موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
لطفاً پیش از ارسال هر مطلبی به عنوان تاپیک دقت کنید. اگر مشکلی در ارتباط با پرونده مهاجرتی خود دارید که باید با KCC یا سفارت مکاتبه کنید و قادر نیستید تا متن مناسبی تهیه کنید یا تمایل دارید از صحت متن ایمیل خود مطمئن شوید از این تاپیک استفاده کنید. خیلی از ارسال های دوستان با موضوع این تاپیک ارتباطی ندارند. توجه داشته باشید که در صورت پاسخگویی به پست نامرتبط، ارسال شما هم مانند پست نامربوط پاک خواهد شد. بنابراین انرژی و وقت خود را صرف پاسخگویی به چنین پست هایی نکرده و سئوال کننده را به تاپیک مرتبط آن ارجاع دهید. از همه عزیزانی که با رعایت قوانین به تیم مدیریت کمک می کنند و در حفظ نظم و ترتیب تاپیک های مهاجرسرا کوشا هستند صمیمانه سپاسگزارم. ارادتمند: سعید
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
وقتی فرم ها رو معمولی پست می کنید ، نیازی به مکاتبه با kcc و نامه نگاری با کی سی سی نیست.
DHL می زنه رسیده یعنی رسیده دیگه.
اونها هم برای هیچ کسی ایمیل نمی زنن که بسته شما رسیده
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بعد از فرستادن فرمها متوجه میشیم که خانمم باردار هست
احتمالا در اسفند بچه به دنیا میاد و فکر میکنم زمان مصاحبه هم همون موقع باشه
چه نامه ای باید بزنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید (2013-09-12 ساعت 00:15)aghaghia نوشته: نمونه فرم برای اعلام بدنیا اومدن فرزند به کی سی سی.
Case Number
FAMILY/NAME
BIRTH DATE: MM/DD/YY
COUNTRY:IRAN
EMBASSY:xxxx
DEAR Ma'am, Sir
I'm a lottery winner, I'm pleased to inform that I have a new born in my family, so I updated the forms and attached them and our photos and barcode sheet to this mail. I will be very thankful that you confirm the receiving of my forms. Also, please let me know if some other documents is necessary in this case.
شماره کیس : 2014AS000045XX
تعداد نفرات :حالا دیگه 3 (بچه دار شدن بعد قبولی)
مقصد : SANJOSE
مصاحبه : آنکارا
نامه دوم : 2/12/2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تقریبا شده ۱۳ هفته و هنوز جواب ایمیل منو که ازشون خواسته بودم بگن مدارک به دستشون رسیده یا نه، دریافت نکردم....
چکار کنم؟
هفته پیش یه ایمیل دیگه زدم که آقا چی شد این جواب ما؟ ولی بازم هیچ جوابی نیومد
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 22:15)NarCssuS نوشته: تقریبا شده ۱۳ هفته و هنوز جواب ایمیل منو که ازشون خواسته بودم بگن مدارک به دستشون رسیده یا نه، دریافت نکردم....
چکار کنم؟
هفته پیش یه ایمیل دیگه زدم که آقا چی شد این جواب ما؟ ولی بازم هیچ جوابی نیومد
من مدارکم رو 5 می با دی اچ ال فرستاده بودم و 9 می هم توی سایت دیدم که رسیده! تا سه هفته ی پیش هم ( بعد از این همه مدت!) هیچ ایمیلی مبنی بر رسیدن مدارکم نداشتم و البته گویا طبیعی بوده چون مدارک پست شده بودن. سه هفته ی پیش ایمیل زدم و پرسیدم که آیا مدارک رو دریافت کردن یا نه؟
همین امروز حدودای 6 غروب بود که ایمیل تاییدیه رو برام فرستادن.
برای همین اگر با پست فرستادید و با پیگیری کد مرسوله تون مطمئنید که رسیده دیگه نگرانی به خودتون راه ندین.
فکر کنم صبر 4 ماهه ی من گواه خوبی بر این مدعا باشه
موفق باشین
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا یه نمونه نامه برای تاخیر در آپدیت کیس و نامه دوم بدین مرسی