کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-16 ساعت 15:49)zzarin نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 16:53)honeybal2014 نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 12:27)S.gh نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 12:20)manamilad نوشته:  
(2013-11-09 ساعت 11:57)honeybal2014 نوشته:  بچه ها سلام

کسی هست case number 5000 به بالا داشته باشه؟

cn:76xx و تا اونجا که می دونم خیلی از دوستان از این بالا تر هم بودند

منم بالا ۷۰۰۰۰ هستمSad
شماره کیس شما 70.000 هست؟ یا منظورتون 7.000 هست؟

من هم بالای 5.000 هستم Sad

سلام دوستان
شماره منم بالای 5.000 هست
اما هرجی پیام میذارم توی صفحه نمیادSad

من هم***6 هستم
با سلام به دوستان
حالا این همه عدد رقم رد و بدل شد بالاخره چی شد؟؟؟؟
من باب آشنایی بود یا قرار بود نتیجه گیری بشه؟!
به هر حال توجه کنید این تاپیک مربوط به بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها است نه آمار کیس نامبرها .
اگر منظور پیش بینی آینده است که قبلاً بابت این بحث های بی نتیجه و کشمکش های بیهوده مدتی تاپیک قفل شد.پس توصیه می کنم ادامه ندهید.
با آرزوی تندرستی و توفیق برای همه عزیزان.
دوستان برای داشتن آمار کیس نامبرها به تاپیک شماره کیس برندگان 2014 مراجعه کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، Ramin geologist ، گل نهال ، manamilad ، soli asali ، ojee
(2013-11-17 ساعت 02:22)aghaghia نوشته:  دوستان برای داشتن آمار کیس نامبرها به تاپیک شماره کیس برندگان 2014 مراجعه کنید...

با سلام خدمت دوستان عزیزم.
نمیدونم این خبر چقدر موثقه. از یکی شنیدم که میگفت با KCC تماس گرفته و راجب کندی روند بولتن پرسیده و اونا در جواب بهش گفتن که تا شماره 3000 تراکم پرونده های ارجاع شده بهشون زیاد بوده که کمی سرعت بولتن ویزا پایینه. ولی از ماه بعد گفتن که سرعت بیشتر میشه. اگه خبر درست باشه انشاله از ماه بعد اوضاع بهتر میشه. به امید موفقیت همه دوستان خوبم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
دوستان کسی می دونه تو هر ماه ترتیب نوبت مصاحبه کارنتی ها به چه صورت هست؟ یعنی نوبت مصاحبه به ترتیب شماره کیسهاست یا اینکه به ترتیب اولویت نامه های کارنتی های اون ماه که کدوم زودتر فرستاده و کدوم دیرتر؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-11-17 ساعت 15:45)manamilad نوشته:  دوستان کسی می دونه تو هر ماه ترتیب نوبت مصاحبه کارنتی ها به چه صورت هست؟ یعنی نوبت مصاحبه به ترتیب شماره کیسهاست یا اینکه به ترتیب اولویت نامه های کارنتی های اون ماه که کدوم زودتر فرستاده و کدوم دیرتر؟
به ترتیب نامه دوم Smile
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: manamilad ، سیمین راد ، soli asali ، محبت
(2013-11-17 ساعت 21:31)zar_arian نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من کیس تامبرم دو رقمی هست یعنی زیر 100 ولی دبر متوجه شدم دو هفته هست که فرم هام را بصورت ایمیل ارسال کردم یک جواب هم بصورت زیر برام ایمیل زدند که مدارک شما رسیده و در دست بررسی هست ولی هنوز نامه دوم برای مصاحبه نیامده باید منتظر بمانم یا یک ایمیل دیگر به KCC بزنم ؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
دوست عزیز، نمیدونم شما بودید یا عضو عزیز دیگه وای طی 2 روز گذشته این سوال بار ها تو تاپیک های مختلف مطرح کردید و جواب هم داده شده.
به هر حال منظور بنده اینه که یه مقدار وقت بزارید مطالب رو بخونید به جواب مورد نظرتون میرسید. شاید این وسط مسطا چیزی که اصلا انتظارشو نداشده باشید ببینید و یه گره بزرگ در آینده از کارتون باز کنه.
با توجه به دوستان و مدیران کارگوشا و خبره هیچ مطلبی جا نیوفتاده تا حالا.
در صورتی که کسایی که با مهاجرسرا آشنا نبودن و به مصاحبه رفتن اکثرا نقص مدرک خوردن. و این حداقل کمک مهاجرسرا به دوستان ه .
موفق باشید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: banafsh14 ، ramaya ، محبت ، exxedus ، taleghani
(2013-11-17 ساعت 21:31)zar_arian نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من کیس تامبرم دو رقمی هست یعنی زیر 100 ولی دبر متوجه شدم دو هفته هست که فرم هام را بصورت ایمیل ارسال کردم یک جواب هم بصورت زیر برام ایمیل زدند که مدارک شما رسیده و در دست بررسی هست ولی هنوز نامه دوم برای مصاحبه نیامده باید منتظر بمانم یا یک ایمیل دیگر به KCC بزنم ؟

Thank you for your inquiry.

The information you provided will be included in your case file for review.
Diversity Visa Unit
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov

مبارک باشه سایتی رو که قبولیتون رو دیدن چک کنین
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، محبت
(2013-08-08 ساعت 23:26)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:18)ghafari88 نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 23:14)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-08 ساعت 20:06)محبت نوشته:  سلام
برای تمام دوستانی که از بولتن ویزا سر در نیاوردن این توضیحاتو میدم
بعد از وارد شدن به بولتن ویزا ماه آگوست رو که انتخاب کردید سومین جدول
معنی شروع کیسهای دعوت شده ست و چهارمین جدول به معنی این هست که تا این کیس میتونن بیان مصاحبه جدول زیر سومین جدول ........
با آرزوی خوشبختی، سلامتی و موفقیت برای همه دوستان خوبم

دوست عزیز چند روز بعد از اینکه اینجا کارنتیرو دیدیم باید بریم تولینکی که قبول شدیم و تاریخ دقیق مصاحبرو میذارند ؟؟

حدود یک هفته بعد از کارنت شدن باید بری توی همون سایت که برنده شدنت رو دیدی. نامه دوم جایگزین نامه برنده شدنت میشه.
البته اینجا کارنتی رو نمی بینیا! Big Grin
توی همون سایت ترول باید ببینی! Tongue

مرسی عمو احسان
مخصوصا از اینکه گفتی اینجا نبینم و برم تو سایت ترول ، خوب شد گفتی ......
Wink
خوبه زمانش نزدیکه بهم!

خسته نباشید ببخشید ادرس این سایت ترول را دقبقا می نویسید چی هست ممنون میشم کمکم کنید؟
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
(2013-11-18 ساعت 00:35)zar_arian نوشته:  خسته نباشید ببخشید ادرس این سایت ترول را دقبقا می نویسید چی هست ممنون میشم کمکم کنید؟

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: manamilad ، ojee ، soli asali ، amin arefi ، محبت ، noobnoobi
سلام به همه دوستان،
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan
تشکر کنندگان: سیمین راد ، soli asali ، shishipapa
(2013-11-21 ساعت 10:20)shmyalda نوشته:  سلام به همه دوستان،
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan
سلام دوست عزیز ارسال مدارک 13 مارچ؟من فکر کنم منظورتون 13 می بوده.درسته؟
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-21 ساعت 11:47)arash12 نوشته:  
ممنون

بله مي بود ببخشيد
تشکر کنندگان: soli asali ، ramaya ، محبت
(2013-11-21 ساعت 12:15)shmyalda نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 11:47)arash12 نوشته:  
ممنون

بله مي بود ببخشيد
دوست عزیز به نظرم بهتره سوالتون رو تاپیک انتظار برای مصاحبه کنندگان مطرح کنید دوستان بهترمیتونند شما رو راهنمایی کنند
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali ، meisam14 ، manamilad
ممنون

به نظرم اگر اطلاعاتتون رو با این همه جزئیات نمی نوشتین برای امنیت خودتون بهتر بود. ترجیحا ادیتش کنید دوست عرزیز چون بدون این اطلاعات هم می شد سوالتون رو بپرسیدShy
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، مامان خانم ، manamilad ، Sam2014 ، محبت ، shishipapa
درود بر دوستان کیس نامبر من 2014AS00004xxx کی کارنت میشه به نظرتون؟
تشکر کنندگان: soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان