کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-05-23 ساعت 16:27)kian kian نوشته:  سلام
آيا بايد فرم نامه قبولي رو به صورت كامل همراه فرمها فرستاد؟؟؟؟؟؟
يا اينكه فقط صفحه دوم رو بايد فرستاد منظورم فقط barcode sheet رو بايد فرستاد؟؟؟؟؟؟
لطفا" جواب بديد اساتيد

سلام,
يا اينكه فقط صفحه دوم رو بايد فرستاد منظورم فقط barcode sheet رو بايد فرستاد؟؟؟؟؟؟
لطفا" جواب بديد اساتيد

(2013-05-23 ساعت 15:24)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 17:35)kian kian نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:05)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که با کار کردن با نرم افزار اکروبات و نوشتن در فایل pdf مشکل دارند یا اطلاعاتی ندارند در امضای بنده فایلی با عنوان ویرایش فایل های pdf هست که حتما دانلود کنید و فرم های ارسالی را با این نرم افزار پر کنید و برای سفارت ایمیل کنید
پیروز باشید

سلام
سوال من اينه كه آيا بايد علاوه بر اين كه فايل عكسها رو attach ميكنيم بايد عكس رو هم روي فرم ها بچسبونيم و بعد اسكن كنيم يا خير همون فايل ها كافيه
بابا يكي كه اطلاعاتش دقيقه جواب بده
من ديگه كارم تمومه فقط همين مونده
خواهش ميكنم بهم جواب بديد

دوست عزیز اگه شما با دقت فایل بنده را میخوندی یاد میگرفتی چجوری عکس را بیاری داخل pdf !!! شما میتونید سری اول فایل های pdf را بدون عکس بفرستی و عکس هم جدا بفرستی یا اینکه عکس را هم بذاری تو pdf هم جدا بفرستی

خيلي ممنون از راهنمايتون خيلي خيلي خيلي مفيد بود
يه سوال ديگه دارم لطفا" اگر ممكنه جواب بديد
سلام
اگر از نرم افزارهای پرینت مجازی مثل dopdf استفاده کنید می تونید دکمه ی پرینت بالای صفحه ی استتوس چک رو بزنید و فرم تون رو به صورت کامل در دو برگ pdf توی کامپیوترتون داشته باشید.صفحه ی قیولیتون رو حتما کامل به صورت pdf برای kcc ارسال کنید.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 22:20)Lemony نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 16:27)kian kian نوشته:  سلام
لطفا" جواب بديد اساتيد

سلام,
لطفا" جواب بديد اساتيد

(2013-05-23 ساعت 15:24)mohammad fazli نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 17:35)kian kian نوشته:  
(2013-05-02 ساعت 15:05)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که با کار کردن با نرم افزار اکروبات و نوشتن در فایل pdf مشکل دارند یا اطلاعاتی ندارند در امضای بنده فایلی با عنوان ویرایش فایل های pdf هست که حتما دانلود کنید و فرم های ارسالی را با این نرم افزار پر کنید و برای سفارت ایمیل کنید
پیروز باشید

سلام
سوال من اينه كه آيا بايد علاوه بر اين كه فايل عكسها رو attach ميكنيم بايد عكس رو هم روي فرم ها بچسبونيم و بعد اسكن كنيم يا خير همون فايل ها كافيه
بابا يكي كه اطلاعاتش دقيقه جواب بده
من ديگه كارم تمومه فقط همين مونده
خواهش ميكنم بهم جواب بديد

دوست عزیز اگه شما با دقت فایل بنده را میخوندی یاد میگرفتی چجوری عکس را بیاری داخل pdf !!! شما میتونید سری اول فایل های pdf را بدون عکس بفرستی و عکس هم جدا بفرستی یا اینکه عکس را هم بذاری تو pdf هم جدا بفرستی

خيلي ممنون از راهنمايتون خيلي خيلي خيلي مفيد بود
يه سوال ديگه دارم لطفا" اگر ممكنه جواب بديد
سلام
اگر از نرم افزارهای پرینت مجازی مثل dopdf استفاده کنید می تونید دکمه ی پرینت بالای صفحه ی استتوس چک رو بزنید و فرم تون رو به صورت کامل در دو برگ pdf توی کامپیوترتون داشته باشید.صفحه ی قیولیتون رو حتما کامل به صورت pdf برای kcc ارسال کنید.

دوست عزیز صفحه قبولی 3 صفحه ات اما توی توضیحات خود سایت dv lotory گفته از نامه قبولیتون صفحه barode shet رو بزارید
حالامیخام بونم ایا برداشت من درسته فقط صفه دوم از نامه قبولی رو باید بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
من امروز پنجشنبه 2 خرداد فرستادم با DHL
هزینه ارسال معمولی 153000 تومان بود. ولی من با اکسپرس فرستادم که شد 183000 تومان.
در ضمن گفتن که دوشنبه میرسه
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان:
براي نامه قبولي و باركد شيت من كلا از اون صفحه اي كه قبول شده بودم و تو سايت بود يه فايل word ساختم بعد pdf كردمو فرستادم .فكر نميكنم اينقدر بخوان گير بدن كه حالا چرا فقط باركد رو نفرستادي يا ... سخت نگيرين .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان:
درود
اینطوری که متوجه شدم بهمراه دو تا فرم باید فقط یک قطعه عکس که روی فرم 230 میچسبونیم ارسال شود درسته ؟
من فرم ها رو پرکردم بعد پرینت گرفتم سپس امضا کردم و دوباره بهمراه عکس اسکن گرفتم ( عکس رو سرجاش رو فرم 230 گذاشتم تا باندازه همون کادر بشه بعد اسکن کردم ) سپس فرم های اسکن شده رو pdf کردم حالا باید ایمیل کنم درسته ؟ مراحل رو درست انجام دادم ؟ نیاز نیست از پشت عکس پشت نویسی شده اسکن بگیرم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-05-24 ساعت 10:51)morteza-dm نوشته:  درود
اینطوری که متوجه شدم بهمراه دو تا فرم باید فقط یک قطعه عکس که روی فرم 230 میچسبونیم ارسال شود درسته ؟

نمی خواد عکسو بچسبونی میل کنی خودشون با نرم افزار می زارن رو فرم هات
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: morteza-dm
دوستان ممنون از این تاپیک خوب...من یکی دو تا سوال کوچیک داشتم. من فرمها رو کامل پر کردم و امضا و عکس رو هم به درستی وارد pdf فایلهام کردم و بعد یه خروجی pdf دیگه با pdf factory گرفتم که مطمئن باشم عکسها سایزشون به هم نمیریزه و به نظر همه چیز درست میاد. فقط دو تا سوال داشتم. سوال اول اینکه چون یکی از سوالات مربوط به مقاطع تحصیلی توی فرم 230 نیاز به برگه اضافی برای پاسخ دادن کامل بود من این برگه اضافی رو هم توی word درست کردم و به عنوان صفحه آخر اضافه کردم به pdf فرمهای 230 دو نفر کیس. یعنی الان فایلهای 230 من 5 صفحه است که 4 صفحه اول خود فرم هستش و صفحه آخر اون برگه اضافی word. این مساله مشکلی که نداره؟ یا اینکه بهتره جداگانه این صفحه آخر رو یه فایل pdf تک صفحه ای بفرستم؟

سوال دوم و آخر، برای نامگذاری فایلها چه فرمتی مناسبه؟ شماره کیس نامبر بعد پشتش نام افراد کیس؟ یا کار بهتری میشه کرد؟

ممنونم
تشکر کنندگان: pari pariaaa
سلام من مدارکو با dhlفرستادم پیگیری که کردم تو مرحله Shipment on hold مونده این یعنی چی؟
تشکر کنندگان:
ﺗﺮﻭﺧﺪﺍ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺭﮔﯿﺮﻡ ﻫﺮﺟﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺍﻟﻤﻮ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻡ
ﻫﺮ ﻓﺎﯾﻞ attach ﭼﻨﺪ mb ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﺗﺎ mb 25 ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﺮﺩ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﻣﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﯾﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ 20 ﺗﺎ ﻓﺎﯾﻞ attach ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺣﺠﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻫﺮﮐﺪﻭﻡ 3 mb ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ 25
ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺭﻭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ،،ﺍﮔﻪ ﺣﺠﻢ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎﯼ pdf ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﭘﺎﯾﯿﻦ ) ﻫﺮ
ﮐﺪﺍﻡ ﺣﺪﻭﺩ 3ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ( ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻭ ﻧﺎﺧﻮﺍﻧﺎ ﻣﯿﺸﻪ. ﺗﺮﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﮕﯿﺪ ﭼﻄﻮﺭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﯾﺪ ﺷﻤﺎ.
ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻋﻢ
Sad Sad Sad
تشکر کنندگان: pari pariaaa
(2013-05-25 ساعت 02:08)hani.saray نوشته:  ﺗﺮﻭﺧﺪﺍ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺭﮔﯿﺮﻡ ﻫﺮﺟﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺍﻟﻤﻮ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻡ
ﻫﺮ ﻓﺎﯾﻞ attach ﭼﻨﺪ mb ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﺷﻪ ﭼﻮﻥ ﺗﺎ mb 25 ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﺮﺩ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ
ﻣﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮﯾﻢ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ 20 ﺗﺎ ﻓﺎﯾﻞ attach ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﺣﺠﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﻫﺮﮐﺪﻭﻡ 3 mb ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺯ 25
ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﺭﻭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ،،ﺍﮔﻪ ﺣﺠﻢ ﻓﺎﯾﻠﻬﺎﯼ pdf ﺭﻭ ﻫﻢ ﺑﯿﺎﺭﻡ ﭘﺎﯾﯿﻦ ) ﻫﺮ
ﮐﺪﺍﻡ ﺣﺪﻭﺩ 3ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ( ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻭ ﻧﺎﺧﻮﺍﻧﺎ ﻣﯿﺸﻪ. ﺗﺮﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﮕﯿﺪ ﭼﻄﻮﺭ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﯾﺪ ﺷﻤﺎ.
ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻋﻢ
Sad Sad Sad

دوست عزيزم ،من فرم هاي pdf اصلي رو با adobe acrobat پر كردم و بعد پرينت كردم و امضا كردم و عكسمو چسبوندم و بعد اسكن كردم .تمام فايل هاي اسكن شده ي خودمو جدا و براي همسرمو جدا تبديل به يه فايل pdf كردم با برنامه ي nitro (يعني يه فايل pdf مال من كه برنده بودم شامل فرم ٢٣٠ و ١٢٢ بود و يه فايل pdf ٢٣٠ براي همسرم)،يه فايل word محتوي باركد شيت هم بود كه تبديل به pdf كردم و همراه فايل عكسامون فرستادم (٢تا فايل فرم ها+٢تا فايل عكس با فرمت jpg+١ فايل pdf باركد) همه ي اينا با هم ديگه زير ٢٥ مگابايت شد كه فرستادم .فكر ميكنم مشكلتون اينه كه هر فايلي رو جدا pdf ميكنيد كه تبديل به ٢٠ attach شده .
فايل هاي مربوط به هر نفر رو با هم انتخاب و combine to pdf كنيد .پيروز باشيد .

(2013-05-24 ساعت 17:14)soheil_zk نوشته:  دوستان ممنون از این تاپیک خوب...من یکی دو تا سوال کوچیک داشتم. من فرمها رو کامل پر کردم و امضا و عکس رو هم به درستی وارد pdf فایلهام کردم و بعد یه خروجی pdf دیگه با pdf factory گرفتم که مطمئن باشم عکسها سایزشون به هم نمیریزه و به نظر همه چیز درست میاد. فقط دو تا سوال داشتم. سوال اول اینکه چون یکی از سوالات مربوط به مقاطع تحصیلی توی فرم 230 نیاز به برگه اضافی برای پاسخ دادن کامل بود من این برگه اضافی رو هم توی word درست کردم و به عنوان صفحه آخر اضافه کردم به pdf فرمهای 230 دو نفر کیس. یعنی الان فایلهای 230 من 5 صفحه است که 4 صفحه اول خود فرم هستش و صفحه آخر اون برگه اضافی word. این مساله مشکلی که نداره؟ یا اینکه بهتره جداگانه این صفحه آخر رو یه فایل pdf تک صفحه ای بفرستم؟

سوال دوم و آخر، برای نامگذاری فایلها چه فرمتی مناسبه؟ شماره کیس نامبر بعد پشتش نام افراد کیس؟ یا کار بهتری میشه کرد؟

ممنونم

دوست عزيز من هم مثل شما يه فايل word اضافه كردم براي مقاطع تحصيلي فرم ٢٣٠ و فايل منم ٥ صفحه شد كه فرستادم.به نظر ميرسه با توجه به صحبت هاي دوستان سال قبل مشكلي نباشه .
در مورد سوال دومتون براي نامگذاري فايل ها طبق توصيه افشين عزيز : casenumber-familyname-name
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: soheil_zk ، hani.saray
(2013-05-25 ساعت 02:08)hani.saray نوشته:  ﺗﺮﻭﺧﺪﺍ ﻣﻨﻮ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺭﮔﯿﺮﻡ ﻫﺮﺟﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺍﻟﻤﻮ ﻣﯿﭙﺮﺳﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺭﺳﺘﯽ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻡ
ﺳﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻋﻢ
Sad Sad Sad

من فرمها رو به صورت الکترونيکي با acrobat pro 9 و nitro پر کردم (اکروبات 9 امکان فارسي تايپ کردن اسم رو خوب ميده و نيترو type writer بهتري داره براي قسمتهايي از فرم که بايد N/A تايپ کرد و خود فرم عدد ميخواد فقط) بعد از تموم شدن فرم و اضافه کردن عکسها و امضا به صورت الکترونيکي هم يه خروجي pdf از فرمها گرفتم که ظرفيت هر فرم من حدود 4 مگابايت بيشتر نشد. فکر کنم اگه هرصفحه رو جدا pdf نکنيد بهتر باشه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، hossien_501 ، ata.bz
باسلام خدمت دوستان عزیز
دوستانی که پست کردن مدارک خود رو لطفا ادرس هم بدن باچه پستی و کجا پست کردن تا بقیه هم بتونن استفاده کنند
ممنون از همه
تشکر کنندگان:
با سلام
دوستان اگه ممکن هست بهتری متنی که باید به همراه فرم های اولیه ایمیل کنم که مورد تایید باشه و جواب یا تاییدیه ایمیل رو kcc بده بذارید
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 14:08)puya2000100 نوشته:  با سلام
دوستان اگه ممکن هست بهتری متنی که باید به همراه فرم های اولیه ایمیل کنم که مورد تایید باشه و جواب یا تاییدیه ایمیل رو kcc بده بذارید
با تشکر

این سوال تکراری است. با استفاده از آموزش های این لینک مطلب مورد نظر خود را جستجو کنین.

این پست جواب شماست
تشکر کنندگان: nina22 ، pari pariaaa ، sadeghi897 ، KIMIA2005 ، puya2000100 ، hossien_501
دوستان اگر کسی با دی اچ ال فرستاده وتاییدیه گرفته لطفا بگه چون من خبلی مردد هستم که با دی اچ ال یا هر پست دیگه بفرستم یا که ایمیل بزنم.
تشکر کنندگان: payam62

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان