کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-10 ساعت 13:02)داودی نوشته:  با سلام
امیدوارم همه دوستان با امید به خدا و آرامش به آرزوشون برسن و ویزا بگیرن میخواستم بدونم 1- من از 1ماه پیش واکسنهام شروع کردم 2 مرحله واکسنهای Td, MMR , Hepatit B اول مهر هم آنفولانزا میزنم منژیت هم 3ماه پیش زدم با توجه به کیس نامبرم 2014AS000052XX اوایل اسفند مصاحبه میشم و شنیدم که 1ماه قبل از مدیکال نباید دیگه واکسن زد میخواستم بدونم نوبت 3 واکسنهام چی میشه اگه کامل نشد با مشکل بر نمیخورم؟
2-غیر از این واکسنها ,واکسن دیگه ای هست که باید بزنم؟3- دخترم 17 ساله است تمام واکسنهای از بدو تولد تا ورود به دبیرستان رو زده اما متاسفانه کارت واکسنش تو مدرسه گم شده باید چیکار کنم و چه واکسنهایی باید بزنه؟ممنون میشم که سوالامو جواب بدین.

واكسن آبله مرغانو زديد ؟!!(من فقط گير اونم نكنه نسبتي با اونگان دارمBig Grin) براي دخترتون هم با خانم دكتر (انستيتو پاستور) مشورت كنيد و بايد تست آنتي بادي بده بعد وارد كارت ميكنن ... مرحله سوم هپاتيت زمانش اگه به مصاحبه نزديك باشه همون مديكال ميزنن بهتره اين مورد هم از دكتر سوال كنيد كه اونجا هزينه نكنيد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، nasim
(2013-09-10 ساعت 13:53)EKAM نوشته:  
امیدوارم همه دوستان با امید به خدا و آرامش به آرزوشون برسن و ویزا بگیرن میخواستم بدونم 1- من از 1ماه پیش واکسنهام شروع کردم 2 مرحله واکسنهای Td, MMR , Hepatit B اول مهر هم آنفولانزا میزنم منژیت هم 3ماه پیش زدم با توجه به کیس نامبرم 2014AS000052XX اوایل اسفند مصاحبه میشم و شنیدم که 1ماه قبل از مدیکال نباید دیگه واکسن زد میخواستم بدونم نوبت 3 واکسنهام چی میشه اگه کامل نشد با مشکل بر نمیخورم؟
2-غیر از این واکسنها ,واکسن دیگه ای هست که باید بزنم؟3- دخترم 17 ساله است تمام واکسنهای از بدو تولد تا ورود به دبیرستان رو زده اما متاسفانه کارت واکسنش تو مدرسه گم شده باید چیکار کنم و چه واکسنهایی باید بزنه؟ممنون میشم که سوالامو جواب بدین.

واكسن آبله مرغانو زديد ؟!!(من فقط گير اونم نكنه نسبتي با اونگان دارمBig Grin) براي دخترتون هم با خانم دكتر (انستيتو پاستور) مشورت كنيد و بايد تست آنتي بادي بده بعد وارد كارت ميكنن ... مرحله سوم هپاتيت زمانش اگه به مصاحبه نزديك باشه همون مديكال ميزنن بهتره اين مورد هم از دكتر سوال كنيد كه اونجا هزينه نكنيد

در ضمن صفحه اولو فقط بخونيد ميبينيد دوست عزيز reza6966 مطالب خوبي نوشته
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، behfaza ، رژین
(2013-09-10 ساعت 13:53)EKAM نوشته:  

ممنون از لطفتون اما محل زندگی من تهران نیست .
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، behfaza
سلام
1-خیر به مشکل نخواهید خورد اگر هم زمان تزریقش در مدیکال بودید اونجا اگر وقتش باشه تزریق میکنن براتون و اگر نباشه برمیگردید وطن و ادامه تزریقتون رو انجام میدید.
2-برا دخترتون بدید دکتر تست آنتی بادی هپاتیت بنویسه و انجام بدید و واکسن مننژیت فقط لازم داره با آنفولانزا و مطابق سنش یه کارت واکسن مشابه پیدا کنید بدید براتون در کارت زردی که از مرکز بهداشت مرکزی استانتون میگیرید وارد کنن و بابت تزریق واکسنها در مرکز بهداشت MMR- TD ,هپاتیت رایگان تزریق میشه و برا مننژیت برید هلال احمر تزریق کنید.
موفق باشید
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، nasim
(2013-09-10 ساعت 10:46)vistac نوشته:  من دیروز رفتم آزمایشگاه 3 تا تست آنتی بادی هپاتیت و ام ام ار و آبله مرغان رو دادم شد 41000 تومان برق از سرم پرید

برق از سرت نپره چون من فقط واسه تست آنتی بادی هپاتیت 46000 تومان دادم (آزمایشگاه خصوصی)!!!!
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
تشکر کنندگان: vistac ، behfaza
(2013-09-10 ساعت 16:19)محبت نوشته:  
سلام
1-خیر به مشکل نخواهید خورد اگر هم زمان تزریقش در مدیکال بودید اونجا اگر وقتش باشه تزریق میکنن براتون و اگر نباشه برمیگردید وطن و ادامه تزریقتون رو انجام میدید.
2-برا دخترتون بدید دکتر تست آنتی بادی هپاتیت بنویسه و انجام بدید و واکسن مننژیت فقط لازم داره با آنفولانزا و مطابق سنش یه کارت واکسن مشابه پیدا کنید بدید براتون در کارت زردی که از مرکز بهداشت مرکزی استانتون میگیرید وارد کنن و بابت تزریق واکسنها در مرکز بهداشت MMR- TD ,هپاتیت رایگان تزریق میشه و برا مننژیت برید هلال احمر تزریق کنید.
موفق باشید
ممنون محبت جان , فکر کنم لازم نباشه تمام واکسنهایی که خودم تزریق کردم واسه دخترم بزنم فقط هپاتیت و منژِیت و آنفولانزا لازم هست؟ در ضمن بغیر از منژیت و آنفولانزا همه واکسنها رو مجانی واسم زدند.
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، behfaza
(2013-09-09 ساعت 10:06)tenese نوشته:  هزینه تزریق واکسن آنفولانزا، MMr برای ترکیه چقدر هست؟؟ برای تزریق آبله 50$ هست.

به من جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنسCool سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-10 ساعت 18:36)داودی نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:19)محبت نوشته:  
سلام
موفق باشید
ممنون محبت جان , فکر کنم لازم نباشه تمام واکسنهایی که خودم تزریق کردم واسه دخترم بزنم فقط هپاتیت و منژِیت و آنفولانزا لازم هست؟ در ضمن بغیر از منژیت و آنفولانزا همه واکسنها رو مجانی واسم زدند.
سلام
خواهش میکنم، نه لازم ندارن اما الان نباید آنفولانزا میزدید برای اینکه معمولا معتبر نیستن و سری جدیدش در مهر ماه وارد میشده هر ساله و در مراکز بهداشت مننژیت و آنفولانزا ندارن البته آنفولانزا کلا آزاده و مننژیت هم مربوط به هلال احمر هپاتیت هم که گفتم اول تیتر آنتی بادی بدن دخترتون اگه لازم بود یه دوره یادآوری میزنن براش.

تشکر کنندگان: EKAM ، .YAS ، behfaza ، nasim
(2013-09-10 ساعت 19:08)tenese نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:06)tenese نوشته:  هزینه تزریق واکسن آنفولانزا، MMr برای ترکیه چقدر هست؟؟ برای تزریق آبله 50$ هست.

آخه چرا mmr رو تركيه بزنيد !!!! از دكتر پرسيدين كه مرحله آخرشو شايد بشه مثل هپاتيت بعد از مصاحبه انجام بدين. دوست عزيز بهترين كار اينه كه يه ايميل بزنين قيمتا رو بگيرين كسي دقيق نميدونه كه جواب نميده يه راه ديگه از پارسالي ها بپرسين.
UAE→USA
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، behfaza ، مامان خانم ، ghafari88 ، tenese ، amin arefi
(2013-09-10 ساعت 12:43)EKAM نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 10:46)vistac نوشته:  من دیروز رفتم آزمایشگاه 3 تا تست آنتی بادی هپاتیت و ام ام ار و آبله مرغان رو دادم شد 41000 تومان برق از سرم پرید

آزمايشگاه گرون ميگيره اگه تهران بودي ميرفتي انستيتو پاستور اين همه اينجا گفته شد....

Big Grin ما دو نفری رفتیم انیستتو پاستور 61000 تومن شد !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت
Smile 
(2013-09-10 ساعت 22:00)EKAM نوشته:  

آخه چرا mmr رو تركيه بزنيد !!!! از دكتر پرسيدين كه مرحله آخرشو شايد بشه مثل هپاتيت بعد از مصاحبه انجام بدين. دوست عزيز بهترين كار اينه كه يه ايميل بزنين قيمتا رو بگيرين كسي دقيق نميدونه كه جواب نميده يه راه ديگه از پارسالي ها بپرسين.
به خاطر اینکه یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن زد نمی تونم مرحله بعد رو اینجا بزنم اونگان هم وقتی ببینه این واکسنو نزدم حتما تزریق میکنه... بچه های سال قبل هم که به این تاپیک سر می زنن فکر کردم نوشتنش اینجا مفید تر باشه .... و اینکه من یکبار در مورد یک موضوع توی دو تا تاپیک سوال کردم به من تذکر دادن از اونجا که من هم دختر خوبی هستم سعی میکنم اشتباهم رو تکرار نکنممممWink
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، amin arefi
(2013-09-11 ساعت 09:09)tenese نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 22:00)EKAM نوشته:  

به خاطر اینکه یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن زد نمی تونم مرحله بعد رو اینجا بزنم اونگان هم وقتی ببینه این واکسنو نزدم حتما تزریق میکنه... بچه های سال قبل هم که به این تاپیک سر می زنن فکر کردم نوشتنش اینجا مفید تر باشه .... و اینکه من یکبار در مورد یک موضوع توی دو تا تاپیک سوال کردم به من تذکر دادن از اونجا که من هم دختر خوبی هستم سعی میکنم اشتباهم رو تکرار نکنممممWink

دختر خوب Smile درست ميگي تذكر ميدن پاك ميكنن ... حالا نميشه با دكتر صحبت كني تاريخشو تغيير بده بعد از برگشت بزني براي هپاتيت يلخي تاريخ ميزنن ولي آنفولانزا رو نميتوني كاري كني چون هنوز نيومده من از ديروز دنبالشم البته بعد از آبله مرغان Big Grin
UAE→USA
تشکر کنندگان: tenese ، محبت ، behfaza
من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: uranus88 ، behfaza
(2013-09-11 ساعت 11:07)EKAM نوشته:  دختر خوب Smile درست ميگي تذكر ميدن پاك ميكنن ... حالا نميشه با دكتر صحبت كني تاريخشو تغيير بده بعد از برگشت بزني براي هپاتيت يلخي تاريخ ميزنن ولي آنفولانزا رو نميتوني كاري كني چون هنوز نيومده من از ديروز دنبالشم البته بعد از آبله مرغان Big Grin
هر جا که می شد برای آنفولانزا و آبله مرغان تماس گرفتم برای اینها که اصلا نمی شه کاری کرد. آنفولانزا از مهر هست. دکتر تاریخ واکسن ها رو هم تغییر نمی ده
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-11 ساعت 11:17)nedafarsi نوشته:  من امروز رفتم تیتر آبله مرغونم رو گرفتم 2300 بود (حداقلش 110 هست)...به جون خودم اگه این دکتره به من واکسن بزنه جیغ بنفش میکشم.... Big Grin

یه سوال فنی،واسه واکسن مننژیت پولش رو باید به حساب واریز کنیم بعد بریم بیمارستان واسمون بزنن، من هرچی پست ها رو خوندم ندیدم کسی در مورد نحوه پرداختش چیزی بگه
سلام
بفرما ندا خانم

اطلاعات واکسن‌های قابل تزریق در مراکز واکسیناسیون هلال احمر استان تهران:

مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر استان تهران از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامی است.
در حال حاضر در این مراکز ۳ نوع واکسن قابل تزریق است.
۱- واکسن مننژیت:
مبلغ فعلی: ۳۳۵۰۰۰ ریال
شماره حساب : ۸۴/ ۱۶۷۰۵۷۴۵ بانک ملت-شعبه هجرت
نشانی: خیابان ولیعصر- بالاتر از میرداماد- خیابان شهید رشید یاسمی – جنب بیمارستان خاتم الانبیاء-معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر
تلفن : ۵-۸۸۲۰۱۲۴۱ داخلی ۴۸۸
۲- واکسن آنفولانزا:
مبلغ فعلی: ۱۳,۵۰۰ تومان
۳- واکسن هپاتیت (۳ مرحله ای):
این واکسن در ۳ دوره تزریق خواهد شد. فاصله دوره اول تا دومین تزریق یکماه و فاصله بین دوره دوم تا سوم تزریق، ۵ ماه خواهد بود و مبلغ هر دوره تزریق ۲,۸۰۰ تومان است.
* نکات قابل توجه جهت مراجعین:
* لطفا بدون اطلاع از قیمت واکسن ها و شماره حساب های مربوط به هر مرکز در هر شهرستان، مبلغی را به حساب های غیر مرتبط واریز ننمائید.
* حساب‌های مراکز واکسیناسیون این جمعیت نزد بانک ملت بوده و با توجه به هماهنگی‌های بعمل آمده با این بانک، شعب سیار و یا دستگاه‌های کارت خوان در نزدیکی مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر استان تهران جهت تسهیل در واریز مبالغ شما، در این مراکز مستقر هستند.
مراکز واکسیناسیون
ردیف
مکان
تلفن
نشانی
۱
میدان انقلاب
۶۶۹۲۶۶۳۳ و ۶۶۹۲۳۰۴۰
خ کارگر جنوبی، کوچه شهید مهدی زاده، پلاک ۱۴
۲
میدان بهارستان
۷۷۵۳۶۴۶۳ و ۷۷۵۲۸۳۵۹
م بهارستان، روبروی تالار سیاره، کوچه دانشسرا
۳
میدان ونک
۴۵- ۸۸۲۰۱۲۴۱
خ ولیعصر بالاتر از میدان ونک خ یاسمی، جنب بیمارستان خاتم الانبیاء- معاونت بهداشت درمان و توانبخشی
۴
خیابان جشنواره
۹ – ۷۷۳۳۶۰۰۶ داخلی ۲۵۹
خ جشنواره، فلکه دوم تهرانپارس، بعد از چهار راه سید الشهدا،مجتمع دارویی و درمانی هلال ایران
۵
شمیرانات
۲۲۸۰۳۵۳۵ و ۲۲۸۲۶۴۱۲
فرمانیه، خ دکتر لواسانی، خ آقایی روبروی فروشگاه شهروند
۶
شهر ری
۷۹-۵۵۹۰۹۰۷۷ داخلی ۴۵۱
میدان هادی ساعی، خ شهید فدایی، جنب جهاد کشاورزی، ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم
۷
ورامین
۳۶۳۴۵۰۶۰-۰۲۱
ورامین- مجتمع ادارات- خیابان دولت- جنب بانک ملی
۸
پیشوا
۳۶۷۲۴۵۰۰-۰۲۱
پیشوا – خیابان دکتر وحید دستجردی – روبروی آتش نشانی
۹
پاکدشت
۳۶۰۳۵۴۶۴-۰۲۱
پاکدشت- بلوار امام رضا- خیابان شهید جان محمدی- خیابان هلال احمر- روبروی آموزش و پرورش
۱۰
دماوند
۷۶۳۱۲۹۷۰-۰۲۱
دماوند- گیلاوند- بلوار شهید بهشتی- جنب شبکه بهداشت
۱۱
فیروزکوه
۷۶۴۴۲۱۱۵-۰۲۱
فیروزکوه- شهرک ولیعصر- خیابان دانشگاه
۱۲
شهریار
۶۵۲۲۵۴۹۹-۰۲۱
شهریار- خیابان شهید بهشتی- قبل از میدان معلم
۱۳
رباط کریم
۵۶۴۳۱۰۳۳-۰۲۱
رباط کریم- خیابان انتظام- پشت پارک معلم
۱۴
اسلامشهر
۵۶۳۵۳۷۰۰-۰۲۱
اسلامشهر- خیابان آیت ا… سعیدی- روبروی بازار میوه و تره بار- بن‌بست لاله
شماره حساب مراکز انقلاب، بهارستان،خ جشنواره
۳۲/۶۶۶۶۶۶۶ بانک ملت شعبه هجرت– به نام هلال احمر
شماره حساب میدان ونک
۱۶۷۰۵۷۴۵۱۸۴ حساب جام بانک ملت
در اغلب مراکز، داخل جمعیت شعبه بانک مستقر بوده که مراجعین می‌توانند نقداً در همان محل مراجعه پول را واریز نمایند.

تشکر کنندگان: EKAM ، nasim ، amin arefi ، SaraBanoo ، behfaza ، nedafarsi ، رژین ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان