موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی شماره تماس کی سی سی رو داره چون من با امیل فرمها رو فرستادم میخواستم تماس بگیرم از رسیدن فرمها مطمئان بشم کسی هم که جواب میده فارسی صحبت میکنه یا نه
کیس نامبر xx5xxx سفارت یروان افراد کیس 3نفر مصاحبه اواسط اردیبهشت خانمم و پسرم ویزا من در انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من فرمها رو با فایل PDF و عکسها رو با فایل JPJ فرسادم ولی کی سی سی ایراد گرفته کسی میتونه روش ارسال درست فرمها رو توسط ایمیل رو بهم راهنمایی بکنه اگر نرم افزار خاصی میخواد متشکر میشم یک راهنمایی کامل بهم بدین
کیس نامبر xx5xxx سفارت یروان افراد کیس 3نفر مصاحبه اواسط اردیبهشت خانمم و پسرم ویزا من در انتظار
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ما فراموش کردیم پسوند حذف شده ی فامیلمون و قسمت اول اسم همسرم که چند سال پیش حذف کرده ایم را توی فرمهای ارسالی باپست ذکر بکنیم. حالا میخواهیم فرمهای اصلاح شده را دوباره بفرستیم اما این دفعه با ایمیل. اما حجمش بیش از ۲۵ مگابایت شده و قابل ارسال با ایمیل نیست. به نظر شما چه کنیم? مرسی
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارک خودم رو از طریق دوستم که عازم سفر به امریکا بود فرستادم.از خاک امریکا پست شد به کی.سی.سی.بعد از چند روز الان امیل امده با کی سی سی .تماس تلفونی بگیرید.الان چند روزه تلاش میکونیم موفق به برقراری تماس نمیشیم کسی اگر کمکی متونه بکنه خیلی متشکر میشم. KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information. Please verify the case number you are referring to in your email inquiry and attachment.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام ممکنه مرا راهنمائی کنید که بعداز ارسال فرمها به کی سی سی آنها از چه طریقی دعوت نامه برای وقت سفارت جهت مصاحبه به ما اطلاع میدهند ومعمولا چه قدر زمان می برد؟
باتشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارکمو با ایمیل ارسال کردم و ایمیل اتو ریپلای رو هم دریافت کردم الان میخوام ایمیل تایید مدارکمو ازشون بگیرم باید چی کار کنم؟ به نظرتون چه ایمیلی بزنم که تایید مدارکمو بگیرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-28 ساعت 17:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-28 ساعت 17:14 توسط amir_leo.)
سلام خدمت همه دوستان
من با کیس نامبر 2014AS000079$$ به تازگی مدارکم رو از طریق EMail به KCC ارسال کردم ،(هر چند که توی مراحل تکمیل ثبت نام هیچ جا ننوشته که میشه از طریق Email مدارک رو فرستاد و فقط آدرس پستی جهت ارسال مدارک گذاشته شده) وبعد از دو روز جواب EMail من از طرف KCC اومد با این مضمون:
Thank you for your inquiry
The information you provided will be included in your case file for review
حالا سوالی که اینجا مطرح است اینه که :
واقعاً دیگه لازم نیست از طریق پست مدارک رو ارسال کرد؟
و اینکه در فرمها 2جا رو باید دستی امضا کرد ولی من این کار رو نکردم ،مشکلی پیش نمیاد؟
شماره کیس 2014as7###/ سفارت : ایروان/ 1 نفر /مصاحبه : هفته آخر جولای /کلیرنس هم خوردم مثل مرد /مقصد : دالاس / اگه خدا بخواد جور میشه ما هم میریم
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-28 ساعت 17:13)amir_leo نوشته: سلام خدمت همه دوستان
من با کیس نامبر 2014AS000079$$ به تازگی مدارکم رو از طریق EMail به KCC ارسال کردم ،(هر چند که توی مراحل تکمیل ثبت نام هیچ جا ننوشته که میشه از طریق Email مدارک رو فرستاد و فقط آدرس پستی جهت ارسال مدارک گذاشته شده) وبعد از دو روز جواب EMail من از طرف KCC اومد با این مضمون:
Thank you for your inquiry
The information you provided will be included in your case file for review
حالا سوالی که اینجا مطرح است اینه که :
واقعاً دیگه لازم نیست از طریق پست مدارک رو ارسال کرد؟
و اینکه در فرمها 2جا رو باید دستی امضا کرد ولی من این کار رو نکردم ،مشکلی پیش نمیاد؟
سلام.خيلي از بچه هاي ٢٠١٤ ،از جمله خود من مدارك رو با ايميل فرستاديم و مشكلي پيش نيومد .پس:
١-خير
٢-چرا امضا نكردين ؟دوباره امضا كنيد و فرم هاي جديد رو اسكن كنيد و روي همون ايميل قبليتون بفرستيد تا خدايي نكرده مشكلي پيش نياد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى