کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-09 ساعت 00:25)soli asali نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 23:38)shishipapa نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 13:36)soli asali نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:21)hamedmas نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 06:46)shishipapa نوشته:  دوست عزیز هر وقت بر اساس این سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html شماره شما اعلام بشه بلافاصله بعدش نامه دوم براتون ایمیل میشه که بر اساس ان ایمیل شما متوجه میشید که کی به مصاحبه دعوت شده اید . الان تا شماره 2650 رو برای مصاحبه اعلام کرده اند که شما هنوز هم باید کمی صبوری به خرج بدبن . موفق و پیروز باشید .

ميشه بگين به کدوم ايميل‌؟؟؟
همون ايميل قبولي؟؟؟

دوست من بار ها اعلام شده هیچ ایمیلی برای طی کردن مراحل لاتاری برای شما ارسال نخواهد شد.
شما باید خودتون مرتب سایت مربوطه رو چک کنید!

دوست عزیز چرا میگید هیچ ایمیلی نمیاد . برای من ایمیل اومد که باید سایت رو چک کنم .

این هم متن ایمیلم :

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

شما اولین کسی هستید که من شنیدم که ایمیل فرستاده شده !

یه سری از بچه ها بودن که ایمیل براشون اومده واسه ی آگاه کردن از اومدن نامه دومشون . یه سری های دیگه گفتن دریافت نکردن این ایمیل رو . به اومده ایمیل نباید فقط بسنده کرد و باید هی سایت و چک کنین Smile البته نه الان زمانی که دیدین کیستون توی رنج کیس های خونده شده هست .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: shishipapa ، soli asali
در مقایسه با پارسال برای زانویه حدوداً 500 نفر کمتر اعلام کردن، با این روند ممکنه که یه سری از شماره ها اصلاً کارنت نشن؟ Sad
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-09 ساعت 09:09)nasim نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:21)hamedmas نوشته:  ميشه بگين به کدوم ايميل‌؟؟؟
همون ايميل قبولي؟؟؟

دوست من بار ها اعلام شده هیچ ایمیلی برای طی کردن مراحل لاتاری برای شما ارسال نخواهد شد.

دوست عزیز چرا میگید هیچ ایمیلی نمیاد . برای من ایمیل اومد که باید سایت رو چک کنم .

این هم متن ایمیلم :

You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.

یه سری از بچه ها بودن که ایمیل براشون اومده واسه ی آگاه کردن از اومدن نامه دومشون . یه سری های دیگه گفتن دریافت نکردن این ایمیل رو . به اومده ایمیل نباید فقط بسنده کرد و باید هی سایت و چک کنین Smile البته نه الان زمانی که دیدین کیستون توی رنج کیس های خونده شده هست .
ببخشيد منظور از كيستون توي رنج كيس ها خونده شده چيه ؟ وكجا بأيد چك كنيم ؟ ميشه لطفا يه توضيح كوچك بدين ؟ ممنون.
(2013-11-09 ساعت 09:32)sani1348 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 09:09)nasim نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 13:36)soli asali نوشته:  دوست من بار ها اعلام شده هیچ ایمیلی برای طی کردن مراحل لاتاری برای شما ارسال نخواهد شد.

این هم متن ایمیلم :

ببخشيد منظور از كيستون توي رنج كيس ها خونده شده چيه ؟ وكجا بأيد چك كنيم ؟ ميشه لطفا يه توضيح كوچك بدين ؟ ممنون.

منظور شماره هایی که در سایت بولتن ویزا هر ماه کارنت میشن مثلا واسه اینماه تا 3000 اعلام شده شمارههای زیر این شماره باید چک کنن از طریق همون صفحه ای که روز اول قبولی چک شده
دوست گرامی با توجه به اینکه ارسالهای شما از 10 گذشته لطفا امضاتونو از طریق کنترل پنلتون تکمیل کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2013-11-09 ساعت 09:31)manamilad نوشته:  در مقایسه با پارسال برای زانویه حدوداً 500 نفر کمتر اعلام کردن، با این روند ممکنه که یه سری از شماره ها اصلاً کارنت نشن؟ Sad

دوست عزیز کارنت نشند بهتراز اینکه کارنت بشن و واسه مصاحبه هزینه کنند وآخرش هم مثل پارسال به نتیجه نرسن
فعلا شرایط اینه و کاری نمیشه کرد جز صبر
case no=4xxx,abu dhabi
(2013-11-09 ساعت 09:31)manamilad نوشته:  در مقایسه با پارسال برای زانویه حدوداً 500 نفر کمتر اعلام کردن، با این روند ممکنه که یه سری از شماره ها اصلاً کارنت نشن؟ Sad

واسه مابقي قاره ها هم اين اتفاق افتاده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: manamilad ، zepehr ، soli asali ، philadelphia
(2013-11-08 ساعت 12:21)hamedmas نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 06:46)shishipapa نوشته:  دوست عزیز هر وقت بر اساس این سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html شماره شما اعلام بشه بلافاصله بعدش نامه دوم براتون ایمیل میشه که بر اساس ان ایمیل شما متوجه میشید که کی به مصاحبه دعوت شده اید . الان تا شماره 2650 رو برای مصاحبه اعلام کرده اند که شما هنوز هم باید کمی صبوری به خرج بدبن . موفق و پیروز باشید .

ميشه بگين به کدوم ايميل‌؟؟؟
همون ايميل قبولي؟؟؟

این هم متن ایمیلم :

کمتر از24 ساعت بعد از اینکه کارنت شدم این ایمیل رو گرفتم همون موقع هم توی سایت اعلام کردم .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali
یک ماه آدم منتظر میشه به امید اینکه این ماه دیگه تعداد بیشتری کارنت میشن اما هر ماه ناامید تر می شیم
ماه پیش که تعداد کمی کارنت شدن گفتیم به خاطر تعطیلات و این حرفاس از ماه دیگه سرعت می گیره اما این ماه هم ما سرعتی ندیدیم

(2013-11-09 ساعت 09:58)shishipapa نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 12:21)hamedmas نوشته:  ميشه بگين به کدوم ايميل‌؟؟؟
همون ايميل قبولي؟؟؟

این هم متن ایمیلم :

کمتر از24 ساعت بعد از اینکه کارنت شدم این ایمیل رو گرفتم همون موقع هم توی سایت اعلام کردم .

واسه خیلیا این ایمیل اومده ایشون اولین نفر نیستن دوست عزیز
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2013-11-09 ساعت 10:01)rtt نوشته:  یک ماه آدم منتظر میشه به امید اینکه این ماه دیگه تعداد بیشتری کارنت میشن اما هر ماه ناامید تر می شیم
ماه پیش که تعداد کمی کارنت شدن گفتیم به خاطر تعطیلات و این حرفاس از ماه دیگه سرعت می گیره اما این ماه هم ما سرعتی ندیدیم

(2013-11-09 ساعت 09:58)shishipapa نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 13:36)soli asali نوشته:  دوست من بار ها اعلام شده هیچ ایمیلی برای طی کردن مراحل لاتاری برای شما ارسال نخواهد شد.

این هم متن ایمیلم :

واسه خیلیا این ایمیل اومده ایشون اولین نفر نیستن دوست عزیز

ماه قبل گفتیم بخاطر تعطیلی دولته اینماه هم میگیم بخاطر ژانویه هست تا ماه آینده هم خدا کریمه یک چیزی پیدا میشه میگیم بخاطر اونه
بشر به امید زنده هست!!!!!!!!!!!!!!
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: shishipapa ، rtt ، مامان خانم ، soli asali ، philadelphia ، sasa6557 ، reasonable
واقعا مسخره کردن ملت رو با این کارنت کردنشون.اگه با این روال جلو برن فکر کنم تا ماه JUNE تا 4500 کارنت بشن و برای جولای هم همه رو کارنت کن که بریزن روی سر و کله هم بعد هم به هیچ کس ویزا نمیرسه.به نظر من فعلا میخوان اونایی که یه ضرب ویزا میگرن رو ویزا بدهند و تا آخرش به بقیه بگن مدت زمان بررسی مراحل اداری تون طولانی شده و ویزا بهتون نرسیده.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: amaka747 ، مامان خانم ، rtt ، alimomen ، soli asali ، shishipapa
[عکس: 28802362358768570961.png]

به روز شده ی 12 دسامبر. بولتن ماه فوریه.
(2013-11-09 ساعت 10:26)reza_top60 نوشته:  واقعا مسخره کردن ملت رو با این کارنت کردنشون.اگه با این روال جلو برن فکر کنم تا ماه JUNE تا 4500 کارنت بشن و برای جولای هم همه رو کارنت کن که بریزن روی سر و کله هم بعد هم به هیچ کس ویزا نمیرسه.به نظر من فعلا میخوان اونایی که یه ضرب ویزا میگرن رو ویزا بدهند و تا آخرش به بقیه بگن مدت زمان بررسی مراحل اداری تون طولانی شده و ویزا بهتون نرسیده.

این پیش بینیتون زیاد هم با واقعیت جور در نمیاد. تعداد کسانی که تا حالا یک ضرب گرفتن ویزاشونو به تعداد انگشتای یک دست هم نمی رسه. اغلب دوستان کلیرنس خوزدن.
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، philadelphia ، shishipapa
(2013-11-09 ساعت 10:26)reza_top60 نوشته:  واقعا مسخره کردن ملت رو با این کارنت کردنشون.اگه با این روال جلو برن فکر کنم تا ماه JUNE تا 4500 کارنت بشن و برای جولای هم همه رو کارنت کن که بریزن روی سر و کله هم بعد هم به هیچ کس ویزا نمیرسه.به نظر من فعلا میخوان اونایی که یه ضرب ویزا میگرن رو ویزا بدهند و تا آخرش به بقیه بگن مدت زمان بررسی مراحل اداری تون طولانی شده و ویزا بهتون نرسیده.

من فکر نمی کنم هرگز همچین اتفاقی بیوفته با همچین فکرایی باعث تشویش خودتون و بقیه نشید، اگر با کارنتی های پارسال مقایسه کنید تقریباً نوسان شماره های اعلام شده نزدیک به همه، امسال نوامبر تعداد بیشتری نسبت به پارسال اعلام کردن و تو ماههای دیگه کمتر شده،بیاید فقط امیدوار باشیم بعد از ژانویه با جهش تو اعلام شماره ها روبرو بشیم(همونطور که پارسال اتفاق افتاده)
تشکر کنندگان: soli asali ، philadelphia ، shishipapa ، FMANIS ، reza2
(2013-11-09 ساعت 10:34)EmJay نوشته:  [عکس: 57841489864983816019.jpg]

به روز شده ی 9 نوامبر. بولتن ماه ژانویه.

من یک سوال داشتم، می خواستم بدونم برندگان آسیا تا چه شماره ای هستند؟ و تا آگوست سال آینده تا چه شماره ای باید کارنت بشن؟
تشکر کنندگان: masoud z ، soli asali ، FMANIS
سلام
درست است که روند کند است اما به هر حال همگی کارنت می شویم سعی کنید به بدترین حالت ها فکر نکنید. آنقدر به زبان. خواندن احتیاج داریم که زمان طولانی تر به نوعی یعنی شانس بیشتر برای جمع آوری اطلاعات و شاید خدا خواست و کمی هم قیمت ارز پایین آمد. به هر حال نا امیدی عصبانیت یا هر عکس العمل دیگری از سر استیصال به ما کمک نمی کند امیدوارم همگی و همگی به شدت زبان را جدی بگیرید. ماه قبل وقتی فقط 150 نفر اعلام شدند در یک دوره زبان 6 ماه ثبت نام کردم و تازه فهمیدم با وجود داشتن ایلتس چقدر در مکالمه های روزمره ضعیفم. حالا هم آنقدر با هیجان منتظر بولتن نیستم که قبلا بودم
چون متوجه شدم باید طوری آماده باشیم که در صورت رفتن برای ماندن شرایط کافی را داشته باشیم.
به هر حال همگی موفق یاشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان