موضوعها: 0
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 21:28)IARAZ نوشته: آقا من یه سوالی دارم
من رفتم پست بهم گفتن اگر بخوام با دی اچ ال بفرستم مدارکم رو باید کد پستی و تلفن اونور رو بدم که نداشتم در ضمن دی اچ ال نمیتونه به س فار ت آ م ری کا بفرسته ، منو مجبور کردن که با پست سفارشی معمولی بفرستم درب پاکتم رو هم نزاشتن ببندم ، گفتن باید چک بشه و گفتن که 30 روزه میرسه اونجا ، الان 10 روزه که هنوز از ایران خارج نشده ، به نظرتون امکان اینکه دست کاریش کنن هست ؟ لطفا اگر کسی هست که با این پست فرستاده اطلاع بده .
سلام دوست عزیز من مدارکم را از طریق Dahl فرستادم و سه روزه رسید دو هفته بعد هم تاییدیه گرفتم من از دفتر dhlدر میدان آرژانتین فرستادم زمانی که گفتم برای لاتاری است خودشان آدرس را تایپ شده داشتند در پاکت را بستند و همان جا کد رهگیری را به من دادند نامه من از طریق آلمان به آمریکا رفت که قابل پیگیری بود. پس مو رد شما تا حدودی عجیب است البته نگران نباشید و از طریق ایمیل اقدام کنید چون اخیرا یکی از دوستان نامه ای را با پست عادی فرستاده بود که حدود دو ماه در راه بود البته تا آنجا که من پرسیدم ایشان هم کی توانستند نامه خود را پیگیری کنند به هر حال موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-03 ساعت 12:11)مامان خانم نوشته: (2013-08-31 ساعت 21:28)IARAZ نوشته: آقا من یه سوالی دارم
من رفتم پست بهم گفتن اگر بخوام با دی اچ ال بفرستم مدارکم رو باید کد پستی و تلفن اونور رو بدم که نداشتم در ضمن دی اچ ال نمیتونه به س فار ت آ م ری کا بفرسته ، منو مجبور کردن که با پست سفارشی معمولی بفرستم درب پاکتم رو هم نزاشتن ببندم ، گفتن باید چک بشه و گفتن که 30 روزه میرسه اونجا ، الان 10 روزه که هنوز از ایران خارج نشده ، به نظرتون امکان اینکه دست کاریش کنن هست ؟ لطفا اگر کسی هست که با این پست فرستاده اطلاع بده .
سلام دوست عزیز من مدارکم را از طریق Dahl فرستادم و سه روزه رسید دو هفته بعد هم تاییدیه گرفتم من از دفتر dhlدر میدان آرژانتین فرستادم زمانی که گفتم برای لاتاری است خودشان آدرس را تایپ شده داشتند در پاکت را بستند و همان جا کد رهگیری را به من دادند نامه من از طریق آلمان به آمریکا رفت که قابل پیگیری بود. پس مو رد شما تا حدودی عجیب است البته نگران نباشید و از طریق ایمیل اقدام کنید چون اخیرا یکی از دوستان نامه ای را با پست عادی فرستاده بود که حدود دو ماه در راه بود البته تا آنجا که من پرسیدم ایشان هم کی توانستند نامه خود را پیگیری کنند به هر حال موفق باشید
مدارکتو با ایمیل بفرست عزیز . من او ل با پست د اچ ال فرستادم بعدش با ایمیل فرستادم چند روز پیش تایید شد
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-10 ساعت 12:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-10 ساعت 12:51 توسط Amin-AK.)
(2013-05-02 ساعت 15:44)shimoda نوشته: (2013-05-02 ساعت 14:25)sherwean نوشته: (2013-05-02 ساعت 02:32)payam62 نوشته: سلام دوستان
به نظر من بهترین راه برای ارسال مدارک ، استفاده از ایمیل هست. فرم های آماده شده رو به صورت PDF ذخیره کنین و با آدرس ایمیل ارسال کنین .
دوستانی هم که به ایمیل اطمینان ندارند میتونن از پست آرامکس استفاده کنن
می تونید از طریق پست بفرستید اما چرا وقتی راه بهتری برای اینکار هست که هم مطمئن تر و هم بدون هزینه هست از اون استفاده نکنید
بعد از ایمیل مدارک که زودتر هم به دست سفارت می رسه می تونید ازشون تایید بگیرید که فرم ها رو هم دریافت کردند
تصمیم با خودتونه اما پست کردن اصلا منطقی به نظر نمی رسه
سلام،
من یک بار پست کردم فرم هم رو اما وقتی زنگ زدم گفتن هنوز در سیستم ثبت نشده. اشکال نداره یک بار دیگه با ایمیل بفرستم فرم ها رو؟ و اینکه امضا چی میشه ؟ یعنی اول پرینت بگیرم بعد امضا کنم و بعد اسکنم کنیم و ایمیل کنیم؟ و یه سوال دیگه! من تو فرمی که پست کردم محل مصاحبه ام رو زدم آنکارا میتونم تی فرمی که می خوام با ایمیل بفرستم عوضش کنم به ایروان؟مشکلی پیش نمیاد؟
واقعاً ممنون میشم اگه زود جوابم رو زود بدین چون با توجه به کیس نامبرم که حدود 2500 هست هنوز ایمیلی دریافت نکردم.
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-10 ساعت 12:43)Amin-AK نوشته: (2013-05-02 ساعت 15:44)shimoda نوشته: (2013-05-02 ساعت 14:25)sherwean نوشته: (2013-05-02 ساعت 02:32)payam62 نوشته: سلام دوستان
به نظر من بهترین راه برای ارسال مدارک ، استفاده از ایمیل هست. فرم های آماده شده رو به صورت PDF ذخیره کنین و با آدرس ایمیل ارسال کنین .
دوستانی هم که به ایمیل اطمینان ندارند میتونن از پست آرامکس استفاده کنن
می تونید از طریق پست بفرستید اما چرا وقتی راه بهتری برای اینکار هست که هم مطمئن تر و هم بدون هزینه هست از اون استفاده نکنید
بعد از ایمیل مدارک که زودتر هم به دست سفارت می رسه می تونید ازشون تایید بگیرید که فرم ها رو هم دریافت کردند
تصمیم با خودتونه اما پست کردن اصلا منطقی به نظر نمی رسه
سلام،
من یک بار پست کردم فرم هم رو اما وقتی زنگ زدم گفتن هنوز در سیستم ثبت نشده. اشکال نداره یک بار دیگه با ایمیل بفرستم فرم ها رو؟ و اینکه امضا چی میشه ؟ یعنی اول پرینت بگیرم بعد امضا کنم و بعد اسکنم کنیم و ایمیل کنیم؟ و یه سوال دیگه! من تو فرمی که پست کردم محل مصاحبه ام رو زدم آنکارا میتونم تی فرمی که می خوام با ایمیل بفرستم عوضش کنم به ایروان؟مشکلی پیش نمیاد؟
واقعاً ممنون میشم اگه زود جوابم رو زود بدین چون با توجه به کیس نامبرم که حدود 2500 هست هنوز ایمیلی دریافت نکردم.
آره سریع ایمیل کن . منم اول با پست فرستادم گفتن ثبت نشده بعد ایمیل کردم ۲ روزه جوابم دادن .پس سریع ایمیل کنید فرمهاتون رو !
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،
من فرمهای اولیه ام رو با DHL فرستادم با پیگیری که کردم تو سایت DHL، پنجم آگوست رسیده بوده. حالا چند تا ایمیل فرستادم برای تاییدش که بعد از گذشت 2 هفته این جواب رو دادن:
Thank you for your inquiry.
Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow ten to twelve weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
به نظرتون با ایمیل فرم هامو دوباره بفرستم؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه..
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برندگان 2014 با کیس نامبر بالای 5000 تا کی برای فرستادن مدارک مهلت دارن
کیس نامبر xx5xxx سفارت یروان افراد کیس 3نفر مصاحبه اواسط اردیبهشت خانمم و پسرم ویزا من در انتظار
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-08 ساعت 05:13)aroni نوشته: برندگان 2014 با کیس نامبر بالای 5000 تا کی برای فرستادن مدارک مهلت دارن
دوست عزیز با سلام
مهلت ؟ اگر مدارکتون را(منظور فرم ها و غیره است) تا حالا نفرستادین !! در اسرع وقت اقدام کنید. منتها با دقت و حوصله فرم ها را پرکنید و از راهنمایی های دوستان واساتید در تاپیک های مربوطه بهره ببرید .
با توجه به حدود کیس نامبرتون و روند کاری kcc احتمالاً در دریافت نامه دوم با تأخیر مواجه خواهید شد.(انشاله که مواجه نشید.)
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟