موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من میدونم که مدارکو چه کسی توی kccتحویل گرفته ولی الآن 8 هفته گذشته ومن نمی دونم پروسه بررسی پرونده ام شروع شده یا نه چون جوابی در مورد تایید مدارک نگرفتم با توجه به اینکه کیس نامبرم1xxx است واز طرفی میخوام محل مصاحبم رو تغییر بدم نگرانم که نه تنها این کار عملی نشه بلکه اصلا" مشکلی در مراحل اولیه کار وجود داشته باشه.ضمنا" تا الآن دو یا سه بار هم ایمیل زدم وهم تلفنی سوال کردم ولی بی فایده بوده وهر دفعه جواب دادند که سرشون شلوغه و6 تا8 هفته دیگه جواب میدن
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 12:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 12:52 توسط sad_sad.)
[quote='aghaghia' pid='384701' dateline='1375280471']
[quote='sad_sad' pid='384606' dateline='1375270917']
من فرم 230 و 120 رو ایمیل کردم یک ایمیل اتوماتیک بلافاصله ویک ایمیل تقریبا بی ربط 3 روز بعد دریافت کردم مرحله بعدی چیه و باید پکار کنم ؟ایا باید از kcc با من تماس بگیرن؟
[/quote']
خیر از کی سی سی با شما تماس نمی گیرن، ایمیل بی ربط یعنی چی؟ متنشو بزارین اینجا.
تنها کاری که میتونید انجام بدید: صبر کنید بهتون جواب میدن.
[/quot
این متن ایمیلیه که گفتم بی ربطه تقریبا
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540
در انتظار قبولی
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. ممنون از سايت عالي و تشكر از زحمتاتون. حقيقتش من سه روزه فهميدم برنده شدم. 2014as00003xxx . خواستم بدونم اگه فرمهاي اوليه رو تا بيست روز ديگه بفرستم ديره يا نه. چون بخاطر يسري مشكلات نميتونم. سوال بعديم اينه كه اگه كيس نامبرهاي بعد از من كارنت بشن شانس من از دسن رفته يا هنوز فرصت دارم. ايا همون عكسهاي ثبت نام رو ميتونم بفرستم.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
کم کم دارم احساس تنهایی می کنم فکر کنم دیگه کسی باقی نمونده که تاییدیه نگرفته باشه چون دیگه کسی چیزی در این مورد نمی گه.9 هفته از رسیدن مدارکم گذشته ولی هنوز تایید دریافت رو نگرفتم.جند شب پیش به توصیه دوستان برای چندمین بار باkccتماس تلفنی گرفتم وخانومی در کمال ادب وخونسردی گفت 3 هفته دیگر صبر کنید .گفتم خودتون فرمودید بعد از 6 تا8 هفته جواب میدید وباز خودتون فرمودید اول آگوست تماس بگیرید.گفت به خاطر بچه های 2013 سرمون شلوغه.گفتم اخه من میخوام محل مصابه ام رو تغییر بدم .گفت شما بعد ار تایید دریافت مدارک میتونید این کارو انجام بدیدو مشکلی نیست .خلاصه اینکه نگرانی بنده از طریق تلفن به ایشون منتقل نشد . حالا می خوام دوباره زنگ بزنم وبگم اگه اشکالی نداره یک بار دیگه مدارکمو ایمیل کنم شاید از این طریق جواب بگیرم کاری که از همون اول باید انجام میدادم.حالا می بینم با پست فرستادن فقط هزینه ونگرانیه!!!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 16:40)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز
کم کم دارم احساس تنهایی می کنم فکر کنم دیگه کسی باقی نمونده که تاییدیه نگرفته باشه چون دیگه کسی چیزی در این مورد نمی گه.9 هفته از رسیدن مدارکم گذشته ولی هنوز تایید دریافت رو نگرفتم.جند شب پیش به توصیه دوستان برای چندمین بار باkccتماس تلفنی گرفتم وخانومی در کمال ادب وخونسردی گفت 3 هفته دیگر صبر کنید .گفتم خودتون فرمودید بعد از 6 تا8 هفته جواب میدید وباز خودتون فرمودید اول آگوست تماس بگیرید.گفت به خاطر بچه های 2013 سرمون شلوغه.گفتم اخه من میخوام محل مصابه ام رو تغییر بدم .گفت شما بعد ار تایید دریافت مدارک میتونید این کارو انجام بدیدو مشکلی نیست .خلاصه اینکه نگرانی بنده از طریق تلفن به ایشون منتقل نشد . حالا می خوام دوباره زنگ بزنم وبگم اگه اشکالی نداره یک بار دیگه مدارکمو ایمیل کنم شاید از این طریق جواب بگیرم کاری که از همون اول باید انجام میدادم.حالا می بینم با پست فرستادن فقط هزینه ونگرانیه!!!
سلام دوست عزیز... اول که این نامه رو خوندم فکر کردم خدای نکرده یه وصیت نامست ))) خواستم بگم تنها نیستید و من هم الان 8 هفته است که از راههای مختلف دنبال گرفتن تایید هستم ... راستش به فکر من هم رسید که مدارک را دوباره ایمیل بزنم ... بعضی از دوستان منع کردند .... اما شما لطفا اگر از kcc پرسیدید باز خبرشو بدهید ... نگران نباشید ما تنها کسایی نیستیم که نگرفتیم... راستی کیس نامبر شما حدودش چند هست ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-05 ساعت 17:35)kami_kami نوشته: (2013-08-05 ساعت 16:40)20142ddc نوشته: سلام دوستان عزیز
سلام
منم الان ۸ هفته هست که مدارکمو ارسال کردم و تلفن هم زدم جواب شما رو بهم دادن.منم اول مثل تو بودم ولی الان اصلا نگران نیستم.چون ۲۰ روز پیش یکی از دوستم که برنده ساله پیش بود رفت و یکی دیگه تا شهریور میره.
اونا میگن صبر کن یعنی باید صبر کرد و عجله نکرد.
ممنون ... یعنی دوستان شما هم شرایطشون مثل ما بود و از kcc تایید نگرفته بودن ؟
شماره کیس: حدود 2000/سفارت:ایروان/افراد کیس:1/تاريخ رويت قبولي:MAY.1th/تاريخ فرستادن فرم ها:JUN.4th/تاريخ مصاحبه:هفته سوم نوامبر