موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
انرژِی مثبت فقط انرژی مثبت بدین.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به لیمیت فکر نکنین اونهایی که تو مصر و نیجریه هستن یه بلیط اتوبوس یا هر چیزی میگیرن میرن پایتخت کشورشون به سفارت بیشترین هزینهای که میدن هزینه 330 دلارهست تازه با ارزش پولی بهتر پس خیلیها میرن مصاحبه. اما در ایران خیلی ها جمع هزینه میزنن میبینن نمیشه نمیرن نمونه اونها تو سالهای قبل زیادن من در تاپیک کلیرنس هم گفتم امسال فعلا به هر دلیلی سرعت واقعا کند هست تازه یادتون باشه امسال اکتبر سری دوم برنده اعلام نشده
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه آقای سیمون هم که همیشه پیش بینی هاش در مورد کارنتی ها هر ماه درست در میاد احتمال داده که سیاست kccدر قبال ایران و تپال این هست که کارنتی های کمتری اعلام کنه (و احتمالا همچنین کلیرنسها) تا اینکه به سقف زمانی(سپتامبر ) برسیم واقعا متاسفم و امیدوارم که حداقل این پیش بینیش غلط از آب در بیاد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 15:41)nasim نوشته: (2014-01-08 ساعت 15:34)alimomen نوشته: متاسفانه آقای سیمون هم که همیشه پیش بینی هاش در مورد کارنتی ها هر ماه درست در میاد احتمال داده که سیاست kccدر قبال ایران و تپال این هست که کارنتی های کمتری اعلام کنه (و احتمالا همچنین کلیرنسها) تا اینکه به سقف زمانی(سپتامبر ) برسیم واقعا متاسفم و امیدوارم که حداقل این پیش بینیش غلط از آب در بیاد
میگم ایران و نپال ؟؟؟؟؟!!!!! هر چقدر این دو کشور و با هم مقایسه می کنم یه وجه اشتراکی پیدا کنم به جایی نمی رسم !! متاسفم که این جور مقایسه می شه ایران بیچاره
واقعا باعث تاسف هست که ایران با این همه پیشینه و تاریخ و پتانسیل با نپال واسه اونها هم رده شده که با هر دو دارن یک برخورد رو میکنن آدم گریش میگیره
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این دوست گرامیمون جناب سیمون که در فروم خارجی هستند رو موقعی بهشون اطمینان کنید که شماره های این ماه رو اعلام کنن.در غیر این صورت همه چیز در حد حدس و گمان باقی می مونه.بنظرم فعلا باید صبر کرد.
سفارت ایروان
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 15:45)arash12 نوشته: دوستان این دوست گرامیمون جناب سیمون که در فروم خارجی هستند رو موقعی بهشون اطمینان کنید که شماره های این ماه رو اعلام کنن.در غیر این صورت همه چیز در حد حدس و گمان باقی می مونه.بنظرم فعلا باید صبر کرد.
ایشون هر ماه اعلام کردند و همیشه هم درست بوده این ماه هم مثل قبل
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 15:02)nasim نوشته:
کاربران در حال بازدید این موضوع: nasim !!!!
چقدر خلوته ابنجا خدایااااااااااااااااااااااااا چرا اعلام نمی شهههههههههههههههه .این ماه من یکی و سرویس کرد این کا سی سی با اعلام بولتن هاش
حالا گیرم که اعلام کرد از تو این صف در میاید میرید تو صف کلیرنسی ها چه فرق میکنه البته امیدوارم شما یک ضرب بگیرید و تو اون صف نرید بیشتر واسه خودم گفتم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 15:41)nasim نوشته: (2014-01-08 ساعت 15:34)alimomen نوشته: متاسفانه آقای سیمون هم که همیشه پیش بینی هاش در مورد کارنتی ها هر ماه درست در میاد احتمال داده که سیاست kccدر قبال ایران و تپال این هست که کارنتی های کمتری اعلام کنه (و احتمالا همچنین کلیرنسها) تا اینکه به سقف زمانی(سپتامبر ) برسیم واقعا متاسفم و امیدوارم که حداقل این پیش بینیش غلط از آب در بیاد
میگم ایران و نپال ؟؟؟؟؟!!!!! هر چقدر این دو کشور و با هم مقایسه می کنم یه وجه اشتراکی پیدا کنم به جایی نمی رسم !! متاسفم که این جور مقایسه می شه ایران بیچاره
سلام
دوست خوبم در زمینه لاتاری فقط تعداد کیسهای ب رنده هر دو کشور نزدیک بهم هستن و بس وگرنه خال مه رویان سیاه و دانه فلفل سیاه ...
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 15:48)alimomen نوشته: (2014-01-08 ساعت 15:45)arash12 نوشته: دوستان این دوست گرامیمون جناب سیمون که در فروم خارجی هستند رو موقعی بهشون اطمینان کنید که شماره های این ماه رو اعلام کنن.در غیر این صورت همه چیز در حد حدس و گمان باقی می مونه.بنظرم فعلا باید صبر کرد.
ایشون هر ماه اعلام کردند و همیشه هم درست بوده این ماه هم مثل قبل
تا اونجایی که من خبر دارم اون امار خوذشون نبوده امار رو یکی دیگه از دوستان نوشته بوده خودشم که با کی سی سی تماس گرفته ولی نتونسته انگار صحبت کنه.
سفارت ایروان
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 16:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 16:26 توسط iris.)
آهان تازه الان گرفتم که منظورتون از این بحث ها چیه، یعنی این ماه مثلا یه عددی مثل 5200 برا آسیا اعلام کنند، ولی جلوش بزنند iran تا 4500 ، بچه کلی فکر کرد این بحث سیمون چیه تا اخر رفت تو سایت بولتن فهمید.، پس گفته ایران و نپال ایندفعه مثل مصر و اتیوپی و نیجریه و ازبکستان جدا شماره می گیرند. جالبه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-08 ساعت 16:25)iris نوشته: آهان تازه الان گرفتم که منظورتون از این بحث ها چیه، یعنی این ماه مثلا یه عددی مثل 5200 برا آسیا اعلام کنند، ولی جلوش بزنند iran تا 4500 ، بچه کلی فکر کرد این بحث سیمون چیه تا اخر رفت تو سایت بولتن فهمید.، پس گفته ایران و نپال ایندفعه مثل مصر و اتیوپی و نیجریه و ازبکستان جدا شماره می گیرند. جالبه
سلام
البته سیاست kccدر سال های قبل این بوده که از ابتدا کشورهایی مثل مصر را به طور جداگانه اعلام میکرد نه این که در اواسط اعلام شماره ها ، در چند ماه گذشته آقای سیمون و افراد دیگر. پیش بینی میکردند که ایران جدا شود که خوشبختانه این اتفاق هنوز نیفتاده و آن شا الله نخواهد افتاد پس نگران نباشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-08 ساعت 16:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-08 ساعت 18:59 توسط masoud z.)
(2014-01-08 ساعت 16:05)محبت نوشته: (2014-01-08 ساعت 15:41)nasim نوشته: (2014-01-08 ساعت 15:34)alimomen نوشته: متاسفانه آقای سیمون هم که همیشه پیش بینی هاش در مورد کارنتی ها هر ماه درست در میاد احتمال داده که سیاست kccدر قبال ایران و تپال این هست که کارنتی های کمتری اعلام کنه (و احتمالا همچنین کلیرنسها) تا اینکه به سقف زمانی(سپتامبر ) برسیم واقعا متاسفم و امیدوارم که حداقل این پیش بینیش غلط از آب در بیاد
سلام
دوست خوبم در زمینه لاتاری فقط تعداد کیسهای ب رنده هر دو کشور نزدیک بهم هستن و بس وگرنه خال مه رویان سیاه و دانه فلفل سیاه ...
اتفاقا دبشب من در اون سایت معروف با این اقای سیمون تعدادی کامنت در این مورد ردو بدل کردیم.
خلاصه داستان اینه که ایران و نپال طی سالهای لاتاری 2013 و 2014 بیشترین تعداد قبولیها رو در اسیا داشته اند(هر کشور حدود 6000 نفر) و ظاهرا یکی از علل ان هم تعداد زیاد شرکت کننده این 2 کشور در قرعه کشی لاتاری هست و طبق نظر این اقایون این دو کشورحتی بیشترین تراکم کیس نامبر را در کیس نامبرهای پایین دارند(خوشبختانه) و تعجب انها اینه که اکثر ویزاها توسط این 2 کشور استفاده میشه و تکلیف سایر کشورهای اسیایی که کیس نامبرهای بالا دارند چی میشه؟ به این دلیل اقای سیمون و بعضی دیگر میگن شایدKCC امسال بیاد در ماههای بعدتعداد محدودی کیس نامبر از این 2 کشور اعلام کنند تا برای اتباع بقیه کشورهای اسیایی هم فرصت باشه ولی این فقط در حد حدث و گمان هست و مستند نیست و خیلی بعید میدونم این اتفاق بیفته چون اولا امار امسال تقریبا مانند 2013 هست و پارسال این محدودیت اعلام نشد و دوما اگرKCC بخواد همچین کاری بکنه معمولا از اول سال لاتاری یعنی اکتبر این کارو میکنه (مانند شماره کارنت خاص برای مصر و نیجریه در افریقا) و سوماٍ به هر حال هر کشوری سهمیه حدود 7% دارند بنابراین سهمیه دیگر کشورهای اسیایی محفوظ میمونه.
البته سیمون معتقده که برای ایرانیها در سال 2013 حدود 3750 ویزا صادر شده و این تعداد اضافی حدود 250 از سهمیه اضافی 5000 نفری منطقه نیکاراگویه که انها استفاده نکردند و اضافی بود استفاده شده و ممکنه این این موضوع 2014 هم تکرار بشه ولی حقیقتش من این امارو نگشتم از کجا اورده.
به هر حال دوستان در کل این موضوعات حتی بقول خودشان بیشتر در حد نظریه و حدث و گمان هست و بهتره استرس اضافی به خودتان راه ندهید چون تا پایان سپتامبر از این فراز و نشیبها خواهد بود.
خیلی ساده بقول معروف: هر چه پیش اید خوش اید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان