کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
به همه ی دوستان 2014 ی که کارنت شدن تبریک میگم
تعداد برندگان دقیقا مثل 2013 هستش فکر کنم حدود 100 نفر کمتر
امیدوارم به سرعت همه کارنت بشین و تشریف ببرین مصاحبه و ویزای یکضرب بگیرین
برای ما هم دعا کنین که کلیر بشیم
درود دوستان
تبریک به دوستان 2014 که قبول شدند و این روزا به دنبال سری اول کارنتی ها هستند.
دوستان هیچ سالی نبوده که کسی کارنت نشه یا سهمیه 3500 یا 3850 (بین علما اختلافه) پر بشه و همه به امید خدا کاراتون ردیف میشه میرید.

یه جدول آماده کردم که آمار بولتن سالهای مختلفه که البته نزدیکترین قیاسی که می تونید داشته باشید با 2013 هستش که تقریبا مشابهند. امیدوارم به کارتون بیاد.

[عکس: 137646114114677_1.JPG]
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
دوستانی که کارنت شدن و قرار سفارت ترکیه مصاحبه بشن حتما این وب سایت رو ببینید: http://turkey.usembassy.gov/diversity_vi...tions.html
قسمت قبل از مصاحبه یک فایل pdf داره حتما اونو بگیرید مطالعه کنید.خیلی مهمه مدارکیه که باید قبل از مصاحبه بفرستید.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
سلام
دوستان به کارنتی ها تبریک میگم.
حالا با یه حساب ساده میشه با تلورانس 200 کیس حدس زد که مصاحبه ها کی می افته! البته برای اطمینان بیشتر بهتره کارنتی های 15 سپتامبر رو هم مد نظر قرار بدید و بعد یه برنامه ریزی داشته باشیم.از همین الان زبان رو شروع کنید مهم ترین نکته تو مهاجرت توانایی برقرار کردن ارتباط با مردم هستش! همه کارنت میشیم همه .ویزا میگیرم نگران نباشید ، برنامه ریزی کنید و بر اساس اون از استرس و نگرانی خودتون کم کنید به روال عادی زندگی ادامه بدید و شاد باشید که وقتمون کمتر از اونه که بخواییم به ناراحتی و استرس بگذرونیمش!
موفق باشیم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
(2013-08-14 ساعت 11:47)maziar irani نوشته:  سلام
یعنی این 1800 کیس نهایتا تا آخر اکتبر مصاحبه میشن؟

بله دوست من تا کیس نامبر 1800 تا آخر اکتبر مصاحبه میشن البته این افراد لزوما 1800 کیس نیستن.....
تشکر کنندگان: farid1364 ، maziar irani ، EKAM ، behfaza
(2013-08-14 ساعت 00:44)نسرین ظ نوشته:  سلام. بالاخره متوجه نشدم باید در csc ثبت نام کرد یا نه؟!! چون اونطوری که تو برگه دستورالعمل مدارک مورد نیاز نوشته شده، این برگه از موارد مورد نیاز بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لطفا شفاف سازی گردد! مرسی
*******توجه توجه*******

دوستان عزیز
بنده به عنوان پدر CSC در این سایت اعلام میکنم بهترین منبع برای شما سایت سفارت می باشد

برای آنکارا به اینجا مراجعه کنید
http://turkey.usembassy.gov/diversity_vi...tions.html
به step5 بروید و بر روی Other Nationalities کلیک کنید و فایل
http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
را دنلود نمایید . فایل مذکور چک لیست مدارک ارسالی به سفارت ترکیه 15 روز قبل از مصاحبه می باشد همانطور که در فایل مذکور اشاره شده یکی از این موارد پرینت csc می باشد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان گلم
ضمن تبریک مجدد به عزیزان خودم که کارنت شدند لازم دیدم چند نکته رو که در صفحات اخیر راجع بهش سوال یا بحث شده رو مجدادا توضیح بدم و شفاف سازی کنم :

1- در وهله اول این کیس نامبر 1800 که اعلام شده کاملا درست هست و رسماً اعلام شده. پس خواهشاً انقدر نپرسید که از کجا می دونید و کجا اعلام شده. اینم لینکش:

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._6050.html

ضمناً قابل توجه اون دوستانی که هنوز متوجه نشدند که کارنت شدن یعنی چی:
وقتی توی بولتن ویزا می نویسه 1800 یعنی افرادی که کیس نامبرشون از 2014AS00000001 تا 2014AS00001800 هست ( یعنی بین این اعداد و منظور همیشه چهار پنج رقم آخر کیس نامبر هست ) کارنت شدند و باید از 48 ساعت بعد از کارنتی یعنی حدود دو سه روز دیگه همون سایتی که قبولیشون رو توش دیدند چک کنند تا نامه دوم رو که جایگزین نامه اولی میشه رو با کانفیرمیشن نامبرتون ( کیس نامبر ) و باقی اطلاعات ( عین همون موقعی که دیدید برنده شدید ) دریافت کنید و پرینت بگیرید. در همون نامه روز دقیق مصاحبتون و محل مصاحبه مشخص شده است.

2- یه موضوع خیلی خیلی مهم :
اون دوستانی که می فرمایند آنکارا دیگه نیاز به ثبت نام در CSC نیازی نیست، اتفاقا نیازی هست و برای تحویل گذرنامتون باید ثبت نام کنید:

نقل قول:از اول ماه جولای سال 2013، سفارت ایالات متحده آمریکا در آنکارا، ترکیه، .بخش ویزای مهاجرتی، از خدمات CSC برای تعیین دوباره وقت برای ویزای مهاجرتی دیگر استفاده نمی کند.

ژوئن 20, 2013

از اول ماه جولای سال 2013، سفارت ایالات متحده آمریکا در آنکارا، ترکیه، .بخش ویزای مهاجرتی، از خدمات CSC برای تعیین دوباره وقت برای ویزای مهاجرتی دیگر استفاده نمی کند.

اگر قبلا یک وقت تعیین کردید و نمی توانید در مصاحبه حاضر باشید، می توانید با استفاده از این ایمیل با بخش ویزای مهاجرتی تماس بگیرید و وقت جدید را بخواهید.

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html

متقاضیان ویزای نامزدی K1/K2 هنوز باید از استفاده وب سایت

http://usvisa-info.com/
وقت تعیین کنند و هزینه ویزا بپردازند.
اینم لینک مستقیمش :

https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...ents#jun20

این عین متنی هست که در CSC ترکیه نوشته شده ومشخصا قید کرده برای تعیین وقت مجدد دیگه نیازی به استفاده از CSC نیست.
پس لطفا درست راهنمایی کنید دوستان رو!

3- این کارنتی که اعلام شده برای مصاحبه در ماه اکتبر ( 9 مهر تا 9 آبان هست ) .. پس موقع مصاحبتون احتمالا بین این بازه زمانی خواهد بود.

4- اون دوستانی هم که هنوز تائیده نگرفتند زیاد نگران نباشند. کارنت شدن ربطی به رسیدن مدارکتون نداره. تعیین وقت مصاحبه است که با این موضوع ارتباط داره. اما باز هم تاکید می کنم که اگر پست بهتون میگه رسیده، پس رسیده. خیلی نگران نباشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-08-14 ساعت 13:15)Kamyar.A نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:12)rainolf نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 12:04)Kamyar.A نوشته:  سلام من چطور و از کجا ببینم تاریخ مصاحبم چندمه؟؟؟با تشکر

دوست خوبم اگر زیر 1800 هستید بین 48 ساعت تا یک هفته آینده تشریف ببرید به همون صفحه ای که برنده شدنتون رو دیدید..... اونجا نامه دعوت به مصاحبتون قابل رویت و پرینت گرفتنه..... موفق و پیروز باشید.Cool

خیلی ممنون از جواب صمیمانتون یعنی کیس نامبر من که36xx هست باید در ماه دسامبر برم و چک کنم چون اونطور که متوجه شدم برای ماه زانویه و فوریه احتمالا"کارنت میشم پس در اینصورت فعلا"نباید به هیچ جا مراجعه کنم و باید منتظر بمانم؟؟؟
بله فعلا باید منتطر باشید تا کارنت بشید، البته بعیده که به این زودی کارنت بشید، به هر حال شما اواسط هر ماه میلادی به بولتن ویزا یا به همین تاپیک مراجعه کنید متوجه میشید که کارنت شدید یا نه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، Soap McTavish ، maziar irani ، amin arefi ، gema ، behfaza
2014 ها مبارکتون باشه که پروسه ی جدید زندگیتون شروع شد
فقط می خواستم یه نکته ای رو بهتون یادآوری کنم که این قصه ی زندگی با بقیه ی زندگی فرق داره
فقط فقط فقط صبوری و امید و جریان زندگی رو می طلبه
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-08-14 ساعت 13:56)sad_sad نوشته:  اگر سوالم پیش پا افتاده است معذرت میخوام
آیا برای فهمیدن کارنت شدن باید به این آدرس برم (همون صفحه ای که برنده شدنتون رو دیدید)
؟https://www.dvlottery.state.gov/(S(13pqf4ikrqpopirnpbg20cq4))/Secure/StatusCheck.aspx
و کیس نامبرم یعنی 2014AS000031xx رو وارد کنم واز وضعیتم مطلع بشم؟
از دوستان مطلع ممنون میشم اگر راهنماییم کنن

خیر باید به بولتن ویزا مراجعه کنید و جدول مخصوص به لاتاری رو که اسامی قاره ها در اون نوشته شده رو پیدا کنید، عدد مقابل قاره آسیا نشون میده که کیس نامبرهای زیر اون عدد کارنت شدن که در حال حاضر فقط تا شماره 1800 کارنت شدند. شما اواسط هر ماه میلادی به همین تاپیک هم مراجعه کنید میتونید متوجه بشید که تا چه شماره ای کارنت شده، البته اگر لطف کنید و چند تا از پست ها رو بخونید... Smile
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: محبت ، zohre02 ، pari pariaaa ، amin arefi ، sad_sad ، behfaza ، EKAM
(2013-08-14 ساعت 14:07)مهدی 2014 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:33)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 09:30)sharifian نوشته:  دوستان ما کارنت شدیم اما کارت پایان خدمت من نیومده بعد 3 ماه که واسه تعویض دادم، خیلی استرس داریم اگه تا مصاحبه نیاد چی؟ Sad واسه کسی همچین اتفاقی افتاده؟؟

دوست عزیز هرچه سریعتر پیگیر باش که بتونی بگیریش کارت پایان خدمت مهمه که خدای نکرده نقص مدرک نخوری.
.

با سلام
این مشکل برای من هم هست . اگه نقص مدارک بخوری چه اتفاقی می افته؟ باید دوباره بری سفارت؟ یا با ایمیل و اینا می شه حلش کرد؟
من سری اوله کارنتیام! به نظرتون سر وقت برم مصاحبه و نقص مدرک بخورم بهتره (بعدن واسشون بفرستم) یا اینکه مصاحبمو عقب بندازم؟ (البته من تا فرصت هست پیگیری می کنم / در ضمن حدود 112 روز پیش کارتمو دادم واسه تعویض).

دوست عزیز شما شامل نقص مدرک میشید و باید 2باره برید به سفارت و مدرک رو بهشون بدید... حالا کی رو نمیدونم احتمال داره موقعی که کلیر شدید بهتون بگن اون مدرکی که کم بوده رو براشون ببرید!
تشکر کنندگان: ojee ، محبت ، amin arefi ، behfaza ، EKAM
(2013-08-14 ساعت 11:44)rayan.rahpou نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 10:51)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
تبریک به دوستان 2014 که قبول شدند و این روزا به دنبال سری اول کارنتی ها هستند.
دوستان هیچ سالی نبوده که کسی کارنت نشه یا سهمیه 3500 یا 3850 (بین علما اختلافه) پر بشه و همه به امید خدا کاراتون ردیف میشه میرید.

یه جدول آماده کردم که آمار بولتن سالهای مختلفه که البته نزدیکترین قیاسی که می تونید داشته باشید با 2013 هستش که تقریبا مشابهند. امیدوارم به کارتون بیاد.

[عکس: 137646114114677_1.JPG]

سلام و با تشکر از شما و جدول خوبتون
فقط یه سوالی چطور مثلا توی 2010 تا 15000 نفر در آسیا قبول شدن ولی تا 28000 کارنت شدند ؟
دوست عزیز سالهای قبل شماره کیس ها بر اساس قاره نبود و کیس نامبرها کلی بودش که این حالت در مورد 2010 و 2011 صادق هستش
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: aghaghia ، amin arefi ، maziar irani ، lilac ، sce ، khder ، آلیس-1980 ، پدی ، kage.omid ، behfaza ، Sara_lphmkf ، sepideh_
دوستانی که در ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارند و در مورد سایت CSC سوال میکنند، این سامانه فقط برای مشخص کردن دفتر پستی که شما انشالله بعد از گرفتن ویزا باید به اون مراجعه کنید و پاسپورت ویزا خورده تون رو تحویل بگیرید هست، نه برای مشخص کردن تاریخ یا محل مصاحبه! نحوه ثبت نام در این سایت هم در امضای آقای فضلی موجوده و شما میتونید با استفاده از اون ثبت نام کنید، حالا اگر روز مصاحبه ازتون خواستن که ارائه میدید اگر نخواستن هم اتفاقی نمیفته... برای اطلاعات بیشتر به تاپیک گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا هم میتونید مراجعه کنید...
(2013-08-14 ساعت 14:40)maziar irani نوشته:  
(2013-08-14 ساعت 14:20)aghaghia نوشته:  دوستانی که در ابوظبی و آنکارا مصاحبه دارند و در مورد سایت CSC سوال میکنند، این سامانه فقط برای مشخص کردن دفتر پستی که شما انشالله بعد از گرفتن ویزا باید به اون مراجعه کنید و پاسپورت ویزا خورده تون رو تحویل بگیرید هست، نه برای مشخص کردن تاریخ یا محل مصاحبه! نحوه ثبت نام در این سایت هم در امضای آقای فضلی موجوده و شما میتونید با استفاده از اون ثبت نام کنید، حالا اگر روز مصاحبه ازتون خواستن که ارائه میدید اگر نخواستن هم اتفاقی نمیفته... برای اطلاعات بیشتر به تاپیک گفتگو و تبادل نظر در مورد CSC و سیستم جدید اینترنتی اخذ ویزا هم میتونید مراجعه کنید...
با سلام و تشکر فراوان
با توجه به اینکه تو پستای بالاتر چندین بار بین علما اختلاف افتاده بود برای ضروری بودن یا نبودن ثبت نام درcsc پس آیا 100 در 100 باید در csc ثبت نام کرد؟؟؟
و در صورتیکه باید ثبت نام کرد تا چه تاریخی ؟
یعنی برای آنکارا حتما باید پرینت ثبت نام csc همراه بقیه مدارک ارسال بشه؟؟؟

بله باید ثبت نام کنید و پرینتش رو میتونید یکیشو با مدارک قبل از مصاحبه بفرستید و یه پرینت دیگه رو همراه داشته باشید برای اطمینان البته، البته من در سفرنامه های سال قبل که خوندم بعضی از دوستان همون روز مصاحبه هم تحویل دادن ومشکلی نبوده و شما حتی چند روز قبل از مصاحبه هم میتونید ثبت نام کنید...
تشکر کنندگان: amin arefi ، maziar irani ، ojee ، nooshshahnar ، behfaza ، sepideh_ ، EKAM ، Soap McTavish ، HodHod Golestani
دوستاي خوبم پس من بايد تا مي ٢٠١٤ براي اينكه كارنت شم منتظر باشم .....كيس نامبرم***٦
Cas num: 2014as00006000
تعداد:٢ نفر
محل مصاحبه كانادا
زمان مصاحبه آخر مي
وضعيت ap
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، پدی ، behfaza ، .YAS ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان