کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-05-21 ساعت 20:39)amohammadiazar نوشته:  با سلام ....
منم 17 می ارسال کردم هنوز جواب نیومده .... از دوستان کسی ایمیل دریافت کرده ؟؟

منم مثل شما ١٧ مي ايميل فرستادم و تا امروز جواب نگرفتم .الان كه تاپيكو مي خوندم ديدم ديگه فايده نداره نشستن .تلفنو برداشتم و زنگ زدم kcc .اپراتور بهم گفت سرمون خيلي شلوغه اما ماكسيمم ظرف ٢ هفته بهتون اطلاع ميديم كه ايميلتونو گرفتيم .خيالتون راحت باشه و ما حتما جواب ميديم .
پس صبر كنيد فعلا بچه ها .منم روزي ١٠ بار ايميلمو چك ميكنم كه ببينم جواب دادن يا نه.
[/quote]

بچه ها همين الان از kcc ايميل گرفتم كه فرم ها رسيده و ضميمه ي پرونده ام ميكنند براي مصاحبه Big Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: Lemony ، ojee ، hossien_501
سلام
امیدوارم موفق باشید هم شما و هم همه عزیزانی که خدای بزرگ لطف بزرگی براشون عنایت کرده تا در یک کشور دیگر زندگی جدیدی شروع کنند.

یک سوال داشتم که نتونستم جایی تو این فروم پاسخ اونرو پیدا کنم. ممنون می شم اگه شما یا یکی دیگه از دوستان منو راهنمایی کنن، پیشتر تشکر می کنم.

من فرم های سری اول رو تو نرم افزار اکروبات و سیستم عامل مک تکمیل کردم. اما از اونها PDF نگرفتم و به KCC ارسال کردم
به من گفتن که ایمیل شما رسیده اما مدارک پیوست نرسیده و یا قابل باز شدن نیستند. من دوباره چک کردم دیدم مدارک رو پیوست کردم اما چرا اونها نمی تونن ببینن یا باز کنن. بصورت زیپ هم نفرستادم.

متن نامه kcc

KCC did receive your email. However, the attachments were not received or were unable to be opened. Please resubmit your request with attached information or in a different format.

(2013-05-13 ساعت 19:18)mgolchin13 نوشته:  من چهارشنبه مدارک خواهر خانمم رو با ایمیل فرستادم. امروز یعنی 5 روز بعد یک جوابی از کی سی سی اومده به این شرح:

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
تشکر کنندگان: hossien_501
سلام من همه فرم ها و عکس و بارکد رو بصورت jpg فرستادم و pdf نکردم
اونام جواب دادن
The information you provided will be included in your case file for review

پس چرا بعضی ها با نیترو pdf می کنن؟
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 20:08)shazad نوشته:  سلام
امیدوارم موفق باشید هم شما و هم همه عزیزانی که خدای بزرگ لطف بزرگی براشون عنایت کرده تا در یک کشور دیگر زندگی جدیدی شروع کنند.

یک سوال داشتم که نتونستم جایی تو این فروم پاسخ اونرو پیدا کنم. ممنون می شم اگه شما یا یکی دیگه از دوستان منو راهنمایی کنن، پیشتر تشکر می کنم.

من فرم های سری اول رو تو نرم افزار اکروبات و سیستم عامل مک تکمیل کردم. اما از اونها PDF نگرفتم و به KCC ارسال کردم
به من گفتن که ایمیل شما رسیده اما مدارک پیوست نرسیده و یا قابل باز شدن نیستند. من دوباره چک کردم دیدم مدارک رو پیوست کردم اما چرا اونها نمی تونن ببینن یا باز کنن. بصورت زیپ هم نفرستادم.

طبق این متن شما باید فرمت فایلها رو پی دی اف کنید و فرمت عکس هم JPG باشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: sinamn ، hossien_501
(2013-05-22 ساعت 20:22)saeedhei نوشته:  سلام من همه فرم ها و عکس و بارکد رو بصورت jpg فرستادم و pdf نکردم
اونام جواب دادن
The information you provided will be included in your case file for review

پس چرا بعضی ها با نیترو pdf می کنن؟

نیترو برای ویرایش فرمهاست وگرنه jpg یا pdf فرستادن زیاد اهمیتی نداره وقتی اطلاعات یکیه.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 19:55)pari pariaaa نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 20:39)amohammadiazar نوشته:  با سلام ....
منم 17 می ارسال کردم هنوز جواب نیومده .... از دوستان کسی ایمیل دریافت کرده ؟؟

منم مثل شما ١٧ مي ايميل فرستادم و تا امروز جواب نگرفتم .الان كه تاپيكو مي خوندم ديدم ديگه فايده نداره نشستن .تلفنو برداشتم و زنگ زدم kcc .اپراتور بهم گفت سرمون خيلي شلوغه اما ماكسيمم ظرف ٢ هفته بهتون اطلاع ميديم كه ايميلتونو گرفتيم .خيالتون راحت باشه و ما حتما جواب ميديم .
پس صبر كنيد فعلا بچه ها .منم روزي ١٠ بار ايميلمو چك ميكنم كه ببينم جواب دادن يا نه.

بچه ها همين الان از kcc ايميل گرفتم كه فرم ها رسيده و ضميمه ي پرونده ام ميكنند براي مصاحبه Big Grin
[/quote]
اینطور که دارم اینجا می خونم فقط کسانی که مدارکشونو با ایمیل فرستادن جواب از کی سی سی گرفتن. درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی اینجا هست که با پست فرستاده باشه و اونا جوابشو داده باشن؟؟؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: ojee
من چندتا سوال داشتم
من فرمامو با پست فرستادم باید عکس هارو روی فرم می چسبوندم؟؟؟؟؟من عکسارو توی یه پاکت گذاشتم و با گیره زدم به یکی از فرما. مشکلی داره اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه من ایمیل زدم واسه گرفتن تایید ولی توی ایمیل تاریخ تولدمو ننوشتم فقط اسم و فامیلمو و کیس نامبرو نوشتم ممکنه به خاطر این جوابمو ؟؟؟؟؟؟؟؟ندن
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

مشکل من:
فرم ها رو با اکروبات تو سیستم مک تکمیل کردم و یکی یکی پیوست کردم و ایمیل زدم به kcc. جواب دادن که ایمیل شما رسیده اما پیوست ها نرسیدند و یا باز نمی شوند.

در صورتیکه من پیوست کردم و دوباره چک کردم پیوست شده بودند. ضمن اینکه زیپ هم نکردم. مشکل چیه؟

پاسخ kcc
KCC did receive your email. However, the attachments were not received or were unable to be opened. Please resubmit your request with attached information or in a different format.
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 23:42)shazad نوشته:  سلام دوستان

مشکل من:
فرم ها رو با اکروبات تو سیستم مک تکمیل کردم و یکی یکی پیوست کردم و ایمیل زدم به kcc. جواب دادن که ایمیل شما رسیده اما پیوست ها نرسیدند و یا باز نمی شوند.

در صورتیکه من پیوست کردم و دوباره چک کردم پیوست شده بودند. ضمن اینکه زیپ هم نکردم. مشکل چیه؟

پاسخ kcc

عکس فرم ها رو با همون فرمت عکس براشون بفرستید و تبدیل به pdf نکنید.
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 23:32)rtt نوشته:  من چندتا سوال داشتم
من فرمامو با پست فرستادم باید عکس هارو روی فرم می چسبوندم؟؟؟؟؟من عکسارو توی یه پاکت گذاشتم و با گیره زدم به یکی از فرما. مشکلی داره اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه من ایمیل زدم واسه گرفتن تایید ولی توی ایمیل تاریخ تولدمو ننوشتم فقط اسم و فامیلمو و کیس نامبرو نوشتم ممکنه به خاطر این جوابمو ؟؟؟؟؟؟؟؟ندن

1- نه لازم نیست عکسها رو بچسبونی
2- در مورد ایمیل حتما باید تاریخ تولدتون رو تو متن ایمیل بنویسید، اگه ننوشته باشید بهتون جواب میدن که به دلایل امنیتی نمیتونن به درخواست شما رسیدگی کنن.
این جواب ایمیلی هستش که من تاریخ تولد رو ننوشته بودم:

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

Denise
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان: rtt
ولی من فرم ها رو بصورت PDF و عکس ها رو هم بصورت JPEG می فرستم زیپ هم نمی کنم
چرا می گن پیوست ها یا قابل باز شدن نیستن یا پیوست نشدن؟؟؟؟؟؟ Sad

(2013-05-23 ساعت 00:15)sinamn نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 23:42)shazad نوشته:  سلام دوستان

مشکل من:

پاسخ kcc

عکس فرم ها رو با همون فرمت عکس براشون بفرستید و تبدیل به pdf نکنید.
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 10:51)shazad نوشته:  ولی من فرم ها رو بصورت PDF و عکس ها رو هم بصورت JPEG می فرستم زیپ هم نمی کنم
چرا می گن پیوست ها یا قابل باز شدن نیستن یا پیوست نشدن؟؟؟؟؟؟ Sad

منظورم اینه که عکس اسکن شده ی کل فرم رو با فرمت JPG براشون بفرستین! دیگه تبدیل به PDF نکنین.
تشکر کنندگان: banafsh14 ، hossien_501
(2013-05-23 ساعت 10:07)Aryan2014 نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 23:32)rtt نوشته:  من چندتا سوال داشتم

1- نه لازم نیست عکسها رو بچسبونی
2- در مورد ایمیل حتما باید تاریخ تولدتون رو تو متن ایمیل بنویسید، اگه ننوشته باشید بهتون جواب میدن که به دلایل امنیتی نمیتونن به درخواست شما رسیدگی کنن.
این جواب ایمیلی هستش که من تاریخ تولد رو ننوشته بودم:

When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.

Denise
پس من دیگه منتظر ایمیل اونا نشدم که بگن باید تولدتونم می نوشتین ایمیل و اصلاح کردم و تاریخ تولدمو توش نوشتم و دوباره فرستادم مشکلی نداره که دوباره فرستادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
[/quote]
پس من دیگه منتظر ایمیل اونا نشدم که بگن باید تولدتونم می نوشتین ایمیل و اصلاح کردم و تاریخ تولدمو توش نوشتم و دوباره فرستادم مشکلی نداره که دوباره فرستادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[/quote]

نه مشکلی نیست
ولی اونا اصولا از پیگیری مکرر(بدون حساب و کتاب) یا مدارک تکراری زیاد خوششون نمیاد ( نه در مورد لاتاری بلکه کلا اینطوری هستن، در مورد لاتاری که دیگه حتما عادت کردن). در مورد کیس شما هم هیچ مشکلی نیست. همونطور که دوستان گفتن سرشون شلوغه ایشالا به زودی جوابتون رو میدن.
[font=Trebuchet MS]
2014xxx/2/ANKARA-->Abudhabi/October
[/font]
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 17:35)kian kian نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:05)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که با کار کردن با نرم افزار اکروبات و نوشتن در فایل pdf مشکل دارند یا اطلاعاتی ندارند در امضای بنده فایلی با عنوان ویرایش فایل های pdf هست که حتما دانلود کنید و فرم های ارسالی را با این نرم افزار پر کنید و برای سفارت ایمیل کنید
پیروز باشید

سلام
سوال من اينه كه آيا بايد علاوه بر اين كه فايل عكسها رو attach ميكنيم بايد عكس رو هم روي فرم ها بچسبونيم و بعد اسكن كنيم يا خير همون فايل ها كافيه
بابا يكي كه اطلاعاتش دقيقه جواب بده
من ديگه كارم تمومه فقط همين مونده
خواهش ميكنم بهم جواب بديد

دوست عزیز اگه شما با دقت فایل بنده را میخوندی یاد میگرفتی چجوری عکس را بیاری داخل pdf !!! شما میتونید سری اول فایل های pdf را بدون عکس بفرستی و عکس هم جدا بفرستی یا اینکه عکس را هم بذاری تو pdf هم جدا بفرستی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: kian kian ، Szsanazsz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان