کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-02 ساعت 11:10)m_yek نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:09)hamedapple نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 00:44)m_yek نوشته:  با سلام از بچه های اصفهان
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنند ؟

من که تو اصفهان جایی رو پیدا نکردم.

همشهری پس کجا رفتی واکسن را زدی اگه میشه آدرس همون جا که زدی را بده ؟

سلام دوست عزیز
من خودم اصفهانم برای ام ام ار رفت پیش دکتر فارسی توی مرکز بهداشت پشت بیمارستان امین شماره 2 و اونجا ازش نامه گرفتم برا تزریق . بعد رفتم مرکز بهداشت نواب صفوی اول خیابان بزرگمهر و هر دو نوبتش را زدم . نمیدونم هنوزم میزنه یا نه ؟ یه سری بزنید که بیخودی تهران نرید...
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-03 ساعت 13:31)masuodrh نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 17:13)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 17:05)kian kian نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 16:46)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 15:16)kian kian نوشته:  آقا تو رو خدا یکی راهنمایی کنه این واکسن های td چند مرحله ای هس؟
آیا مرحله سوم آن اجباری است؟

آقا تو رو خدا یکی راهنمایی کنه این واکسن های td چند مرحله ای هس؟
آیا مرحله سوم آن اجباری است؟

دوستم من تو سفرنا مه های بچه ها خوندم که این واکسن td سه مرحله هستش که مهمترین مرحله هم مرحله 3 هستش ولی باز هم تحقیق کن لطفا.

ممنون از جوابتو اما منظورتون "مهمترین مرحله هم مرحله 3 هستش " چیه لطفا" جواب بدید

یعنی مرحله سوم نباید فراموش بشه حتما باید بزنیدش ( انگاری اجباری باشه) . ولی با این حال از یه پزشک هم بپرسین که خیالتون راحت بشه. Wink . و اینقدر هم عصبانی نباشین هههههههههه و علامت سئوال نزارین هههههه Big Grinحتما بچه ها جوابتونو میدن ( شاید بیزی هستن) . موفق باشید. Wink

پس چرا خانوم دکتر پاستور به ما گفتن دو مرحله بزنیم؟؟؟؟

دقیقا به من هم گفتن دو مرحله هست ... حالا اگر واجب هست با اصرار سومی رو هم بزنیم ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
تشکر کنندگان: محبت
(2013-09-03 ساعت 19:04)maryam_fo نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:31)masuodrh نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 17:13)SaraBanoo نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 17:05)kian kian نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 16:46)SaraBanoo نوشته:  دوستم من تو سفرنا مه های بچه ها خوندم که این واکسن td سه مرحله هستش که مهمترین مرحله هم مرحله 3 هستش ولی باز هم تحقیق کن لطفا.

ممنون از جوابتو اما منظورتون "مهمترین مرحله هم مرحله 3 هستش " چیه لطفا" جواب بدید

یعنی مرحله سوم نباید فراموش بشه حتما باید بزنیدش ( انگاری اجباری باشه) . ولی با این حال از یه پزشک هم بپرسین که خیالتون راحت بشه. Wink . و اینقدر هم عصبانی نباشین هههههههههه و علامت سئوال نزارین هههههه Big Grinحتما بچه ها جوابتونو میدن ( شاید بیزی هستن) . موفق باشید. Wink

پس چرا خانوم دکتر پاستور به ما گفتن دو مرحله بزنیم؟؟؟؟

دقیقا به من هم گفتن دو مرحله هست ... حالا اگر واجب هست با اصرار سومی رو هم بزنیم ؟

دوستان محترم اگر کمی وقت صرف می کردید در صفحات قبلی همین تاپیک کلی در این مورد توضیح داده شده!!!!!! شما حتما" سنتون زیر 50 ساله که خانم دکتر گفتند دو مرحله بزنید کافیه برای بالای 50 سال سه مرحله است:0,1,7 ماهه که نوبت سوم بعد از 7 ماه زده میشه که اگر این نوبت بعد از مصاحبه بیفته مشکلی پیش نمیاد. Rolleyes
تشکر کنندگان: محبت ، masuodrh ، behfaza ، آلیس-1980
(2013-09-03 ساعت 13:47)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-03 ساعت 13:46)azadeh2014 نوشته:  سلام دوستان ما برای واکسنا میخواهیم بیاییم تهران..میخواستم بدون حتما روز خاصی باید انستیتو پاستور باشیم و برنامه خاصی برا واکسنا دارن یا نه هر روز هفته که بیاییم میتونیم کارامونو انجام بدیم? تشکر

هر روز می تونید تشریف بیارید. فقط پنجشنبه ها تا ساعتای 11-12 بیشتر نیستند.

فقط یه نکته کوچیک هم من بگم. وقتی میایید یادتون باشه که پاسپورت رو هم بیارین چون میخوان و همینطور دفترچه بیمه . من تو پستهای قبلی خوندم حالا باز هم چک کنید.
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، behfaza
(2013-09-03 ساعت 21:04)azadeh2014 نوشته:  با سلام...دوستان میشه لطفا راهنمایی کنید برای 16 ساله و 4 ساله چه واکسن هایی باید زده بشه و کدوم واکسن ها نباید زده بشه...ممنون
سلام
برای 4ساله تون همه واکسنها تزریق شده تا این سن فقط اگه آبله مرغون نگرفتن هردو آنفولانزا هردو مننژیت بچه 16ساله تون و یه نگاهم به این پست بندازید http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid405642
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: azadeh2014 ، مامان خانم ، behfaza ، amin arefi
دوستان برا واکسن های TD و MMR تو اصفهان کجارو معرفی میکنین ....؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن

ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

اولین ورود 18 جولای - دالاس
تشکر کنندگان:
(2013-09-03 ساعت 23:45)andishe نوشته:  دوستان برا واکسن های TD و MMR تو اصفهان کجارو معرفی میکنین ....؟؟
با مراکز بهداشت ابن سینا در خ ابن سینا و نواب صفوی در خ بزرگمهر تماس بگیرید .
تشکر کنندگان: andishe ، محبت ، reza_top60
فمن یادم نیست که تو بچگی آبله مرغون گرفتم یا نه. البته تو بچگی واکسنشو زدم چون جاش رو بازوم هست. حالا من باید تست آنتی بادی بدم یعنی چکار باید بکنم.
تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 10:57)علی1369 نوشته:  فمن یادم نیست که تو بچگی آبله مرغون گرفتم یا نه. البته تو بچگی واکسنشو زدم چون جاش رو بازوم هست. حالا من باید تست آنتی بادی بدم یعنی چکار باید بکنم.
بايد تست آنتي بادي بدين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: علی1369 ، behfaza
سلام خدمت همه دوستان مي خواستم بدونم واكسن هپاتيت چند مرحله داره و من با كيس نامبر بالاي ٧٠٠٠ كي دوره اولشو بزنم از همين الان شروع كنم چون ٧ ماه ديگه فكر كنم مصاحبه باشه؟
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان:
(2013-09-04 ساعت 12:17)kamix نوشته:  سلام خدمت همه دوستان مي خواستم بدونم واكسن هپاتيت چند مرحله داره و من با كيس نامبر بالاي ٧٠٠٠ كي دوره اولشو بزنم از همين الان شروع كنم چون ٧ ماه ديگه فكر كنم مصاحبه باشه؟
ترتيبش اينه 0 1 6 دوست عزيز
يعني پس از تزريق اولين واكسن ، دومي يكماه بعد و سومي شش ماه بعد پس از اولي
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: محبت ، azadeh2014 ، behfaza
(2013-09-04 ساعت 10:57)علی1369 نوشته:  فمن یادم نیست که تو بچگی آبله مرغون گرفتم یا نه. البته تو بچگی واکسنشو زدم چون جاش رو بازوم هست. حالا من باید تست آنتی بادی بدم یعنی چکار باید بکنم.
سلام
دوست خوبم اون واکسن آبله ست که شما زدی و جاش رو بازوته نه آبله مرغان پس برید تست آنتی بادی بدید و اگر هم منفی بود بازم خیلی تفاوتی نداره چون واکسنش نیست و اگر هم گیرت بیاد مطمئن نیست.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: مامان خانم ، azadeh2014 ، علی1369 ، reza_top60 ، behfaza
(2013-09-03 ساعت 14:19)امین 13 نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 11:10)m_yek نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 20:09)hamedapple نوشته:  
(2013-09-01 ساعت 00:44)m_yek نوشته:  با سلام از بچه های اصفهان
میشه لطف کنید و آدرس چند کلینیک رو که واکسن MMR تزریق میکنند رو معرفی کنند ؟

من که تو اصفهان جایی رو پیدا نکردم.

همشهری پس کجا رفتی واکسن را زدی اگه میشه آدرس همون جا که زدی را بده ؟

سلام دوست عزیز
من خودم اصفهانم برای ام ام ار رفت پیش دکتر فارسی توی مرکز بهداشت پشت بیمارستان امین شماره 2 و اونجا ازش نامه گرفتم برا تزریق . بعد رفتم مرکز بهداشت نواب صفوی اول خیابان بزرگمهر و هر دو نوبتش را زدم . نمیدونم هنوزم میزنه یا نه ؟ یه سری بزنید که بیخودی تهران نرید...
سلام دوست عزیز من رفتم پیش دکتر فارسی گفت دیگه نمیتونم نامه بدم واکسن mmr موجود نیست برای بزرگسالان Sad
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: reza_top60 ، behfaza ، محبت
با سلام
بنده قصد دارم که ان شاء الله به همراه عیال روز شنبه بریم تهران برای واکسن.
خواهشاً راهنمایی بفرمایید که کجا می تونیم واکسن mmr و آبله مرغان را بزنیم بدون اینکه سردرگم شویم.
با تشکر
تشکر کنندگان: daad ، محبت
(2013-09-04 ساعت 14:03)farzadsmile نوشته:  با سلام
بنده قصد دارم که ان شاء الله به همراه عیال روز شنبه بریم تهران برای واکسن.
خواهشاً راهنمایی بفرمایید که کجا می تونیم واکسن mmr و آبله مرغان را بزنیم بدون اینکه سردرگم شویم.
با تشکر

سلام آبله مرغان به سختی گیر می آید و تقریبا هم قیمت با خارج از کشور است ام ام آر هم بستگی دارد کجای تهران بخواهید تشریف بیاورید مثلا در شمال تهران درمانگاه پگاه در خواجه عبدالله دوشنبه ها میزند دوستان آدرس جاهای دیگر را هم نوشته اند اما اگر هپاتیت و تیتر آبله مرغان یا کلا کارت بین المللی واکسیناسیون می خواهید از انستیتو پاستور در تجریش. شروع کنید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: daad ، behfaza ، محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان