موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 02:30)برسام٤ نوشته: (2014-01-09 ساعت 01:14)iris نوشته: بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی
بابا به خدا من وكيل نيستم .اينا هم همش تصورات منه كه شايد اشتباه باشه .با وجودي كه ميترسم حرف بزنم كه بمباران بشم ولي بازم ميگم به نظر من همه كارنت ميشن ولي وقتي اين جريان اهسته بره جلو و تكليف كيس هاي قبلي مشخص بشه و براي اونها ويزا صادربشه و سهميه تمام بشه شايد نامه دوم براي كيس هاي با شماره بالاتر جايگزين نشه (البته براي هر كشوري كه سهميه اش تمام بشه)و به مصاحبه دعوت نكنن كه حداقل برنده ها به مصاحبه نرن و بعد از متحمل شدن كلي ضرر جواب منفي نشنون فرق ترك ها و ايراني ها در اينه كه اونها كمتر كلير ميخورن ولي ايراني ها به دليل سربازي بيشتر كلير ميخورن اينو من نميگم دوستاني كه به مصاحبه رفتن به چشم ديدن و من تو سفرنامه ها خواندم،پس دليلي نداره شماره كيس اونها خيلي پايين باشه چون دير هم برن به مصاحبه زمان زيادي براي در اومدن كلير لازم ندارن.(اين نظره منههههههه)
من تا حالا فکر میکردم ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه؟!
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
رتبه:
8
1 تشکر در 0 ارسال
ای بابا!!
این ماه که ما کارنت نشدیم ایشالا ماه آینده 100% هست چون شماره من **47 هست
فقط وقتی امروز اومدم اینجا حس خوبی بهم دست نداد ، دوستان عزیز همه ما ته دلمون واسه خودمون امید داریم ، بیان این امید و آرزو رو به جای اینکه واسه خودمون نگه داریم با هم تقسیم کنیم ، انرژی مثبت ، مهمترین دلیلی هست که تک تک ما رو به اینجا رسونده ، پس بیان این انرژی های کوچیک و با هم یکدست کنیم و موجی از انرژی ایجاد کنیم هم واسه خودمون هم واسه هم قطارامون...
به امید موفقیت همه
F2A
ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 14:06)aaraam نوشته: (2014-01-10 ساعت 02:30)برسام٤ نوشته: (2014-01-09 ساعت 01:14)iris نوشته: بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی
بابا به خدا من وكيل نيستم .اينا هم همش تصورات منه كه شايد اشتباه باشه .با وجودي كه ميترسم حرف بزنم كه بمباران بشم ولي بازم ميگم به نظر من همه كارنت ميشن ولي وقتي اين جريان اهسته بره جلو و تكليف كيس هاي قبلي مشخص بشه و براي اونها ويزا صادربشه و سهميه تمام بشه شايد نامه دوم براي كيس هاي با شماره بالاتر جايگزين نشه (البته براي هر كشوري كه سهميه اش تمام بشه)و به مصاحبه دعوت نكنن كه حداقل برنده ها به مصاحبه نرن و بعد از متحمل شدن كلي ضرر جواب منفي نشنون فرق ترك ها و ايراني ها در اينه كه اونها كمتر كلير ميخورن ولي ايراني ها به دليل سربازي بيشتر كلير ميخورن اينو من نميگم دوستاني كه به مصاحبه رفتن به چشم ديدن و من تو سفرنامه ها خواندم،پس دليلي نداره شماره كيس اونها خيلي پايين باشه چون دير هم برن به مصاحبه زمان زيادي براي در اومدن كلير لازم ندارن.(اين نظره منههههههه)
من تا حالا فکر میکردم ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه؟!
سلام
دوست خوبم شما درست فکر کردید و ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-10 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-10 ساعت 20:07 توسط armin021.)
من میگم همه قبولن و خودشون رو برای مهاجرت آماده کنن. هیچ کس از این قطار جا نمیمونه عزیزان . همه سوار شین که حرکته.
کو کو چی چی ...
دفعه آخرتون باشه نا امیدی میبینم اینجا.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تبریک خدمت دوستان عزیز کارنت شده
هر ماه 600 تا کارنت میشن یا 700 ؟
ما $$49 هستیم به نظرتون مارچ نوبتمون میشه یا ماه بعدش؟
ممنون از جوابتون پیشاپیش
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 21:39)sonnnna نوشته: با سلام و تبریک خدمت دوستان عزیز کارنت شده
هر ماه 600 تا کارنت میشن یا 700 ؟
ما $$49 هستیم به نظرتون مارچ نوبتمون میشه یا ماه بعدش؟
ممنون از جوابتون پیشاپیش
سلام
حتما میشه دوست خوبم، چرا نشه
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-09 ساعت 04:01)amir_max1985 نوشته: دوستان با اين روند كارنتي ها فكر ميكنيد ما با كيس نامبر ٧٥xx كي كارنت بشيم ؟؟؟؟؟
((( خدا می دونه...
شدیدا منتظرم از ۷۵۰۰ بزنه بالا...
ایشالا تا قبل از عید، ۲تا ۱۵۰۰تا اعلام کنن(منظورم ۳۰۰۰تاست)، حالمون بیاد سر جاش
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-10 ساعت 23:34
من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلس,ورود به آمریکا 19 اکتبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-10 ساعت 23:34)quasimodo نوشته: من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین
سلام
دوست خوبم در تمام دنیا انتقاد و منتقد وجود داره و در این خصوص میبایست بهتر عمل کرد و با هر انتقاد که نباید کلا از دور خارج شد، من به شخصه معتقدم هر کس آزاده عقاید و طرز فکرش رو بیان کنه اما در این سایت قراره همه با هم راحت باشن و دوست و این پروسه مهاجرتی پر استرس رو طی کنن و اگه قرار باشه تلخی هم با استرس عجین بشه که وضعیت بسیار نا امید کننده ای به وجود خواهد آمد شاید برای اولین بار باشه که در تمام طول عمرم به این نتیجه رسیدم که آدمهای زیادی که همدیگه رو ندیدن با هم انقدر احساس صمیمیت میکنن و حمایت میکنن هم رو و نگران هم میشن و یا خوشحال و این یعنی معنی رفاقت، به هرحال ما اینجاییم که یار هم باشیم و در جهت رسیدن به یک هدف واحد همدیگه رو یاری برسونیم پس بهتره یار هم باشیم و نه بار هم سپاس و به امید دیدن پستهای امیدوار کننده شما و تمام گلهای ایرونی مهاجرسرا
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-11 ساعت 01:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-11 ساعت 01:13 توسط me_u.)
(2014-01-10 ساعت 23:25)quasimodo نوشته: (2014-01-10 ساعت 03:03)سيبك نوشته: (2014-01-10 ساعت 03:00)me_u نوشته: (2014-01-09 ساعت 21:09)quasimodo نوشته: واقعا اگه ما این مشیت و خواست خدا رو تو دامنه کلماتمون نداشتیم الان که اینجوری دارن یه نفر یه نفر کارنتی اعلام میکنن باید چی میگفتیم .ای بابا خدایا ما که راضی هستیم ناشکری هم نمیکنیم اصلن داریم میمیریم از خوشی پس تو هم خوش باش و به ما حسودی کن چون ما یه خدای بزرگ داریم
سلام
دوست عزیز اگه شما به این موارد اعتقاد ندارید.لزومی نداره اعتقادات دیگران را به سخره بگیرید.
این مسئله به نظر من بزرگترین چالش تفکر ما ایرانیهاست.عقیده هر کس در دایره اطلاعات انسانها همیشه قابل احترام است.
سر افراز باشید.مثل سرو
این یه نقده مسخره کردن نیست
هر کسی نظر خودشو داره اینجا هم جهان سوم پس من از حضرات معذرت میخوام همیشه همینطوریه امیدوارم هر کی با اعتقادش سرگرم باشه اعتقادات خوبن پس شما هم یه کم از اعتقاداتتون پیروی کنین و جلو جلو پیش داوری نکین اعتقادات هر کسی قابل احترامن یه چیزی میگن که حرمت امامزاده به متولیشه پس متولی خوبی باشیم من هم نظر خودم رو دارم و رگ گردنم هم به خاطر نظرات دیگران ورم نمیکنه امیدوارم کسی از این حرفها ناراحت نشه ولی با کل کل کردن ما چیزی عوض نمیشه پس [u]شاد باشین و امیدوار[/u]
(2014-01-10 ساعت 23:34)quasimodo نوشته: من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین
سلام دوست عزیز.
چرا فکر میکنی به کسی بر خورده ؟چرا ما ایرانیها همیشه نیمه خالی لیوانو میبینیم؟چرا نمیشه تحت هیچ شرایطی 1 بحث منطقی کرد و به نتیجه رسید؟
این مشکل بنظر من ریشه در فرهنگ ما ایرانیها داره و تا فرهنگ عوض نشه وضعیت همینجور خواهد بود.
1 سوال دارم:اگه شما هیچی ننویسی و تو هیچ بحثی شرکت نکنی بنظرتون چه اتفاقی میوفته؟
وقتی که شما خالی کردن صحنه را بهترین گزینه میبینی (در حالیکه بدترین گزبنه است)اون موقع هر کس میتونه سلیقه شخصیشو اعمال میکنه.و
یکی از دلایلی که ما پیشترفت نمیکنیم همینه.
به هر حال اگر فکر میکنی من ناراحت شدم اصلا اینطور نیست.اگرم باعث ناراحتی شما شدم عذر خواهی میکنم.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.