کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سال گذشته واسه ماه ژانویه تا 3400 رو اعلام کردند....ایشالا امسال واسه این ماه بیشتر باشه تا شامل حال منم بشه ....
علی
ورود:13ژانويه 2015 سانفرانسيسكو،كاليفرنيا
تقدیر نباشد،تردید نباشد،خواستن با تمام وجود که باشد به هر آنچه که خواهی توانی رسید...
تشکر کنندگان: m_yek ، soli asali ، Tabassomshojaat ، ramaya ، nasim
(2013-11-07 ساعت 22:03)محبت نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 20:18)kian kian نوشته:  سلام دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم
این که میگن مثلا" برای ماه دسامبر تا شماه 2650 کارنت شدن یعنی تا آخر ماه دسامبر اینها به مصاحبه دعوت میشن یا نه ماه بعد از دسامبر یعنی ژانویه میرن مصاحبه؟؟؟؟
یکی دقیق این زمان ها را اعلام کنه
من که گیج شدم
سلام
دوست خوبم هر ماه و معمولا دهم ماه میلادی بولتن ویزا تا شماره ای رو کارنت میکنه، مثلا فکر کن که تا چند روز آینده که قراره بولتن دسامبر بیاد تا شماره 3500 رو اعلام کنه یعنی این کیسها تا این شماره براشون تا یکماه بعدش نامه دوم میاد یا نامه زمان مصاحبه شون که جایگزین نامه قبولیشون میشه و این افراد برای ماه ژانویه معمولا میرن برای مصاحبه یعنی تقریبا از 50 روز دیگه مصاحبه های بولتنی که چند روز دیگه اعلام میشه شروع میشهSmile

امین 3500 را از کجا آوردی؟ سایتش را برامون بذار
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-08 ساعت 14:50)iris نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 22:03)محبت نوشته:  
این که میگن مثلا" برای ماه دسامبر تا شماه 2650 کارنت شدن یعنی تا آخر ماه دسامبر اینها به مصاحبه دعوت میشن یا نه ماه بعد از دسامبر یعنی ژانویه میرن مصاحبه؟؟؟؟
من که گیج شدم
سلام
دوست خوبم هر ماه و معمولا دهم ماه میلادی بولتن ویزا تا شماره ای رو کارنت میکنه، مثلا فکر کن که تا چند روز آینده که قراره بولتن دسامبر بیاد تا شماره 3500 رو اعلام کنه یعنی این کیسها تا این شماره براشون تا یکماه بعدش نامه دوم میاد یا نامه زمان مصاحبه شون که جایگزین نامه قبولیشون میشه و این افراد برای ماه ژانویه معمولا میرن برای مصاحبه یعنی تقریبا از 50 روز دیگه مصاحبه های بولتنی که چند روز دیگه اعلام میشه شروع میشهSmile

امین 3500 را از کجا آوردی؟ سایتش را برامون بذار
دوست عزیز، ایشون تخمین زدند ، واگر نه که هنوز امار جدیدی نیومدهWink
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar
(2013-11-08 ساعت 13:58)sasa6557 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 02:21)kian kian نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 22:00)afshin4749 نوشته:  
من که گیج شدم
دوست عزیز ،
فرض بفرمایید که شماره کیس نامبر شما 2820 است . در این ماه یعنی نوامبر ، کارنتیهای ماه دسامبر اعلام میشوند . ملاحظه میکنید که این ماه تا شماره 3000 کارنت شده اند . یعنی چه ؟ یعنی اینکه شماره شما بین 2001 تا 3000 است و حتماً در ماه دسامبر مصاحبه خواهید داشت . در ضمن فرض بفرمایید که ماه قبل هم تا 2000 کارنت شده بودند .
روال معمول این است که کارنتی های ماه بعد را یکماه قبل اعلام کرده و این فرصت را به شما میدهند که آماده برای تهیه مقدمات سفر ، چون بلیت و تکمیل مدارک ناقص و ارسال آنها به سفارت باشید .
دعوت به مصاحبه معمولاً از طریق همان نامه قبولی شما و ورود به آن از طریق همان کانفرمیشن نامبرتان خواهد بود .
ممنون از پاسختون اما ماه دسامبر قبلا" اعلام شده بود اگر برید ماه نوامبر رو نگاه کنید که ماه آینده رو تهش اضافه کرده برای ماه دسامبر 2650 کارنت شدن حالا سال من اینه که آیا اینها تا آخر دسامبر مصاحبشون تموم میشه یا میافته برای ژانویه؟؟؟؟

بله دوست عزیز تا پایان ماه دسامبر کیسهای تا 2650مصاحبه میشن.
البته براي كسايي كه به موقع مدارك رو ارسال كرده باشن .
سلام
احتمالا امشب یا دو شنبه تکلیف این بلوتن مشخص میشه.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
(2013-11-08 ساعت 21:40)emy_viery نوشته:  سلام

نیمه ماه مگه این اتفاق نمیوفته؟ منظورم 15 هر ماه هست
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
(2013-11-08 ساعت 22:13)REZAM 2014 نوشته:  
(2013-11-08 ساعت 21:40)emy_viery نوشته:  سلام

نیمه ماه مگه این اتفاق نمیوفته؟ منظورم 15 هر ماه هست

دوشنبه ۱۱ نوامبر تعطیل رسمی و ملی یو اس هست.
تشکر کنندگان: ramaya ، soli asali ، محبت
(2013-11-08 ساعت 02:21)kian kian نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 22:00)afshin4749 نوشته:  
من که گیج شدم
دوست عزیز ،
فرض بفرمایید که شماره کیس نامبر شما 2820 است . در این ماه یعنی نوامبر ، کارنتیهای ماه دسامبر اعلام میشوند . ملاحظه میکنید که این ماه تا شماره 3000 کارنت شده اند . یعنی چه ؟ یعنی اینکه شماره شما بین 2001 تا 3000 است و حتماً در ماه دسامبر مصاحبه خواهید داشت . در ضمن فرض بفرمایید که ماه قبل هم تا 2000 کارنت شده بودند .
روال معمول این است که کارنتی های ماه بعد را یکماه قبل اعلام کرده و این فرصت را به شما میدهند که آماده برای تهیه مقدمات سفر ، چون بلیت و تکمیل مدارک ناقص و ارسال آنها به سفارت باشید .
دعوت به مصاحبه معمولاً از طریق همان نامه قبولی شما و ورود به آن از طریق همان کانفرمیشن نامبرتان خواهد بود .
ممنون از پاسختون اما ماه دسامبر قبلا" اعلام شده بود اگر برید ماه نوامبر رو نگاه کنید که ماه آینده رو تهش اضافه کرده برای ماه دسامبر 2650 کارنت شدن حالا سال من اینه که آیا اینها تا آخر دسامبر مصاحبشون تموم میشه یا میافته برای ژانویه؟؟؟؟

حتما تمام میشه مثل ایران که نیست حساب کتاب داره و به اندازه ای که میتونن کارنتی اعلام می کنن بجز کسایی به هر علتی به وقت مصاحبه نرسیدند
CN : 2014AS000061##

فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، nasim
میگن نیمه ماه ولی تا حالا تقریبا نهم و دهم اومده. اگر دو شنبه هم تعطیل باشه میره برای سه شنبه.
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
چیزی که تو این فروم نوشتن بقیه فاره ها هم همین جوری کم کم داره اعلام می‌شه و فقط مشکل قارهٔ آسیا نیست.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، shishipapa
فکر کنم من اولین نفر هستم که بولتین رو چک کردم و امر این فرم درست بود

دسامبر تا ۳۰۰۰ امشب اعلام شد

کارنتی های دسامبر 2013 که در ماه ژانویه مصاحبه میرن، دوستان لطفا از کامنت های استرس زا و تخمین های بی پایه و اساس خودداری کنید...

[عکس: 37619841884614505170.png]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
مرسی بچه ها که زودتر از بولتن ویزا اینجا اطلاع رسانی می کنند، مثل این می مونه سوالای امتحان را داشته باشی خیلی کیف داره، امیدوارم هر کی کارنت شده موفق باشه، به امید دیدن یه عدد بزرگتر در ماه بعدی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: مامان خانم ، manamilad ، nasim ، soli asali ، محبت
Smile 
دوستان امسال چرا این روند کارنت شدنها اینقدر متفاوت شده؟ من که نفهمیدم چرا؟ امیدوارم از ماه دیگه همه چیز بهتر بشهSmile
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: rtt ، soli asali
نا اميد كننده شده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: rtt ، soli asali ، philadelphia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان