کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
سلام.

به سلامتی و دل خوش

تا 4325 اعلام شد.تبریک به همه کارنتی ها

سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-01-09 ساعت 02:29)me_u نوشته:  سلام.

به سلامتی و دل خوش

تا 4325 اعلام شد.تبریک به همه کارنتی ها

سر افراز باشید.مثل سرو

انشاالله ماه دیگه تا 5500 اعلام کنه دیگه خیالمون راحت بشه
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، atriana ، manamilad
من معمولا خیلی‌ کم تو بحثهای مهاجرسرا شرکت می‌کنم ، چون اطلاعات زیادی ندارم، فقط هر شب تمام مطالب این سایت رو که مربوط به برندگان لاتاری می‌شه رو از اول تاا آخر می‌خونم ،، امشب که وارد این صفحه شدم جوّ نامید کننده‌ای که تو این قسمت بود بد جوری زد تو ذوقم ، حالم گرفته شد،، تو این جور موارد سریع یه سر به حضرت حافظ میزنم ،، باور کنید وقتی‌ این صفحه برام اومد با اینکه قبلان خیلی‌ کرامت از ایشون دیده بودم ولی‌ مو به تنم سیخ شد با خوندنش ،، حالا شما هم یه نیگاه به این بندازیدhttp://hafez.taktemp.com/images/falhafez/11.jpg
به نظر من این آفیسر های نیمه محترم KCC این مهاجر سرا رو پیدا کردن و هر ماه یه حال گیری درست از دوستان ما میکنن !!!
به نظر من بیاید دیگه پیشبینی نکنیم ... !
Sad(
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، 2014winner ، pari pariaaa ، manamilad ، khder ، masoud z
سلام.

این طور که معلومه امسال همه کسانیکه برنده شدن فرمهاشونو فرستادند به kcc.
شایدم روش کار روی پرونده ها عوض شده.
به هر حال مهم اینه که روند کار هر چقدر هم کند باشه در حال انجامه.
پس امیدتون به خدا باشه چون همیشه خیر در آن است که واقع میشود.

ان شا ا... ماه بعد سیر صعودی اعلام کارنت شدن شماره ها رو شاهد باشیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.

به بچه هاي كارنت شده تبريك ميگم! اميد ما هم به خداست تا ايشالا كارنت شيم!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
دوستان با اين روند كارنتي ها فكر ميكنيد ما با كيس نامبر ٧٥xx كي كارنت بشيم ؟؟؟؟؟
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، Sara_lphmkf ، masoud z
سلام.
با اعلام کارنتی های فوریه مو به تن من سیخ شد!!!!!

دوستان عزیزم میخوام 1 تجربه شخصی خودمو براتون بگم تا بدونید که خدا همیشه خیر و صلاحتونو میخواد.

من اول می رفتم تو سایت و وضعیت چند نفر از بستگان را چک کردم.

بعد از اون در عین ناباوری دیدم که خودم قبول شدم.

یک مدت بعدش خدا بهمون یک هدیه داد و من فهمیدم دارم بابا میشم
جالبه بدونید که زمان به دنیا اومدن فرزندم با زمان مصاحبه دقیقا میوفتاد اسفند ماه.(طبق بررسی کارنتیهای سال قبل )

خوب شرایط یک کم فرق میکرد و من شروع کردم به تحقیق و پیدا کردن راه حل.
هم با کی سی سی تماس گرفتم هم با سفارت ترکیه هم با خانم ذکتر طاهر نژاد(همه اینها رو مدیون سایت مهاجر و راهنمائیهای شما عزیزان هستم)
نتیجه اینکه راه حلی وجود داشت برای عبور از این مسئله.(تغییر زمان مصاحبه)
بیشتر نگرانیم برای فرزنذم بوذ که کوچولومون کی میتونه سفر داشته یاشه.با مشورت دکتر اعلام شد حداقل 40 روز از تولدش باید بگذره.
از اینجا به بعدش سپردم به خدا.گفتم خودت هم لاتاری رو برام رقم زدی هم بهم فرزند دادی صلاحم هرچه هست با خودت.

الان با این شرایط فکر کنم مصاحبه من میوفته اواخر فروردین .اوایل اردیبهشت. شایدم خرداد.یعنی روال عادی بدون تغییر زمان مصاحبه

یعنی خدا برای همه چیزی که برای انسان مقدر میکنه دلیل داره.وهمیشه خیر در آن است که واقع میشود.

پس اینقدر نگران شرایط نباشید.مطمئنا اینها همه به صلاحتونه.

سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.

فکر کنم تنها کسی که خوشحال شد تا این شماره اعلام شده منم...شماره ما 4600 هست..چون هنوز همسر محترم بنده پاسپورتشو نتونسته از محل کار قبلی اش ازاد کنه....یه ماه هم برا ما یه ماهه...اینو به فال نیک میگیرم و تلاشمونو دو برابر میکنیم....
امید و بلند پروازی حق ماست
(2014-01-09 ساعت 04:40)tari نوشته:  فکر کنم تنها کسی که خوشحال شد تا این شماره اعلام شده منم...شماره ما 4600 هست..چون هنوز همسر محترم بنده پاسپورتشو نتونسته از محل کار قبلی اش ازاد کنه....یه ماه هم برا ما یه ماهه...اینو به فال نیک میگیرم و تلاشمونو دو برابر میکنیم....

سلام.

بله اینهم یک تجربه دیگر از tari عزیز.

مطمئن باشید که برای همه شما عزیزان هم به نوعی این شرایط به صلاح است.

سرافراز باشید.مثل سرو
خدا رو دوست دارم.

سلام بر همگی
چرا اینقدر بی صبر و تحمل هستید ! چاره ای ندارین جز انتظار . ماهم سال قبل این مراحل رو طی کردیم . اردیبهشت رفتیم مصاحبه ؛ مرداد کلیر شدیم حالا هم سه ماهه آمریکا هستیم . با کیس نامبر 558xx .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
منم انگار به دلم افتاده بود که این ماه هم نمیشه ولی دیگه فک نمی کردم اینقد کم باشه .ولی بهتر یه کم منطقی فک کنیم تورو خدا دیگه اینقد امید الکی ایجاد نکنید که سریتر میشه و.......... منم با اون دوستمون موافقم که این جریان به خاطر این که پارسال تکرار نشه .بعدم شما از کجا میدونید که قضیه پارسال فقط مال ایران بوده .خلاصه روند همین امسال هیچ تغییری هم نمی کنه البته فک می کنم همه مصاحبه برن و احتمالا تو ماه آخر تعداد زیاد باشه.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، manamilad ، pari pariaaa ، Hadi2014 ، محبت ، mehdi.topol
سلام دوستان صبحتون بخیر شماره ها برای ماه مارچ اعلام شد 4325 همان که صحبتش بوده.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، رضا صالحی
(2014-01-09 ساعت 01:07)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 22:06)مامان خانم نوشته:  تنها چیزی که ناراحتم می کند این است که این ماه های اخیر. قید همه چیز را زدم نه مسافرتی نه کار فقط مثل زمان کنکور و امتحان ایلتس زبان می خوانم گاهی دلم می خواهد فقط یک روز را بدون زبان طی کنم اما یک احساس ترس مداوم وادارم ان می کند حتی در خیابان با خودم انگلیسی حرف بزنم یا انگلیسی. گوش کنم خدا همه ما را از عذاب انتظار زودتر نجات دهد چون بلاتکلیفی و نداشتن تصور دقیقی از آینده سخت تر از هر عذابی است

ضرر که نمیکنی عزیزم.به اون روزی فکر کن که وقت مصاحبه مث بلبل انگلیسی حرف میزنی.
من که حاضرم گارانتی بدم تو یکی ویزاتو میگیری،هر چیزی که مقدماتشو آماده کنی جهان هستی بطور اتومات اونو بهت میده، من از همین الان ضمن تبریک به شما،از کسایی که ناامید شدن یا دارن مقدمات شکست رو فراهم میکنن خداحافظی میکنم. Shy
بازم خوش به حال شما که انگلیسی رو می خونی من اینطوری که میشه کلا انگیزم از دست میدم میگم بخونم که چی اگه نخواد بشه که هیچ البته من فک میکنم اینطوری بهتر که مثل پارسال نشه
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، iris ، محبت ، mehdi.topol
دوست عزيز سلام ، من كيسم $$٥٣ هست و كوچولوم تو فروردين به دنيا مياد .شما اونور دعا كردى ، منو اينور بىچاره كردى
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: soli asali ، shlahni ، pv-n ، pari pariaaa ، meisam14 ، محبت ، shervin4d ، khder ، nedaba ، philadelphia ، amin arefi ، mehdi.topol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان