کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
پست موقت
arezoosharifi دوست عزیز، پیام شما که چند بار تکرار شده چطور میگید هر چی پیام میذارید رو صفحه نمیاد Smile بعد هم توی امضاتون که کیس نامبرتون رو 6000 زدین که!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ojee ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
(2013-11-11 ساعت 08:52)manamilad نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 16:45)Natasha9 نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 14:08)manamilad نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 02:44)soli asali نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 01:34)رضا صالحی نوشته:  با سلام
همین الان سایت تو سایت بولتن ویزا کارنتیهای دسامبر رو تا 3000 اعلام کرد

البته دیشب همین موقع ها اعلام کردن Big Grin

البته تا اونجا که من می دونم ژانویه روتا 3000 اعلام کردند!

دوست عزیز اول یه نگاه به این لینک بندازین http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html
بعد از اطمینان کامنت بذارین. همونطوری که دوستمون گفتن دسامبر صحیح هست.

ببخشید مثل اینکه من درست متوجه نشدم! من با توجه به اینکه تو همین سایتی که لطف کردیدو آدرسشو گذاشتید دیدم تو جدولی که برای ماه ژانویه گذاشتند جلوی آسیا نوشته شده 3000! با توجه به فرمایش شما، معنی ارقام این جدول اینه که تا اول ژانویه تا 3000 می رن یا تا آخر ژانویه؟

خواهش می کنم دوست خوبم. ببینید روال به این صورت می شه :
الان که اواسط نوامبر هستیم بولتن ویزای ماه بعد یعنی "دسامبر" منتشر می شه ( همونطور که توی سایت میشه دید) و قرار مصاحبه ی این دوستان به مرور تا پایان ژانویه ( همون چیزی که شما در سایت خوندین) انجام می شه. البته این مصاحبه ها "حتما" بر اساس ترتیب کیس نامبرها نیست و به زمان فرستادن فرمها توسط ما و بررسی پرونده مون توسط سفارت ارتباط داره. ( به عنوان مثال دوستانی بودن که با کیس نامبر سه رقمی و جزو کارنتی های سری اول، اما در ماه نوامبر به مصاحبه دعوت شدن یا دوستی با کیس زیر 1800 تازه متوجه قبولی شدن و فرمها رو ارسال کردن)
منظور من از جوابی که به کامنتتون دادم این بود که با توجه به اینکه "بولتن ژانویه" هنوز نیومده با این اطلاعات دوستان رو گیج نکنیم.
که البته با جواب یکی از دوستان متوجه شدم که فهمیدن این امور به یه ذره!!! تسلط به زبان انگلیسی احتیاج داره. ما هم اصلا ادعای مدرک IELTS انگلیسی و TCF فرانسه مون رو نداریم! انشالله که حق با اون دوستمون باشه Wink
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: manamilad ، ojee ، soli asali ، amin arefi ، shadi79 ، محبت ، kmzamani ، nedaba ، morteza.gh
(2013-11-11 ساعت 12:00)arezoosharifi نوشته:  
(2013-11-10 ساعت 01:59)estanfordbineh نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 16:53)honeybal2014 نوشته:  [quote='S.gh' pid='441330' dateline='1383983863']
[quote='manamilad' pid='441326' dateline='1383983450']
[quote='honeybal2014' pid='441315' dateline='1383982075']
بچه ها سلام

کسی هست case number 5000 به بالا داشته باشه؟

cn:76xx و تا اونجا که می دونم خیلی از دوستان از این بالا تر هم بودند

منم بالا ۷۰۰۰۰ هستمSad
شماره کیس شما 70.000 هست؟ یا منظورتون 7.000 هست؟
من هم بالای 5000 هستم
[/quote]

من هم بالای 5000 هستم Sad

(2013-11-09 ساعت 16:53)honeybal2014 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 12:27)S.gh نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 12:20)manamilad نوشته:  [quote='honeybal2014' pid='441315' dateline='1383982075']
بچه ها سلام

کسی هست case number 5000 به بالا داشته باشه؟

cn:76xx و تا اونجا که می دونم خیلی از دوستان از این بالا تر هم بودند

منم بالا ۷۰۰۰۰ هستمSad
شماره کیس شما 70.000 هست؟ یا منظورتون 7.000 هست؟

من هم بالای 5.000 هستم Sad

سلام دوستان
شماره منم بالای 5.000 هست
اما هرجی پیام میذارم توی صفحه نمیادSad
[/quote
دوستان اگه به تاپیک آمار سر بزنید می تونید درصد اعضا معرفی شده به سایت را در محدوده هزارتایی کیس نامبر ببینید
جالب اینجاست که بین 10 تا 12 هزار فقط یک نفر در سایت خودش را معرفی کرده
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
سلام دوستان، تو 2 روز گذشته من اصلاً نتونستم وارد سایت بشم و مدام ارور میداد، کسی به غیر از من این مشکل رو داشته؟ یعنی مشکل از سایت بوده یا از من؟!!!!Tongue
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، hamedmas ، سمنانی
(2013-11-13 ساعت 23:43)manamilad نوشته:  سلام دوستان، تو 2 روز گذشته من اصلاً نتونستم وارد سایت بشم و مدام ارور میداد، کسی به غیر از من این مشکل رو داشته؟ یعنی مشکل از سایت بوده یا از من؟!!!!Tongue

وأي ماله منم همينطورررر داشتم ديوونه ميشدم.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-11-14 ساعت 00:30)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-11-13 ساعت 23:43)manamilad نوشته:  سلام دوستان، تو 2 روز گذشته من اصلاً نتونستم وارد سایت بشم و مدام ارور میداد، کسی به غیر از من این مشکل رو داشته؟ یعنی مشکل از سایت بوده یا از من؟!!!!Tongue

برای منم این دو روز خیلی سخت گذشت امیدوارم دیگه این اتفاق نیفته!
2014AS74xx , تاريخ رويت:11 May , ارسال فرمها:17 june با DHL, سفارت:ابوظبی، مصاحبه:هفته دوم june، ویزا:یکضرب
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-14 ساعت 00:47)meisam14 نوشته:  

منم نتونستم سایت مشکل داشت
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2013-11-11 ساعت 11:58)Aardalan نوشته:  
(2013-11-11 ساعت 09:26)hamed.shirazi نوشته:  با سلام
من تازه (ده روزه) فرمهاي اوليم رو فرستادم
چه جوري ميشه مطمئن شم كه به دستشون رسيده؟
با توجه به case number ام به نظرتون كي دعوت به مصاحبه ميشم؟ با توجه به اينكه فرمها رو هم دير فرستادم و هنوزم نميدونم دستشون رسيده يا نه!!!
ميشه راهنماييم كنيد لطفا؟؟؟؟؟؟

شماره کیس:2014AS000018xx
کنسولگری:آنكارا
ارسال فرمهای سری اول: 28, 2013 Oct
گرفتن تاییده اصلاحیه??????
تعداد نفرات: 1نفر
کارنت شدن کیس:؟؟؟؟؟

دوست عزیز با توجه به شرایط شما بهترین را تماس تلفنی با کی سی سی هست که مطمئن شید فرمها رسیده( امیدوارم فرمها رو ایمیل کرده باشید) همچنین کیس شما کارنت شده شما باید هر روز سایت رو چک بفرمایید تا نامه دوم رو به موقع ببینید. احتمالا زمان بین نامه دوم شما و تاریخ مصاحبه تون کم باشه پس از همین الان پی جور کردن مدارکتون باشید

با سلام وتبريك فراوان خدمت شما : بنده هم دقيقا" شرايط شما را دارم كيس زير ١٨٠٠ و دير مدارك را ارسال كردم ، هيچ نگران نباشيد ، با حوصله يك ايميل بزنيد وتاييديه مداركتون را بگيريد ، واگر ميخواهيد زودتر خيالتون راحت بشه با kcc تماس تلفني بگيريد ، وطبق فرمايشات دوست عزيزي كه فرمودند دنبال جمع آوري مدارك باشيد، هر چه سريع تر مدارك را تهيه كنيد .
تشکر کنندگان: soli asali ، سيبك
سلام دوستان و اساتید محترم

من یک سئوال داشتم
بنده در ویزا بولتن هر ماه چک میکردم که ببینم شماره من رو اعلام میکنه که کارنت بشم که این ماه هم تا شماره 3000 اعلام کرد
فقط مشکل اینجاست که من فکر میکردم این شماره چهار رقم آخر کیس نامبر هستش که امروز فهمیدم که این شماره یک عدد به نام Cut-Off Dates یا Cut-Off Number هست که هر چیم در بارش خوندم بیشتر گیج شدم در انجمن هم در بارش سرچ کردم چیزی پیدا نکردم نمیدونم شایدم سرچ من درست نبوده بهر حال

میتونید منو راهنمایی کنید که من از کجا میتونم بفهمم که Cut-Off Dates من چند ه؟

کیس نامبر من هم: 2014AS000034XX

با تشکر
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
(2013-11-15 ساعت 03:59)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان و اساتید محترم

من یک سئوال داشتم
بنده در ویزا بولتن هر ماه چک میکردم که ببینم شماره من رو اعلام میکنه که کارنت بشم که این ماه هم تا شماره 3000 اعلام کرد
فقط مشکل اینجاست که من فکر میکردم این شماره چهار رقم آخر کیس نامبر هستش که امروز فهمیدم که این شماره یک عدد به نام Cut-Off Dates یا Cut-Off Number هست که هر چیم در بارش خوندم بیشتر گیج شدم در انجمن هم در بارش سرچ کردم چیزی پیدا نکردم نمیدونم شایدم سرچ من درست نبوده بهر حال

با تشکر

دوست عزیز، هر ماه cut-off number که اعلام می شه یعنی افرادی که شماره کیس نامبرشون زیر این عدد اعلامی است در آن ماه به مصاحبه می رن. مثلا برای ماه ژانویه تقریبا همه کیس هایی که شماره آنها زیر 3000 است می رن محاصبه. حالا با توجه به کیس نامبر شما که حدود 34xx است احتمالا شما در فوریه یا مارچ به مصاحبه می رین.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: گل نهال ، arash12 ، arshia_danesh ، soli asali
شماره پرونده من زیر **1 هست و اول آگوست مدارک رو فرستادم و از کی سی سی استعلام هم کردم که رسیده دستشون. ولی هنوز هیچ خبری از نامه دوم نیست که نیست!
(2013-11-14 ساعت 00:55)arffx نوشته:  
(2013-11-14 ساعت 00:47)meisam14 نوشته:  

منم نتونستم سایت مشکل داشت
جالب اینجاست که من حدود یک هفته این مشکل رو داشتم. و فکر میکردم که بلاک شدم ، هر چقدر فکر کردم چرا! متوجه نشدمBig Grin تا امروز که همه چیز حل شد خدارو شکر
کیس نامبر: 2014AS42XX___کارنت: 9 ژانویه ___نامه دوم : 17 ژانویه ___سفارت: انکارا ___تعداد نفرات: 2_____ مصاحبه: هفته اخر مارچ_____اپدیت Sad27،28 مارچ)
(10،24،28،29 اپریل)(15،20،24،28،29،30 می)_______ کلیر : (30 می ، فقط یک نفر)
تشکر کنندگان: manamilad ، Tabassomshojaat ، soli asali
(2013-11-16 ساعت 12:25)parsab نوشته:  شماره پرونده من زیر **1 هست و اول آگوست مدارک رو فرستادم و از کی سی سی استعلام هم کردم که رسیده دستشون. ولی هنوز هیچ خبری از نامه دوم نیست که نیست!

مدارکتون دیر به دستشون رسیده و از زمان رسیدن مدارک حدود دو ماه طول می کشه تا بررسی کنن. نگران نباشید. سری های بعدی نامه دوم شما هم خواهد آمد.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، گل نهال ، محبت ، Sam2014 ، soli asali
(2013-11-15 ساعت 09:47)atriana نوشته:  
(2013-11-15 ساعت 03:59)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان و اساتید محترم

من یک سئوال داشتم

با تشکر

دوست عزیز، هر ماه cut-off number که اعلام می شه یعنی افرادی که شماره کیس نامبرشون زیر این عدد اعلامی است در آن ماه به مصاحبه می رن. مثلا برای ماه ژانویه تقریبا همه کیس هایی که شماره آنها زیر 3000 است می رن محاصبه. حالا با توجه به کیس نامبر شما که حدود 34xx است احتمالا شما در فوریه یا مارچ به مصاحبه می رین.

عذر میخام میشه اینو بهم مبگید که:
پس من درست حدس زده بودم cut-off number همون چهار رقم آخر کیس نامبر ما هست درسته ؟
مثلا اگه ماه بعد تا 4000 اعلام کنه و چهار رقم آخر کیس نامبر من 34xx باشه برا ماه بعدش (یعنی همانطور که شما گفتید فوریه ) مصاحبه من هست نه؟

این یک مسئله و آخرین سئوالم اینکه:
من مدارکم رو از موقعی که نتایج رو اعلام کردن یک ماه دیر تر فرستادم یعنی 29 می may فرستادم و 7 جون jun رسید این ممکنه در روال عادی اومدن نامه دوم و وقت مصاحبه تاثیر داشته باشه و وقت مصاحبه من دیر تر بشه؟

خیلی ازتون ممنونم پیشاپیش.
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
(2013-11-16 ساعت 14:48)arshia_danesh نوشته:  عذر میخام میشه اینو بهم مبگید که:
پس من درست حدس زده بودم cut-off number همون چهار رقم آخر کیس نامبر ما هست درسته ؟
مثلا اگه ماه بعد تا 4000 اعلام کنه و چهار رقم آخر کیس نامبر من 34xx باشه برا ماه بعدش (یعنی همانطور که شما گفتید فوریه ) مصاحبه من هست نه؟

این یک مسئله و آخرین سئوالم اینکه:
من مدارکم رو از موقعی که نتایج رو اعلام کردن یک ماه دیر تر فرستادم یعنی 29 می may فرستادم و 7 جون jun رسید این ممکنه در روال عادی اومدن نامه دوم و وقت مصاحبه تاثیر داشته باشه و وقت مصاحبه من دیر تر بشه؟

خیلی ازتون ممنونم پیشاپیش.
سلام
بله نتایج گرفته شده شما درسته اما در خصوص ارسال مدارک برای کیس نامبرهای پایین مصداق داره که پرونده شون رو در زمان کم باید بررسی میکردن و نه کیسهای بالا.
ضمنا شما وقتشه دیگه امضاتون رو درست کنید تا بهتر بتونید ارتباط برقرار کنید و دوستان بهتر راهنمائیتون کنن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: manamilad ، arshia_danesh ، soli asali ، مامان خانم ، meisam14 ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان