کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-01 ساعت 00:44)m_yek نوشته:  با سلام از بچه های اصفهان
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنند ؟

من که تو اصفهان جایی رو پیدا نکردم.
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
تشکر کنندگان: daad ، زری وحدتی
Smile 
ما هم بالاخره امروز رفتیم و واکسن هامون رو با یه نوبت هپاتیت شروع کردیم.........:-) بماند که اون خانم که تست آنتی بادی آبله مرغان میگرفت دستمون رو تیکه تیکه کرد!!! :-)))))
تشکر کنندگان: hamedapple ، daad ، EKAM
(2013-09-01 ساعت 11:41)m_yek نوشته:  سلام بر همه
من امروز رفتم نوبت دوم واکسن td را بزنم خانم دکتر از من پرسید آخرین بار کی واکسن td را زدی منم گفتم 1 ماه پیش زدم...........
بنظرتون مشکلی پیش نمیاد برام که در ...... فقط واکسن td زدم؟؟

یه سوالی این رو خانم دکتر طاهرنژاد براتون مهر زدن؟
قضیه اینه که اکثر ما واکسن DTP رو در دوران کودکی تزریق کردیم و اگر هر 10 سال تجدید شده باشه مصون هستیم ولی اینطور که من متوجه شدم پزشک های معتمد خیلی به حساب و کتاب تزریق های ایران اعتماد ندارن برای همین محض احتیاط ما مکلف به تزریق بسیاری از این واکسن ها هستیم
بعدشم به فرض محال که مصونیت کامل وجود نداشته باشه ما توی این ایران هنوز به بیماری مبتلا نشدیم حالا میریم بلاد کفر با این کیفیت بهداشت و سلامت خفن قراره این بیماری های شناخته شده رو بگیریم. ببخشید که این حرف اصلاً کارشناسانه و منطقی نیست، ولی خوب چیکار کنم حرف دلم بود Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: daad ، m_yek ، behfaza ، ojee ، زری وحدتی
(2013-09-01 ساعت 19:54)azar1348 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 14:12)EKAM نوشته:  من به هر دري زدم واكسن آبله مرغان پيدا نشد كه نشدSad
كسي ميدونه هزينه ترزيق تو دبي چقدره ؟! همون 100 درهمه...

دوست خوبم واکسن ابله مرغان در ایران نیست اگر شما ابله مرغان گرفتی در دوران کودکی تیتر انتی بادی بده

من واکسن ابله مرغان رو در دو نوبت در مرکز بهداشت زدم. ولی الان مراجعه کردم گفتند دوباره نیاوردند
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: behfaza ، ojee ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 07:37)m_me789 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 19:54)azar1348 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 14:12)EKAM نوشته:  من به هر دري زدم واكسن آبله مرغان پيدا نشد كه نشدSad
كسي ميدونه هزينه ترزيق تو دبي چقدره ؟! همون 100 درهمه...

دوست خوبم واکسن ابله مرغان در ایران نیست اگر شما ابله مرغان گرفتی در دوران کودکی تیتر انتی بادی بده

من واکسن ابله مرغان رو در دو نوبت در مرکز بهداشت زدم. ولی الان مراجعه کردم گفتند دوباره نیاوردند
قیمت واکسن آبله مرغان در دوبی 250 درهم
نامبر 2014AS000021XX - دو نفر - ویزا : شکر خدا یکضرب - ورود: 5 می 2014
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-02 ساعت 00:19)nedafarsi نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 11:41)m_yek نوشته:  سلام بر همه
من امروز رفتم نوبت دوم واکسن td را بزنم خانم دکتر از من پرسید آخرین بار کی واکسن td را زدی منم گفتم 1 ماه پیش زدم...........
بنظرتون مشکلی پیش نمیاد برام که در ...... فقط واکسن td زدم؟؟

یه سوالی این رو خانم دکتر طاهرنژاد براتون مهر زدن؟
قضیه اینه که اکثر ما واکسن DTP رو در دوران کودکی تزریق کردیم و اگر هر 10 سال تجدید شده باشه مصون هستیم ولی اینطور که من متوجه شدم پزشک های معتمد خیلی به حساب و کتاب تزریق های ایران اعتماد ندارن برای همین محض احتیاط ما مکلف به تزریق بسیاری از این واکسن ها هستیم
بعدشم به فرض محال که مصونیت کامل وجود نداشته باشه ما توی این ایران هنوز به بیماری مبتلا نشدیم حالا میریم بلاد کفر با این کیفیت بهداشت و سلامت خفن قراره این بیماری های شناخته شده رو بگیریم. ببخشید که این حرف اصلاً کارشناسانه و منطقی نیست، ولی خوب چیکار کنم حرف دلم بود Big Grin

نه این مشکل اصفهان بود
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-01 ساعت 20:09)hamedapple نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 00:44)m_yek نوشته:  با سلام از بچه های اصفهان
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنند ؟

من که تو اصفهان جایی رو پیدا نکردم.

همشهری پس کجا رفتی واکسن را زدی اگه میشه آدرس همون جا که زدی را بده ؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-04 ساعت 18:18)my2220 نوشته:  دوستان برنده 2014
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
از کجا میشه واکسن آبله مرغان گیر آورد؟ لطفا راهنمایی کنید من کمتر از 2 ماه دیگه مصاحبه دارم.
تشکر کنندگان:
(2013-09-02 ساعت 13:21)forgiven نوشته:  
تا جاييكه مي تونيد واكسنهاتون رو همينجا تو ايران كامل كنيد. چون تركيه واكس بزنيد خيلي گرونه. يه آبله مرغون به ما زد 80 دلار گرفت در صورتيكه اينجا با 4000 تومن ميشه زد.
از کجا میشه واکسن آبله مرغان گیر آورد؟ لطفا راهنمایی کنید من کمتر از 2 ماه دیگه مصاحبه دارم.
داروخانه نزدیک انستیتو دارد اگر تمام نکرده باشد وقیمت ان ۱۸۰۰۰۰ تومان است .من پانزده روز پیش سوال کردم داشت ولی چون قیمتش زیاد با انطرف فرقی نمی کرد منطقی توش ندیدم خریداری کنم .البته یک مقداری ارزانتر تمام میشود.که البته به ریسکش نمی ارزد که بزنی وانها قبول نکنند ودوباره مجبور بشوی بزنی
تشکر کنندگان: محبت ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 14:01)kiana11 نوشته:  
داروخانه نزدیک انستیتو دارد اگر تمام نکرده باشد وقیمت ان ۱۸۰۰۰۰ تومان است .من پانزده روز پیش سوال کردم داشت ولی چون قیمتش زیاد با انطرف فرقی نمی کرد منطقی توش ندیدم خریداری کنم .البته یک مقداری ارزانتر تمام میشود.که البته به ریسکش نمی ارزد که بزنی وانها قبول نکنند ودوباره مجبور بشوی بزنی

داروخانه نزديك انستيتو پاستور تجريش؟؟؟؟!!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 14:11)EKAM نوشته:  

بچه ها من شنیدم که مرکز بهداشت غرب که سمت آزادی هستش هم این واکسن رو میزنه ( ابله مرغان) . من خودم هم دنبالشم. فردا میتونم ادرس رو براتون بفرستم.
تشکر کنندگان: nedafarsi ، زری وحدتی ، EKAM

سلام
دوست عزیز من بیشتر راهنمایی برای انجام کار هایم را با مشورت یکی از بستگانم که قبولی 2012 است انجام می دهم ایشان پزشکندو من را مطمئن کردند در بهترین حالت دکتر سفارت یک واکسن را تزریق می کند پس چه بهتر که واکسنی باشد که در ایران موجود نیست چون من خودم با همین قیمت پیش یک پزشک اطفال پیدا کردم البته دکتر می گفتند واکسن را سفارشی وارد کرده اما چون اغلب بستگانم پزشکند گفتند شرایط نگهداری واکسن تا ایران چندان قابل اطمینان نیست من هم منصرف شدم حال اگر ارزان تر پیدا کردید باز به ریسک کردن می ارزد چون احتمال دارد آن طرف قبول نکنند
به هر حال موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: kiana11 ، behfaza ، EKAM ، محبت ، زری وحدتی
(2013-09-02 ساعت 14:26)مامان خانم نوشته:  

سلام
دوست عزیز من بیشتر راهنمایی برای انجام کار هایم را با مشورت یکی از بستگانم که قبولی 2012 است انجام می دهم ایشان پزشکندو من را مطمئن کردند در بهترین حالت دکتر سفارت یک واکسن را تزریق می کند پس چه بهتر که واکسنی باشد که در ایران موجود نیست چون من خودم با همین قیمت پیش یک پزشک اطفال پیدا کردم البته دکتر می گفتند واکسن را سفارشی وارد کرده اما چون اغلب بستگانم پزشکند گفتند شرایط نگهداری واکسن تا ایران چندان قابل اطمینان نیست من هم منصرف شدم حال اگر ارزان تر پیدا کردید باز به ریسک کردن می ارزد چون احتمال دارد آن طرف قبول نکنند
به هر حال موفق باشید

دكتر اونگان بيشتر به واكسنهاي ايران گير ميده من مصاحبم ابوظيه و ترجيح ميدم ايران واكسن آبله مرغانو بزنم چون احتمال گرفتن خفيفش هست دون دون بشم تب كنم كي بره مصاحبه Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-09-01 ساعت 09:39)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 08:22)hamid.eng نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 23:58)masuodrh نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 23:41)hamedapple نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 19:05)ghafari88 نوشته:  تشریف ببرید درمانگاه شبانه روزی بهراد
اشرفی اصفهانی - مسیر شمال به جنوب - بعد از مرزداران، کمی پایین تر از برج نگین

اکثر پزشکان اطفال میزنن.
من خودم امروز رفتم تهران پیش دکتر بوستانی زاده نزدیکای پل رومی بهم زد 35000 تومن هم پول گرفت.

انشاله که دکتر شما آدم با وجدانی بوده
این احتمال هست که واکسن های دکترها قدیمی باشند ولی درمانگاه ها خب مطمئن تر هستند
من در درمانگاه بهراد واكسنمو زدم و آقاي دكتر خودش ازم خواست كه label واکسنو ببينم و تاريخ انقضاشو چك كنم
من باز هم به شما توصیه می کنم اگر غرب تهران تشریف دارید همون بهراد برید. درمانگاه تمیز و مرتبی بود. ما هم تا حالا یک نوبت MMR مون رو اونجا زدیم و دادیم پاستور هم در کارت زرد وارد کرد.

من هم در بیمارستان اطفال مهراد در خ یهشتی خ میرعماد زدم. فقط قبلش باید زنگ بزنید و وقت بگیرید که واسکن اون روزش تموم نشه چون اونجا روزی 100 تا طفل میاد.قیمتش هم همون 35 است.88543592
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، Tabassomshojaat
(2013-08-31 ساعت 23:29)masuodrh نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 23:11)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-31 ساعت 18:11)masuodrh نوشته:  با سلام
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنید
ترجیحا غرب تهران
ممنون
دوست عزیز اول غرب تهران :
من خودم اینجا دم و 27 تومان شد
در غرب تهران درمانگاه بهراد در اشرفی اصفهانی. نرسیده به برج نگین رضا - کنار نمایندگی هیوندا - تلفن ۴۴۰۵۹۷۶۰

برای واکسن mmr اگر کارتتونو می خواهید میدان تجریش بگیرید حدود 100 قدم جلوترانسیستو پاستور یک درمانگاه هست که واکسن mmr تزیق میکند.

ممنون از راهنمایی شما
اون درمانگاه که نزدیک پاستور تجریش هست اسمش چیه؟
و یک سوال دیگه آیا میشه td و mmr رو در یک روز زد؟
درمانگاه قیطریه است انگار .اگر هم زنگ بزنید شاکی می شن/
تشکر کنندگان: زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان