کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سرویسهای پستی و روش ارسال فرمهای سری اول به KCC
این عکس 5*5 و که اسکن می کنیم با چه رزلوشنی باید باشه؟ لطفا زود ج بدید
تشکر کنندگان:
(2013-07-26 ساعت 00:58)مینا 123 نوشته:  این عکس 5*5 و که اسکن می کنیم با چه رزلوشنی باید باشه؟ لطفا زود ج بدید

اگه تایپیک مربوطه رو بخونی زود جواب میگیری.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-07-26 ساعت 00:58)مینا 123 نوشته:  این عکس 5*5 و که اسکن می کنیم با چه رزلوشنی باید باشه؟ لطفا زود ج بدید
رزولوشن 300 و دقت کنید که بدوون روتوش باشه...
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، .YAS
(2013-07-26 ساعت 12:56)مینا 123 نوشته:  من nitro pro دانلود کردم اما فونت فارسی اسم بهم ریخته و نمیدونم چی جوری درست کنم pleas help

بله نیترو تو این مورد مشکل داره ولی میتونید برای پر کردن این قسمت از Adobe pro استفاده کنید که این مشکل رو نداره.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، محبت
ممنون دوستان
باید عرض کنم که من دقیقا ده ثانیه بعد از ارسال مدارک این ایمیل رو دریافت کردم. علی الظاهر باید اتوریپلای باشه. بازم ممنون از همه

(2013-07-25 ساعت 01:38)aghaghia نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 22:23)حسن پیری نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 17:34)aghaghia نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 16:23)samoelson نوشته:  سلام به همه دوستان 2014 و سال بالایی های بامرام
من امروز مدارکم رو فرستادم کی سی سی. یعنی تا امروز منتظر به دنیا اومدن فرزندم بودم تا یه عکس 5 در 5 پرسنلی ازش بگیرم و فرمش رو پر کنم Wink
خدا رو شکر و با کمک همه شما دوستان مهربون و بامرام فرمها به خوبی پرشد و فرستادمشون.
همین الان هم یه میل به من زده با این مزمون:

The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email
address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires
only. If you would like to check the status of your entry, please do so
at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of
determining whether or not you were selected for possible further
processing.

For inquiries about specific cases, please ensure that you have included
your case number, first and last name, and date of birth with your
inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will
be unable to process your inquiry

این که معنی خواصی نداره؟ پس منتظر کانفیرم کی سی سی می نشینیم Smile
ایام به کام همه شما عزیزان

خیر دوست عزیز این ایمیل اتو ریپلی هست (جواب خودکار) و فقط یه نکاتی رو تذکر داده مثل این که شما در میلی که به کی سی سی میدین باید کیس نامبر/فامیل، اسم/ تاریخ تولد تون رو حتما باید اعلام کنید تا بهتون جواب بدن...

دوست عزیز samoelson حتما پیگیری کن چون گفتند اطلاعاتی که فرستادید فابل بررسی نیست. اطلاعات رو کامل کنید و مجددا بفرستید.

اگر این ایمیل چند دقیقه بعد از ارسال ایمیل شما اومده و شما هم اطلاعاتی رو که گفتیم دادین که هیچ این ایمیل اتوریپلی هست وگرنه اگر بعد چند روز فرستاده شده براتون با رعایت نکاتی که گفته شد 2باره مدارکتون رو براشون بفرستین...
تشکر کنندگان: aghaghia ، H Pier ، ojee
سلام من 24 ژوئن برام ايميل اومد با عنوان زير و الان يك ماه ميگذره ولي نتيجه رو به من اعلام نكردن بنظر شما من ايميل بزنم بهشون نتيجه رو بگيرم يا نه ؟ Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: ojee
(2013-07-28 ساعت 10:24)firouz mah نوشته:  سلام من 24 ژوئن برام ايميل اومد با عنوان زير و الان يك ماه ميگذره ولي نتيجه رو به من اعلام نكردن بنظر شما من ايميل بزنم بهشون نتيجه رو بگيرم يا نه ؟ Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.

نتیجه رو بهتون اعلام کردن دیگه, گفتن فرم هاتون رسیده و بررسی میشن.. نیازی به ایمیل زدن ندارین.. صبر کنین تا کارنت شین.
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، محبت ، love_everlife
(2013-07-28 ساعت 15:57)mayamoor نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 15:45)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همه
من زنگ زدم دی اچ ال میگه تا یک ماه طول میکشه تا به دست کنتاکی برسه و 150 هزارتومن هم هزینه اش میشه .
شما ها با چی ارسال میکنید ؟
مرسی

یک ماه که درست نیست اکثر بچه ها که با پست فرستادن چند روزه دستشون رسیده ولی پیشنهاد میکنم با ایمیل بفرستین هم ارزون تر هم راحت تر هست.
موفق باشید
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: محبت ، ojee ، H Pier ، love_everlife
(2013-07-28 ساعت 16:07)noobnoobi نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 15:57)mayamoor نوشته:  
(2013-05-05 ساعت 15:45)rayan.rahpou نوشته:  سلام به همه
من زنگ زدم دی اچ ال میگه تا یک ماه طول میکشه تا به دست کنتاکی برسه و 150 هزارتومن هم هزینه اش میشه .
شما ها با چی ارسال میکنید ؟
مرسی

یک ماه که درست نیست اکثر بچه ها که با پست فرستادن چند روزه دستشون رسیده ولی پیشنهاد میکنم با ایمیل بفرستین هم ارزون تر هم راحت تر هست.
موفق باشید
با TNT پنج روزه میرسه و حدود 150-160 هزار تومن هم هزینه داره و میتونی با سایتش پیگیری کنی
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul
تشکر کنندگان:
(2013-05-02 ساعت 11:57)sinamn نوشته:  لطفا قبل از پرسیدن، نگاهی هم به تاپیک های امسال و سال های گذشته بیندازید تا زودتر به پاسختان برسید.
(2013-05-02 ساعت 02:17)sadeghi897 نوشته:  فرم ها و عکس مرحله اول رو می تونید با ایمیل هم برای KCC بفرستین ، خوبی ایمیل ، کم هزینه بودن یا بهتر بگم بی هزینه بودن ، سریع رسیدن دست شون می باشد، اگر فرم ها رو با ایمیل می فرستید، به نکات زیر دقت کنید.
  • یک ایمیل اتوماتیک دریافت می کنید، اون رو بی خیال بشید و منتظر نامه بعدی توسط سفارت طی چند روز تا دو هفته بعد باشید که به شما اعلام کنه که نامه شما رسیده و مدارک کامل است
  • متن نامه رو طوری تنظیم کنید که خواننده ایمیل برای شما رسید تایید ایمیل را به صورت ایمیل برایتان ارسال کند.
  • جهت نکات امنیتی ترجیجا از جی میل استفاده کنید و این جی میل خورد را در جای دیگری مورد استفاده قرار ندهید، تمام مکاتبات خود را نیز بعدا با سفارت از این طریق انجام دهید.
  • اگر با فرستادن به صورت ایمیل مشکل دارید هیچ مسئله ای نیست و هیچ اجباری نیست می توانید از سرویس های مانند TNT یا DHL یا آرامکس استفاده کنید.
  • فرم های آماده شده رو به صورت PDF ذخیره کنین.

دوستان عزیز 2014 الکی برای خودتون هزینه درست نکنید که با پست با هزینه وحشتناک بفرستید، ایمیل کنید من با یاهو میل فرستادم هیچ پیگیری هم نکردم 1.5 ماه بعد از ارسال فرمها با ایمیل نامه دومم(البته کارنت شده بودیم) اومد. بگذارید متوجه بشن که ما ایرانی ها چقدر با کارهای الکترونیکی و اینترنتی آشنا هستیم.
با آرزوی موفقیت و پیروزی برای همه دوستان و عزیزان.
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ghafari88 ، storagemeter
سلام بچه ها خسته نباشید
یه سوال ببخشید میگم من در تاریخ June 10, 2013 این حواب رو از KCC دریافت کرد:
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
الان تقریبا نزدیک دو ماه میشه این ایمیل رو گرفتم،سوال این که باید کار خواصی انجام بدم؟باید ایمیل بدم و صحت مدارک رو برسی کنم؟یا منتظر بمونم واسه ایمیل مصاحبه؟ اگه میشه بگید چکار کنم.
(2013-07-30 ساعت 19:34)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید
الان تقریبا نزدیک دو ماه میشه این ایمیل رو گرفتم،سوال این که باید کار خواصی انجام بدم؟باید ایمیل بدم و صحت مدارک رو برسی کنم؟یا منتظر بمونم واسه ایمیل مصاحبه؟ اگه میشه بگید چکار کنم.

سلام.
نیازی به دوباره استعلام کردن نیست.
مدارکتون رسیده.
تامل بفرمایید تا تعیین زمان مصاحبه و نامه مصاحبه.
موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: ebi1988 ، shani89
(2013-07-30 ساعت 19:34)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها خسته نباشید

دوست عزیز سوالتون رو فقط در یک تاپیک و تاپیک مربوطه مطرح کنید حتما جواب میگیرید، لازم نیست یک سوال رو در چند تاپیک مطرح کنید!!!!
اگر نمیدونید به کدوم تاپیک مربوطه، در تاپیک سوال های غیر مرتبط بپرسید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، ebi1988 ، shani89
من فرم 230 و 120 رو ایمیل کردم یک ایمیل اتوماتیک بلافاصله ویک ایمیل تقریبا بی ربط 3 روز بعد دریافت کردم مرحله بعدی چیه و باید پکار کنم ؟ایا باید از kcc با من تماس بگیرن؟
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان: shani89
[quote='sad_sad' pid='384606' dateline='1375270917']
من فرم 230 و 120 رو ایمیل کردم یک ایمیل اتوماتیک بلافاصله ویک ایمیل تقریبا بی ربط 3 روز بعد دریافت کردم مرحله بعدی چیه و باید پکار کنم ؟ایا باید از kcc با من تماس بگیرن؟
[/quote']
خیر از کی سی سی با شما تماس نمی گیرن، ایمیل بی ربط یعنی چی؟ متنشو بزارین اینجا.
تنها کاری که میتونید انجام بدید: صبر کنید بهتون جواب میدن.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: ojee ، sad_sad ، shani89

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان