کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
کسی نمیدونه حدودا چند روز دیگه کارنتی های ژانویه اعلام میشن؟ من که دیگه خسته شدم از بس که به امید یه معجزه سایت بولتن ویزا رو چک کنم تا ببینم بالاخره سرعت اعلام شماره ها می خواد تغییر کنه یا نه!Wink
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: hamedmas ، soli asali ، محبت
(2013-11-30 ساعت 17:41)manamilad نوشته:  کسی نمیدونه حدودا چند روز دیگه کارنتی های ژانویه اعلام میشن؟ من که دیگه خسته شدم از بس که به امید یه معجزه سایت بولتن ویزا رو چک کنم تا ببینم بالاخره سرعت اعلام شماره ها می خواد تغییر کنه یا نه!Wink
هميشه ده ام هر ماه کارنتي ها بايد اعلام شن
ممکنه 1 دو روز زودتر
حدودا 8 9 روز ديگهSmile
ما که اين بار کارنتيم!
2014AS3xxx،ارسال فرم :9jul باایمیل،کنسولگری:ايروان، تاييد 20 jul
?Iran or USA ? which one is better for me ? Do you know
تشکر کنندگان: m_yek ، azadeh2014 ، REZAM 2014 ، soli asali ، محبت ، manamilad ، shervin4d ، Ramin geologist ، hamid_fs3
(2013-11-30 ساعت 18:25)hamedmas نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 17:41)manamilad نوشته:  کسی نمیدونه حدودا چند روز دیگه کارنتی های ژانویه اعلام میشن؟ من که دیگه خسته شدم از بس که به امید یه معجزه سایت بولتن ویزا رو چک کنم تا ببینم بالاخره سرعت اعلام شماره ها می خواد تغییر کنه یا نه!Wink
ممکنه 1 دو روز زودتر
حدودا 8 9 روز ديگهSmile
ما که اين بار کارنتيم!

ما هم همین طور Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: hamedmas ، m_yek ، soli asali ، manamilad ، shervin4d ، hamid_fs3
(2013-11-29 ساعت 13:43)E.Mansouri نوشته:  سلام...میخواستم ببینم کسی میدونه چرا امسال شماره ها اینقدر کند کارنت میشه؟!؟!!
Shyاندکی صبر سحر نزدیک استShy
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: soli asali ، hamedmas ، philter ، محبت ، nedaba ، arash12 ، nasim
دوستان عزیز خودتون رو اذیت نکنید انرژی مثبت بدین.ایشالا ایندفعه میریم برای 4100 تا 4500.انرژی مثبت بدین.همیشه مثبت باشید.اقا همه مصاحبه میریم همه کارنت میشیم نفوس بد نزنید.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
کارنتی های ژانویه شامل چه کیس نامبرهایی میشوند؟ کسی میداند؟ ایا شامل 49$$ هم میشود؟

تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-30 ساعت 18:25)hamedmas نوشته:  
ممکنه 1 دو روز زودتر
حدودا 8 9 روز ديگهSmile
ما که اين بار کارنتيم!

امیدوارم با خبرای خوب برگردین Big Grin
until being strong
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: nasim ، Morteza1350 ، soli asali
(2013-11-29 ساعت 13:43)E.Mansouri نوشته:  سلام...میخواستم ببینم کسی میدونه چرا امسال شماره ها اینقدر کند کارنت میشه؟!؟!!

یکی از دوستان چند روز پیش گفتند به خاطر حجم زیاد پرونده ها طی این مدت بوده و طی تماس با کی سی سی کاشف به عمل اومده که از ژانویه تعداد بیشتری اعلام میشن!!! ما هم دعا می کنیم همین باشه!Tongue
until being strong
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، m_yek ، nasim ، Morteza1350 ، soli asali ، hamedmas
(2013-12-01 ساعت 00:06)sonnnna نوشته:  کارنتی های ژانویه شامل چه کیس نامبرهایی میشوند؟ کسی میداند؟ ایا شامل 49$$ هم میشود؟

بعیده 4900رو شامل بشه پارسال که سرعت کمی بیشتر از امسال بود حدودا تا 4200 یا4300اعلام شد!
until being strong
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، محبت ، soli asali
(2013-12-01 ساعت 00:06)sonnnna نوشته:  کارنتی های ژانویه شامل چه کیس نامبرهایی میشوند؟ کسی میداند؟ ایا شامل 49$$ هم میشود؟

در سال گذشته برای دسامبر تا کیس 3400 و برای ژانویه تا کیس 4300 اعلام شد.
با توجه به اینکه امسال بولتن ماه دسامبر تا شماره 3000 رو کارنت کرده شاید و تنها شاید بشه تخمین زد که احتمال داره تا 4000 و نهایتا خیلیییییییی خوشبینانه تا 4500 کارنت بشن. البته این حدسیات من هست. و هیچ پاسخ قطعی برای این سوال نیست. موفق باشین Shy
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. امیدواریم از این ماه سرعت کارنتیها بیشتر بشه و همگی زودتر تکلیفمونو بدونیم. برای همه تون از خدای بزرگ آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
حدودا 10 روز دیگه مونده Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، ghasoo ، m_yek ، محبت ، soli asali ، shervin4d
(2013-11-22 ساعت 15:02)shmyalda نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 01:58)Natasha9 نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 10:20)shmyalda نوشته:  سلام به همه دوستان،
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan

به نظرم اگر اطلاعاتتون رو با این همه جزئیات نمی نوشتین برای امنیت خودتون بهتر بود. ترجیحا ادیتش کنید دوست عرزیز چون بدون این اطلاعات هم می شد سوالتون رو بپرسیدShy

جالب اينجا بجاي جواب دادن به سوال دوستان به مسايل ديگه ميپردازن. تا حالا دو تا سوال اينجا مطرح كردن و هيچ جواب درستي نگرفتم. به هر حال ممنون از دوستان كه وفت ميذارن.

دوست گرامی
بچه ها چیز خیلی مهمتری رو به شما گوش زد کردن اگه دقت می کردین این پاسخ رو ارسال نمی کردین . در رابطه با روز 5 شتبه که فرمودین دوستان بارها اعلام کردن که زنگ زدن به سفارت و اونا گفتن با اینکه ما تا 12 هستیم شما وقت تعیین شده بیاین ( باز هم شما می توونین برای دریافت پاسخ قطعی باهاشون تماس بگیرین ) در ضمن دوستانی که اینجا هستن تا اونجایی که خودشون تجربه دارن به شما راهنمایی می دن اما شما هم بد نیست یه ریزه خودتون از تکنولوژی سیرچ کردن استفاده بفرمایین. ( می دونم استرس دارین امیدوارم با دست پر برگردی رفیق . به امید ویزای یه ضرب . موفق باشی )Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
من ديشب نامه دوم رو دريافت كردم. درخواستم براي آنكارا بود ولي ايروان بهم وقت دادن. وقتم پنجشنبه ساعت دو بعد از ظهره ولي توي سليت سفارت امريكا تو ايروان خوندم كه پنجشنبه ها تا دوازده ظهر بيشتر نيستن، كسي ميدونه اين يعني چي؟ من الان چيكار كنم؟
ممنون
Cn: 2014AS000029 رويت قبولي 5may ارسال مدارك mar 13, دريافت نامه دوم 20 Nov وقت سفارت هفته چهارم Jan

به نظرم اگر اطلاعاتتون رو با این همه جزئیات نمی نوشتین برای امنیت خودتون بهتر بود. ترجیحا ادیتش کنید دوست عرزیز چون بدون این اطلاعات هم می شد سوالتون رو بپرسیدShy

جالب اينجا بجاي جواب دادن به سوال دوستان به مسايل ديگه ميپردازن. تا حالا دو تا سوال اينجا مطرح كردن و هيچ جواب درستي نگرفتم. به هر حال ممنون از دوستان كه وفت ميذارن.

دوست عزیز شما تاریخ ارسال مدارکتون ۱۳ مارچ هست؟

مگه می‌شه؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad
(2013-12-01 ساعت 18:18)farshadm999 نوشته:  
ممنون

دوست عزیز شما تاریخ ارسال مدارکتون ۱۳ مارچ هست؟

مگه می‌شه؟
من به شما یک بار پاسخ دادم.
بیشتر دوستانی که این بار به مصاحبه دعوت شدن سفارت ایروان براشون انتخاب شده.
و تا حالا با شما 5 نفر روز 5 شنبه ساعت 2 مصاحبه دارن .
یک نفر هم قبلا تو همین ساعت از سری قبل مصاحبه رفته.
یکی از دوستان هم ایمیل زدن و پرسیدن.جهت تعطیلی 5 شنبه...و پاسخ دادن همان زمانی که مشخص شده بیایید برای مصاحبه.
بنده هم همین ساعت مصاحبه دارم...
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، manamilad ، kage.omid ، nasim ، pari pariaaa ، khder

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان