کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-06 ساعت 18:55)aghaghia نوشته:  
(2013-11-06 ساعت 18:53)kami_kami نوشته:  سلام

می‌خواستم بدونم که این 000 140 نفری که به عنوان قبولی اعلام کردن با احتساب افراد تحت تکفل هست یا نه ؟

سلام دوست عزیز، بله، البته تا جایی که من میدونم 125 هزار نفر هستند!

سلام من تعداد نفرات در همه قاره ها رو جمع زدم حدود ١٤٠٠٠٠نفر بود
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
دوستان
من جواب خیلی از سوالامو تو این فروم گرفتم و ازین بابت از همه ممنونم
اما چیزی که خیلی منو ناراحت میکنه اینه که میبینم نصف این فروم پر شده از بحثای فرسایشی و غیر مفید که به هیچ دردی نمیخوره
فقط نظرمو گفتم. قضد بی احترامی به کسیو نداشتم.
فکر کنم خیلیا بام موافق باشند.
با تشکر
موفق باشید.
case number: 2014as---5*** )( k
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: H Pier ، banafsh14 ، mehdir ، soli asali ، aghaghia ، Natasha9 ، ramaya ، poem ، alireza2001 ، shlahni ، محبت ، Sara_lphmkf ، hedilamar ، nedaba ، ntb ، kamix ، ojee ، EhsanM
(2013-11-06 ساعت 22:54)emy_viery نوشته:  سلام
خانم زری وحدتی در حال تهیه یک لیست از برندگان لاتاری بودند ولی مدتهاست خبری از ایشون نیست. کسی از ایشون خبری داره؟

دوست عزیز ایشون همین یک هفته، ده روز پیش جدول رو آپدیت کردن!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: H Pier ، soli asali ، Tabassomshojaat ، ffrfar ، nedaba ، ojee ، khder
(2013-11-07 ساعت 20:18)kian kian نوشته:  سلام دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم
این که میگن مثلا" برای ماه دسامبر تا شماه 2650 کارنت شدن یعنی تا آخر ماه دسامبر اینها به مصاحبه دعوت میشن یا نه ماه بعد از دسامبر یعنی ژانویه میرن مصاحبه؟؟؟؟
یکی دقیق این زمان ها را اعلام کنه
من که گیج شدم
دوست عزیز ،
فرض بفرمایید که شماره کیس نامبر شما 2820 است . در این ماه یعنی نوامبر ، کارنتیهای ماه دسامبر اعلام میشوند . ملاحظه میکنید که این ماه تا شماره 3000 کارنت شده اند . یعنی چه ؟ یعنی اینکه شماره شما بین 2001 تا 3000 است و حتماً در ماه دسامبر مصاحبه خواهید داشت . در ضمن فرض بفرمایید که ماه قبل هم تا 2000 کارنت شده بودند .
روال معمول این است که کارنتی های ماه بعد را یکماه قبل اعلام کرده و این فرصت را به شما میدهند که آماده برای تهیه مقدمات سفر ، چون بلیت و تکمیل مدارک ناقص و ارسال آنها به سفارت باشید .
دعوت به مصاحبه معمولاً از طریق همان نامه قبولی شما و ورود به آن از طریق همان کانفرمیشن نامبرتان خواهد بود .
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi ، kian kian ، soli asali ، ojee
این که میگن مثلا" برای ماه دسامبر تا شماه 2650 کارنت شدن یعنی تا آخر ماه دسامبر اینها به مصاحبه دعوت میشن یا نه ماه بعد از دسامبر یعنی ژانویه میرن مصاحبه؟؟؟؟
من که گیج شدم
سلام
دوست خوبم هر ماه و معمولا دهم ماه میلادی بولتن ویزا تا شماره ای رو کارنت میکنه، مثلا فکر کن که تا چند روز آینده که قراره بولتن دسامبر بیاد تا شماره 3500 رو اعلام کنه یعنی این کیسها تا این شماره براشون تا یکماه بعدش نامه دوم میاد یا نامه زمان مصاحبه شون که جایگزین نامه قبولیشون میشه و این افراد برای ماه ژانویه معمولا میرن برای مصاحبه یعنی تقریبا از 50 روز دیگه مصاحبه های بولتنی که چند روز دیگه اعلام میشه شروع میشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: shirin_n ، amin arefi ، kian kian ، soli asali ، afshin4749 ، ojee ، khder ، Terme
(2013-11-07 ساعت 22:40)shirin_n نوشته:  جدول امضای من رو چه جوری پر کنم ؟

دوست عزیز شما تا 10 ارسال نداشته باشید نمیتونید امضا بسازید، بعد هم باید به کنترل پنل تون برید و گزینه تغییر امضا رو انتخاب کنید و امضا بسازید...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، محبت ، nedaba
ما که کارنت نمیشم این دوره
همون که فکر میکردیم ، ژانویه ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، محبت ، vesal_20x
(2013-11-07 ساعت 23:40)mohammad19911991 نوشته:  ما که کارنت نمیشم این دوره

مگه ژانویه را اعلام کردن؟ کی؟ کجا؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-08 ساعت 00:48)atriana نوشته:  

مگه ژانویه را اعلام کردن؟ کی؟ کجا؟

خیر ایشون پیش بینی کردن احتمالا
تشکر کنندگان: shlahni ، soli asali ، محبت ، nedaba ، ojee ، khder

دوست عزیز بلاخره یا این ماه یا ماه دیگه کارنت می شی در هر صورت امیدوارم نتیجه برات خوشایند باشهSmile
موفق باشی
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، mohammad19911991
باور کنین روزی حداقل 20بار بولتن ویزا رو با موبایل زیرو رو می کنم نمی دونم کی می خوان COMING SOON رو بردارن
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، shishipapa
(2013-11-07 ساعت 22:00)afshin4749 نوشته:  
من که گیج شدم
دوست عزیز ،
فرض بفرمایید که شماره کیس نامبر شما 2820 است . در این ماه یعنی نوامبر ، کارنتیهای ماه دسامبر اعلام میشوند . ملاحظه میکنید که این ماه تا شماره 3000 کارنت شده اند . یعنی چه ؟ یعنی اینکه شماره شما بین 2001 تا 3000 است و حتماً در ماه دسامبر مصاحبه خواهید داشت . در ضمن فرض بفرمایید که ماه قبل هم تا 2000 کارنت شده بودند .
روال معمول این است که کارنتی های ماه بعد را یکماه قبل اعلام کرده و این فرصت را به شما میدهند که آماده برای تهیه مقدمات سفر ، چون بلیت و تکمیل مدارک ناقص و ارسال آنها به سفارت باشید .
دعوت به مصاحبه معمولاً از طریق همان نامه قبولی شما و ورود به آن از طریق همان کانفرمیشن نامبرتان خواهد بود .
ممنون از پاسختون اما ماه دسامبر قبلا" اعلام شده بود اگر برید ماه نوامبر رو نگاه کنید که ماه آینده رو تهش اضافه کرده برای ماه دسامبر 2650 کارنت شدن حالا سال من اینه که آیا اینها تا آخر دسامبر مصاحبشون تموم میشه یا میافته برای ژانویه؟؟؟؟
شماره کیس :***5
سفارت آنکارا
ارسال فرمها : ماه می با ایمیل
دریافت تاییدیه : 10وز بعد
وضعیت : کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، meisam14 ، Terme
(2013-11-07 ساعت 16:54)saam2122 نوشته:  با سلام به دوستان
من شمارم حدود 5000 هستش . نامه دوم کی برام میاد؟ کسی می دونه؟

دوست عزیز هر وقت بر اساس این سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html شماره شما اعلام بشه بلافاصله بعدش نامه دوم براتون ایمیل میشه که بر اساس ان ایمیل شما متوجه میشید که کی به مصاحبه دعوت شده اید . الان تا شماره 2650 رو برای مصاحبه اعلام کرده اند که شما هنوز هم باید کمی صبوری به خرج بدبن . موفق و پیروز باشید .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، manamilad
(2013-11-08 ساعت 12:21)hamedmas نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 06:46)shishipapa نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 16:54)saam2122 نوشته:  با سلام به دوستان
من شمارم حدود 5000 هستش . نامه دوم کی برام میاد؟ کسی می دونه؟

دوست عزیز هر وقت بر اساس این سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html شماره شما اعلام بشه بلافاصله بعدش نامه دوم براتون ایمیل میشه که بر اساس ان ایمیل شما متوجه میشید که کی به مصاحبه دعوت شده اید . الان تا شماره 2650 رو برای مصاحبه اعلام کرده اند که شما هنوز هم باید کمی صبوری به خرج بدبن . موفق و پیروز باشید .

ميشه بگين به کدوم ايميل‌؟؟؟
همون ايميل قبولي؟؟؟

دوست من بار ها اعلام شده هیچ ایمیلی برای طی کردن مراحل لاتاری برای شما ارسال نخواهد شد.
شما باید خودتون مرتب سایت مربوطه رو چک کنید!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ffrfar
(2013-11-08 ساعت 02:21)kian kian نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 22:00)afshin4749 نوشته:  
من که گیج شدم
دوست عزیز ،
ممنون از پاسختون اما ماه دسامبر قبلا" اعلام شده بود اگر برید ماه نوامبر رو نگاه کنید که ماه آینده رو تهش اضافه کرده برای ماه دسامبر 2650 کارنت شدن حالا سال من اینه که آیا اینها تا آخر دسامبر مصاحبشون تموم میشه یا میافته برای ژانویه؟؟؟؟

بله دوست عزیز تا پایان ماه دسامبر کیسهای تا 2650مصاحبه میشن.
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان