کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-05-10 ساعت 11:40)mtcanada نوشته:  سلام به همگی اللخصوص دوستای برنده خودم Smile
امروز مدارکم رو با ایمیل برای KCC ارسال کردم Big Grin
امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و مثل قبل هم ارسال مدارک از طریق ایمیل پذیرفته شود.
*راستی برای من هم بعد از ارسال مدارکم هیچ ایمیل خودکاری از طرف KCC نیامد.
برای یکیایکتون آرزوی موفقیت دارم.

پــــــــــــــــــــــــــــــرچـــــــــــــــــــــــــــم بــــــــــــــااااالـــــــــــاااااااســـــــــــت
برای من هم بعد از ارسال مدارکم هیچ ایمیل خودکاری از طرف KCC نیامد.Smile
CN : 2014AS29xx
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 30 Jan
دریافت ویزا: 31 Jan

[font=Arial]صدای خنده ی خدا را میشنوی ؟؟؟
به انچه محال می پنداری میخندد...
پس آرزو کن ...
[/font]

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، pari pariaaa ، Lemony ، exxedus ، hossien_501 ، payam62
(2013-05-25 ساعت 13:48)amin arefi نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز
دوستانی که پست کردن مدارک خود رو لطفا ادرس هم بدن باچه پستی و کجا پست کردن تا بقیه هم بتونن استفاده کنند
ممنون از همه

سلام
من با پست دی اچ ال مدارکمو پست کردم هزینش 132000 تومان شد و آدرسشم خیابان وزرا نبش کوچه 21
3 روز هم طول کشید تا برسه کنسولگری
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: amin arefi
(2013-05-26 ساعت 14:01)ata.bz نوشته:  دوستان اگر کسی با دی اچ ال فرستاده وتاییدیه گرفته لطفا بگه چون من خبلی مردد هستم که با دی اچ ال یا هر پست دیگه بفرستم یا که ایمیل بزنم.
هر کدوم دوس داری بفرست هیچ مشکلی نیست.
خیالت هم راحت
ایمیل بهتره ، چون زودتر می رسه و زودتر بررسی می شه و خوب احتمال گم شده یک صفحه هم تقریبا صفر است. Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nina22 ، pari pariaaa ، shimoda ، hossien_501 ، ojee ، payam62
(2013-05-26 ساعت 18:03)rtt نوشته:  
دوستانی که پست کردن مدارک خود رو لطفا ادرس هم بدن باچه پستی و کجا پست کردن تا بقیه هم بتونن استفاده کنند
ممنون از همه

سلام
من با پست دی اچ ال مدارکمو پست کردم هزینش 132000 تومان شد و آدرسشم خیابان وزرا نبش کوچه 21
3 روز هم طول کشید تا برسه کنسولگری

(2013-05-26 ساعت 18:11)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:01)ata.bz نوشته:  دوستان اگر کسی با دی اچ ال فرستاده وتاییدیه گرفته لطفا بگه چون من خبلی مردد هستم که با دی اچ ال یا هر پست دیگه بفرستم یا که ایمیل بزنم.
هر کدوم دوس داری بفرست هیچ مشکلی نیست.
خیالت هم راحت
ایمیل بهتره ، چون زودتر می رسه و زودتر بررسی می شه و خوب احتمال گم شده یک صفحه هم تقریبا صفر است. Tongue

بله.
بنده هم با DHL فرستادم و 132000 تومن شد. ضمناً این مورد رو در نظر داشته باشید که اکثر پست های بین المللی مثل DHL, TNT, ARAMEX و ... سرویس دلیوری دارن و اگر باهاشون تماس بگیرین رایگان میان و بستتون رو ازتون در محل تحویل می گیرن. من خودم همین کار رو کردم و اومدن محل کارم و ازم تحویل گرفتند و گذاشتند داخل پاکت خودشون. حدودا شش هفت روزه هم رسید. به خود KCC هم ایمیل زدم و اون ها هم تائید کردند که رسیده دستشون.

یک راه دیگه هم ارسال از طریق ایمیل هست که به طور مفصل در همین تاپیک راجع بهش صحبت شده.

موفق باشید خیــــــــــــــــــلی زیــــــــــــــــــــــــــــــاد ! Cool
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: vmware ، amin arefi ، pari pariaaa
من مدارک با پست فرستادم اما بعداز اینکه رفتم مصاحبه متوجه موضوعی شدم که پشیمان شدم چراباایمیل مدارک نفرستادم.به نظرم ایمیل بهتره چون...ایمیل امن تر ازنامه است
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، hossien_501 ، payam62
سلام من فایل ها رو فرستادم به KCCDV@state.gov ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم ،البته دو روزه فرستادم ولی حتی ایمیل اتوماتیک هم نیومده لطفا راهنمایی کنید خیلی هم نگرانم که دیر بشه راجع به زمانم بهم بگید مرسی.
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus
(2013-05-27 ساعت 13:18)soroosh.kh نوشته:  سلام من فایل ها رو فرستادم به KCCDV@state.gov ولی هیچ ایمیلی دریافت نکردم ،البته دو روزه فرستادم ولی حتی ایمیل اتوماتیک هم نیومده لطفا راهنمایی کنید خیلی هم نگرانم که دیر بشه راجع به زمانم بهم بگید مرسی.

سلام دوست عزیز.
KCC مدت هاست که دیگه ایمیل اتوماتیک نمی فرستند. نگران نباشید.
سرشون شلوغه و تائیدیه رو براتون می فرستن. چند روز زمان می بره. اما اگر خیلی عجله دارید باز یه ایمیل بزنید و ازشون بپرسید که رسیده یا نه.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: Lemony ، soheil_zk ، pari pariaaa ، exxedus ، hushmandco ، payam62
ممنون از همه

من با tnt
پست کردم سه روزه رسید. ا

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: payam62
(2013-05-14 ساعت 17:28)kamranh نوشته:  سلام آقا منم فايل ها را ايميل كردم ولي يك روز گذشته ولي چيزي نيومده ؟؟
در ضمن من مي خواهم بدونم در روز مصاحبه چه چيزايي مي پرسن ؟؟
جزوه آموزشي براي قبولي در سفارت نداريد ؟؟

کامران جان خیلی باهالی
عزیزم یکسال صبر کردی که جواب قرعه کشی بیاد حالا می خوای یکروزه جواب ایمیل بگیری جانم! معمولا چند روز تا دو هفته طول می کشه ضمن اینکه شنبه و یکشنبه اونها تعطیلن
بقیه موارد رو الان نیازی نیست درگیرشون باشی بسته به کیس نامبرت چند ماهی طول می کشه تا وقت مصاحبه ات بشه ولی اگر دوست داری از الان اطلاعاتی در این خصوص هم بدست بیاری تو همین مهاجرسرا به تاپیکهای مربوطه مراجعه کن، وب سایت سفارتی هم که اونجا ایشالا مصاحبه خواهی داشت تو این زمینه اطلاعاتی داره. آنکارا که من دیدم داره

موفق باشی
تشکر کنندگان: ojee ، exxedus
(2013-05-27 ساعت 18:53)Shabi2605 نوشته:  دوستان من امروز متوجه شدم تو ايميلي كه زدم واسه kcc و فرمها رو فرستادم روز تاريخ تولدم و اشتباه نوشتم حالا بايد چي كار كنم؟؟؟؟

میتوانید چند روز صبر کنید تا kcc یک جواب به شما بدهد و بعد مجددا ارسال کنید.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: payam62
سلام دوستان

من مداركمو با پست تي ان تي دانشگاه شريف فرستادم.٥٥٠٠٠ تومان شد و سه روزه هم رسيد به erlanger . به نظر شما كي ايميل بزنم كه تاييديه دريافت مداركمو بگيرم؟
تشکر کنندگان: sadeghi897
(2013-05-28 ساعت 00:39)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

من مداركمو با پست تي ان تي دانشگاه شريف فرستادم.٥٥٠٠٠ تومان شد و سه روزه هم رسيد به erlanger . به نظر شما كي ايميل بزنم كه تاييديه دريافت مداركمو بگيرم؟

از الان ایمیل بزن. هر بار چند روز میکشه جواب بدن و معمولا مینویسن به دلیل شلوغی فعلا نمیتونن بگن رسیده یا نه . بعد که جواب دادن دوباره تکرار کن تا جواب قطعی بدن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، hossien_501 ، ojee
سلام به دوستان عزیز و گلم

من فرم ها رو با ایمیل فرستادم اما فراموش کردم عنوان ایمیل رو تو سابجکت وارد کنم، چند روز هم می شه ارسال کردم ولی هنوز جوابی ندادن. برای مکاتبات قبلی ام تا این موقع معمولا جواب می اومد.

به نظر شما به خاطره ننوشتن سابجکت ایمیل جواب نمی دن؟

ممنونم
تشکر کنندگان:
من کم کم دارم دیوونه می شمممممممم... امروز 7 روز گذشته از ارسال مدارکم(از طریق ایمیل) اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم Sad(((
کسی هست که امسال با ایمیل مدارک فرستاده باشده و جواب گرفته باشه ؟ اگه آره چند روز طول کشیده ؟
کیس نامبر : 2014َُAS000013XX
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 12:15)cpd نوشته:  من کم کم دارم دیوونه می شمممممممم... امروز 7 روز گذشته از ارسال مدارکم(از طریق ایمیل) اما هنوز هیچ جوابی نگرفتم Sad(((
کسی هست که امسال با ایمیل مدارک فرستاده باشده و جواب گرفته باشه ؟ اگه آره چند روز طول کشیده ؟
کیس نامبر : 2014َُAS000013XX

شما باید ایمیل بزنی و پیگیر بشی .
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان