کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2013-08-14 ساعت 00:37)mani.iht نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:31)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:15)5ina نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:02)نسرین ظ نوشته:  سلام
سری اول (1800 تا) زمان مصاحبشون تو کدوم ماهه؟

خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر Big Grin

نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.

سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.
برای مکاتبه با csc و گرفتن وقت دکتر چه وقت باید اقدام کرد؟
امیدوارم یک تاپیک باز بشه برای کسانی که مصاحبشون تو یک روزه، برنامه ریزی سفر کنند با هم برن تو شهر غربتShy، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
ببینیم تو نامه دوم جای مصاحبمون رو تغییر می دن یا همونه! چون مال یکی از بچه ها رو تغییر داده بودن ... چون اگه همون آنکارا باشه باید 15 روز قبل مدارک رو هم ارسال کرد...
پیرو صحبت دوستمون باید عرض کنم که از تاریخ ۱ جولای دیگه سفارت آنکارا ملزم به ثبت نام درCSC نیستین و لازم نیست که ثبت نامCSC کنین.

(2013-08-14 ساعت 00:34)Alpha1 نوشته:  سلام به همه دوستان.بچه ها من کیس نامبرم **79 هست به نظرتون امیدی هست کارنت شم؟اگه آره،کی؟آخه هرچی کیس نامبرمو با بقیه چک کردم دیدم کیس من خیلی بالاست.لطفا یکی بهم جواب بده .

نگران نباش.یقیناً کارنت میشی‌ عزیز.

سلام. بالاخره متوجه نشدم باید در csc ثبت نام کرد یا نه؟!! چون اونطوری که تو برگه دستورالعمل مدارک مورد نیاز نوشته شده، این برگه از موارد مورد نیاز بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا شفاف سازی گردد! مرسی
کیس نامبر: **15 2014AS / یک نفر/ ارسال مدارک: 16 می2013 /رسیدن مدارک و امضا: 21 می/ ارسال ایمیل: 28 می/دریافت تاییدیه: 5 ژوئن/ اعلام کارنت:13 آگوست/ نامه دوم: 21 آگوست/زمان مصاحبه: 29 اکتبر/ آپدیت فرم ها:21 آگوست/جواب:3 سپتامبر/ کنسولگری:آنکارا ->ایروان توسط kcc،ویزا: 31 اكتبر2013. حدود 11 ماه شد، اما دوست نازنینم ویزا نگرفتSad ایروان بی وجدان

تشکر کنندگان: sejz ، KIMIA2005 ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:34)Alpha1 نوشته:  سلام به همه دوستان.بچه ها من کیس نامبرم **79 هست به نظرتون امیدی هست کارنت شم؟اگه آره،کی؟آخه هرچی کیس نامبرمو با بقیه چک کردم دیدم کیس من خیلی بالاست.لطفا یکی بهم جواب بده .

دوستان چندین بار گفته شده تمام کسانی که برنده شدن کارنت می شن و به مصاحبه میرن. سالهای پیش هم همینطور بوده، خواهش می کنم اصلا نگران نشید .
تشکر کنندگان: naftoonbazoft1 ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-14 ساعت 00:44)نسرین ظ نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:  خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر Big Grin

نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.

سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.
امیدوارم یک تاپیک باز بشه برای کسانی که مصاحبشون تو یک روزه، برنامه ریزی سفر کنند با هم برن تو شهر غربتShy، زمینی، هوایی، با تور جمعی ..
ببینیم تو نامه دوم جای مصاحبمون رو تغییر می دن یا همونه! چون مال یکی از بچه ها رو تغییر داده بودن ... چون اگه همون آنکارا باشه باید 15 روز قبل مدارک رو هم ارسال کرد...
پیرو صحبت دوستمون باید عرض کنم که از تاریخ ۱ جولای دیگه سفارت آنکارا ملزم به ثبت نام درCSC نیستین و لازم نیست که ثبت نامCSC کنین.

سلام. بالاخره متوجه نشدم باید در csc ثبت نام کرد یا نه؟!! چون اونطوری که تو برگه دستورالعمل مدارک مورد نیاز نوشته شده، این برگه از موارد مورد نیاز بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا شفاف سازی گردد! مرسی

عرض کردم از اول برای ایروان لازم به ثبت نام در CSCنبود و فقط آنکارا و ابوظبی لازم بود اما طبقه اعلام سفارت از ۱ جولای باسه آنکارا هم دیگه لازم به ثبت نام درCSC نیست
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: noobnoobi ، Lemony ، KIMIA2005 ، behfaza ، philadelphia
(2013-08-14 ساعت 00:51)mani.iht نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:15)5ina نوشته:  نسرین خانوم شما خودتونو برای اوایل آبان آماده کنید که مصاحبه خواهید داشت.. اصلا استرس نگیرین واکسنتونو بزنین مدارک مورد نیاز رو ترجمه کنید و نزدیک مصاحبتون برگه تمکن مالیتون رو بگیرین.

عرض کردم از اول برای ایروان لازم به ثبت نام در CSCنبود و فقط آنکارا و ابوظبی لازم بود اما طبقه اعلام سفارت از ۱ جولای باسه آنکارا هم دیگه لازم به ثبت نام درCSC نیست

میشه لینکشو بذارید که آنکارا هم دیگه نمیخواد ؟ و اگه نمیخواد چطور باید ویزارو تحویل گرفت ؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: sejz ، ojee ، KIMIA2005 ، behfaza
4-5 ساعت نبودما ببین چه اتفاقایی میمونی افتاده.واقعا خوشحالم برای دوستان کارنت شده و آرزوی ویزای یکضرب واسه همه دوستان.
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، kage.omid ، azadeh2014 ، Lemony ، sejz ، ojee ، KIMIA2005 ، behfaza ، HodHod Golestani
سلام به همه عزیزان و تبریک به دوستانی که کارنت شدن.
سوال من از شما عزیزان اینه که، هر سری که کارنت ها رو اعلام می کنند به این صورت که 1800 تا 1800 هستش؟ یعنی سری بعدی رو تا 3600 و سری بعد تا 5400 و... اعلام کارنت می کنند ؟ یا طور دیگه ای اعلام می کنند؟ به نظر شما ***4 در چه ماهی کارنت می کنند؟
ممنون میشم از جوابتون.
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، philter
(2013-08-14 ساعت 00:09)نسرین ظ نوشته:  خودم جوابمو پیدا کردم. نوشته اکتبر Big Grin

1. هیج استرسی به خودتون راه ندید تا دو روز دیگه همه چی مشخص می شه 2. بهترین راه برای اینکه از مدارکی که باید ببرین مطمئن شین سایت سفارت مورد نظر هست که اون رو هم از سایت دستور العمل برندگان مرحله سوم میتونید پیدا کنید
3. من فکر کنم که CSC گفته برای تغییر زمان مصاحبه ثبت نام نکنید ولی برای گرفتن پاسپورت باید ثبت نام کنید با این وجود شما به تاپیک ثبت نام CSC و سفارت آمریکا در آنکارا هم سر بزنید تا مطمئن شید.
تشکر کنندگان: sejz ، OXyGeNziX ، KIMIA2005 ، ghafari88 ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:54)noobnoobi نوشته:  4-5 ساعت نبودما ببین چه اتفاقایی میمونی افتاده.واقعا خوشحالم برای دوستان کارنت شده و آرزوی ویزای یکضرب واسه همه دوستان.

آنکارا CSC نمیخواد برا 2014 ؟؟؟؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:52)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:51)mani.iht نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 00:31)نسرین ظ نوشته:  سلام. ممنون از دلگرمی تون. واکسن ها رو در دو نوبت در ماههای june و july زدم. امیدوارم که زود نزده باشم!!! برای مدارک کاری نکردم. پس هنوز وقت دارم.

میشه لینکشو بذارید که آنکارا هم دیگه نمیخواد ؟ و اگه نمیخواد چطور باید ویزارو تحویل گرفت ؟؟

mechanicalengineer عزیز
جسارتاً من تصور میکنم شما دارین اشتباه می کنین، توی خود سایت CSC به طور واضح نوشته برای تعیین مجدد تاریخ مصاحبه یعنی کسانیکه میخوان تاریخ مصاحبه رو تغییر بدن از اون چیزی که براشون تعیین شده صرفاً با سفارت تماس بگیرن، نیان دوباره تو CSC ثبت نام کنن
این موضوع همون موقع که توی سایت اعلام شد توسط خیلی از دوستان توی پست های مختلف مورد بررسی قرار گرفت
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Lemony ، sejz ، ghafari88 ، behfaza
به به تبریک به همه دوستان
نگران هیچ موضوعی نباشید همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت سفارت ها هم منعطف هستند Smile . یاد خودم افتادم پارسال که کارنت شدم خیلی استرس داشتم اما اون کسی که این فرصت رو به ما میده همه چیز رو هم برامون درست میکنه . امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید Smile
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
كارنتي تون مبارك ٢٠١٤ هاي گل
ميبينم كه امسال هم مثل ٢٠١٣ هستين، هم كيس نامبرهاتون و هم كارنتيتون مشابه ٢٠١٣ هست.
چشم بهم بزنيد پروسه تون تموم شده
اصلاً نگران كارنتي نباشيد
لطفاً از حالا زبان و كارتون و تحقيق ايالت زندگيتون بپردازيد كه مثل ما لحظه آخري نشويد كه ندونيد بليط واسه چه مقصدي بگيريد.
موفق باشيد و توكل به خدا كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-14 ساعت 02:16)noobnoobi نوشته:  یه جمع بندی از امسال داشته باشیم:
تعداد برنده ها از هر قاره:
آفریقا 61870
آسیا 23270
اروپا 46589
آمریکا و اقیانوسیه 8858
مجموع برنده های اعلام شده:140587

امسال 9,374,191 (با مشتقاتش نزدیک 15 میلیون نفر که فکر کنم منظور از مشتقات همون فرزند زیر 21 ساله) در لاتاری 2014 شرکت کردن.
متنش هم زیر گذاشتم که از همون صفحه بولتن ویزا کپی کردم.

Applicants registered for the DV-2014 program were selected at random from 9,374,191 qualified entries (14,633,767 with derivatives) received during the
30-day application period that ran from noon, Eastern Daylight Time on Tuesday, October 2, 2012, until noon, Eastern Daylight Time on Saturday, November 3, 2012

هیچ تفسیری نکردم که کسی ناراحت نشه.
منتظر تفسیرهای دوستان با تجربه هستیم.

اتفاقا قبل از کامنت شما تو سایت ویزا بولتین همین تعداد قبولبهای 2014 که حدود 140000 نفر نوشته شده توجهم جلب کرد در حالی که در نامه اول قبولی مجموع قبولشدگان را حدود120000نفر ذکر کرده بود و در سالهای قیل حدود 100000 نفر. ولی بنظرم این امار مهم نیست . مهم اینه که با توجه به تجربیات سالیان قبل کلیه افراد(حداقل در منطقه اسیا) کارنت شده اند و قطعا سال 2014 هم همین روال معمول ادامه خواهد داشت.ظاهرا طوری برنامه ریزی شده که کلیه قبولشدگان که شرایط اولیه را داشته باشند و مشکل خاص و مهمی ازقبیل ارایه مدارک-پرکردن فرمها یا مشکلات پزشکی و سو سابقه نداشته باشند ویزا تعلق میگیرد. اصلا نگران نباشید و همانطور که دوستان با تجربه سالهای قبل گفتند با کمال ارامش و تمرکز وقتتان را صرف برنامه ربزی کارهای لازم کنید از قبیل تکمیل و ترجمه مدارک-واکسنها و مهمتر از همه تقویت زبان.
به امید موفقیت همه دوستان عزیز
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2013-08-14 ساعت 07:59)amaka747 نوشته:  دوستان کیس نامبر من 47XXهست میخواستم بدونم نامه دوم من کی جایگزین نامه اول میشه ؟ موقع کارنت شدن نامه دوم جایگزین میشه ؟

هر وقت کارنت شدین چند روز بعد نامه دوم جایگزین میشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، pari pariaaa ، ojee ، behfaza ، H Pier ، HodHod Golestani
(2013-08-14 ساعت 07:49)nasim نوشته:  یه سوال دیگه به نظرتون روند کارنت شده ها 1800 تا 1800 تاست ؟ یعنی واسه ماه بعدی ممکنه مقدار بیشتری رو کارنت کنند ؟

البته نمیشه چیزی رو پیش بینی کرد ولی با توجه به روند کارنتی های سال قبل، خیر ماه های آینده تعداد کارنتی ها خیلی کمتر خواهد بود چیزی در حدود 400 تا 500 کیس...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، EKAM ، abloom_ma ، pari pariaaa ، nasim ، behfaza ، H Pier ، sakh
دوستان سلام من فکر کنم کارنتی های امسال اینجوری باشه البته ممکنه:
اکتبر:1800
نوامبر:2250
دسامبر:2600
ژانویه:3300
فبریه:4200
مارس:5100
آپریل:6425
می:7750
جون:8800
جولای:9750
آگوست و سپتامبر:همه شماره ها کارنت می شوند.
البته این فقط یک احتماله حالا پیشکسوتان نظرشون رو بگن.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، EKAM ، amin arefi ، nasim ، behfaza ، zohre02 ، gema ، میما

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان