌ ايجاد نكند.
2 ـ واكسن‌ را بايد دردماي‌ 2-8 درجه‌سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌ كرد.فقط از محلول‌ همراه‌ واكسن‌ براي‌ رقيق‌كردن‌ بايد استفاده‌ كرد و آنقدر تكان‌ داده‌شود تا پودر واكسن‌ كاملا حل‌ شود. درصورت‌ عدم‌ مصرف‌ بعد از 5 روز بايد آن‌را دور ريخت‌.
مقدار مصرف‌: از راه‌ زيرجلدي‌ تزريق‌ شودو بدليل‌ نامشخص‌ بودن‌ بي‌ ضرري‌ و تاثيراين‌ واكسن‌، از تزريق‌ داخل‌ پوستي‌ و داخل‌وريدي‌ خودداري‌ شود. مقدار لازم‌ براي‌مصونيت‌، تزريق‌ زيرجلدي‌ 0/5 ميلي‌ليتراز واكسن‌ مي‌باشد.
اشكال‌ دارويي‌:
Powder for Injection:
for 0.5 ml single dose
MUMPS VIRUS VACCINE - واکسن اوريون
موارد مصرف‌: اين‌ واكسن‌ براي‌ ايجادايمني‌فعال‌ بر عليه‌ اوريون‌ در كودكان‌ با سن‌بيش‌ از 12 ماه‌ و بعضي‌ از بزرگسالان‌مصرف‌ مي‌شود.
مكانيسم‌ اثر: واكسن‌ اوريون‌ حاوي‌ويروس‌هاي‌ زنده‌ ضعيف‌ شده‌ Mumps ازسويه‌ Jeryl Lynnمي‌باشد كه‌ از كشت‌سلولي‌ جنين‌ جوجه‌ بدست‌ مي‌آيد.
فارماكوكنتيك‌: اين‌ واكسن‌ در افراد حساس‌بعد از 2-3 هفته‌ يك‌ نوع‌ عفونت‌ اوريون‌غير قابل‌ انتقال‌ ايجاد مي‌كند. بعد از تزريق‌واكسن‌ در 95% افراد وبه‌ مدت‌ حداقل‌ 15سال‌ مصونيت‌ ايجاد مي‌شود.
موارد منع‌ مصرف‌: بارداري‌، حساسيت‌نسبت‌ به‌ يكي‌ از اجزا واكسن‌ (مثل‌تخم‌مرغ‌)، وجود بيماري‌تنفسي‌ يا سايرعفونتهاي‌ فعال‌ همراه‌ تب‌، مصرف‌همزمان‌ با گلوكوكورتيكوئيدها و داروهاي‌كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌، ابتلا به‌ سرطانهاي‌بدخيم‌ مغز استخوان‌ يا سيستم‌ لنفاوي‌،نقص‌ اوليه‌ يا اكتسابي‌ سيستم‌ ايمني‌، سل‌فعال‌ درمان‌ نشده‌، سابقه‌ فاميلي‌ نقص‌ايمني‌ مادزادي‌ يا وراثتي‌ از موارد منع‌مصرف‌اين‌ واكسن‌ مي‌باشند.
همچنين‌ بدليل‌ وجود ويروس‌ زنده‌ در اين‌واكسن‌، افراد مبتلا به‌ نقص‌ ايمني‌ ناشي‌ ازبيماري‌ AIDSيا هرگونه‌ تظاهر باليني‌عفونت‌ HIV، نقص‌ ايمني‌ سلولي‌، كمبود يااختلال‌ در گاماگلبولين‌هاي‌ خون‌ نبايد اين‌واكسن‌ را دريافت‌ كنند. اگر چه‌ مي‌توان‌واكسن‌ را براي‌ كودكان‌ مبتلا به‌ عفونت‌ HIV فاقد تظاهر باليني‌ تزريق‌ نمود.
هشدارها: 1 ـ از واكسن‌ براي‌ انجام‌ آزمون‌جلدي‌ حساسيت‌ تاخيري‌ نبايد استفاده‌كرد، براي‌ اين‌ منظور مي‌توان‌ از آنتي‌ژن‌ويروس‌ كه‌ محصول‌ ويروس‌ مرده‌مي‌باشد، استفاده‌ نمود.
2 ـ از تجويز اين‌ واكسن‌ براي‌ زنان‌ بارداربايد اجتناب‌ كرد. همچنين‌ زنان‌ واكسينه‌شده‌ بايدتا 3 ماه‌ بعد از واكسيناسيون‌ ازبارداري‌ جلوگيري‌ كنند.
3 ـ استفاده‌ از واكسن‌ اوريون‌ در افراد باسن‌ بيش‌ از 12 ماه‌ موثر و بي‌ضررمي‌باشد. واكسيناسيون‌ كودكان‌ با سن‌كمتر از 12 ماه‌ توصيه‌ نمي‌شود زيرا بدليل‌وجود پادتن‌هاي‌ مادر در خون‌ آنها ممكن‌است‌ بخوبي‌ پاسخ‌ ايمني‌ ايجاد نكند.كودكاني‌ كه‌ در سن‌ كمتر از 12 ماهگي‌واكسينه‌ شده‌اند، بايد بعد از 15 ماهگي‌دوباره‌ واكسينه‌ شوند.
عوارض‌ جانبي‌: احساس‌ سوختگي‌ ياسوزش‌ در محل‌ تزريق‌ بروز مي‌كند. دربعضي‌ از افراد نيز تب‌ ملايم‌، لنفادنوپاتي‌متوسط يا اسهال‌ مشاهده‌ مي‌شود.
تداخل‌هاي‌ دارويي‌: واكسن‌ حاوي‌ ويروس‌زنده‌ ممكن‌ است‌ باعث‌ شود كه‌ نتيجه‌آزمون‌ جلدي‌ حساسيت‌ تاخيري‌ (مثل‌آزمون‌ توبركولين‌)، منفي‌ كاذب‌ نمايش‌داده‌ شود. اين‌ اثر حتي‌ تا چندين‌ هفته‌ بعداز واكسيناسيون‌ باقي‌ مي‌ماند.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ بهتر است‌ اين‌ واكسن‌را يكماه‌ قبل‌ يا بعد از ساير واكسن‌ هاي‌ويروسي‌ تجويز كرد.
2 ـ بايد از تجويز همزمان‌ ايمنوگلوبولين‌سرمي‌ و واكسن‌ اوريون‌ خودداري‌ شود.
3 ـ واكسن‌ اوريون‌ بايد در دماي‌ 2-8درجه‌ سانتيگراد و بدور از نور نگهداري‌كرد. فقط از محلول‌ همراه‌ واكسن‌ براي‌رقيق‌ كردن‌ استفاده‌ شود. واكسن‌ را هر چه‌سريعتر بعد از آماده‌ سازي‌ بايد مصرف‌كرد. در صورت‌ عدم‌ مصرف‌ بعد از 8ساعت‌ بايد آن‌ را دور ريخت‌.
مقدار مصرف‌: بعد از آماده‌ سازي‌
0/5 ميلي‌ليتر واكسن‌ را بايد از راه‌زيرجلدي‌ در ناحيه‌ خارجي‌ بازو تزريق‌كرد. مقدار مصرف‌ براي‌ تمام‌ سنين‌يكسان‌ است‌.
اشكال‌ دارويي‌:
Powder for Injection: 0.5ml single dose
PNEUMOCOCCAL POLYVALENT VACCINE
موارد مصرف‌:اين‌ فرآورده‌ براي‌ايجادايمني‌ فعال‌ بر عليه‌ پنوموني‌ وباكتريمي‌ پنوموككي‌ ناشي‌ از انواع‌ مختلف‌Streptococcus Pneumoniae موجود درواكسن‌ مصرف‌ مي‌شود.
اين‌ واكسن‌ براي‌ افرادي‌ كه‌ در معرض‌خطر ابتلاي‌ به‌ بيماريهاي‌ پنوموككي‌هستند يا بيماران‌ مبتلا به‌ بيماريهاي‌ مزمن‌و بدخيم‌ و افراد با سن‌ بيش‌ از 65 سال‌ ودر بيماران‌ داراي‌ نارسائي‌ كبدي‌، كليوي‌،ريوي‌ و قلبي‌ توصيه‌ مي‌شود. بيماران‌ فاقدطحال‌ فعال‌ و افراد مبتلا به‌ عفونت‌ HIV
(با يا بدون‌ علائم‌ باليني‌) و بيماران‌
داراي‌ سيستم‌ ايمني‌ ضعيف‌ كه‌ مستعدابتلاي‌ به‌ پنوموني‌ هستند، نيز واكسينه‌مي‌شوند. واكسيناسون‌ مجدد بعد از 3سال‌ فقط براي‌ كليه‌ افراد فوق‌ توصيه‌مي‌شود در صورتي‌ كه‌ هنوز احتمال‌ابتلاي‌ آنها به‌ بيماريهاي‌ پنوموككي‌ بسياربالا باشد.
مكانيسم‌ اثر: اين‌ واكسن‌ با داشتن‌آنتي‌ژن‌هاي‌ پلي‌ساكاريد كپسولي‌ 23 نوع‌مختلف‌ پنوموكك‌، در مقابل‌ 23 نوع‌بيماريزا و شايع‌ پنوموكك‌ مصونيت‌ ايجادمي‌كند.
موارد منع‌ مصرف‌: اين‌ فرآورده‌ در مواردحساسيت‌ به‌ هر يك‌ از اجزا واكسن‌، سابقه‌قبلي‌ واكسيناسيون‌ با هر نوع‌ واكسن‌ پلي‌والان‌ پنوموككي‌، بيماران‌ تحت‌ درمان‌ باداروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌، عفونتهاي‌حاد ريوي‌ و ساير عفونتهاي‌ فعال‌ (مگراينكه‌ عدم‌ تزريق‌ واكسن‌ عواقب‌ وخيم‌ تري‌را به‌ دنبال‌ داشته‌ باشد) نبايد مصرف‌شود.
هشدارها: 1 ـ در بيماران‌ با ضعف‌پاسخهاي‌ ايمني‌ هومورال‌ (ناشي‌ ازآگاماگلوبولينمي‌، مولتيپل‌ ميلوم‌،بيماريهاي‌ لنفوپروليفراتيو يا استفاده‌ ازداروهاي‌ كاهنده‌ سيستم‌ ايمني‌)، اين‌واكسن‌ ممكن‌ است‌ قادر به‌ ايجاد مصونيت‌نباشد. همچنين‌ واكسن‌ پنوموكك‌ دربيماران‌ فاقد طحال‌ و يا مبتلا به‌ بدكاري‌طحال‌ ناشي‌ از كم‌ خوني‌ داسي‌ شكل‌ ممكن‌است‌ اثر ايمن‌زائي‌ كمتري‌ داشته‌ باشد.
2 ـ بدليل‌ عدم‌ ايجاد مصونيت‌ مطلوب‌،براي‌ استفاده‌ در كودكان‌ با سن‌ كمتر از 2سال‌ توصيه‌ نمي‌شود.
3 ـ زمان‌ واكسيناسيون‌ بسيار مهم‌مي‌باشد، بطور مثال‌، واكسن‌ پنوموكك‌بايد در موارد ذيل‌ دو هفته‌ قبل‌ از اقدام‌درماني‌ مورد نظر صورت‌ گيرد: عمل‌جراحي‌ برداشت‌ طحال‌، شيمي‌ درماني‌سرطان‌، استفاده‌ از داروهاي‌ كاهنده‌سيستم‌ ايمني‌ و پيوند مغز استخوان‌. درخلال‌ مدت‌ شيمي‌ درماني‌ سرطان‌ وپرتودرماني‌ بايد از انجام‌ واكسيناسيون‌خودداري‌ كرد. همچنين‌ افراد مبتلا به‌عفونت‌ HIV (با يا بدون‌ علائم‌ باليني‌) بايددر اسرع‌ وقت‌ بعد از تائيد تشخيص‌واكسينه‌ شوند.
4 ـ تزريق‌ داخل‌ پوستي‌ واكسن‌ ممكن‌ است‌عوارض‌ موضعي‌ شديدي‌ را باعث‌ شود.
عوارض‌ جانبي‌: واكنشهاي‌ سيستميك‌شامل‌ تب‌ پائين‌ و بندرت‌ تب‌ حاد، سردرد،درد عضلاني‌، سندرم‌ Guillain-Barre،واكنشهاي‌ آنافيلاكتوئيد، جوشهاي‌پوستي‌، دردوالتهاب‌ مفاصل‌ و تهوع‌ واستفراغ‌ مي‌باشد. واكنشهاي‌ موضعي‌شامل‌ درد، قرمزي‌ و تورم‌ در ناحيه‌ تزريق‌معمولا 2-3 روز بعد از واكسيناسيون‌است‌.
نكات‌ قابل‌ توصيه‌: 1 ـ بدليل‌ سطح‌ بالاي‌پادتن‌ پنوموككي‌ و احتمال‌ افزايش‌ واكنش‌نسبت‌ به‌ واكسن‌، از تزريق‌ واكسن‌ به‌بيماران‌ مبتلا يه‌ عفونتهاي‌ پنوموككي‌ وافراد داراي‌ سابقه‌ پنوموني‌ پنوموككي‌اجتناب‌ شود.
2 ـ از آنجاكه‌ واكنشهاي‌ آرتوس‌ وسيستميك‌ با تزريق‌ نوبت‌ دوم‌ اين‌ واكسن‌مشاهده‌ شده‌ است‌ و نيز نوبت‌ يادآوري‌باعث‌ افزايش‌ سطح‌ پادتن‌ها نمي‌گردد، ازواكسيناسون‌ مجدد وتزريق‌ نوبت‌يادآوري‌ بايد خودداري‌ كرد.
3 ـ در افرادي‌ كه‌ تحت‌ درمان‌ پيشگيري‌ ازعفونت‌ پنوموككي‌ مي‌باشند، درمان‌پروفيلاكسي‌ با آنتي‌بيوتيك‌ بعد ازواكسيناسيون‌ نبايد قطع‌ شود.
4 ـ مصرف‌ همزمان‌ واكسن‌ آنفلونزا
با اين‌ واكسن‌، بدون‌ افزايش‌ عوارض‌جانبي‌، پاسخ‌ ايمني‌ مطلوبي‌ را ايجادمي‌كند.
5 ـ واكسن‌ را بايد در دماي‌ 2-8 درجه‌سانتيگراد نگهداري‌ كرد. واكسن‌ راهمانطور كه‌ عرضه‌ شده‌ بايد مصرف‌ كردونيازي‌ به‌ آماده‌ سازي‌ و رقيق‌ كردن‌ندارد.
مقدار مصرف‌: اين‌ فرآورده‌ بايد از راه‌زيرجلدي‌ يا داخل‌ عضلاني‌ (ترجيح? درعضله‌ دلتوئيد يا ران‌) تزريق‌ شود و ازتزريق‌ داخل‌ وريدي‌ و داخل‌ پوستي‌ آن‌بايد خودداري‌ كرد. مقدار لازم‌ براي‌مصونيت‌، تزريق‌ 0/5 ميلي‌ليتر از واكسن‌مي‌باشد. بعداز انقضاي‌ تاريخ‌ مصرف‌،واكسن‌ را نبايد استفاده‌ كرد. هر واكسن‌0/5 ميلي‌ليتري‌ حاوي‌ 25ميكروگرم‌ از هرنوع‌ آنتي‌ژن‌هاي‌ پلي‌ساكاريد كپسولي‌ 23نوع‌ پنوموكك‌ مي‌باشد.
اشكال‌ دارويي‌:
Injection: 0.5ml dose
شاد و سلامت باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

با سلام
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنید
ترجیحا غرب تهران
ممنون
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-31 ساعت 18:11)masuodrh نوشته:  با سلام
ترجیحا غرب تهران
ممنون

تشریف ببرید درمانگاه شبانه روزی بهراد
اشرفی اصفهانی - مسیر شمال به جنوب - بعد از مرزداران، کمی پایین تر از برج نگین
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: noobnoobi ، masuodrh ، behfaza ، محبت ، ojee ، EKAM ، nasim ، زری وحدتی
ترجیحا غرب تهران
ممنون
دوست عزیز اول غرب تهران :
من خودم اینجا دم و 27 تومان شد
در غرب تهران درمانگاه بهراد در اشرفی اصفهانی. نرسیده به برج نگین رضا - کنار نمایندگی هیوندا - تلفن ۴۴۰۵۹۷۶۰
برای بقیه دوستان که لازم دارند »

آدرس انستیتو پاستور تهران
نویسنده: آرش ایرانی - سه‌شنبه ٢۸ شهریور ،۱۳٩۱
انستیتو پاستور تهران مرکزی:
آدرس : تهران - میدان پاستور - خیابان پاستور شرقی - خیابان ۱۲ فروردین - مرکز انستیتو پاستور
تلفن : ۹-۶۶۹۵۳۳۱۱

انیستیتو پاستور شمیران:
آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶
تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴
ساعت کار: ۱۳ - ۸
خانم دکتر طاهر نژاد - انستیتو پاستور ایران (مرکز پاستور تجریش): 66953311 ~ 20 همین الان زنگ زدم پرسیم گفت شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۵ بدون وقت قبلی.
انستیتو پاستور MMR رو هم برا بچه ها می زنند و برای بزگسالها ندارند و نمیزنند.

برای تزریق واکسن MMR :

کلینیک دانشگاه تهران (انقلاب-ابتدای خ.16 آذر-روبروی دانشگاه تهران - تلفن تماس: 66418400) میباشد که روزهای چهارشنبه از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح واکسن میزنه.
بیمارستان مهراد درخیابان مطهری، خیابان میرعماد کوچه ششم.

برای واکسن mmr اگر کارتتونو می خواهید میدان تجریش بگیرید حدود 100 قدم جلوترانسیستو پاستور یک درمانگاه هست که واکسن mmr تزیق میکند.
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، samywait ، kamix ، سی سی ، alimarmar ، Soap McTavish ، EKAM ، daad ، زری وحدتی ، negarin60
(2013-08-31 ساعت 23:11)mechanicalengineer نوشته:  
ترجیحا غرب تهران
ممنون
دوست عزیز اول غرب تهران :
من خودم اینجا دم و 27 تومان شد
در غرب تهران درمانگاه بهراد در اشرفی اصفهانی. نرسیده به برج نگین رضا - کنار نمایندگی هیوندا - تلفن ۴۴۰۵۹۷۶۰

برای واکسن mmr اگر کارتتونو می خواهید میدان تجریش بگیرید حدود 100 قدم جلوترانسیستو پاستور یک درمانگاه هست که واکسن mmr تزیق میکند.

ممنون از راهنمایی شما
اون درمانگاه که نزدیک پاستور تجریش هست اسمش چیه؟
و یک سوال دیگه آیا میشه td و mmr رو در یک روز زد؟
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: nasim ، daad ، زری وحدتی
(2013-08-31 ساعت 19:05)ghafari88 نوشته:  
ترجیحا غرب تهران
ممنون

تشریف ببرید درمانگاه شبانه روزی بهراد
اشرفی اصفهانی - مسیر شمال به جنوب - بعد از مرزداران، کمی پایین تر از برج نگین

اکثر پزشکان اطفال میزنن.
من خودم امروز رفتم تهران پیش دکتر بوستانی زاده نزدیکای پل رومی بهم زد 35000 تومن هم پول گرفت.
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: nasim ، behfaza ، daad ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان