کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستان کسی میدونه تغریبا هزینه معاینات پزشکی اون بخشی که در کشور خارجی( کشور محل مصاحبه) باید انجام بشه چقدره؟؟
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-09 ساعت 23:44)ana3 نوشته:  دوستان کسی میدونه تغریبا هزینه معاینات پزشکی اون بخشی که در کشور خارجی( کشور محل مصاحبه) باید انجام بشه چقدره؟؟

بدون احتساب هزینه تزریق واکسن در مدیکال
110 دلار ایروان
150 دلار انکارا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi ، behfaza
(2013-09-09 ساعت 23:27)hamed1286 نوشته:  قضیه ویروس زنده چیه ؟؟؟
کدوم یکی از واکسنها ویروس زنده داره ؟؟؟ الان برای ما یعنی زدن واکسنمون دیر شده ؟

mmr دو مرحله ایه ؟ اینو چیکارش کنم SadSadSad
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2013-09-10 ساعت 00:01)hamed1286 نوشته:  
کدوم یکی از واکسنها ویروس زنده داره ؟؟؟ الان برای ما یعنی زدن واکسنمون دیر شده ؟

یه فکری هم به حال هپاتیت و td بکن چون 3مرحله ای هستنWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-09-09 ساعت 23:30)naftoonbazoft1 نوشته:  با سلام
مراکز بهداشت واکسن هپاتیت تزریق می کنن?

سلام
بله و رایگان هست

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، مامان خانم ، behfaza ، negarin60
(2013-09-10 ساعت 01:07)محبت نوشته:  

هپاتیت زدیم ! td دیگه چیه ؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
(2013-09-10 ساعت 01:20)hamed1286 نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 01:07)محبت نوشته:  

هپاتیت زدیم ! td دیگه چیه ؟
کزاز، دیفتری

دوستان عزيز
پاستور مركزي (ميدون پاستور) تست آبله مرغان انجام ميده؟
قصد دارم براي td برم اونجا، گفتم تست آبله هم همونجا بدم...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2013-09-10 ساعت 08:35)hamid.eng نوشته:  دوستان عزيز
پاستور مركزي (ميدون پاستور) تست آبله مرغان انجام ميده؟
قصد دارم براي td برم اونجا، گفتم تست آبله هم همونجا بدم...

پاستور تجریش که انجام می ده. پس با توجه به اینکه پاستور مرکزی بزرگ تر و کامل تر هست به طور حتم انجام می ده. اما باز قبلش یه تماس بگیرید و بپرسید.

اطلاعات تماس انستیتو پاستور ایران
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: hamid.eng ، EKAM ، محبت ، behfaza ، nasim
شاید براتون جالب باشه:

پایگاه شمیران ملک شخـصی مرحوم آقـای دکتـر صبـار فـرمانفرمائیان به مساحت 4843 متر مربع شامل یک قطعه باغ به انضمام چهار باب دکـان بـوده که ایشـان ملـک مـذکـور را در آذر ماه 1384 به انستیتو پاستور ایران وقف و در سال 1385 پس از فوت ایشان به انستیتو تحویل گردید و پس از ساخت یک واحد واکسیناسیـون در آبان سال 1386 شروع بکـار کرده و تـاکنـون سه واحد آزمـایشگاه، یک واحد پـاویـون شامـل 6 اتاق باسـرویـس کـامل و یک واحد سالن کنفرانس احداث و راه اندازی شده است .

عکس از حیاط انستیتو پاستور تجریش

[عکس: 3.jpg]

عکس از سر در ورودی پایگاه تجریش:

[عکس: DSC_0025.jpg]

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انستیتو پاستور ایران
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: artam2 ، EKAM ، amin arefi ، محبت ، behfaza ، nasim ، m_yek ، آلیس-1980
(2013-09-10 ساعت 08:43)ghafari88 نوشته:  شاید براتون جالب باشه:

پایگاه شمیران ملک شخـصی مرحوم آقـای دکتـر صبـار فـرمانفرمائیان به مساحت 4843 متر مربع شامل یک قطعه باغ به انضمام چهار باب دکـان بـوده که ایشـان ملـک مـذکـور را در آذر ماه 1384 به انستیتو پاستور ایران وقف و در سال 1385 پس از فوت ایشان به انستیتو تحویل گردید و پس از ساخت یک واحد واکسیناسیـون در آبان سال 1386 شروع بکـار کرده و تـاکنـون سه واحد آزمـایشگاه، یک واحد پـاویـون شامـل 6 اتاق باسـرویـس کـامل و یک واحد سالن کنفرانس احداث و راه اندازی شده است .

عکس از حیاط انستیتو پاستور تجریش

[عکس: 3.jpg]

عکس از سر در ورودی پایگاه تجریش:

[عکس: DSC_0025.jpg]

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انستیتو پاستور ایران

خيلي خوشگله توي اين حياط قشنگ ميتونيد بششنيد و از همون جا خبر واكسناتونو بدين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ghafari88
(2013-09-09 ساعت 23:40)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 23:19)EKAM نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:54)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 20:44)hamed1286 نوشته:  ما هنوز واکسنامونو نزدیم
هر دو قبلا هپاتیت رو زدیم ( البته من مدرکشو ندارم ولی برای همسرم هست). من بچگی آبله گرفتم ولی همسرم خیر.
هنوز نامه دوم نیومده برامون
الان یعنی دیر شده برای واکسن ؟؟؟؟
ممکنه یکی دقیقا بگه کجاها بریم برای واکسنامون ! خودم نظرم روی پاستور تجریشه ... اونجا MMR میزنن ؟؟ تست انتی بادی چیه ؟ باید اونم بدیم ؟؟؟

ببخشید شاید سوالم تکراری باشه
من از این تاپیک قافل شدم Sad
سلام
من دو دوره هپاتیت 8 سال پیش زده بودم خانم دکتر یک دوره دیگر را زدند وبعد تست دادم همراه با تست آبله مرغان همه را در تجریش انستیتو پاستور انجام دادم شما که سه دوره را زدید فقط به یک تست احتیاج دارید نگران گم شدن مدارک نباشید. بسته به این که کجای تهران هستید جاهای مختلفی برای mmr است که لیست بعضی مراکز در خود انستیتو موجود است. حتما قبل از تزریق واکسن با خانم دکتر طاهر نژاد مشورت کنید چون در بعضی. جاها از جمله ترکیه تاکید شده یک ماه قبل از مصاحبه واکسن نزنید موفق باشید

واكسن آبله مرغانو كي انستيتو پاستور زدين؟!

سلام من. قبلا آبله مرغان گرفته بودم وتست آبله مرغان را انجام دادم وگر نه در حال حاضر به تمام دوستان داروسازم برای واکسن آبله مرغان سفارش کرده‌ام. اگر با قیمت مناسب پیدا کردم حتما اطلاع می دهم

منم سفارش كردم به خيلي جاها زنگ زدم اصلا نيست ... بازم ممنون ميشم خبري بدين قيمتش مهم نيست چون من ترجيح ميدم اينجا بزنم
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
من دیروز رفتم آزمایشگاه 3 تا تست آنتی بادی هپاتیت و ام ام ار و آبله مرغان رو دادم شد 41000 تومان برق از سرم پرید
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، behfaza
(2013-09-10 ساعت 10:46)vistac نوشته:  من دیروز رفتم آزمایشگاه 3 تا تست آنتی بادی هپاتیت و ام ام ار و آبله مرغان رو دادم شد 41000 تومان برق از سرم پرید

آزمايشگاه گرون ميگيره اگه تهران بودي ميرفتي انستيتو پاستور اين همه اينجا گفته شد....
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
با سلام
امیدوارم همه دوستان با امید به خدا و آرامش به آرزوشون برسن و ویزا بگیرن میخواستم بدونم 1- من از 1ماه پیش واکسنهام شروع کردم 2 مرحله واکسنهای Td, MMR , Hepatit B اول مهر هم آنفولانزا میزنم منژیت هم 3ماه پیش زدم با توجه به کیس نامبرم 2014AS000052XX اوایل اسفند مصاحبه میشم و شنیدم که 1ماه قبل از مدیکال نباید دیگه واکسن زد میخواستم بدونم نوبت 3 واکسنهام چی میشه اگه کامل نشد با مشکل بر نمیخورم؟
2-غیر از این واکسنها ,واکسن دیگه ای هست که باید بزنم؟3- دخترم 17 ساله است تمام واکسنهای از بدو تولد تا ورود به دبیرستان رو زده اما متاسفانه کارت واکسنش تو مدرسه گم شده باید چیکار کنم و چه واکسنهایی باید بزنه؟ممنون میشم که سوالامو جواب بدین.
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان