کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-05 ساعت 19:00)kamranh نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 14:00)azadeh2014 نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 13:51)kamranh نوشته:  بعد دوستان اگه این ماه کارنت بشیم تاریخ مصاحبه ها از 10 اسفند شروع می شه دیگه (از اول مارچ)
کاملا درسته دوست عزیز...پیشاپیش به شما تبریک میگم.Smile
مرسی از شما
ولی هوای سرد و چی کار کنیم ...
بعد در هر روز چندتا شماره برای مصاحبه دعوت می شن...

سلام هوای سرد رو همون کاری که ماها میکنیم بکنین Big Grin
توی سفرنامه دوستان مشاهده میشه که روزی 7 یا 8 کیس حداقل مصاحبه میشن (البته نه فقط لاتاری . شاید برای لاتاری 2 یا 3 یا 4 یا .... کیس باشه. Rolleyes )
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، soli asali ، محبت ، shishipapa ، sonnnna
(2014-01-04 ساعت 11:54)meisam14 نوشته:  مثل اینکه آقای سیمون هم برای این ماه بین 4800 تا 5200 پیش بینی کردند.البته فعلا فقط پیش بینی کردند و دقیق نگفتند!

اینم لینکش
http://forums.immigration.com/showthread...ost2671278

این آقای سایمون کی هستن میشه بگید؟
هرکی هستن دستشون درد نکنه ایشالا به حقیقت بپیوندد
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، shishipapa
(2014-01-05 ساعت 18:55)مامان خانم نوشته:  
(2014-01-05 ساعت 17:35)saam2122 نوشته:  سلام دوستان

به امیده خدا همگی‌ به زودی کارنت بشیم. فقط می‌خواستم بگم زیاد توقع بهشته موعود نداشته باشید دوستان.

من الان ۳ سال هست که مهاجرت کردم به نیو زلند . سختیهای بسیار زیادی داره مهاجرت و بهتر هستش که از نظّره روحی‌ کاملا آماده مبارزه باشید تا به هدفتون برسید. شاید مشکلاتی پیدا کنید که اصلا به ذهنتون هم نمیرسیده. و میخوان بگم به تجربه‌ من سخترین مشکلات، مشکلاته روحیه که برای همه اتفاق میفته، پس بهتره کاملا آماده باشید و تصوره بهشته موعود رو از ذهن دور کنید و تصویره واقع بینانه جایگزین کنید.

بهرحال به امید موفقیت برای همه
سلام
امیدوارم روزهای بهتری برای شما در اینده تقدیر شده باشد حداقل بهره ای که از ورود به مهاجر سرا نصیب ما شده قبول این واقعیت است که مسافر بهشت نیستیم انقدر دوستان مهربان توصیه های عالی انجام داده ومی دهند که ما تصویر تقریبا دقیقی از اینده داریم کافی است چند صفحه ای از تجربیات دوستان را خواند تا به روشنی متوجه مشکلات شد اما امیدوارم این مشکلات برای همه به حداقل ممکن تقلیل پیدا کند هر چند در این مرحله تا حدودی حق داریم نگران روند پر استرس کارنت شدن باشیم باور کنید نه برای این که فکر می کنیم کعبه ارزوهای ما در ان طرف مرزهاست بلکه برای این که بسیاری از برنامه ریزی های ما تحت تاثیر مهاجرت است به هر حال ممنون از شما
موفق باشید
بشر وقتي در خانه اش نشسته است، خواهان حادثه اي در زندگي و هنگامي كه دچار حادثه اي مي شود، خواهان زندگي آرام در خانه است.
بیایید فرصت آزمون هر دو را به خود بدهیم. چرا که شانس زندگی کردن یک بار به هر انسانی نصیب میشود. زندگی در هر کجای این کره خاکی در جریان است عزیزان. از هیچ چیز جز رفتار و کردارو گفتارتان نترسید دوستان مهربانم. با آرزوی بهترین ها برای همه پرنده های مهاجر عزیزم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، taleghani ، Sara_lphmkf ، محبت ، shayesteh ، shishipapa ، 5ina ، Ramin geologist ، mahan L ، saam2122
بعد دوستان اگه این ماه کارنت بشیم تاریخ مصاحبه ها از 10 اسفند شروع می شه دیگه (از اول مارچ)
[/quote]
کاملا درسته دوست عزیز...پیشاپیش به شما تبریک میگم.Smile
[/quote]
مرسی از شما
ولی هوای سرد و چی کار کنیم ...
بعد در هر روز چندتا شماره برای مصاحبه دعوت می شن...
[/quote]
توی سفرنامه دوستان مشاهده میشه که روزی 7 یا 8 کیس حداقل مصاحبه میشن (البته نه فقط لاتاری . شاید برای لاتاری 2 یا 3 یا 4 یا .... کیس باشه. Rolleyes )
[/quote]
یعنی می خوام ببینم اینور سال به مصاحبه دعوت می شم یا خیر ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
[/quote]
یعنی می خوام ببینم اینور سال به مصاحبه دعوت می شم یا خیر ؟؟
[/quote]

ضمن تبریک پیشاپیش برای کارنت شدنتون در این ماه. شما قطعا این ور سال مصاحبه تشریف میبرید دوست خوبم.
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، shishipapa ، 5ina
اگه میانگین اعلام شده امسال و پارسال رو با هم مقایسه کنیم، من فکر میکنم این ماه بین 4400 تا 4500 اعلام بیشه.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، mtcanada ، محبت ، shishipapa ، 5ina ، ffrfar ، nasim ، pari pariaaa
بچه ها مردیم از انتظارو سکوت Sad یکی بیاد و با خبرهای خوش شادمون کنه لطفا Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nasim ، manamilad ، pari pariaaa
(2014-01-06 ساعت 21:04)hamid_fs3 نوشته:  بچه ها مردیم از انتظارو سکوت Sad یکی بیاد و با خبرهای خوش شادمون کنه لطفا Sad

انتظار برای کارنت شدن خیلی خیلی بهتر از انتظار برای کلیر شدنه
چون همه بالاخره کارنت میشن..ولی همه کلیر نمیشن
ما پیر شدیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
دوستان چند روز صبر کنید همه چیز معلوم میشه. با گذاشتن حدس و گمانهامون فقط دوستامونو دچار استرس میکنیم. این راهی که داریم میریم نیاز به صبر و بردباری زیاد داره اگه تو این مراحل اول نتونیم صبور باشیم تو مراحل بعدی حتما کم میاریم. پس با آرامش و خونسردی و انرژی مثبت به جلو پیش خواهیم رفت.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام
امروز هر آنچه کردیم که با KCC تماس بگیریم نشد که نشد قریب 2ساعت پشت خط نگهمون داشت و آخرشم نشد و معتقد شدم به اینکه از تمام دنیا دارن یه بند زنگ میزنن بهشونWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-01-07 ساعت 00:38)محبت نوشته:  سلام
امروز هر آنچه کردیم که با KCC تماس بگیریم نشد که نشد قریب 2ساعت پشت خط نگهمون داشت و آخرشم نشد و معتقد شدم به اینکه از تمام دنیا دارن یه بند زنگ میزنن بهشونWink

آقا کسی‌ زنگ نمیزانه بهشون من که دیروز نوشتم امروز تقریبا تقو لقّ و تعطیله ، مسیحیا سر کار نمیرن امروز ، روز تعطیلی مسیحیان هست برادر.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، soli asali ، H Pier ، مامان خانم ، Sara_lphmkf ، manamilad ، EKAM ، meisam14 ، pari pariaaa
سلام
آقا من یه سوال دارم فکر می کنید اگه الان تا 4300 اعلام کنن تاریخ مصاحبه ها به چه صورت می شه کسی اطلاع داره مثلا از 3700 تا 3800 تا کی میرن مصاحبه و از 3800 تا 4300 کی وقت مصاحبه دارن ؟؟؟ اگه از 1 مارچ حساب کنیم من هر طور حساب می کنم می بینم بعد از اسفند مصاحبه دارم این از این روند کلیرنس که اینقدر طول کشیده اگه مثلا من 5 فروردین مصاحبه داشته باشم با یه کلیر 120 روزه هم مواجه بشم (البته خدا نکنه این اتفاقا دیگه بعد از عید بیافته امیدوارم حداکثر زمان کلیر همون 30 روز و یا کمتر باشه) باید خواب کشور بلاد کفرو ببینم اصلا اعصابم خراب شده ...
دوستان منتضر انرژی مثبت تون هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم .................
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، shishipapa
سلام دوستان،
خوب به امید خدا و با خوشبینی این ماه کارنت میشیم من پیشاپیش تبریک میگم به همه و یه سئوال دارم اونم اینکه آیا به نظر شما تاریخ ارسال پرونده مثل سری های اول رو روند کار و دریافت نامه دوم تاثیر محسوس میزاره یا کمتر میشه تاثیرش..... نظر شخصی من اینکه چون دارن رو روال میفتن کمتر میشه ...:ِBig Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، nasim ، محبت ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، shishipapa
(2014-01-07 ساعت 12:31)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان،
خوب به امید خدا و با خوشبینی این ماه کارنت میشیم من پیشاپیش تبریک میگم به همه و یه سئوال دارم اونم اینکه آیا به نظر شما تاریخ ارسال پرونده مثل سری های اول رو روند کار و دریافت نامه دوم تاثیر محسوس میزاره یا کمتر میشه تاثیرش..... نظر شخصی من اینکه چون دارن رو روال میفتن کمتر میشه ...:ِBig Grin

نظرتون کاملا درسته دوست عزیز من مدارکمو 12 آگست فرستادم و مصاحبه م سه روز دیرتر از یکی از دوستانه که مدارکشو اوایل می فرستاده بود
نامه دومم هم 6روز بعد از کارنت شدن اومدBig Grin
شما از روی امضاهایی که کامله هم می تونید مقایسه کنید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، 5ina ، soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، reza_top60 ، shishipapa
(2014-01-07 ساعت 12:13)kamranh نوشته:  سلام
آقا من یه سوال دارم فکر می کنید اگه الان تا 4300 اعلام کنن تاریخ مصاحبه ها به چه صورت می شه کسی اطلاع داره مثلا از 3700 تا 3800 تا کی میرن مصاحبه و از 3800 تا 4300 کی وقت مصاحبه دارن ؟؟؟ اگه از 1 مارچ حساب کنیم من هر طور حساب می کنم می بینم بعد از اسفند مصاحبه دارم این از این روند کلیرنس که اینقدر طول کشیده اگه مثلا من 5 فروردین مصاحبه داشته باشم با یه کلیر 120 روزه هم مواجه بشم (البته خدا نکنه این اتفاقا دیگه بعد از عید بیافته امیدوارم حداکثر زمان کلیر همون 30 روز و یا کمتر باشه) باید خواب کشور بلاد کفرو ببینم اصلا اعصابم خراب شده ...
دوستان منتضر انرژی مثبت تون هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم .................

با توجه به روند کلییر شدن دوستان ۲۰۱۳ هرچی‌ به ۳۰ سپتامبر نزدیکتر میشد روند کلیرنس هم خیلی‌ کوتاه‌تر میشد، همینطور که میتونید به وجه های منفی قضیه نگاه کنید میتونید طرف مثبت قضیه رو هم ببینید..اینطوری احساس بهتری هم خواهید داشت. از الان نگران کلیرنس نباشین، امیدوارم هرچی‌ که به صلاحمونه اتّفاق بیفته و به قول داداش امینِ عزیزم خداوند آرزو هامون رو در تقدیرمون قرار بدهRolleyes، با آرزوی موففقیت برای همه +++++++Cool
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان