کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
(2013-07-09 ساعت 02:41)aghaghia نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 15:19)ehsan2012 نوشته:  دوستات عزیز ،تماس با KCC برای جواب تایید فرمهای باید کسی صحبت کنه که به زبان انگلیسی مسلط باشه و اگر اینطور باشه دقیقا چه سوالی باید پرسیده شود؟ منظورم اینه که با اپراتور صحبت میکنیم یا به صورت تلفن گویاست؟
با این شماره تماس بگیرم 7500 -526 (606)

بله. خب باید بتونن متوجه حرف های اپراتور بشن. شما باید با دادن کیس نامبر و فامیل و اسم و تاریخ تولدتون بپرسی که آیا فرم هاتون بدستشون رسیده یا نه، همین.
یکی از دوستان میگفت اگر بگید یکمی اروم تر و شمرده تر حرف بزنند تا بتونید راحت متوجه حرفایشان بشوید این کار را میکنند.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان:
(2013-07-01 ساعت 23:29)nina22 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 23:23)noobnoobi نوشته:  سلام دوستان
من میخوام فرمام رو از طریق ایمیل بفرستم.
خواستم بدونم کدوم بهتره جی میل یا یاهو؟
و همون ایمیلی که تو فرم 230 دادم با همون ایمیل باید بفرستم؟
و مهمه که چه ساعتی میفرستم؟
مرسی
سعی کنید با همون ایمیلی که تو فرمها نوشتید ایمیل کنید.فرقی نمیکنه یاهو باشه یا جیمیل.ساعتش هم مهم نیست.
در ادامه حرف دوستمون
راستش جی میل هم امینیتش بیشتره و هم حجم اطلاعاتی که میتونید اتچ کنید خیلی بیشتر از یاهوست.
ببنید ربطی ندارد شما در فرم ها چه ایمیلی بزنید انها برای تایید مدارکتان به همین ایمیلی که باهاش براشون ارسال میکنید پاسخ میدهند. ولی برای اعلام کارنتی و اعلام وقت مصاحبه و غیره به اونی که تو فرم ها نوشتید . پس اگر امکانش هست ایمیل داخل فرم رویی هم همونی بنویس که باهاش میفرستی .
من امضای شما رو نخوندم ولی اگر کیس نامبر پایینی دارید هرچه سریع تر فرم ها رو ارسال کنید.
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: محبت
(2013-07-03 ساعت 09:24)vistac نوشته:  سلام این ایمیل تایید برای من اومد همه چیز حله مشکلی نداره؟

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
این که خوب چیزه خاصی ننوشته گفته سرشون شلوغه همین.و تا 6 تا 8 هفته دیگه پیگیر باشید.
(2013-07-04 ساعت 22:23)علی1369 نوشته:  با سلام و خسته نباشید. من الان 15 روزه که فرمهام رو پست کردم و ۲ بار ایمیل زدم برای تاییدیه و فقط اتو ریپلای اومد و یکبار دیگش هم نوشته بود که مثلا باید کیس نامبروتاریخ تولد واسم و اینها را همه رو بزنید که من چون تاریخ تولد را نزده بودم دوباره رو همان ایمیل ریپلای کردم و همه چیز رو درست زدم الان یک هفته هم از این ایمیلی که زدم هم گذشته ولی هیچ تاییدی هنوز نیومده. باید چکار کنم دلم شور میزنه نکنه مدارکم نرسیده باشه با تی ان تی فرستادم. لطفا راهنمایی میکنید. ممنون

نگران نباشید اگر فرمت ارسال را در اخرین بار رعایت کردید و مشکل خاصی نداره چون سرشون شلوغه ممکنه تا 20 روز هم طول بکشه بهتون خبر بدن.
Approved = 8/4/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، ghafari88
منم با پست فرستادم و تا حالا تایید ندادند و یه بار میل زدم و نوشتند 6-7 هفته دیگه جواب میدیم یه بار هم تماس گرفتم باز همین رو گفت ولی من که از رو نمیرم باز امشب میخوام زنگ بزنم و تا تایید نگیرم قطع نمیکنم جالبه اینکه خانومه فکر میکنه ما آخر زبان انگلیسی هستیم تا تاریخ تولد رو میپرسه مثل بلبل شروع میکنه حرف زدن تنها راه اینه که صحبتهاشو رکورد کنیم ببینم امشب چیکار میکنم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: noobnoobi ، محبت ، H Pier
(2013-07-17 ساعت 17:56)vistac نوشته:  منم با پست فرستادم و تا حالا تایید ندادند و یه بار میل زدم و نوشتند 6-7 هفته دیگه جواب میدیم یه بار هم تماس گرفتم باز همین رو گفت ولی من که از رو نمیرم باز امشب میخوام زنگ بزنم و تا تایید نگیرم قطع نمیکنم جالبه اینکه خانومه فکر میکنه ما آخر زبان انگلیسی هستیم تا تاریخ تولد رو میپرسه مثل بلبل شروع میکنه حرف زدن تنها راه اینه که صحبتهاشو رکورد کنیم ببینم امشب چیکار میکنم

دست عزیز شما تونستید کانفرم فرمهاتون رو بگیرید تلفنی.
تشکر کنندگان: ojee ، .YAS
16 جولای فرمها رو از طریق ایمیل ارسال کردم و 3 روز بعد تأییدیه رو با متن زیر دریافت نمودم:

Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review

از این سرعت عمل شگفت زده شدم. آیا واقعاً هیچ پیگیری دیگه ای لازم نیست انجام بدم؟ آخه با چیزایی که دوستان میگن تأییدیه زیادی زود ارسال شده!
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: .YAS
(2013-07-20 ساعت 22:50)hariri-a نوشته:  16 جولای فرمها رو از طریق ایمیل ارسال کردم و 3 روز بعد تأییدیه رو با متن زیر دریافت نمودم:

Thank you for your inquiry. The information you provided will be included in your case file for review

از این سرعت عمل شگفت زده شدم. آیا واقعاً هیچ پیگیری دیگه ای لازم نیست انجام بدم؟ آخه با چیزایی که دوستان میگن تأییدیه زیادی زود ارسال شده!

خیر، جواب شما داده شده نیازی به پیگیری نیست...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، hariri-a ، ojee
(2013-07-23 ساعت 07:17)hosseintest1 نوشته:  سلام من جواب متفاوتی ازشون گرفتم
من فرم هارو با پست فرستادم و همزمان میل هم کردم که به صورت زیپ بود بعد که فهمیدم نباید زیپ کنم دو هفته بعدش دوباره میل کردم بدون زیب
سه هفته بعداین جوابو دادن که با جواب دوستانی که میگن بهمون گفته
تفاوت داره

به من گفته شده
Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow
several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based
on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov
after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

به نظر میاد منم رفتم مرحله بعد دیگه؟ درسته؟
پس چرا برام یه چیز دیگه نوشتن؟؟؟
چه کار کنم؟
بله ، شما به مرحله بعد رفتید.نگران نباشید.
2013AS4xxx
تشکر کنندگان: محبت ، hosseintest1 ، .YAS
(2013-07-18 ساعت 10:18)علی1369 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 17:56)vistac نوشته:  منم با پست فرستادم و تا حالا تایید ندادند و یه بار میل زدم و نوشتند 6-7 هفته دیگه جواب میدیم یه بار هم تماس گرفتم باز همین رو گفت ولی من که از رو نمیرم باز امشب میخوام زنگ بزنم و تا تایید نگیرم قطع نمیکنم جالبه اینکه خانومه فکر میکنه ما آخر زبان انگلیسی هستیم تا تاریخ تولد رو میپرسه مثل بلبل شروع میکنه حرف زدن تنها راه اینه که صحبتهاشو رکورد کنیم ببینم امشب چیکار میکنم

دست عزیز شما تونستید کانفرم فرمهاتون رو بگیرید تلفنی.

سلام
حقیقت اینه که من به یکی از دوستان که در کانادا بود سفارش کردم زنگ بزنه و بالاخره هم نزد و من خودم دیشب زنگ زدم کلی براش زبان بلغور کردم Big Grin و مثل همیشه کیس نامبر و بقیه موارد رو پرسید و جواب همیشگی رو داد یعنی 6 - 7 هفته طول میکشه از زمانی که به دستمون میرسه بررسی کنیم من برای خودم حساب کردم دیدم برای من شده 4 هفته فقط من نمیدونم از 15 مرداد چطور کارنتی رو اعلام میکننداگه 6 - 8 هفته طول میکشه؟ واینکه فکر کنم اول ایمیلها رو بررسی میکنند بعد میرند سراغ بسته های پستی برای من که هر چی دیرتر بشه بهتره شایدم یکم اشتباه کردم عجله کردم و فرمها رو فرستادم
شماره کیس: **3
تاریخ رویت قبولی: 1 می2013
ارسال فرمهای سری اول : 6 جون
تاریخ مصاحبه: 7 دسامبر
دریافت ویزا: 8 دسامبر
ورود به امریکا: 7 می 2014
دریافت سوشیال: 18 می 2014
دریافت گرین کارت: 15 جون 2014
تشکر کنندگان: علی1369 ، 5ina ، محبت ، .YAS
دوستان کسی تا به حال ایمیلی مبنی بر اینکه مدارک بررسی شده و کارنت خواهید شد، گرفته؟ از کجا بفهمیم که کی کارت میشیم؟
من بعد از اولین ایمیل که نوشته بودند فرمها به دستشون رسیده و بررسی خواهد شد، ایمیل دیگه ای نگرفتم
تشکر کنندگان: .YAS
(2013-07-23 ساعت 20:40)snzirani نوشته:  دوستان کسی تا به حال ایمیلی مبنی بر اینکه مدارک بررسی شده و کارنت خواهید شد، گرفته؟ از کجا بفهمیم که کی کارت میشیم؟
من بعد از اولین ایمیل که نوشته بودند فرمها به دستشون رسیده و بررسی خواهد شد، ایمیل دیگه ای نگرفتم

همه فقط همون ایمیل رو دریافت میکنند. از اگوست نیمه هرماه کارنتی ها اعلام میشه که شما میتونین از لینک زیر چک کنین که شماره کیس شما هم جزو کارنتی ها هست یا نه بعد از کارنت شدنتونم که طی چندروز بعدش دوباره به سایتی که قبولیتون رو دیدن میرین تا تاریخ و مکان مصاحبه ایی که واستون جایگزین و تعیین شده رو ببینین.. موفق باشین
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6028.html
تشکر کنندگان: ojee ، H Pier ، noobnoobi ، snzirani ، .YAS
سلام به همه دوستان 2014 و سال بالایی های بامرام
من امروز مدارکم رو فرستادم کی سی سی. یعنی تا امروز منتظر به دنیا اومدن فرزندم بودم تا یه عکس 5 در 5 پرسنلی ازش بگیرم و فرمش رو پر کنم Wink
خدا رو شکر و با کمک همه شما دوستان مهربون و بامرام فرمها به خوبی پرشد و فرستادمشون.
همین الان هم یه میل به من زده با این مزمون:

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry

این که معنی خواصی نداره؟ پس منتظر کانفیرم کی سی سی می نشینیم Smile
ایام به کام همه شما عزیزان
تشکر کنندگان: ghafari88 ، m.sabet ، .YAS ، exxedus
(2013-07-24 ساعت 16:23)samoelson نوشته:  سلام به همه دوستان 2014 و سال بالایی های بامرام
من امروز مدارکم رو فرستادم کی سی سی. یعنی تا امروز منتظر به دنیا اومدن فرزندم بودم تا یه عکس 5 در 5 پرسنلی ازش بگیرم و فرمش رو پر کنم Wink
خدا رو شکر و با کمک همه شما دوستان مهربون و بامرام فرمها به خوبی پرشد و فرستادمشون.

processing.

خیر دوست عزیز این ایمیل اتو ریپلی هست (جواب خودکار) و فقط یه نکاتی رو تذکر داده مثل این که شما در میلی که به کی سی سی میدین باید کیس نامبر/فامیل، اسم/ تاریخ تولد تون رو حتما باید اعلام کنید تا بهتون جواب بدن...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، samoelson
(2013-07-24 ساعت 17:34)aghaghia نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 16:23)samoelson نوشته:  سلام به همه دوستان 2014 و سال بالایی های بامرام

processing.

خیر دوست عزیز این ایمیل اتو ریپلی هست (جواب خودکار) و فقط یه نکاتی رو تذکر داده مثل این که شما در میلی که به کی سی سی میدین باید کیس نامبر/فامیل، اسم/ تاریخ تولد تون رو حتما باید اعلام کنید تا بهتون جواب بدن...

دوست عزیز samoelson حتما پیگیری کن چون گفتند اطلاعاتی که فرستادید فابل بررسی نیست. اطلاعات رو کامل کنید و مجددا بفرستید.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: ojee ، .YAS
(2013-07-24 ساعت 22:23)حسن پیری نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 17:34)aghaghia نوشته:  

processing.

دوست عزیز samoelson حتما پیگیری کن چون گفتند اطلاعاتی که فرستادید فابل بررسی نیست. اطلاعات رو کامل کنید و مجددا بفرستید.

اگر این ایمیل چند دقیقه بعد از ارسال ایمیل شما اومده و شما هم اطلاعاتی رو که گفتیم دادین که هیچ این ایمیل اتوریپلی هست وگرنه اگر بعد چند روز فرستاده شده براتون با رعایت نکاتی که گفته شد 2باره مدارکتون رو براشون بفرستین...
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان