موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-21 ساعت 20:39)amohammadiazar نوشته: با سلام ....
منم 17 می ارسال کردم هنوز جواب نیومده .... از دوستان کسی ایمیل دریافت کرده ؟؟
منم مثل شما ١٧ مي ايميل فرستادم و تا امروز جواب نگرفتم .الان كه تاپيكو مي خوندم ديدم ديگه فايده نداره نشستن .تلفنو برداشتم و زنگ زدم kcc .اپراتور بهم گفت سرمون خيلي شلوغه اما ماكسيمم ظرف ٢ هفته بهتون اطلاع ميديم كه ايميلتونو گرفتيم .خيالتون راحت باشه و ما حتما جواب ميديم .
پس صبر كنيد فعلا بچه ها .منم روزي ١٠ بار ايميلمو چك ميكنم كه ببينم جواب دادن يا نه.
[/quote]
بچه ها همين الان از kcc ايميل گرفتم كه فرم ها رسيده و ضميمه ي پرونده ام ميكنند براي مصاحبه
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
موضوعها: 7
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من همه فرم ها و عکس و بارکد رو بصورت jpg فرستادم و pdf نکردم
اونام جواب دادن
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
پس چرا بعضی ها با نیترو pdf می کنن؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-22 ساعت 20:22)saeedhei نوشته: سلام من همه فرم ها و عکس و بارکد رو بصورت jpg فرستادم و pdf نکردم
اونام جواب دادن
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review
پس چرا بعضی ها با نیترو pdf می کنن؟
نیترو برای ویرایش فرمهاست وگرنه jpg یا pdf فرستادن زیاد اهمیتی نداره وقتی اطلاعات یکیه.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من چندتا سوال داشتم
من فرمامو با پست فرستادم باید عکس هارو روی فرم می چسبوندم؟؟؟؟؟من عکسارو توی یه پاکت گذاشتم و با گیره زدم به یکی از فرما. مشکلی داره اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه من ایمیل زدم واسه گرفتن تایید ولی توی ایمیل تاریخ تولدمو ننوشتم فقط اسم و فامیلمو و کیس نامبرو نوشتم ممکنه به خاطر این جوابمو ؟؟؟؟؟؟؟؟ندن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
29
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مشکل من:
فرم ها رو با اکروبات تو سیستم مک تکمیل کردم و یکی یکی پیوست کردم و ایمیل زدم به kcc. جواب دادن که ایمیل شما رسیده اما پیوست ها نرسیدند و یا باز نمی شوند.
در صورتیکه من پیوست کردم و دوباره چک کردم پیوست شده بودند. ضمن اینکه زیپ هم نکردم. مشکل چیه؟
پاسخ kcc
KCC did receive your email. However, the attachments were not received or were unable to be opened. Please resubmit your request with attached information or in a different format.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
پس من دیگه منتظر ایمیل اونا نشدم که بگن باید تولدتونم می نوشتین ایمیل و اصلاح کردم و تاریخ تولدمو توش نوشتم و دوباره فرستادم مشکلی نداره که دوباره فرستادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]
نه مشکلی نیست
ولی اونا اصولا از پیگیری مکرر(بدون حساب و کتاب) یا مدارک تکراری زیاد خوششون نمیاد ( نه در مورد لاتاری بلکه کلا اینطوری هستن، در مورد لاتاری که دیگه حتما عادت کردن). در مورد کیس شما هم هیچ مشکلی نیست. همونطور که دوستان گفتن سرشون شلوغه ایشالا به زودی جوابتون رو میدن.
[font=Trebuchet MS]2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]