کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-11-22 ساعت 04:07)SmartNima نوشته:  درود بر دوستان کیس نامبر من 2014AS00004xxx کی کارنت میشه به نظرتون؟
سلام
اگر طبق سال گذشته باشد این ماه تا 4300کارنت خواهند شد واقعا همه امیدواریم این ماه روند کارنتی ها سریع تر باشد تا استرس دوستان هم کمتر بشود
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، ghafari88 ، philter ، Sam2014 ، محبت ، mohamadir ، shishipapa
(2013-11-22 ساعت 01:58)Natasha9 نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 10:20)shmyalda نوشته:  سلام به همه دوستان،
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan

به نظرم اگر اطلاعاتتون رو با این همه جزئیات نمی نوشتین برای امنیت خودتون بهتر بود. ترجیحا ادیتش کنید دوست عرزیز چون بدون این اطلاعات هم می شد سوالتون رو بپرسیدShy

جالب اينجا بجاي جواب دادن به سوال دوستان به مسايل ديگه ميپردازن. تا حالا دو تا سوال اينجا مطرح كردن و هيچ جواب درستي نگرفتم. به هر حال ممنون از دوستان كه وفت ميذارن.
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-22 ساعت 10:04)مامان خانم نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 04:07)SmartNima نوشته:  درود بر دوستان کیس نامبر من 2014AS00004xxx کی کارنت میشه به نظرتون؟
سلام
اگر طبق سال گذشته باشد این ماه تا 4300کارنت خواهند شد واقعا همه امیدواریم این ماه روند کارنتی ها سریع تر باشد تا استرس دوستان هم کمتر بشود
موفق باشید

تو بولتن ویزای مهاجرت برای ماه ژانویه تا شماره 3000 زده. با سرعت کارنتی امسال ممکنه برای شما ماه مارس در بیاد. امیدوارم البته فوریه کارنت شین. ولی واسه ژانویه قطعا کارنت نمی شین.
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، Lemony ، محبت ، shishipapa
(2013-11-22 ساعت 15:02)shmyalda نوشته:  
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan

به نظرم اگر اطلاعاتتون رو با این همه جزئیات نمی نوشتین برای امنیت خودتون بهتر بود. ترجیحا ادیتش کنید دوست عرزیز چون بدون این اطلاعات هم می شد سوالتون رو بپرسیدShy

جالب اينجا بجاي جواب دادن به سوال دوستان به مسايل ديگه ميپردازن. تا حالا دو تا سوال اينجا مطرح كردن و هيچ جواب درستي نگرفتم. به هر حال ممنون از دوستان كه وفت ميذارن.

خوب شاید جواب سوال شما رو نمی دونستن اما خواستن یک نکته دیگه رو که برای خودتون هم مناسب بوده یادآوری کنند.
در کل؛ طبق تجربه من، وقتی که اون ها می دن درست هست و اشتباهی در اون نیست. اما اگر استرس دارید، یک ماه ، یک ماه و نیم مونده به مصاحبتون با سفارت از طریق تلفن یا ایمیل ارتباط برقرار کنید و درخواست کنید تا وقت مصاحبتون رو تائید کنند. به همین راحتی از نگرانی در میایید.
راستی ایشالا با ویزای یک ضرب برگردید. شاد باشید. Wink
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: shlahni ، soli asali ، محبت ، shmyalda ، manamilad ، ramaya ، ماتیتی ، shishipapa
دوستان ببخشيد در نامه بنده اسم فرزندم mahrad ولي mehrad نوشتن ، يعني بجاي كلمه دوم e , a نوشتن فكر ميكنم روز مصاحبه مشكل حل ميشه . آيا به نظر شما نيازه هست قبل از مصاحبه مكاتبه كنم يا خير ؟
(2013-11-22 ساعت 20:12)sani1348 نوشته:  دوستان ببخشيد در نامه بنده اسم فرزندم mahrad ولي mehrad نوشتن ، يعني بجاي كلمه دوم e , a نوشتن فكر ميكنم روز مصاحبه مشكل حل ميشه . آيا به نظر شما نيازه هست قبل از مصاحبه مكاتبه كنم يا خير ؟

به نظر من مشکلی نیست..مدارک شما بر اساس پاسپورت و فرم اولیه ثبت میشه..زمان مصاحبه بگید.خودشون تصحیح میکنن..البته نظر بقیه دوستان چی هست.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، محبت ، sani1348 ، shishipapa
دو سه هفته پیش بعضی از بچه ها سایتی رو معرفی کرده بودن که غیر ایرانی بود و برندگان آسیا توی اون فروم فعالیت می کردن.
کسی اسم اون سایت رو داره به من بده؟
**2014AS55 (همسرم) | تعداد: 2 | سفارت: آنکارا (درخواست ایروان) | ارسال فرم ها: 3 جون (ایمیل) | کارنت: 6 مارچ | نامه دوم: 18 مارچ | مصاحبه: هفته اول می | سفارت: ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
ميشه در خصوص csc كمي توضيح بدين. در خصوص چه موردي هست. ممنون
(2013-11-22 ساعت 22:34)emy_viery نوشته:  دو سه هفته پیش بعضی از بچه ها سایتی رو معرفی کرده بودن که غیر ایرانی بود و برندگان آسیا توی اون فروم فعالیت می کردن.
کسی اسم اون سایت رو داره به من بده؟
فکر کنم منظور شما این فروم باشه.

forums.immigration.com
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
(2013-11-22 ساعت 22:37)sani1348 نوشته:  ميشه در خصوص csc كمي توضيح بدين. در خصوص چه موردي هست. ممنون

این پســــت رو بخونید!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، sani1348 ، nedaba ، ramaya ، soli asali ، shishipapa
(2013-11-22 ساعت 20:30)mahdibashoma نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 20:12)sani1348 نوشته:  دوستان ببخشيد در نامه بنده اسم فرزندم mahrad ولي mehrad نوشتن ، يعني بجاي كلمه دوم e , a نوشتن فكر ميكنم روز مصاحبه مشكل حل ميشه . آيا به نظر شما نيازه هست قبل از مصاحبه مكاتبه كنم يا خير ؟

به نظر من مشکلی نیست..مدارک شما بر اساس پاسپورت و فرم اولیه ثبت میشه..زمان مصاحبه بگید.خودشون تصحیح میکنن..البته نظر بقیه دوستان چی هست.

اونطور که من هم از دوستانی که تا به حال برای مصاحبه رفتند شنیدم در مورد غلط های املایی حساسیت نشون نمی دند و می تونید همونجا قبل از قسم خوردن اصلاحش کنید.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: sani1348 ، peymanmohajer ، soli asali ، محبت
(2013-11-22 ساعت 15:02)shmyalda نوشته:  
ممنون

دوست عزیزم، همه بچه های این صفحه شرایط کم و بیش یکسانی دارند، هممون تحت فشار و استرس زیادیم و بهترین کاری که می تونیم بکنیم اینه که به هم کمک کنیم . من از روزی که عضو این سایت شدم با همین راهنمایی ها خیلی چیزا یاد گرفتم و باعث شد که استرسم هم خیلی کم بشه. امیدوارم شما هم بتونید از کمک دوستان حداکثر استفاده رو ببرید.
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، hamedmas ، Sam2014 ، shlahni ، soli asali ، philter ، ماتیتی
ممنون

چند نفر از دوستان 5 شنبه ساعت 2 مصاحبه داشتن و رفتن..یکی از دوستان هم ایمیل زدن و پرسیدن جواب دادن طبق ساعتی که مشخص شده بیایید...مصاحبه من هم 5 شنبه ساعت 2 هست.
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت
سلام...میخواستم ببینم کسی میدونه چرا امسال شماره ها اینقدر کند کارنت میشه؟!؟!!
برنده شخص شخیص خودم به تنهایی... Big Grin !
**55 / مصاحبه هفته سوم می/
کنسولگری:آنکارا
تشکر کنندگان: inforfang ، soli asali ، shishipapa
(2013-11-29 ساعت 13:43)E.Mansouri نوشته:  سلام...میخواستم ببینم کسی میدونه چرا امسال شماره ها اینقدر کند کارنت میشه؟!؟!!
دوست عزیز تقریبا شبیه پارساله ولی از این ماه یا ماه بعدی سریع تر میشه.خیالتون راحت
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، Sam2014 ، inforfang ، محبت ، Morteza1350 ، ffrfar ، philter ، soli asali ، H Pier ، shishipapa ، manamilad ، nasim ، aaraam ، zepehr ، m_yek

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان