موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در نامه برنده شدن پست بنده آنکارا درج شده بود و من در فرم 122 نام سفارت ایروان رو نوشتم و دوباره هفته گذشته بابت تغییر سفارت به KCC ایمیل زدم که دیروز جواب زیر رو دادند. منظورشون چیه؟
The post assignment on your case file has been updated as per your request.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 09:52)reza_top60 نوشته: دوستان در نامه برنده شدن پست بنده آنکارا درج شده بود و من در فرم 122 نام سفارت ایروان رو نوشتم و دوباره هفته گذشته بابت تغییر سفارت به KCC ایمیل زدم که دیروز جواب زیر رو دادند. منظورشون چیه؟
سلام دوست عزیز یعنی همانطور که خودتون خواسته بودین سفارت رو براتون تغییر دادن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان قبلا یه پستی بود مشخصات ایمیل ارسالی نوشته شده بود....( حجم فایلا، نحوه اتچ کردن و ....)، متاسفانه پیداش نمیکنم....!!! لینکشو میخواستم ....؟؟؟ درواقع سوال من اینه که تک تک فرمارو اتچ کنم یا همشونو داخل یه فولدر بذارم و بعد اتچ کنم .....؟؟
کیس نامبر: 2014AS000031XX
سفارت:آنکارا ----> ایروان
مصاحبه: 5 فوریه
دریافت ویزا: 7 فوریه
هزینه ها تا الان: 209 ترجمه - 26 عکس- 135 واکسن
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش / بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
اولین ورود 18 جولای - دالاس
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من فایلا رو اول پر کردم و بعد پرینت گرفتم و اسکن کردم و فایلا رو با پینت تو ویندوز حجمش رو کم کردم و با نرم افزار نیترو پی دی اف تبدیل به یه فایل pdf کردم هر فرم رو و فرستادم.... البته حجم فایلام خیلی در اومد که شما میتونید با همون پینت مربوط به ویندوز حجم رو کمتر کنید و بفرستید و باید اسکن های مربوط به هر فرم رو جدا از اونیکی فرم به pdf تبدیل کنید و بدون زیپ کردن به همراه اسکن عکس و تصویر کیس نامبرتون ارسال کنید به kcc
موفق و پیروز باشید.
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 13:51)aghaghia نوشته: (2013-09-14 ساعت 13:28)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان
دیروز به فاصله 3 ساعت برام 2 تا نامه از kcc اومد که متوجه منظورشون نشدم اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید
اول این اومد
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
وبعد 3 ساعت این نامه اومده
Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.
Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of September to locate the current numbers being processed.
هر دو جواب یک معنی دارند با کلمات متفاوت و اون این که فرم های شما به پرونده تون برای بررسی اضافه شده (تاییدیه) ... شما 2 تا ایمیل دریافت کردین چون چند بار ایمیل زده بودین و افراد مختلف ایمیل ها رو بررسی می کنند و جواب شما رو دادند...
اقاقیای عزیز درست می فرمایند.
البته بنده هم همین دو جواب را گرفتم ولی یکبار مدارک را با ایمیل فرستاده بودم و ایمیل دیگری ارسال نکردم. فقط برای استحضار دوستان ارجمند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-14 ساعت 15:08)KIMIA2005 نوشته: (2013-09-14 ساعت 09:52)reza_top60 نوشته: دوستان در نامه برنده شدن پست بنده آنکارا درج شده بود و من در فرم 122 نام سفارت ایروان رو نوشتم و دوباره هفته گذشته بابت تغییر سفارت به KCC ایمیل زدم که دیروز جواب زیر رو دادند. منظورشون چیه؟
اقا رضا پس شما هم ایروانی شدی عزیز مبارکه
علی جان من از شما ممنونم که پیشنهاد دادی به KCC بابت نغییر سفارت ایمیل بزنم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-16 ساعت 09:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-16 ساعت 13:12 توسط aghaghia.)
با با چند بار بگم ایمیل کنید تا کارتون سریع تر راه بیفته !!!. منم اول پست کردم جواب ندادن بعدش ایمیل کردم سریع تاییدیم اومد ( توی ایمیل بگید با پست فرستادید و الان دوباره آپ تو دیت کردید ). هیچ مورد نداره من خودم تلفنی از ک سی سی پرسیدم اگه با پست فرستادی با ایمیل هم میشه فرستاد گفت : That's OK sir . No problem you can Do it . پس هر کی میگه فرمهارو اگه ۲ بار بفرستید ریجکت میکنن پروندرو درست نمیگه !
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بلاخره بعد از ۱۶ جون که به KCC ایمیل زده بودم،جواب دادن:
Your forms have been received and pending further embassy review for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers for your region for the month of November. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
ولی جواب درخواستی که برای تغییر سفارت داده بودم رو ندادن هنوز....
اونایی که هنوز جواب براشون نیومده، ی کوچولو دیده صبر کنن، جواب KCC براشون میاد
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من توي اكتبر مصاحبمه بايد به سفارت ابو ظبي ايميل بزنم اما ايمييل سفارت ابوظبي ندارم، يه ايميل دارم كه انگار كار نميكنه لطفاً اگه كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟ ايمييل سفار تو ميخوام...
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 19:28)hedipes نوشته: سلام دوستان من توي اكتبر مصاحبمه بايد به سفارت ابو ظبي ايميل بزنم اما ايمييل سفارت ابوظبي ندارم، يه ايميل دارم كه انگار كار نميكنه لطفاً اگه كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟ ايمييل سفار تو ميخوام...
دوست عزیز با سلام
به این آدرس مراجعه کن.
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟