کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
خوبه که coming soon فبریه رو گذاشتند حداقل دیدنش باعث قوت قلب می شه!Tongue بچه ها توروخدا از این حرفهای نا امید کننده 4300 و 4400 برای این ماه نزنید یکم انرژی مثبت بدید و به بالای 5000 فکر کنید تا ایشالا این ماه دیگه با دیدن بولتن ویزا رو لب هممون یه لبخند گنده بیاد Big Grin
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
(2014-01-07 ساعت 12:13)kamranh نوشته:  سلام
آقا من یه سوال دارم فکر می کنید اگه الان تا 4300 اعلام کنن تاریخ مصاحبه ها به چه صورت می شه کسی اطلاع داره مثلا از 3700 تا 3800 تا کی میرن مصاحبه و از 3800 تا 4300 کی وقت مصاحبه دارن ؟؟؟ اگه از 1 مارچ حساب کنیم من هر طور حساب می کنم می بینم بعد از اسفند مصاحبه دارم این از این روند کلیرنس که اینقدر طول کشیده اگه مثلا من 5 فروردین مصاحبه داشته باشم با یه کلیر 120 روزه هم مواجه بشم (البته خدا نکنه این اتفاقا دیگه بعد از عید بیافته امیدوارم حداکثر زمان کلیر همون 30 روز و یا کمتر باشه) باید خواب کشور بلاد کفرو ببینم اصلا اعصابم خراب شده ...
دوستان منتضر انرژی مثبت تون هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم .................

من که به این قسمتش تا حالا فکر نکرده بودم، بی خیال باشششششش
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: محبت ، 5ina ، shlahni ، Sara_lphmkf ، soli asali ، shishipapa
(2014-01-07 ساعت 12:57)aaraam نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 12:31)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان،
خوب به امید خدا و با خوشبینی این ماه کارنت میشیم من پیشاپیش تبریک میگم به همه و یه سئوال دارم اونم اینکه آیا به نظر شما تاریخ ارسال پرونده مثل سری های اول رو روند کار و دریافت نامه دوم تاثیر محسوس میزاره یا کمتر میشه تاثیرش..... نظر شخصی من اینکه چون دارن رو روال میفتن کمتر میشه ...:ِBig Grin

نظرتون کاملا درسته دوست عزیز من مدارکمو 12 آگست فرستادم و مصاحبه م سه روز دیرتر از یکی از دوستانه که مدارکشو اوایل می فرستاده بود
نامه دومم هم 6روز بعد از کارنت شدن اومدBig Grin
شما از روی امضاهایی که کامله هم می تونید مقایسه کنید.

دوست عزیز خیلی کمتر یا شاید بگم تاثیر نداره من مدارک رو اکتبر فرستادم دقیقا مثل سایر دوستان که می فرستاده بودن زمان آمدن نامه دوم و تاریخ مصاحبه یکی بود
کیس نامبر:2014AS000031$$- تعداد :4نفر-تاریخ رویت :october-ارسال فرم ها:october11-تائیدیه: october16-کارنتBig Grinecember 11-نامه دوم:یک هفته بعداز کارنتی-مصاحبه:هفته اول February ابوظبی-ویزا:یکضرب

تشکر کنندگان: manamilad ، محبت ، nazanin fatemi ، 5ina ، Sara_lphmkf ، soli asali ، shishipapa
(2014-01-07 ساعت 15:17)shahrad2 نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 12:57)aaraam نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 12:31)shahryar7021 نوشته:  سلام دوستان،
خوب به امید خدا و با خوشبینی این ماه کارنت میشیم من پیشاپیش تبریک میگم به همه و یه سئوال دارم اونم اینکه آیا به نظر شما تاریخ ارسال پرونده مثل سری های اول رو روند کار و دریافت نامه دوم تاثیر محسوس میزاره یا کمتر میشه تاثیرش..... نظر شخصی من اینکه چون دارن رو روال میفتن کمتر میشه ...:ِBig Grin

نظرتون کاملا درسته دوست عزیز من مدارکمو 12 آگست فرستادم و مصاحبه م سه روز دیرتر از یکی از دوستانه که مدارکشو اوایل می فرستاده بود
نامه دومم هم 6روز بعد از کارنت شدن اومدBig Grin
شما از روی امضاهایی که کامله هم می تونید مقایسه کنید.

دوست عزیز خیلی کمتر یا شاید بگم تاثیر نداره من مدارک رو اکتبر فرستادم دقیقا مثل سایر دوستان که می فرستاده بودن زمان آمدن نامه دوم و تاریخ مصاحبه یکی بود

واقعاً ممنون از این پستی که گذاشتید من فرمهامو دبر ارسال کرده بودم پستهای دوستان رو که خوندم دچار استرس شدید شدم که واویلااااااا حالا نوبت من میوفته آخر دنیااااSad اما جوابتون خیالمو خیلی راحت کرد! Big Grin
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: محبت ، shahryar7021 ، 5ina ، Sara_lphmkf ، soli asali ، poem ، pari pariaaa ، shishipapa
(2014-01-07 ساعت 13:28)5ina نوشته:  
(2014-01-07 ساعت 12:13)kamranh نوشته:  سلام
آقا من یه سوال دارم فکر می کنید اگه الان تا 4300 اعلام کنن تاریخ مصاحبه ها به چه صورت می شه کسی اطلاع داره مثلا از 3700 تا 3800 تا کی میرن مصاحبه و از 3800 تا 4300 کی وقت مصاحبه دارن ؟؟؟ اگه از 1 مارچ حساب کنیم من هر طور حساب می کنم می بینم بعد از اسفند مصاحبه دارم این از این روند کلیرنس که اینقدر طول کشیده اگه مثلا من 5 فروردین مصاحبه داشته باشم با یه کلیر 120 روزه هم مواجه بشم (البته خدا نکنه این اتفاقا دیگه بعد از عید بیافته امیدوارم حداکثر زمان کلیر همون 30 روز و یا کمتر باشه) باید خواب کشور بلاد کفرو ببینم اصلا اعصابم خراب شده ...
دوستان منتضر انرژی مثبت تون هستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتم .................

با توجه به روند کلییر شدن دوستان ۲۰۱۳ هرچی‌ به ۳۰ سپتامبر نزدیکتر میشد روند کلیرنس هم خیلی‌ کوتاه‌تر میشد، همینطور که میتونید به وجه های منفی قضیه نگاه کنید میتونید طرف مثبت قضیه رو هم ببینید..اینطوری احساس بهتری هم خواهید داشت. از الان نگران کلیرنس نباشین، امیدوارم هرچی‌ که به صلاحمونه اتّفاق بیفته و به قول داداش امینِ عزیزم خداوند آرزو هامون رو در تقدیرمون قرار بدهRolleyes، با آرزوی موففقیت برای همه +++++++Cool
سلام
فدات سینا جان و شما هم رو اسفند برای مصاحبه حساب کن و مطمئن باش کلیر کوتاهتری در انتظارته و اینم کلی انرژی مثبت برا عزیزان
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

امید که پروردگار آرزوهاتون رو در تقدیرتون قرار بده
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سلام
چند درصد احتمال میدین که واسه ایران لیمیت ( سقف اعلام کیس ) تعیین کنند هماننده ازبکستان از اروپا در ماه قبل ؟
موفق و سربلند باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shishipapa
با سلام.
من فکر می کنم این بدترین حالتیه که می تونه پیش بیاد و دوستان الان بیشتر به روحیه و خوشبینی نیاز دارند. پس به نظر من خوشبین باشید و صبور.
موفق باشید Smile
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، arash12 ، nasim ، Sara_lphmkf ، محبت ، hamid_fs3
صفر ، همچین اتفاقی برا ایران نمیفته
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، arash12 ، Sara_lphmkf ، محبت
با سلام و احترام
دوستان گرمی لطفا آدرس ایمیل به KCC رو برای اینجانب مینویسین لطفا ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-08 ساعت 11:36)hasti_rara نوشته:  با سلام و احترام
دوستان گرمی لطفا آدرس ایمیل به KCC رو برای اینجانب مینویسین لطفا ؟؟؟؟

KCCDV@state.gov
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: محبت ، soli asali
دوست عزیز با سلام خدمتتون عرض کنم این داستان لیمیتت تو فروم خارجی که اقای سیمون از اون صحبت کرده که گفته 80% از کیس های ایران تا الان مصاحبه شدن و از این حرف ها بنظر من این مورد بیشتر برای اروپا و افریقا پیش اومده .تازه اسیا بیشتر از 3700شماره اعلام نشده بنظر من که نمی تونه اینجوری باشه .روی لیست مهاجرسرا هم نمیشه 100% حساب کرد چون ایرانی ها شماره بالای 8000 هم دارن و تعداد لیستی که خانم وحدتی در اوردن 221 نفره در صورتی که لیست پارسال حدود 600 نفر در مهاجرسرا بوده.اگر هم همچین اتفاقی بیفته باز هم امید داشته باشید ولی من بعید می دونم. دوستان اگر کسی اطلاع داره اخرین رقمی که از ایران اعلام شده چقدراست خیلی وضعیت روشن تر میشه.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، مامان خانم ، nasim ، Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، NarCssuS
اینجوری نیست که تا یک کیسی بیشتر کارنت نشه.ولی ممکن است سرعت برای بعضی کشور ها کند بشه.مثلا در مورد آفریقا دسامبر و ژانویه برای مصر ودو تای دیگه محدودتر اعلام شده.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 12:50)arash12 نوشته:  دوست عزیز با سلام خدمتتون عرض کنم این داستان لیمیتت تو فروم خارجی که اقای سیمون از اون صحبت کرده که گفته 80% از کیس های ایران تا الان مصاحبه شدن و از این حرف ها بنظر من این مورد بیشتر برای اروپا و افریقا پیش اومده .تازه اسیا بیشتر از 3700شماره اعلام نشده بنظر من که نمی تونه اینجوری باشه .روی لیست مهاجرسرا هم نمیشه 100% حساب کرد چون ایرانی ها شماره بالای 8000 هم دارن و تعداد لیستی که خانم وحدتی در اوردن 221 نفره در صورتی که لیست پارسال حدود 600 نفر در مهاجرسرا بوده.اگر هم همچین اتفاقی بیفته باز هم امید داشته باشید ولی من بعید می دونم. دوستان اگر کسی اطلاع داره اخرین رقمی که از ایران اعلام شده چقدراست خیلی وضعیت روشن تر میشه.
سلام
در فروم خودمان یکی از دوستان اگر اشتباه نکنم 22000 بود
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: nasim ، hamid_fs3 ، Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali
Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: nasim !!!!

چقدر خلوته ابنجا Sad خدایااااااااااااااااااااااااا چرا اعلام نمی شهههههههههههههههه .این ماه من یکی و سرویس کرد این کا سی سی با اعلام بولتن هاش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: shervin4d ، محبت ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 15:02)nasim نوشته:  Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: nasim !!!!

چقدر خلوته ابنجا Sad خدایااااااااااااااااااااااااا چرا اعلام نمی شهههههههههههههههه .این ماه من یکی و سرویس کرد این کا سی سی با اعلام بولتن هاش
نسیم خانم خیالتون راحت این ماه کارنت میشی زیاد فکر نکن.فکر کنم تا 2روز دیگه اعلام میکنن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان