کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-08 ساعت 20:37)م.ق نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:17)masuodrh نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:09)م.ق نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:02)محبت نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 19:59)hamid_fs3 نوشته:  جدی مفرمایید امین جان؟ خودتون صحبت کردید؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده. SadSadSad
سلام
من با اسکایپ با عمو و دوست صمیمی دیگه م تو آمریکا ارتباط برقرار میکنم و اونا زحمت میکشن و از همونجا با KCCتماس میگیرن برام و منم گوش میدم و متاسفانه این رقم رو یعنی 4325 رو اعلام کرد برای بولتن فبریه.

خوب دوستان اگر این خبر درست باشه نسبت به سال قبل 25 نفر هم بیشتر کارنت میشن . چون سال گذشته برای فوریه تا 4300 اعلام کرده بودن. و برای ماه مارچ هم تا 5200
فکر میکنم شما یک ماه اشتباه کردی دوست خوبم..کارنت فبریه 2013 برای آسیا تا 5200 بوده

بولتن سال گذشته: for : feb asia 4300 for : march asia 5200

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5856.html

[عکس: bulletin_5856.html]
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: farshadm999 ، 5ina ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 20:37)م.ق نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:17)masuodrh نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:09)م.ق نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 20:02)محبت نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 19:59)hamid_fs3 نوشته:  جدی مفرمایید امین جان؟ خودتون صحبت کردید؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده. SadSadSad
سلام
من با اسکایپ با عمو و دوست صمیمی دیگه م تو آمریکا ارتباط برقرار میکنم و اونا زحمت میکشن و از همونجا با KCCتماس میگیرن برام و منم گوش میدم و متاسفانه این رقم رو یعنی 4325 رو اعلام کرد برای بولتن فبریه.

خوب دوستان اگر این خبر درست باشه نسبت به سال قبل 25 نفر هم بیشتر کارنت میشن . چون سال گذشته برای فوریه تا 4300 اعلام کرده بودن. و برای ماه مارچ هم تا 5200
فکر میکنم شما یک ماه اشتباه کردی دوست خوبم..کارنت فبریه 2013 برای آسیا تا 5200 بوده

بولتن سال گذشته: for : feb asia 4300 for : march asia 5200

http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._5856.html
سلام
هر چند فایده ای ندارد جز این که استرس بیشتری ایجاد کند ولی روند سال گدشته به این صورت بوده
برای سال 2013 ماه سپتامبر1900 - اکتبر2350 - نوامبر2700 - دسامبر3400 - ژانویه4300 - فبریه5200 - مارچ6525 - آپریل7850 - می8900 - جوون9800
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: manamilad ، masuodrh ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، hamid_fs3 ، 5ina ، محبت ، reasonable ، soli asali ، NarCssuS
پس احتمالا برج بعدی تا 5000 اعلام می کنند بعدش ماییم دیگه، انگار تقریبا یک ماه عقب تر از سال قبل اعلام می شه ، ما مهاجرسرایی ها که همگی می ریم آمریکا یوهوووووووووووووووووووو
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: hamid_fs3 ، 5ina ، محبت ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 19:52)محبت نوشته:  سلام

دوستان متاسفانه طی تماس تلفنی امروز و همین لحظه با KCCشماره 4325 رو اعلام کردن برای آسیا

سلام دوستان من همین الان با کی سی سی تماس گرفتم و گفتن که احتمال داره که تا 4325 اعلام بشه برای ماه مارچ ولی خودشون گفتن که ما فقط اپراتوریم و نظر قطعی نمیتونیم بدیم ، و با توجه به شماره های اعلام شده در ما های قبل برای آسیا احتمال داره شماره ی بیشتری اعلام بشه،و اپراتور تاکید کرد که باید صبر کنیم تا ویزا بولتین این ماه بیاد...
+++++++
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کیس نامبر: 2014AS00007XXX
تشکر کنندگان: 5ina ، soli asali ، NarCssuS
انشالا اون چيزى که تو بولتن اعلام ميشه فردا پس فردا 5000 الى 5200 باشه که حداقل دوستانمون به تعداد سال گذشته کارنت بشن. به اميد خدا . آرزوى موفقيت براى همه دوستان
(2014-01-08 ساعت 21:06)iris نوشته:  پس احتمالا برج بعدی تا 5000 اعلام می کنند بعدش ماییم دیگه، انگار تقریبا یک ماه عقب تر از سال قبل اعلام می شه ، ما مهاجرسرایی ها که همگی می ریم آمریکا یوهوووووووووووووووووووو
به این قضیه هم فکر کنید ما ماه های میلادی در ذهنمان حک می شود قبلا من برای تبدیل ماه میلادی به حدود فارسی باید چند دقیقه ای فکر میکردم الان انقدر حساب ماه های میلادی را دارم که در عرض یک دقیقه ماه ها را تبدیل می کنم هورا ممکنه با این تخصص در امریکا کار پیدا کنم ؟Big GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: 5ina ، manamilad ، azadeh2014 ، hamid_fs3 ، محبت ، soli asali ، atial
سلام به همگی
لطفا خونسرد باشید،صف نانوایی که نیست بگن آخریا واینستن بهشون نون نمیرسه!
ما که رفته بودیم برای پست کردن مدارکمون یه آقایی رو دیدیم که برنده ی نوبت دوم 2013 بود،تازه اردیبهشت متوجه شده بود،و داشت مدارکشو میفرستاد،بعدا خبرشو گرفتیم به سلامتی شهریور رفته بودن مصاحبه و با 1ماه کلیرانس ویزاشونم گرفته بودن(3نفر)!به همین سادگی!پس اگه قسمت باشه میشه،به شماره و اینا نیست.مطمن باشین اولا یه خدایی اون بالا هست که صلاح مارو میدونه،ثانیا جهان اول انقدرام شیرتوشیر نیس Smile
مهم نیس. حلاله عــــاقا حلاله, هر اتفاقی که میافته به نظره من بهترین اتفاق ممکنیه که ما از بعدش خبر نداریم ! +++++++ با توکل به خدا و انرژی مثبت پیش میریم, قسمتمون هم باشه به امید خدا میریم Smile +++++++
هرچی‌ دیرتر بریم مصاحبه ، فرصت بیشتری داریم که با عزیزانمون باشیم ، بسپرین دست خدا کسی‌ که ما رو تا اینجا آورد و تا آخرشم باهامون خواهد بود Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
یک زحمت به دوست خوبمان محبت عزیز

ماه پیش شما زحمت کشیدید (در واقع دایی عزیز شما) با kcc تماس گرفتید. اونها گفتن از ماه دیگه یعنی از این ماه روند کارنتی ها زیاد می شه !!!!

لطفا اگر می تونید تماس بگیرید و بگید این بود روند زیاد !!!!!!!! ماه پیش ۷۰۰ نفر اضافه شد این ماه ۶۲۵ نفر !!!!!!

داستان چی هست بگن ما هم بفهمیم و خودمون رو الکی خوش نکنیم به این ماه به اون ماه!

لطفا اگه می تونید این زحمت رو بکشید. ممنون
با اين اوضاع من فكر كنم مصاحبه ما ٧٠٠٠ -٨٠٠٠ بيفته واسه August و September كه اگه كلير بخوره بهمون دىگه ويزا رو بايد بيخيال شيم! من كه كلا نا اميد شدم !!!!!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، masoud z
(2014-01-08 ساعت 21:56)amir_max1985 نوشته:  با اين اوضاع من فكر كنم مصاحبه ما ٧٠٠٠ -٨٠٠٠ بيفته واسه August و September كه اگه كلير بخوره بهمون دىگه ويزا رو بايد بيخيال شيم! من كه كلا نا اميد شدم !!!!!
من برنده 2011 هستم کیس نامبرم 42500 بود 6 سپتامبر 2010 مصاحبه شدم همسرم کلیر خورد 25 سپتامبر کلیرشد و امثال من هم زیاد بود نا امیدی یعنی چی !!!!!! من استرس نداشتم چون از روز اول همه چیز را به خدا سپردم
(2014-01-08 ساعت 21:56)amir_max1985 نوشته:  با اين اوضاع من فكر كنم مصاحبه ما ٧٠٠٠ -٨٠٠٠ بيفته واسه August و September كه اگه كلير بخوره بهمون دىگه ويزا رو بايد بيخيال شيم! من كه كلا نا اميد شدم !!!!!

هیچوقت امیدتون رو از دست ندین, با یک نگاه اجمالی به منتظرسرا 2013 متوجه میشین که دوستانی که اواخر رفتن مصاحبه با کلیرنس 20 30 روزه ویزاشون رو گرفتن.
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تنها چیزی که ناراحتم می کند این است که این ماه های اخیر. قید همه چیز را زدم نه مسافرتی نه کار فقط مثل زمان کنکور و امتحان ایلتس زبان می خوانم گاهی دلم می خواهد فقط یک روز را بدون زبان طی کنم اما یک احساس ترس مداوم وادارم ان می کند حتی در خیابان با خودم انگلیسی حرف بزنم یا انگلیسی. گوش کنم خدا همه ما را از عذاب انتظار زودتر نجات دهد چون بلاتکلیفی و نداشتن تصور دقیقی از آینده سخت تر از هر عذابی است
تشکر کنندگان: 5ina ، محبت ، H Pier ، banafsh14 ، manamilad ، farshadm999 ، reasonable ، Sara_lphmkf ، shlahni ، soli asali ، poem ، azadeh2014 ، nasim
(2014-01-08 ساعت 22:05)5ina نوشته:  

هیچوقت امیدتون رو از دست ندین, با یک نگاه اجمالی به منتظرسرا 2013 متوجه میشین که دوستانی که اواخر رفتن مصاحبه با کلیرنس 20 30 روزه ویزاشون رو گرفتن.

من تا اين ماه اميد داشتم ولي الان ديگه با اين كارنتيهاي اين ماه همه اميدم سراب شد و فكر ميكنم از بچه هاي ٢٠١٣ هم بدتر شديم !!!!!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: محبت ، 5ina ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 21:55)shazad نوشته:  یک زحمت به دوست خوبمان محبت عزیز

ماه پیش شما زحمت کشیدید (در واقع دایی عزیز شما) با kcc تماس گرفتید. اونها گفتن از ماه دیگه یعنی از این ماه روند کارنتی ها زیاد می شه !!!!

لطفا اگر می تونید تماس بگیرید و بگید این بود روند زیاد !!!!!!!! ماه پیش ۷۰۰ نفر اضافه شد این ماه ۶۲۵ نفر !!!!!!

داستان چی هست بگن ما هم بفهمیم و خودمون رو الکی خوش نکنیم به این ماه به اون ماه!

لطفا اگه می تونید این زحمت رو بکشید. ممنون
سلام
دوست خوبم من الانم مجدد گفتم تماس گرفتن هر چند آفیسر با غضب فرمودن که از این به بعد 15 هر ماه میلادی لطف کنید و تماس بگیرید برای جواب و انگار ما تو بیابونیم که نتونیم با اینترنت بولتن رو زودتر نگاه کنیم ولی با موبایل میتونیم با حضرات تماس بگیریم .
و اما در خصوص این پرسش ها که :
1-شما میخواهید 23000 برنده رو چطور کارنت کنید در زمان باقیمانده ؟
2-ما نگرانیم از این نحوه کارنت کردن شما؟
3-روند کارنت در ماههای بعد چطور خواهد بود؟

و اما پاسخ حضرات:
1-برنامه ریزی ها صورت گرفته و ما اطلاع دقیقی نداریم.
2-این مشکل شماست ، نه ما.
3-ممکنه روند کارنت در ماه دیگه شدت بگیره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان