موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-06 ساعت 18:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-06 ساعت 19:24 توسط 20142ddc.)
سلام دوستان
دیشب یک ایمیل از kcc دریافت کردم متنشو میذارم تا دوستان نظر بدند
Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow six to eight weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner
هر چند که بازم گفته "خدا صبرتون بده"
لازم به ذکراست که این ایمیل رو برای بار سومه که بعد از 9 هفته از رسیدن مدارک دریافت می کنم .
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 12:23)HELIAA نوشته: (2013-08-05 ساعت 21:52)20142ddc نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:24)kami_kami نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:02)maryam_fo نوشته: (2013-08-05 ساعت 17:35)kami_kami نوشته: سلام
منم الان ۸ هفته هست که مدارکمو ارسال کردم و تلفن هم زدم جواب شما رو بهم دادن.منم اول مثل تو بودم ولی الان اصلا نگران نیستم.چون ۲۰ روز پیش یکی از دوستم که برنده ساله پیش بود رفت و یکی دیگه تا شهریور میره.
اونا میگن صبر کن یعنی باید صبر کرد و عجله نکرد.
ممنون ... یعنی دوستان شما هم شرایطشون مثل ما بود و از kcc تایید نگرفته بودن ؟
سلام
اونا هم مثل ما بودن.اولی که رفته ، مدارکشو برادرش از همون آمریکا پست کرد که ۲ روز بعد به kcc رسید .جوابشو اوایل آبان دادن و اسفند ماه تاریخ مصاحبه اونا اعلام شد.
دومی هم اوایل خرداد پارسال از ایران پست کرد که ۱ ماهه به kcc رسید و تاریخ مصاحبه اونا اردیبهشت اعلام شد.
البته اولی رتبش حدود ۱۰۰۰ و دومی ۵۵۰۰ بود.
اصلا نگران نباش منم این تو منتظرم و رتبم هم حدود ۵۴۰۰ هست.
اینجور نیست که هر کی نامه ش زودتر برسه زودتر مصاحبه میشه .
درسته که اساس تاریخ رسیدن مدارک نیست اما بی تاثیر هم نیست .اساس کیس نامبره .یعنی کیس نامبر پایین وارسال به موقع مدارک مساویست با مصاحبه به موقع ودریافت به موقع ویزا
سلام. اصلا احساس تنهايي نكن. من هنوز فرمهاي اوليه رو نفرستادم. 25AUG ميفرستم. بچه هاي همين بخش گفتن دير نميشه. خودمم هنوز صددرصد مطمعن نيستم دير ميشه يانه. 2014000038XX. اگه كسي ديگه اي خبر داره لطفا خيالمو راحت كنه. اصابم خوورده شديد.
چرا اینقدر دیر، خوب بجنب اعصابت راحت تر شه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 12:23)HELIAA نوشته: (2013-08-05 ساعت 21:52)20142ddc نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:24)kami_kami نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:02)maryam_fo نوشته: (2013-08-05 ساعت 17:35)kami_kami نوشته: سلام
منم الان ۸ هفته هست که مدارکمو ارسال کردم و تلفن هم زدم جواب شما رو بهم دادن.منم اول مثل تو بودم ولی الان اصلا نگران نیستم.چون ۲۰ روز پیش یکی از دوستم که برنده ساله پیش بود رفت و یکی دیگه تا شهریور میره.
اونا میگن صبر کن یعنی باید صبر کرد و عجله نکرد.
ممنون ... یعنی دوستان شما هم شرایطشون مثل ما بود و از kcc تایید نگرفته بودن ؟
سلام
اونا هم مثل ما بودن.اولی که رفته ، مدارکشو برادرش از همون آمریکا پست کرد که ۲ روز بعد به kcc رسید .جوابشو اوایل آبان دادن و اسفند ماه تاریخ مصاحبه اونا اعلام شد.
دومی هم اوایل خرداد پارسال از ایران پست کرد که ۱ ماهه به kcc رسید و تاریخ مصاحبه اونا اردیبهشت اعلام شد.
درسته که اساس تاریخ رسیدن مدارک نیست اما بی تاثیر هم نیست .اساس کیس نامبره .یعنی کیس نامبر پایین وارسال به موقع مدارک مساویست با مصاحبه به موقع ودریافت به موقع ویزا
سلام. اصلا احساس تنهايي نكن. من هنوز فرمهاي اوليه رو نفرستادم. 25AUG ميفرستم. بچه هاي همين بخش گفتن دير نميشه. خودمم هنوز صددرصد مطمعن نيستم دير ميشه يانه. 2014000038XX. اگه كسي ديگه اي خبر داره لطفا خيالمو راحت كنه. اصابم خوورده شديد.
دوستان عزیزم انقدر دلهره و نگرانی به خودتون راه ندین عزیزان اگر برید و نوشته های 2013 ای ها رو بخونید متوجه میشید که خیلی ها 8 یا 9 ماه بعد از اعلام نتایج تازه متوجه قبولی شون شدن و آخرش هم مصاحبه رفتند و کلیر هم شدند و اون استرسی که مثلا ما از ماه می داشتیم اونا چندین ماه بعد از ما شروع کرده بودند. انقدر بعد از این کار خواهید داشت به امید خدا که نگرانی الان را بهش خواهید خندید. منظورم این نیست که بعدا جای نگرانی داره ، نه اشتباه نکنید یعنی کارهای زیادی برای انجام دادن دارید. برید سر زبان خوندن. تحقیق در مورد ایالت های مختلف. تکمیل مدارکی که بعضی هاشو از حالا می تونید دنبال کنید و... پس خودتونو واسه دیر و زود شدن ناراحت نکنید. موفق و سرخوش باشد!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 20:11)m_me789 نوشته: (2013-08-06 ساعت 12:23)HELIAA نوشته: (2013-08-05 ساعت 21:52)20142ddc نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:24)kami_kami نوشته: (2013-08-05 ساعت 19:02)maryam_fo نوشته: ممنون ... یعنی دوستان شما هم شرایطشون مثل ما بود و از kcc تایید نگرفته بودن ؟
سلام
چرا اینقدر دیر، خوب بجنب اعصابت راحت تر شه
دوست عزیز کیفیت و دقت در ارسال مدارک مهم تر از سرعتشه. در ضمن نگران وقت مصاحبه هم نباشید شما تا وقتی که هنوز کار 2013 ای ها تموم نشذه هیچ کدومتون به مصاحبه دعوت نخواهید شد! یعنی تا پایان سپتامبر.
2013
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 11:22)aghaghia نوشته: (2013-08-06 ساعت 09:32)vistac نوشته: یعنی ماها که مدارک رو فرستادیم و تاییدیه نگرفتیم ممکنه کارنتی ها اعلام بشن و برای ما دعوتنامه نیاد من شماره کیشم 3 رقمیه اونوقت اگه شمارهها اعلام شد و برای ما دعوتنامه نیومد باید چیکار کنیم ؟
دوست عزیز همه کارنت میشن و نامه دعوت به مصاحبه میگیرن اصلا نگران نباشید.
همونطور اقاقیای عزیز هم گفتن همه کارنت میشن. مهم اینه که مدارکتونو با دقت پر کنید . درضمن اگر تاییدیه نیومده به اسپم تون هم سر بزنید ... ولی در هر صورت جای نگرانی نیست.
2013
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 00:54)عسلبانو نوشته: (2013-07-28 ساعت 11:49)sejz نوشته: (2013-07-28 ساعت 10:24)firouz mah نوشته: سلام من 24 ژوئن برام ايميل اومد با عنوان زير و الان يك ماه ميگذره ولي نتيجه رو به من اعلام نكردن بنظر شما من ايميل بزنم بهشون نتيجه رو بگيرم يا نه ؟ Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of August to locate the current numbers being processed.
نتیجه رو بهتون اعلام کردن دیگه, گفتن فرم هاتون رسیده و بررسی میشن.. نیازی به ایمیل زدن ندارین.. صبر کنین تا کارنت شین.
با سلام
میشه لطفا بفرمایید مدارکتون رو پست کردید یا با ایمیل فرستادید ؟ چون من اوایل جون فرستادم با تی پی جی ولی با اینکه هم ایمیل براشون فرستادم هم تلفن زدم بازم هنوز موفق نشدم تاییدیه بگیرم ؟ شما چی کار کردید ؟ مرسی
دوست عزیز شما که با تی پی جی فرستادین آیا کد رهگیری داشتین یا خیر؟ از همون طریق می تونید تو سایت تی پی جی چک کنید که رسیده یا نه. من تا اونجایی که یادم میاد به ما ها هم تاییدیه ای داده نشد. شاید در جواب ایمیل هامون یه جواب تکراری مثل همین مطالب انگلیسی ای که دوستان نوشتن بود. در ضمن فراموش نکنید که الان همه سفارت خونه ها پر فشار ترین زمان کاری شونو دارن می گذرونن یعنی به خاطر اخرین مصاحبه ها و نتایج بچه های 2013 ایها پس دوباره.... ن گ ر ا ن نباشید!
2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو رو خدا کمک کنید
4بار تا حالا اطلاعات تست کردم و با دوتا ایمیل هم فرستادم ،هر بار این جواب میاد
Thank you for your inquiry.
KCC did receive your email. However, the attachments were not received or were unable to be opened. Please resubmit your request with attached information or in a different format.
شماره کیس:2014AS6XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:7 may
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای سری اول : 18 May با ایمیل
تاریخ کارنت شدن:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
ورود به آمریکا: