کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام
کسانی که current شدن الان باید چیکار کنند؟؟
منظورم سفارت رفتن است؟ باید خودشون وقت بگیرن؟
بعد کنترل مدارک و مسائل دیگه همش روز مصاحبه انجام میشه؟
این 1800 یعنی چهار رقم آخر کیس نامبر؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: behfaza ، زری وحدتی
به تمام زیر 1800 ها تبریک میگم ما یه چندتا شماره کم داشتیم تا کارنت شیم
حداقل وقت داریم کارامونا با حوصله انجام بدیم بازم تبریک.
نبوووووووووووووووووووووود سری دوم
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Lemony ، ojee ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، behfaza ، mohamadir ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 00:21)derakht01 نوشته:  سلام

- باید صبر کن تاریخ و ساعت مصاحبتون براتون میاد تو همون صفحه ای که قبولیتونو دید تا 2 هفته آینده
- اگه انکارایدد باید مدارکتونو 15 روز قبل مصاحبه بفرستید و واکسیناسیون هم جای خودش
-آره بعد از asia عدد س

***** یه سوال دارم : 2014 که از 5 شنبه کارنت میشن الان کجارو دید که میگید تا 1800 رو اعلام کردند ؟؟ برای 2014 رو میگید ؟؟؟!! نشده هنوز که
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: derakht01 ، KIMIA2005 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 00:17)byazdani نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:10)mani.iht نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:07)byazdani نوشته:  سلام دوستان
ضمن تبریک به همه دوستانی که برای اکتبر کارنت شدن یه سوال داشتم:
برای آسیا که تا 1800 اعلام شده مصاحبه ها توی چند تا سفارت انجام میشه؟

سلام دوستان
ضمن تبریک به همه دوستانی که برای اکتبر کارنت شدن یه سوال داشتم:
برای آسیا که تا 1800 اعلام شده مصاحبه ها توی چند تا سفارت انجام میشه؟

طبق قانون باید سفارت نزدیک محل سکونت باشه دوست گرامی‌ و برای ایرانیان مصاحبه لاتاری اگر ساکن ایران باشند تو آنکارا و ابوظبی و ایراوان انجام می‌شه

این موضوعو می دونم که ایرانیها در سه سفارت آنکارا و ابوظبی و ایروان مصاحبه میشن اما 1800 نفر که باید توی ماه اکتبر از آسیا مصاحبه بشن توی چند تا سفارت این کار انجام میشه؟
تو تمام سفارت خونه‌های که از آسیا اتباعشون تو لاتاری برنده میشند و لاتاری از اون کشور پذرفته میشند مصاحبه برگزار میشه.

دوستان نکتهٔ که برام جالب اومد این که خدا رو شکر امسال هم از بنگلادش قبولی اعلام نشده و به همین خاطر مثل پارسال تعداد قبولی هموطنامون مثل ۲۰۱۳ هست چون بنگلادش تو ۵ ساله گذشته بیشتر از ۵۰۰۰۰ ویزا مهاجرتی برای اتباعش صادر شده به همین خاطر از برنامهٔ لاتاری حذف شده امسال مثل پارسال
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
خیلی ممنون از پاسختون
این لینک رو چک کنید : http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6050.html
با این توصیف برادر من کارنت شده، اما هنوز واکسن نزده؟!
Sad

(2013-08-14 ساعت 00:25)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:21)derakht01 نوشته:  سلام

- باید صبر کن تاریخ و ساعت مصاحبتون براتون میاد تو همون صفحه ای که قبولیتونو دید تا 2 هفته آینده
- اگه انکارایدد باید مدارکتونو 15 روز قبل مصاحبه بفرستید و واکسیناسیون هم جای خودش
-آره بعد از asia عدد س

***** یه سوال دارم : 2014 که از 5 شنبه کارنت میشن الان کجارو دید که میگید تا 1800 رو اعلام کردند ؟؟ برای 2014 رو میگید ؟؟؟!! نشده هنوز که
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، KIMIA2005 ، behfaza ، زری وحدتی
سلام کیس نامبر ماهم زیر 1800 هست حالا باید باز منتظر بمونیم تا تو صفحه خودمون زمان بهمون اعلام کنن ؟ یا باید الان Email بزنیم به kcc ؟
تشکر کنندگان: nimamp3 ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، behfaza ، زری وحدتی
سلام دوستان
الان که به این ترتیب اعلام کزدن تا 1800 پس تکلیف دوستانی که هنوز تاییدیه نگرفتن چی ایا اونا هم کارنت می شن?
ایا مثل 2013 دفعه ماه بعد کارنتی رو تا 2350 اعلام می کنن و یه همین ترتیب،،،،،
case number:2014AS00002XXX تاریخ رویت قبولی:1می
کارنت شدن:10اکتبر تاریخ تایید رسید فرم ها:16aug سفارت:ایروان
تاریخ مدیکال:هفته دوم دسامبرتاریخ مصاحبه :هفته دوم دسامبر
برگه آبی کلیرنس و همچنان منتظرتاریخ آپدیت:28 فوریه 29 می
کلیرنس:30می
انجام مدیکال جدید:16 جون دریافت ویزا:20 جون
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:15)5ina نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:02)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:55)mani.iht نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:48).YAS نوشته:  دوستان ما یه مشکل داریم حدس میزنید ما چه ماهی بریم مصاحبه با کیس نامبر**27

احتمال زیاد شما برای دسامبر کارنت میشین دوست گرامی‌.

سلام
سری اول (1800 تا) زمان مصاحبشون تو کدوم ماهه؟

خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر Big Grin

نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.

سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.
برای مکاتبه با csc و گرفتن وقت دکتر چه وقت باید اقدام کرد؟
امیدوارم یک تاپیک باز بشه برای کسانی که مصاحبشون تو یک روزه، برنامه ریزی سفر کنند با هم برن تو شهر غربتShy، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
ببینیم تو نامه دوم جای مصاحبمون رو تغییر می دن یا همونه! چون مال یکی از بچه ها رو تغییر داده بودن ... چون اگه همون آنکارا باشه باید 15 روز قبل مدارک رو هم ارسال کرد...
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: godot ، H Pier ، KIMIA2005 ، behfaza ، زری وحدتی
(2013-08-14 ساعت 00:25)Niyousha نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:55)mani.iht نوشته:  احتمال زیاد شما برای دسامبر کارنت میشین دوست گرامی‌.

سلام

نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.
من تمام مداركي رو كه تو فرمهام ازشون اسم بردم رو توجمه كردم ، واكسنهامو هم زدم .ولي همش احساس ميكنم يه چيزي رو فراموش كردم ، ميشه لينك صفحه اي رو كه مدارك مورد نياز هست رو اينجا قرار بدين.

بعد از اینکه نامه ی مصاحبتون اومد. ثبت نام CSC و پرینت از اون صفحه بعدشم وقت دکتر مورد اعتماد سفارت و پرینتش و بهتره از فرمهایی که فرستادین یه سری کپی هم ببرین، اصل تمام مدارک و اگه آنکارا هستید 20 روز قبل از مصاحبه پست کنید که 15 روز قبل به دستشون برسه و چندتا عکس اضافه ببرین،پولی که قراره تو سفارت بدین هم بهتره خورد شده و دقیق باشه که اونجا نیاز به خورد کردن نداشته باشین. بعد از تهیه مدارکتون اگه فرصت کافی داشتین سفرنامهای مربوط به سفارتی که قراره برید رو بخونین خیلی بدرتون می خوره و آمادتون می کنه . موفق باشین.Smile
(2013-08-14 ساعت 00:22)Niyousha نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:08)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:51)علی1369 نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:50)Niyousha نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:41)Niyousha نوشته:  سلام ، حالا كه سري اول كارنتيها اعلام شده ، يعني همه اونايي كه كيسشون زير ١٨٠٠ به مصاحبه دعوت ميشن يا بعضي از اين زير ١٨٠٠تاييها رد ميشن و نامه دوم نميگيرن؟
سوال دوم : من هنوز نتونستم از kcc تاييديه بگيرم(البته از پست گرفتم) ، امكانش هست كه نامه دوم و وقت مصاحبه بهم ندن ؟???

Rolleyes كسي هست كه جواب سوال دوم من بدونه؟

سوال من هم دقیقا همین هستش.

سلام حتی اگه تاییده نگیرین کارنت می شین و به مصاحبه دعوت می شین،بودن کسانی که در سالهای قبل بدون تاییده رفتن ویزاشونو هم گرفتن. فقط شما باید مطمئن شید که فرمهای سری اول(122و230) به دستشون رسیده همین.

از كجا مطمئن بشم كه به دستشون رسيده يا نه؟ Sad جواب نميدن كه .

اگه با پست فرستادین و گفتن رسیده خیالتون راحت باشه، و اگه با ایمیل فرستادین و auto reply دریافت کردین هم رسیده . و نگران نباشید چون با اینکه رسیده چون سرشون شلوغه جواب خیلی ها رو ندادن.
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:31)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-13 ساعت 23:55)mani.iht نوشته:  احتمال زیاد شما برای دسامبر کارنت میشین دوست گرامی‌.

سلام

سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.
برای مکاتبه با csc و گرفتن وقت دکتر چه وقت باید اقدام کرد؟
امیدوارم یک تاپیک باز بشه برای کسانی که مصاحبشون تو یک روزه، برنامه ریزی سفر کنند با هم برن تو شهر غربتShy، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
ببینیم تو نامه دوم جای مصاحبمون رو تغییر می دن یا همونه! چون مال یکی از بچه ها رو تغییر داده بودن ... چون اگه همون آنکارا باشه باید 15 روز قبل مدارک رو هم ارسال کرد...
پیرو صحبت دوستمون باید عرض کنم که از تاریخ ۱ جولای دیگه سفارت آنکارا ملزم به ثبت نام درCSC نیستین و لازم نیست که ثبت نامCSC کنین.

(2013-08-14 ساعت 00:34)Alpha1 نوشته:  سلام به همه دوستان.بچه ها من کیس نامبرم **79 هست به نظرتون امیدی هست کارنت شم؟اگه آره،کی؟آخه هرچی کیس نامبرمو با بقیه چک کردم دیدم کیس من خیلی بالاست.لطفا یکی بهم جواب بده .

نگران نباش.یقیناً کارنت میشی‌ عزیز.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: 5ina ، noobnoobi ، آلیس-1980 ، Lemony ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-14 ساعت 00:32)آلیس-1980 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:02)نسرین ظ نوشته:  سلام

من تمام مداركي رو كه تو فرمهام ازشون اسم بردم رو توجمه كردم ، واكسنهامو هم زدم .ولي همش احساس ميكنم يه چيزي رو فراموش كردم ، ميشه لينك صفحه اي رو كه مدارك مورد نياز هست رو اينجا قرار بدين.

بعد از اینکه نامه ی مصاحبتون اومد. ثبت نام CSC و پرینت از اون صفحه بعدشم وقت دکتر مورد اعتماد سفارت و پرینتش و بهتره از فرمهایی که فرستادین یه سری کپی هم ببرین، اصل تمام مدارک و اگه آنکارا هستید 20 روز قبل از مصاحبه پست کنید که 15 روز قبل به دستشون برسه و چندتا عکس اضافه ببرین،پولی که قراره تو سفارت بدین هم بهتره خورد شده و دقیق باشه که اونجا نیاز به خورد کردن نداشته باشین. بعد از تهیه مدارکتون اگه فرصت کافی داشتین سفرنامهای مربوط به سفارتی که قراره برید رو بخونین خیلی بدرتون می خوره و آمادتون می کنه . موفق باشین.Smile

سلام
آیا نیازه که تمام مدارکی که تو فرم ها نام بردیم ترجمه بشن؟!!! من کلی مدرک فنی و حرفه ای، علاوه بر مدرک دانشگاهی دارم که اسمشو بردم.
اما فکر نکنم نیازی به ترجمه اون مدارک باشه. درسته؟ چون اون طوری که تو بحث مدارک مورد نیاز سفارت بود، فقط آخرین مدرک تحصیلی باید ترجمه بشه + اصل اون و بقیه موارد... درسته؟
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-14 ساعت 00:02)نسرین ظ نوشته:  سلام

دوستان من کارنت شدم و میخوام مصاحبمو عقب بندازم آیا با اینکار ممکنه بهم ویزا نرسه یا چون کارنت شدم حتما تو لیست وسزا ها هستم و حتما بهم تعلق میگیره ؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: .YAS ، behfaza
به همه دوستای گلم که کارنت شدن تبریک میگم امیدوارم تمام مراحل کارشون به خوبی پیش بره و یک ضرب ویزاشونو بگیرنBig Grin
**CN:2014AS000027
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Lemony ، ojee ، OXyGeNziX ، KIMIA2005 ، behfaza ، saeedshafiee
(2013-08-14 ساعت 00:39)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:  خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر Big Grin

سلام
آیا نیازه که تمام مدارکی که تو فرم ها نام بردیم ترجمه بشن؟!!! من کلی مدرک فنی و حرفه ای، علاوه بر مدرک دانشگاهی دارم که اسمشو بردم.
اما فکر نکنم نیازی به ترجمه اون مدارک باشه. درسته؟ چون اون طوری که تو بحث مدارک مورد نیاز سفارت بود، فقط آخرین مدرک تحصیلی باید ترجمه بشه + اصل اون و بقیه موارد... درسته؟
این لینک رو حتما ببنید.چک لیست مدارکی که احتیاج دارین برای مصاحبه آماده کنید.

http://8pic.ir/images/h4edzksdphsm95q8yb9b.jpg
تشکر کنندگان: noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، ali99sh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان