موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 10:45)Hassan2014 نوشته: دوست عزيز سلام ، من كيسم $$٥٣ هست و كوچولوم تو فروردين به دنيا مياد .شما اونور دعا كردى ، منو اينور بىچاره كردى
سلام.
چرا فکر میکنی بیچاره شدید؟
من دعا نکردم.تازه آماده بودم که کارنت شدم وقت مصاحبه رو عقب بندازم.
ولی شرایط جوری شد که بنظر میرسه نیازی به تغییر زمان نیست.
اگه قراره بچه دار بشید بهتره بعد از تولد کوچولو مصاحبه بشید.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اصلا ترس به دلتون راه ندید
طبق امار پارسال حدود 6000 نفر از ایران ویزا گرفتن
حالا 7 درصد رو برای ایران اگه حساب کنیم
و الان با این وضع کارنتی و اینکه ایران و بقیه کشور های اسیایی با هم کارنت میشن
میشه فهمید کیس هایی که از ایران هستند با توجه به اینکه بیشترین امار شرکت کننده رو داریم حدود و بازهم میگم حدود 3000 نفر از ایران کارنت شدن
پس با این شرایط من خیلی خیلی خوشحالم و امیدوار
CN : 2014AS000061##
فرصتی دست داده که زندگی رو جالب تر می کنه
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 02:47)سيبك نوشته: اصلا ترس به دلتون راه ندید
میشه فهمید کیس هایی که از ایران هستند با توجه به اینکه بیشترین امار شرکت کننده رو داریم حدود و بازهم میگم حدود 3000 نفر از ایران کارنت شدن
ببخشید میشه منبع آمارتون رو که میگه 6000 نفر از ایران ویزا گرفتن رو ذکر کنید.
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 21:09)quasimodo نوشته: واقعا اگه ما این مشیت و خواست خدا رو تو دامنه کلماتمون نداشتیم الان که اینجوری دارن یه نفر یه نفر کارنتی اعلام میکنن باید چی میگفتیم .ای بابا خدایا ما که راضی هستیم ناشکری هم نمیکنیم اصلن داریم میمیریم از خوشی پس تو هم خوش باش و به ما حسودی کن چون ما یه خدای بزرگ داریم
سلام
دوست عزیز اگه شما به این موارد اعتقاد ندارید.لزومی نداره اعتقادات دیگران را به سخره بگیرید.
این مسئله به نظر من بزرگترین چالش تفکر ما ایرانیهاست.عقیده هر کس در دایره اطلاعات انسانها همیشه قابل احترام است.
سر افراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-10 ساعت 03:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-10 ساعت 18:07 توسط محبت.)
(2014-01-10 ساعت 02:30)برسام٤ نوشته: (2014-01-09 ساعت 01:14)iris نوشته: بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی
بابا به خدا من وكيل نيستم .اينا هم همش تصورات منه كه شايد اشتباه باشه .با وجودي كه ميترسم حرف بزنم كه بمباران بشم ولي بازم ميگم به نظر من همه كارنت ميشن ولي وقتي اين جريان اهسته بره جلو و تكليف كيس هاي قبلي مشخص بشه و براي اونها ويزا صادربشه و سهميه تمام بشه شايد نامه دوم براي كيس هاي با شماره بالاتر جايگزين نشه (البته براي هر كشوري كه سهميه اش تمام بشه)و به مصاحبه دعوت نكنن كه حداقل برنده ها به مصاحبه نرن و بعد از متحمل شدن كلي ضرر جواب منفي نشنون فرق ترك ها و ايراني ها در اينه كه اونها كمتر كلير ميخورن ولي ايراني ها به دليل سربازي بيشتر كلير ميخورن اينو من نميگم دوستاني كه به مصاحبه رفتن به چشم ديدن و من تو سفرنامه ها خواندم،پس دليلي نداره شماره كيس اونها خيلي پايين باشه چون دير هم برن به مصاحبه زمان زيادي براي در اومدن كلير لازم ندارن.(اين نظره منههههههه)
سلام
دوست خوبم برسام عزیز
اول : اینکه شما و همه دوستان دیگه میتونن و باید نظرشون رو بگن حالا درست یا غلط بودنش رو هر کس خودش باید پیش خودش حساب کنه و این یک نظریه ست و قانون یا نوشته با منبع که نیست و ممکنه درست باشه و یا غلط.
دوم : اینکه من فکر نمیکنم که اون حضرات انقدر ارباب رجوع رو تکریم کنن و نظام سرمایه داریشون این رو میگه که هر شخص مصاحبه شونده 330دلار آورده داره براشون و به خاطر اینکه برندگان به زحمت نیفتن و هزینه بهشون تحمیل نشه نمیان این لطف رو در حق ماها بکنن.
سوم : اینکه اونها نمیان انتخاب کیسها رو برا خودشون محدود بکنن و بجای انتخاب دریافت کننده های ویزا مطابق معیارهای خودشون از 23000نفر از همون 8000 تای اول گزینه های خودشون رو انتخاب کنن.
چهارم : ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه و کلیر شدن اونها ساده تره و دسترسی کامل به پرونده شون برای سفارت مهیاست پس برن سربازی یا نرن تفاوتی نداره.
به هر حال اینهم نظریات من بود با توجه به بررسیهای شخصی خودم در این خصوص
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 02:47)سيبك نوشته: اصلا ترس به دلتون راه ندید
ایول به این انرژی مثبت
کیس:2014AS000045XX...مصاحبه:4نفر آنکارا دریافت برگه صورتی... کلیر بعد از ۱۴۴ روز با تلفن دریافت ویزا ۲سپتامبر ورود به آمریکا ۲۶ سپتامبر