کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام خدمت اساتید محترم

من کیس نامبرم 34xx هست و هیچکدام از واکسنهایم رو تا به حال نزدم
من از فردا میخواهم واکسنهایم را شروع کنم ولی با این حال فکر نمیکنم که واکسن هپاتیت م تا وقت مصاحبه تمام شود

من فکر میکردم که به همین خاطر باید زمان مصاحبه را باید به عقب بیندازم

در صفحات قبل خواندم برای دوستی نوشته بودید که میتوان بقیه نوبتهای واکسن را بعد از مصاحبه و حتی در امریکا زد

میخاستم بدونم مگر داشتن این واکسنها برای گرفتن ویزا الزامی نیست ؟

با تشکر از زحماتتون
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان: daad
(2013-08-27 ساعت 23:54)arshia_danesh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
من از فردا میخواهم واکسنهایم را شروع کنم ولی با این حال فکر نمیکنم که واکسن هپاتیت م تا وقت مصاحبه تمام شود
در صفحات قبل خواندم برای دوستی نوشته بودید که میتوان بقیه نوبتهای واکسن را بعد از مصاحبه و حتی در آمریکا زد
با تشکر از زحماتتون
اگر در حال زدن باشید مشکلی پیش نمیاد و واکسن هایی رو هم که نزدین در روز مدیکال براتون میزنن...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ffrfar ، daad
(2013-08-28 ساعت 00:02)aghaghia نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:54)arshia_danesh نوشته:  با سلام خدمت اساتید محترم
در صفحات قبل خواندم برای دوستی نوشته بودید که میتوان بقیه نوبتهای واکسن را بعد از مصاحبه و حتی در آمریکا زد
با تشکر از زحماتتون
اگر در حال زدن باشید مشکلی پیش نمیاد و واکسن هایی رو هم که نزدین در روز مدیکال براتون میزنن...
برای منم همین مورده و هپاتیتم میفته 4 ماه بعد مصاحبم که میگن همون سر تاریخش بزن و برای رفتن به امریکا مدارکشو ببر !
البته میگن این اونگان تو انکارا داره تجارت میکنه نه معاینه و خیلی چیزارو گاهی گیر الکی میده ولی اگه دلیلت برا عقب انداخیتن فقط اینه بنظرم مشکلی برات پیش نمیاره
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، ffrfar ، daad
(2013-08-27 ساعت 22:14)alimomen نوشته:  قابل توجه دوستان شیرازی
من دیروز رفتم والفجر و mmr-dt و هپاتیت رو زدم-تو این مرکز باید نامه وقت سفارتتونو ارایه(نامه دوم) بدید ولی جالب اینجاست که اصلا به برگه توجهی نکرد یعنی هر نوع برگه یا کاغذی ببرید مشکلی نداره

سلام آقا خوش به حالت ما که رفتیم ولی گیر داد نامه سفارت میخواد.میشه بگی دقیقا پیش کی رفتی وچی گفتی؟؟ ممنون
تشکر کنندگان: ghasoo ، behfaza ، daad
(2013-08-27 ساعت 23:53)Kamyar.A نوشته:  دوستان بچه ی زیر 7 سال باید مننژیت و MMR رو بزنه یا نیازی نیست ؟؟؟
من و همسرم هم امروز هلال احمر (رشید یاسمی)رفتیم مننژیت زدیم 67000 تومن و MMR هم رفتیم بهراد زدیم 55600 تومن.
سلام
خیر دوست عزیز برای بچه زیر 7 سال نیاز به تزریق واکسن مننژیت نیست، برای خودتونم در صورتی نیاز بوده که ایالت تگزاس رو برای سکونت انتخاب کنید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، rezagh ، ghasoo ، behfaza ، daad
(2013-08-28 ساعت 00:48)amir rad نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 22:14)alimomen نوشته:  قابل توجه دوستان شیرازی
من دیروز رفتم والفجر و mmr-dt و هپاتیت رو زدم-تو این مرکز باید نامه وقت سفارتتونو ارایه(نامه دوم) بدید ولی جالب اینجاست که اصلا به برگه توجهی نکرد یعنی هر نوع برگه یا کاغذی ببرید مشکلی نداره

سلام آقا خوش به حالت ما که رفتیم ولی گیر داد نامه سفارت میخواد.میشه بگی دقیقا پیش کی رفتی وچی گفتی؟؟ ممنون

مسول کارت زرد کرم نژاد هست-پیام خصوصیتو چک کن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghasoo ، behfaza ، daad
(2013-08-28 ساعت 01:10)محبت نوشته:  
(2013-08-27 ساعت 23:53)Kamyar.A نوشته:  دوستان بچه ی زیر 7 سال باید مننژیت و MMR رو بزنه یا نیازی نیست ؟؟؟
من و همسرم هم امروز هلال احمر (رشید یاسمی)رفتیم مننژیت زدیم 67000 تومن و MMR هم رفتیم بهراد زدیم 55600 تومن.
سلام
خیر دوست عزیز برای بچه زیر 7 سال نیاز به تزریق واکسن مننژیت نیست، برای خودتونم در صورتی نیاز بوده که ایالت تگزاس رو برای سکونت انتخاب کنید.

محبت عزیز ممنون از پاسخت MMR چطور واسشون لازم نیست؟؟؟
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
سلام و خسته نباشید به همه دوستای عزیز
اگه 6 ماه از مدیکال بگذره و هنوز کارت انجام نشده باشه باید دوباره آزمایشها رو داد؟؟؟؟؟؟؟هزینه ها باید دوباره پرداخت بشه؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: سی سی
(2013-08-28 ساعت 10:32)Kamyar.A نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 01:10)محبت نوشته:  
سلام

محبت عزیز ممنون از پاسخت MMR چطور واسشون لازم نیست؟؟؟
نه کلا واکسن بچه ها تکمیله فقط آنفولانزا و اگه آبله مرغان نگرفته باشن و تو ایران گیرتون بیاد آبله مرغان و بچه ها تا پایان سن 6 سالگی میبایست 1مرحله ب.ث.ژ ، 6مرحله فلج اطفال(پولیو) ، 3مرحله هپاتیت بی ، 5مرحله (کزاز،دیفتری،سیاه سرفه) ، MMR سال81به قبل 3مرحله و بعد از آن 2مرحله مطابق ضوابط وزارت بهداشت واکسناشون رو زدن و بوده که هپاتیتA رو هم به بچه ها تزریق کردن که در ایران موجود نیست و آبله مرغان رو و تست سل(تست توبرکولین) . موفق باشید

تشکر کنندگان: Kamyar.A ، سی سی ، amin arefi ، KIMIA2005 ، pari pariaaa ، EKAM ، noobnoobi ، .YAS ، آلیس-1980
دوستان کسی میدونه که آیا میشه معاینات پزشکی سفارت آنکارا را در استانبول انجام بدیم یا نه؟
تشکر کنندگان: alitab ، .YAS
(2013-08-28 ساعت 15:58)سی سی نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 15:04)محبت نوشته:  MMR سال81به قبل 3مرحله و بعد از آن 2مرحله مطابق ضوابط وزارت بهداشت

دوست عزیز. اولا ممنون از راهنمایی های خوبتون. در ضمن یه سوال داشتم. این مساله که بهش اشاره کردید دقیقا درسته. یعنی برای مدیکال همینطوری عمل میکنن ولی علتش رو میدونید؟ یا کسی هست که بدونه؟
منظورم اینه که چرا MMR قبل از 1381 باید سه مرحله باشه ولی بعد از اون دو مرحله هم کافیه؟

در حالیکه راستش این دستورالعمل آمریکا ابدا نیست. آمریکا فقط برای کسانی که دو مرحله قبل از 1960 واکسن رو دریافت کرده بودند یک مرحله سوم تزریق میشه چون گویا قبل از 1960 واکسن ویروس زنده هنوز نبوده و در برخی افراد مصونیت کافی ایجاد نمیکرده...
سلام
دوست عزیز وزارت بهداشت هر ساله نحوه واکسناسیونش رو بصورت دستورالعمل اعلام میکنه و این نظر متخصصین وزارتخونه ست و روند ثابت نداره مثلا از امسال TD برای بزرگسالانی که مراحل چند گانه ذکر شده رو نزدن 3مرحله ای اعلام شده و برای خانمها 5 مرحله ای اما صرفا متقاضیان مهاجرت اقدام میکنن و در حالت عادی کسی پیگیر این مسائل نیست به هر حال میبایست مطابق همین دستور العملها پیش رفت و کاریش نمیشه کرد Smile

تشکر کنندگان: سی سی ، alitab ، pari pariaaa ، noobnoobi ، .YAS ، behfaza
(2013-08-28 ساعت 19:52)byazdani نوشته:  دوستان کسی میدونه که آیا میشه معاینات پزشکی سفارت آنکارا را در استانبول انجام بدیم یا نه؟

قبلا ميشده ولي ظاهرا ديگه نميشه!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: سی سی ، alitab ، pari pariaaa ، behfaza ، rezagh ، EKAM ، Soap McTavish
این آخرین پست من تو قسمت اکسیناسیون بود دوستای خوبم Smile چون هر بار میام اینجا کلی حرص میخورم از وضعی که هست و ثانیا دیگه ما هم داریم رفتنی میشیم....
امیدوارم هموطنام رو همیشه موفق و سالم ببینم...
[/quote]
سلام
سی سی عزیز چرا آخرین پست دوست من اگه قراره اونایی هم که اطلاعاتی دارن اجازه بدن بچه ها اطلاعات غلط داشته باشن و متضرر بشن که کار درستی نیست و نقض جمله آخر خودتونه که گفتی امیدوارم هموطنام رو همیشه موفق و سالم ببینم... به هر حال من دوست دارم تمام دوستان محبت کنن و رفاقتو تمام کنن که همه دور هم باشیم حتی بعد از رفتن به ینگه دنیا کوچیک همه شما امین

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، سی سی ، behfaza ، .YAS ، EKAM ، Natasha9 ، carpediem
دوستان من كارنت شدم ولي واكسن انفولانزا رو هنوز نزدم ، ميخوام يه هفته مونده به روز مصاحبه برم بزنم ، به نظرتون تصميممه درستي گرفتم؟
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
تشکر کنندگان: ojee ، behfaza ، daad
(2013-08-30 ساعت 22:38)cpd نوشته:  سلام،من الان ٣٠ سالمه تو سن ١٠ سالگي اوريون گرفتم،هفته پيش هم تست آنتي بادي روبلا(سرخجه) دادم،كه نشون ميده نيازي به واكسن ندارم،با دكتر متخصص عفوني هم صحبت كردم گفت واكسن سرخك(ميزلز)رو همه تو بچگي زدن و گواهي داد كه نيازي نداره واكسن ام ام آر بزني،و در نهايت بخش واكسيناسيون با مسئوليت خودش گواهي داد كه تو ٢نوبت ام ام آر رو زدم،اما خانم دكتر پاستور قبل همه اينا گفته بود كه حتما بايد بزني حتي اگه زدي..حالا به نظر شما با اين گواهي واسم مهر ام ام آر رو تو كارت زردم ميزنن؟ و اينكه دكتر ابوظبي ممكنه دوباره ام ام ار بزنه حتي با مهر پاستور؟
كيس نامبرas000013xx
تاريخ مصاحبه :هفته اول اكتبر
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان