کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-11 ساعت 11:17)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه

واكسن مننژیت براي چي ميخواي بري تگزاس !!! نكنه جهشي درس خوندي الان زير 18 سال دكتري قبول شدي Wink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، nedafarsi
سلام،واکسن mmr را کجا میشه در تهران به غیر از کلینیک نسیم قیطریه زد؟؟و چقدر قبل از مصاحبه باید زد این واکسن رو؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: behfaza
آقا لطفا یکی‌ جواب منو بده Sad

من تمام واکسن هارو زدم و تو این کارت واکسنم که از انستیتو پاستور گرفتم توئه کارت زرد بین مللیش وارد شده و همه چی‌ اوکی هست.

تنها مشکل واکسن آنفولانزا هست که توش نیست. من سوئد زندگی‌ می‌کنم و زدن واکسن آنفولانزا بدون دستور دکترو این برنامه‌ها تقریبا غیر ممکن. گیر کردم از طرفیم شنیدم میگن تا ۱ ماهِ قبل وقت سفارت نباید چیزی زده باشی‌.

الان من راه حالم چیه؟ اگه مثلا ۱ هفته قبل مصاحبه برم همون جا می‌تونم آنفولانزا بزنم؟ یا باید یه جوری یه راه پیدا کنم تواین همین خراب شده بزنم؟
(2013-09-11 ساعت 13:18)azadehjjaberi نوشته:  سلام،واکسن mmr را کجا میشه در تهران به غیر از کلینیک نسیم قیطریه زد؟؟و چقدر قبل از مصاحبه باید زد این واکسن رو؟

بهراد هم می توونی بزنی توی اشرفی اصفهانی قبل از صادقیه . 2 مرحله ای هست پس باید تنظیم کنی یک ماه قبل مصاحبه زده باشیش .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، behfaza
بچه ها اينكه ميگن واكسن آبله مرغون تو ايران نيست درسته؟ آخه من يه پسر ٢ ساله دارم و دكتر گفت چون اين واكسن اينجا نيست بايد زمان مديكال بزنيد براش!
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-11 ساعت 13:35)omid05 نوشته:  بچه ها اينكه ميگن واكسن آبله مرغون تو ايران نيست درسته؟ آخه من يه پسر ٢ ساله دارم و دكتر گفت چون اين واكسن اينجا نيست بايد زمان مديكال بزنيد براش!

توی ایران گیر نمیاد دوست عزیز بایستی زمان مدیکال بزنید ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: aghaghia ، EKAM ، محبت ، omid05 ، behfaza
(2013-09-11 ساعت 13:18)farshadm999 نوشته:  آقا لطفا یکی‌ جواب منو بده Sad
من تمام واکسن هارو زدم و تو این کارت واکسنم که از انستیتو پاستور گرفتم توئه کارت زرد بین مللیش وارد شده و همه چی‌ اوکی هست.
تنها مشکل واکسن آنفولانزا هست که توش نیست. من سوئد زندگی‌ می‌کنم و زدن واکسن آنفولانزا بدون دستور دکترو این برنامه‌ها تقریبا غیر ممکن. گیر کردم از طرفیم شنیدم میگن تا ۱ ماهِ قبل وقت سفارت نباید چیزی زده باشی‌.
الان من راه حالم چیه؟ اگه مثلا ۱ هفته قبل مصاحبه برم همون جا می‌تونم آنفولانزا بزنم؟ یا باید یه جوری یه راه پیدا کنم تواین همین خراب شده بزنم؟

دوست عزیز شما همون روز مدیکال هم میتونید این واکسن رو تزریق کنید. کلا اگر واکسنی رو نزده باشید مشکلی پیش نمیاد فقط روز مدیکال براتون تزریق می کنند، مشکلی در روند کاریِ کیس تون پیش نمیاد... در ضمن اگر شما به سوئد میگین خراب شده، اونوقت ما چی بگیم!!!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: 2014winner ، mrpahlevani ، EKAM ، behfaza
دوستان یه چیز کلی راجع به واکسنها
[/size]همه واکسنها رو زمان مدیکال میزنند همه تلاش ما بابت هزینه هست که اگه اینجا انجام بشه هزینه ها پایین ترمی افته در کل هیچ جای استری و نگرانی بابت واکسیناسیون وجود نداره اینجا نزدین هم نزدین
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، iris
(2013-09-11 ساعت 11:17)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه

نداخانوم میشه بگین واسه این تیتر آبله مرغون اسم خارجکیشو چی نوشته تو جواب آزمایش؟ چون من یه آزمایش دادم (خیلیم گرون) اما همچین عددی که شما گفتین توش نیس. البته از قبلم شک داشتم که این مربوط به آبله مرغون هست یا نه!!!
کیس نامبر: **13/ تعداد افراد: خودم/ ارسال فرمها: اوایل می با dhl/ اصلاح فرمها: اواخر می با ایمیل/ کارنتی در آگست/ تاریخ مصاحبه:24 اکتبر/ آنکارا بود خودم زدم ابوظبی/
تاریخ کلیرنس:   بعد از 214 روز انتظار 25 می / تاریخ دریافت ویزا: 19 جون Rolleyes  ,ورود: 20 سپتامبر 2014. دریافت گرین کارت: 20 اکتبر
مرحله دوم: ویزا F2A Tongue تاریخ ارسال مدارک: 15 جون 2016
priority date:June 2016
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
سلام .من از شهرستان میرم تهران فقط برای یه روز هم میرم.آیا همه این واکسنها رو میشه یک روزه زد؟
کیس نامبر من 800xهست .وقت مصاحبه هنوز نیومده.آیا می تونم الان واکسن بزنم؟از لحاظ زمانی به مشکل نمی خورم؟
(2013-09-11 ساعت 13:20)nasim نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 13:18)azadehjjaberi نوشته:  سلام،واکسن mmr را کجا میشه در تهران به غیر از کلینیک نسیم قیطریه زد؟؟و چقدر قبل از مصاحبه باید زد این واکسن رو؟

بهراد هم می توونی بزنی توی اشرفی اصفهانی قبل از صادقیه . 2 مرحله ای هست پس باید تنظیم کنی یک ماه قبل مصاحبه زده باشیش .

خود خانم دکتر طاهر نژاد ( پاستور تجریش) برای من یه نسخه نوشتن گفتن برم پیش یک متخصص اطفال! بنابراین فکر می کنم پیش هر متخصص اطفالی برین می تونین تزریقش کنین. موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
واکسن مننژیت رو فقط کسایی که میخوان برن تگزاس باید بزنند؟ واکسن td یا همون کزاز و دیفتری که زمان ازدواج زدیم کفایت میکنه؟
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
(2013-09-11 ساعت 17:25)vistac نوشته:  واکسن مننژیت رو فقط کسایی که میخوان برن تگزاس باید بزنند؟ واکسن td یا همون کزاز و دیفتری که زمان ازدواج زدیم کفایت میکنه؟

در مورد TD اطلاعی ندارم اما می دونم که برای واکسنهایی هم که تزریق کرده باشین یه تست ازتون می گیرن که ببینن آیا آنتی بادی در بدنتون موجوده یا خیر.
اما در مورد مننژیت تا اونجایی که اطلاع دارم برای زیر 18 سال تزریق می شه. برای بالای 18 نیازی نیست
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
(2013-09-11 ساعت 17:17)lunalovegood نوشته:  کیس نامبر من 800xهست .وقت مصاحبه هنوز نیومده.آیا می تونم الان واکسن بزنم؟از لحاظ زمانی به مشکل نمی خورم؟

سلام
شما احتمالا تا اردیبهشت کارنت نمی شوید پس با خیال راحت واکسن هایتان را بزنید فقط زودتر هپاتیت را شروع کنید چون 7ماه زمان میبرد اگر در تهران می خواهید شروع به واکسیناسیون کنید با پاسپورت به انستیتو پاستور تشریف ببرید که کارت بین المللی واکسیناسیون بگیرید در آنجا می توانید tdهپاتیت را هم تزریق کنید. اگر قبلا آبله مرغان گرفته اید هم می توانید تست آن را هم بدهید موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: aghaghia ، محبت ، ffrfar ، EKAM ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان