کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-08 ساعت 22:20)amir_max1985 نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 22:05)5ina نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 21:56)amir_max1985 نوشته:  با اين اوضاع من فكر كنم مصاحبه ما ٧٠٠٠ -٨٠٠٠ بيفته واسه August و September كه اگه كلير بخوره بهمون دىگه ويزا رو بايد بيخيال شيم! من كه كلا نا اميد شدم !!!!!

هیچوقت امیدتون رو از دست ندین, با یک نگاه اجمالی به منتظرسرا 2013 متوجه میشین که دوستانی که اواخر رفتن مصاحبه با کلیرنس 20 30 روزه ویزاشون رو گرفتن.

من تا اين ماه اميد داشتم ولي الان ديگه با اين كارنتيهاي اين ماه همه اميدم سراب شد و فكر ميكنم از بچه هاي ٢٠١٣ هم بدتر شديم !!!!!

توروخدا از این حرفا نزنید همه ما الان حال خوبی نداریم اما همچین پیش بینی های منفی هیچ کمکی نمی کنه هرچند که 2013 هم با اون شرایط بدی که پیش اومد باز هم تا شماره های 9800 و حتی بالاتر ویزا گرفتن
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
(2014-01-08 ساعت 22:02)nahid.t نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 21:56)amir_max1985 نوشته:  با اين اوضاع من فكر كنم مصاحبه ما ٧٠٠٠ -٨٠٠٠ بيفته واسه August و September كه اگه كلير بخوره بهمون دىگه ويزا رو بايد بيخيال شيم! من كه كلا نا اميد شدم !!!!!
من برنده 2011 هستم کیس نامبرم 42500 بود 6 سپتامبر 2010 مصاحبه شدم همسرم کلیر خورد 25 سپتامبر کلیرشد و امثال من هم زیاد بود نا امیدی یعنی چی !!!!!! من استرس نداشتم چون از روز اول همه چیز را به خدا سپردم

من هم دوست ندارم نا اميد باشم ولي اين سال ٢٠١٣ و ٢٠١٤ با هميشه فرق ميكنه !!!!!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، 5ina ، farshadm999 ، Sara_lphmkf ، soli asali
(2014-01-08 ساعت 22:24)manamilad نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 22:20)amir_max1985 نوشته:  
(2014-01-08 ساعت 22:05)5ina نوشته:  

هیچوقت امیدتون رو از دست ندین, با یک نگاه اجمالی به منتظرسرا 2013 متوجه میشین که دوستانی که اواخر رفتن مصاحبه با کلیرنس 20 30 روزه ویزاشون رو گرفتن.

من تا اين ماه اميد داشتم ولي الان ديگه با اين كارنتيهاي اين ماه همه اميدم سراب شد و فكر ميكنم از بچه هاي ٢٠١٣ هم بدتر شديم !!!!!

توروخدا از این حرفا نزنید همه ما الان حال خوبی نداریم اما همچین پیش بینی های منفی هیچ کمکی نمی کنه هرچند که 2013 هم با اون شرایط بدی که پیش اومد باز هم تا شماره های 9800 و حتی بالاتر ویزا گرفتن

من كه اصلا حالم خوب نيست و اميدوارم حداقل تا قبل از ماه آگوست همه آسيايي ها كارنت بشن!
شماره كيس: 2014AS74XX، افراد منظور در كيس: ٢ نفر، رويت قبولي: 5 May، ارسال فرم ها: 16 May، كنسولگري: آنكارا تغيير به ايروان، كارنت شدن كيس: 7 May، زمان و مكان مصاحبه: هفته دوم جولاي ايروان، آپدیت: 0 حتی با ایمیل Sad
نتيجه مصاحبه: جمله معروف مراحل اداري !!!!!!!!! Sad
تشکر کنندگان: مامان خانم ، 5ina ، farshadm999 ، manamilad ، Sara_lphmkf ، soli asali ، poem ، taleghani ، محبت
دوستان مهاجر سرايي سلام،من تقريبا ماه پيش همين موقع ها بد از اعلام اون ٣٧٠٠ مزخرف حدس زدم و حتي تو همين تاپيك هم اعلام كردم كه به نظر بنده كي سي سي بعد از اتفاق پارسال تصميم گرفتن كه كارنت شدن شماره ها رو يك ماه عقب بندازن ولي متسفانه يكي از دوستان برخورد بدي نشان دادن و فكر كردن كه من ميخوام خاطر دوستانم رو مكدر كنم،من هم مثل همه اميدوارم اين روند كند سرعت بگيره ولي راستش همش به خودم ميگم بايد واقع بين بود و اين براي خود من خيلي بهتره كه اصلا به مصاحبه دعوت نشم تا اين كه كلير هم بشم ولي بهم ويزا نرسه،پيش بينيم هم براي اين ماه ٤٤٠٠ بود و اعلام هم كردم و دوست داشتم اشتباه كنم ولي مثل اين كه درست دراومد،در هر صورت هر چه خدا برايمان تقدير كرده بهترينه اينو از ياد نبريم و همه ميدونيم كه اگه قسمت باشه ميشه كه بشه......ولي انتظار واقعا سخته با توكل به خدا اميدوار باشيد،با ارزوي موفقيت براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ehsan2012 ، taleghani ، poem ، soli asali ، محبت ، 2014winner ، Sara_lphmkf ، manamilad ، meisam14 ، inforfang
(2014-01-09 ساعت 00:12)برسام٤ نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام،من تقريبا ماه پيش همين موقع ها بد از اعلام اون ٣٧٠٠ مزخرف حدس زدم و حتي تو همين تاپيك هم اعلام كردم كه به نظر بنده كي سي سي بعد از اتفاق پارسال تصميم گرفتن كه كارنت شدن شماره ها رو يك ماه عقب بندازن ولي متسفانه يكي از دوستان برخورد بدي نشان دادن و فكر كردن كه من ميخوام خاطر دوستانم رو مكدر كنم،من هم مثل همه اميدوارم اين روند كند سرعت بگيره ولي راستش همش به خودم ميگم بايد واقع بين بود و اين براي خود من خيلي بهتره كه اصلا به مصاحبه دعوت نشم تا اين كه كلير هم بشم ولي بهم ويزا نرسه،پيش بينيم هم براي اين ماه ٤٤٠٠ بود و اعلام هم كردم و دوست داشتم اشتباه كنم ولي مثل اين كه درست دراومد،در هر صورت هر چه خدا برايمان تقدير كرده بهترينه اينو از ياد نبريم و همه ميدونيم كه اگه قسمت باشه ميشه كه بشه......ولي انتظار واقعا سخته با توكل به خدا اميدوار باشيد،با ارزوي موفقيت براي همه دوستان
سلام
دوست عزیز سال گدشته فقط ایران شامل کمبود ویزا شد اما کشور های دیگر این مشکل را نداشتند اما امسال روند کارنتی ها در همه اسیا کم شده من هم فکر می کنم حدس شما اشتباه است
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، محبت ، Sara_lphmkf ، manamilad ، nazanin fatemi
بچه ها اینقدر خودتون را با حدس هایی که میز نید گیج نکنید، ما از برنامه های کی سی سی اطلاعی ندارم و من بهتون قول می دم هر شماره ای که هر ماه اعلام بشه، دو ماه اگوست و سپتامبر همگی کارنت هستند . همگی هم مصاحبه می رن ، به نظرم اصلا مقایسه کردنتون با سال 2013 کاملا غلطه، هر سال برنامه و رویه خودشو داره. مثلا
سال 2007 برای ژانویه آسیا تا شماره 3800 کارنت شده بودند و برای فوریه همون سال باز شماره 3800 برای اسیا اعلام شد. یعنی حتی یه شماره اضافه نشده بوده.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: مامان خانم ، Hadi2014 ، soli asali ، محبت ، arash12 ، pari pariaaa ، pv-n ، manamilad
بچه ها ویزا بولتن آپدیت شد 4325
تشکر کنندگان: arash1392 ، iris ، soli asali ، philter ، nasim ، محبت ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، manamilad
Region

All DV Chargeability Areas Except Those Listed Separately

AFRICA
25,000

Except: Egypt 18,300
Ethiopia 24,700
Nigeria 9,400

ASIA
4,325

EUROPE
20,050
Except: Uzbekistan 13,900
NORTH AMERICA (BAHAMAS)
8

OCEANIA
800

SOUTH AMERICA, and the CARIBBEAN
985

اینهم کارنتهای فوریه که تو سابت رسمی ویزا بولتین منتشر شد.
به کارنتیهای این ماه تبریک میگم و برای بقیه صبر و ارامش ازرومندم
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-01-09 ساعت 00:17)مامان خانم نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 00:12)برسام٤ نوشته:  دوستان مهاجر سرايي سلام،من تقريبا ماه پيش همين موقع ها بد از اعلام اون ٣٧٠٠ مزخرف حدس زدم و حتي تو همين تاپيك هم اعلام كردم كه به نظر بنده كي سي سي بعد از اتفاق پارسال تصميم گرفتن كه كارنت شدن شماره ها رو يك ماه عقب بندازن ولي متسفانه يكي از دوستان برخورد بدي نشان دادن و فكر كردن كه من ميخوام خاطر دوستانم رو مكدر كنم،من هم مثل همه اميدوارم اين روند كند سرعت بگيره ولي راستش همش به خودم ميگم بايد واقع بين بود و اين براي خود من خيلي بهتره كه اصلا به مصاحبه دعوت نشم تا اين كه كلير هم بشم ولي بهم ويزا نرسه،پيش بينيم هم براي اين ماه ٤٤٠٠ بود و اعلام هم كردم و دوست داشتم اشتباه كنم ولي مثل اين كه درست دراومد،در هر صورت هر چه خدا برايمان تقدير كرده بهترينه اينو از ياد نبريم و همه ميدونيم كه اگه قسمت باشه ميشه كه بشه......ولي انتظار واقعا سخته با توكل به خدا اميدوار باشيد،با ارزوي موفقيت براي همه دوستان
سلام
دوست عزیز سال گدشته فقط ایران شامل کمبود ویزا شد اما کشور های دیگر این مشکل را نداشتند اما امسال روند کارنتی ها در همه اسیا کم شده من هم فکر می کنم حدس شما اشتباه است
دوست عزيز شما از پراكندگي كيس نامبرها خبر داريد؟شايد بيشتر كيس نامبرهاي متعلق به ايران زير ١٠٠٠٠ باشند و بقيه كيس نامبرهاي كشورهاي ديگه اسيا بعد از اين شماره باشند ، كاري به اون يكي دو نفر بالاي اين شماره ندارم ولي با توجه به جدول بيشتر كيس نامبرها از اين٦٠٢٧ نفر برنده هاي ايران زير ١٠٠٠٠ هستند،براي همين از ماه جولاي تمام كيس نامبرها كارنت ميشند،و احتمالا كشورهاي ديگه به اندازه ايران متقاضي ندارند و ميدونيد كه ايرانيها به خاطر خدمت سربازي بيشتر اف بي اي چك ميخورن همينطور كه همه دوستاني كه به مصاحبه رفتن ميگن همه ترك ها يك ضرب ويزا ميگيرند پس احتياجي به زود دعوت كردن اونها نيست ،اين نظر شخصي بنده است ....
تشکر کنندگان: soli asali ، vesal_20x ، rbrb-2015
بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
خبر داغ داغ داغ
تا 4325 کارنت شدن
زود باشید مدارکا رو آماده کنید
قبل از هر چیز اطمینان قلبی توست که آینده را برایت می سازد[/font][/b][/i][/font][/size][/size[font=Courier]][/font][/size]
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، farshadm999 ، 2014winner ، Sara_lphmkf ، pari pariaaa ، vesal_20x
اعلام شد
Next month's visa bulletin: February 2014
ASIA
4,325

http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6242.html
تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، soheil_zk ، farshadm999 ، محبت ، pari pariaaa ، vesal_20x ، رضا صالحی
دوستان لطفا از بحث های بیمورد پرهیز کنید و احترام دیگر دوستان رو حفظ کنید، دوست ندارم 2باره این تاپیک تبدیل به میدون جنگ بشه!!! ناسلامتی ما الان تقریبا 8 ماهه اینجا با هم هستیم و شب و روز میگذرونیم پس نمیدونم این بحث ها درباره موضوعی که ما درش دخیل نیستیم چه سودی میتونه داشته باشه!!! یه نفس عمیق بکشید و استرس رو از خودتون دور کنید، امیدوارم اونچه به صلاحمون هست اتفاق بیفته Smile
اینم بولتن ماه فوریه که دوستانی که در این ماه کارنت شدند در ماه مارچ برای مصاحبه دعوت خواهند شد....

[عکس: 25628423668331834729.png]
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
۴۳۲۵ دوستان عزیز

تشکر کنندگان: nasim ، farshadm999 ، soli asali ، pari pariaaa ، vesal_20x
سلام دوستان
من همين الان بولتن رو ديدم تا ۴٣٢۵ کارنت کردن تبريک به همه کارنتيها
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان