کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
(2014-01-10 ساعت 01:17)philter نوشته:  سلام به همگی
دوستان کارنت شده تبریک میگم خدمتتون Wink
دوستان کارنت نشده هم صبورباشن انشاا... شماهم کارنت میشین سریعتر. Smile

من چندبازی رفتم سایت رو برای نامه دوم چک کنم همین ارور رو داد.
بعدش یه بار دیگه تمام مشخصات خودمو درست زدم ولی صفحه نامه اول یه بنده خدایی از روسیه رو به من نشون داد Sad
[عکس: 90590713702541501432.png]

خلاصه اینکه سایت یه سوتی ناجور داد که با تصور قبلی من از امنیت این سایت فرق داشت Sad

(2014-01-10 ساعت 00:04)A10A نوشته:  البته زیر سایت این پیغام می آد...
حدس می زنم که دارن نامه های دوم رو جایگزین می کنن... درست می گم...؟

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12541: TNS:no listener

سوتی از این بزرگتر اصن امکان نداره یعنی یه ارگان دولتی به این ابهت !!! پس هر چیز دیگه ای هم احتمال داره توی کاراشون پیش بیاد !!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، آلیس-1980 ، philter ، khosro.1985
(2014-01-10 ساعت 13:41)nasim نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 01:17)philter نوشته:  سلام به همگی
دوستان کارنت شده تبریک میگم خدمتتون Wink
دوستان کارنت نشده هم صبورباشن انشاا... شماهم کارنت میشین سریعتر. Smile

من چندبازی رفتم سایت رو برای نامه دوم چک کنم همین ارور رو داد.
بعدش یه بار دیگه تمام مشخصات خودمو درست زدم ولی صفحه نامه اول یه بنده خدایی از روسیه رو به من نشون داد Sad

خلاصه اینکه سایت یه سوتی ناجور داد که با تصور قبلی من از امنیت این سایت فرق داشت Sad

(2014-01-10 ساعت 00:04)A10A نوشته:  البته زیر سایت این پیغام می آد...
حدس می زنم که دارن نامه های دوم رو جایگزین می کنن... درست می گم...؟

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12541: TNS:no listener
سوتی از این بزرگتر اصن امکان نداره یعنی یه ارگان دولتی به این ابهت !!! پس هر چیز دیگه ای هم احتمال داره توی کاراشون پیش بیاد !!!
به نظر من اصلا اینا اینقدر جنبه امنیتی نداره که ما بزرگش می کنیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: aaraam ، soli asali ، محبت ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، shahryar7021
(2014-01-10 ساعت 02:30)برسام٤ نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 01:14)iris نوشته:  بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی

بابا به خدا من وكيل نيستم .اينا هم همش تصورات منه كه شايد اشتباه باشه .با وجودي كه ميترسم حرف بزنم كه بمباران بشم ولي بازم ميگم به نظر من همه كارنت ميشن ولي وقتي اين جريان اهسته بره جلو و تكليف كيس هاي قبلي مشخص بشه و براي اونها ويزا صادربشه و سهميه تمام بشه شايد نامه دوم براي كيس هاي با شماره بالاتر جايگزين نشه (البته براي هر كشوري كه سهميه اش تمام بشه)و به مصاحبه دعوت نكنن كه حداقل برنده ها به مصاحبه نرن و بعد از متحمل شدن كلي ضرر جواب منفي نشنون فرق ترك ها و ايراني ها در اينه كه اونها كمتر كلير ميخورن ولي ايراني ها به دليل سربازي بيشتر كلير ميخورن اينو من نميگم دوستاني كه به مصاحبه رفتن به چشم ديدن و من تو سفرنامه ها خواندم،پس دليلي نداره شماره كيس اونها خيلي پايين باشه چون دير هم برن به مصاحبه زمان زيادي براي در اومدن كلير لازم ندارن.(اين نظره منههههههه)

من تا حالا فکر میکردم ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه؟!
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: ffrfar ، 5ina ، soli asali ، Sara_lphmkf ، محبت ، برسام٤ ، ebi1344
ای بابا!!
این ماه که ما کارنت نشدیم ایشالا ماه آینده 100% هست چون شماره من **47 هست
فقط وقتی امروز اومدم اینجا حس خوبی بهم دست نداد ، دوستان عزیز همه ما ته دلمون واسه خودمون امید داریم ، بیان این امید و آرزو رو به جای اینکه واسه خودمون نگه داریم با هم تقسیم کنیم ، انرژی مثبت ، مهمترین دلیلی هست که تک تک ما رو به اینجا رسونده ، پس بیان این انرژی های کوچیک و با هم یکدست کنیم و موجی از انرژی ایجاد کنیم هم واسه خودمون هم واسه هم قطارامون...
به امید موفقیت همه
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
(2014-01-10 ساعت 14:06)aaraam نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 01:14)iris نوشته:  بچه ها با هم دعوا نکنید دیگه ، فضا را تلخ نکنید. بذارید قشنگ تبادل نظر کنیم.
برسام میشه نظرت را یه بار دیگه ساده تر بگی ، من نفهمیدم چی شد، الان می گی ممکنه یه عده به مصاحبه دعوت نشن یا اینکه ماه جولای همه کارنت می شن. بعد فرق ایرانی ها و ترک ها و اینا رو هم اصن نفهمیدم چی گفتی

بابا به خدا من وكيل نيستم .اينا هم همش تصورات منه كه شايد اشتباه باشه .با وجودي كه ميترسم حرف بزنم كه بمباران بشم ولي بازم ميگم به نظر من همه كارنت ميشن ولي وقتي اين جريان اهسته بره جلو و تكليف كيس هاي قبلي مشخص بشه و براي اونها ويزا صادربشه و سهميه تمام بشه شايد نامه دوم براي كيس هاي با شماره بالاتر جايگزين نشه (البته براي هر كشوري كه سهميه اش تمام بشه)و به مصاحبه دعوت نكنن كه حداقل برنده ها به مصاحبه نرن و بعد از متحمل شدن كلي ضرر جواب منفي نشنون فرق ترك ها و ايراني ها در اينه كه اونها كمتر كلير ميخورن ولي ايراني ها به دليل سربازي بيشتر كلير ميخورن اينو من نميگم دوستاني كه به مصاحبه رفتن به چشم ديدن و من تو سفرنامه ها خواندم،پس دليلي نداره شماره كيس اونها خيلي پايين باشه چون دير هم برن به مصاحبه زمان زيادي براي در اومدن كلير لازم ندارن.(اين نظره منههههههه)

سلام
دوست خوبم شما درست فکر کردید و ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه.Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

من میگم همه قبولن و خودشون رو برای مهاجرت آماده کنن. هیچ کس از این قطار جا نمیمونه عزیزان . همه سوار شین که حرکته.
کو کو چی چی ...
دفعه آخرتون باشه نا امیدی میبینم اینجا.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
با سلام و تبریک خدمت دوستان عزیز کارنت شده
هر ماه 600 تا کارنت میشن یا 700 ؟
ما $$49 هستیم به نظرتون مارچ نوبتمون میشه یا ماه بعدش؟

ممنون از جوابتون پیشاپیش

تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، soli asali ، 5ina
(2014-01-10 ساعت 21:39)sonnnna نوشته:  با سلام و تبریک خدمت دوستان عزیز کارنت شده
هر ماه 600 تا کارنت میشن یا 700 ؟
ما $$49 هستیم به نظرتون مارچ نوبتمون میشه یا ماه بعدش؟

ممنون از جوابتون پیشاپیش
سلام
حتما میشه دوست خوبم، چرا نشهWink

تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، soli asali ، nasim ، manamilad ، 5ina ، sonnnna
(2014-01-09 ساعت 04:01)amir_max1985 نوشته:  دوستان با اين روند كارنتي ها فكر ميكنيد ما با كيس نامبر ٧٥xx كي كارنت بشيم ؟؟؟؟؟

Sad((( خدا می دونه...
شدیدا منتظرم از ۷۵۰۰ بزنه بالا...
ایشالا تا قبل از عید، ۲تا ۱۵۰۰تا اعلام کنن(منظورم ۳۰۰۰تاست)، حالمون بیاد سر جاش
Big Grin
CN: 2014AS73XX/کیس ۲نفره/رویت نامه اول:۱۴ می/ارسال مدارک:۱ جون/کارنت:۹ آپریل/نامه دوم:۱۷ آپریل/مدیکال:۲۰ جون/مصاحبه:۲۵ جون، آنکارا-->ایروان/نتیجه مصاحبه: برگه ابی/آپدیت:۲۶ جون،۲۸ جولای(با ایمیل)،۱۳ آگوست،۲سپتامبر/مقصد نهایی: کالیفرنیا--->سرمون بی کلاه و ویزا موند
CN: 2017AS72XX/کیس ۲نفره
^_^Don't give up on your HOPES & DREAMS.... The BESTS are about to happen... Cheer up & smile
تشکر کنندگان: poem ، ffrfar ، pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، soli asali ، سيبك ، nasim ، shekari ، manamilad ، taleghani
Smile 
(2014-01-10 ساعت 03:03)سيبك نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 03:00)me_u نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 21:09)quasimodo نوشته:  واقعا اگه ما این مشیت و خواست خدا رو تو دامنه کلماتمون نداشتیم الان که اینجوری دارن یه نفر یه نفر کارنتی اعلام میکنن باید چی میگفتیم .ای بابا خدایا ما که راضی هستیم ناشکری هم نمیکنیم اصلن داریم میمیریم از خوشی پس تو هم خوش باش و به ما حسودی کن چون ما یه خدای بزرگ داریمWink

سلام
دوست عزیز اگه شما به این موارد اعتقاد ندارید.لزومی نداره اعتقادات دیگران را به سخره بگیرید.

این مسئله به نظر من بزرگترین چالش تفکر ما ایرانیهاست.عقیده هر کس در دایره اطلاعات انسانها همیشه قابل احترام است.

سر افراز باشید.مثل سرو
این یه نقده مسخره کردن نیست

هر کسی نظر خودشو داره اینجا هم جهان سوم پس من از حضرات معذرت میخوام همیشه همینطوریه امیدوارم هر کی با اعتقادش سرگرم باشه اعتقادات خوبن پس شما هم یه کم از اعتقاداتتون پیروی کنین و جلو جلو پیش داوری نکین اعتقادات هر کسی قابل احترامن یه چیزی میگن که حرمت امامزاده به متولیشه پس متولی خوبی باشیم من هم نظر خودم رو دارم و رگ گردنم هم به خاطر نظرات دیگران ورم نمیکنه امیدوارم کسی از این حرفها ناراحت نشه ولی با کل کل کردن ما چیزی عوض نمیشه پس [u]شاد باشین و امیدوارWink[/u]
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: محبت ، ffrfar ، soli asali ، سيبك ، shahryar7021 ، manamilad ، meisam14
Sad 
من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، meisam14
(2014-01-10 ساعت 14:06)aaraam نوشته:  

منم اين موضوع نميدونستم ،ولي من كلا منظورم به كشورهاي ديگه اسيايي بود،فكر ميكنم كه ما نسبت به كشورهاي ديگه اسيايي بيشتر در معرض چك خوردنيم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، aaraam
(2014-01-10 ساعت 03:11)محبت نوشته:  

سلام
دوست خوبم برسام عزیز
اول : اینکه شما و همه دوستان دیگه میتونن و باید نظرشون رو بگن حالا درست یا غلط بودنش رو هر کس خودش باید پیش خودش حساب کنه و این یک نظریه ست و قانون یا نوشته با منبع که نیست و ممکنه درست باشه و یا غلط.
دوم : اینکه من فکر نمیکنم که اون حضرات انقدر ارباب رجوع رو تکریم کنن و نظام سرمایه داریشون این رو میگه که هر شخص مصاحبه شونده 330دلار آورده داره براشون و به خاطر اینکه برندگان به زحمت نیفتن و هزینه بهشون تحمیل نشه نمیان این لطف رو در حق ماها بکنن.
سوم : اینکه اونها نمیان انتخاب کیسها رو برا خودشون محدود بکنن و بجای انتخاب دریافت کننده های ویزا مطابق معیارهای خودشون از 23000نفر از همون 8000 تای اول گزینه های خودشون رو انتخاب کنن.
چهارم : ترکیه از سهمیه اروپا استفاده میکنه و کلیر شدن اونها ساده تره و دسترسی کامل به پرونده شون برای سفارت مهیاست پس برن سربازی یا نرن تفاوتی نداره.
به هر حال اینهم نظریات من بود با توجه به بررسیهای شخصی خودم در این خصوص Smile
بعداز خواندن مطلبتون خيلي اميدوار شدم،ممنونم
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، ebi1344 ، manamilad
(2014-01-10 ساعت 23:34)quasimodo نوشته:  من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین
سلام
دوست خوبم در تمام دنیا انتقاد و منتقد وجود داره و در این خصوص میبایست بهتر عمل کرد و با هر انتقاد که نباید کلا از دور خارج شد، من به شخصه معتقدم هر کس آزاده عقاید و طرز فکرش رو بیان کنه اما در این سایت قراره همه با هم راحت باشن و دوست و این پروسه مهاجرتی پر استرس رو طی کنن و اگه قرار باشه تلخی هم با استرس عجین بشه که وضعیت بسیار نا امید کننده ای به وجود خواهد آمدWink شاید برای اولین بار باشه که در تمام طول عمرم به این نتیجه رسیدم که آدمهای زیادی که همدیگه رو ندیدن با هم انقدر احساس صمیمیت میکنن و حمایت میکنن هم رو و نگران هم میشن و یا خوشحال و این یعنی معنی رفاقت، به هرحال ما اینجاییم که یار هم باشیم و در جهت رسیدن به یک هدف واحد همدیگه رو یاری برسونیم پس بهتره یار هم باشیم و نه بار همWink سپاس و به امید دیدن پستهای امیدوار کننده شما و تمام گلهای ایرونی مهاجرسراSmile

(2014-01-10 ساعت 23:25)quasimodo نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 03:03)سيبك نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 03:00)me_u نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 21:09)quasimodo نوشته:  واقعا اگه ما این مشیت و خواست خدا رو تو دامنه کلماتمون نداشتیم الان که اینجوری دارن یه نفر یه نفر کارنتی اعلام میکنن باید چی میگفتیم .ای بابا خدایا ما که راضی هستیم ناشکری هم نمیکنیم اصلن داریم میمیریم از خوشی پس تو هم خوش باش و به ما حسودی کن چون ما یه خدای بزرگ داریمWink

سلام
دوست عزیز اگه شما به این موارد اعتقاد ندارید.لزومی نداره اعتقادات دیگران را به سخره بگیرید.

این مسئله به نظر من بزرگترین چالش تفکر ما ایرانیهاست.عقیده هر کس در دایره اطلاعات انسانها همیشه قابل احترام است.

سر افراز باشید.مثل سرو
این یه نقده مسخره کردن نیست

هر کسی نظر خودشو داره اینجا هم جهان سوم پس من از حضرات معذرت میخوام همیشه همینطوریه امیدوارم هر کی با اعتقادش سرگرم باشه اعتقادات خوبن پس شما هم یه کم از اعتقاداتتون پیروی کنین و جلو جلو پیش داوری نکین اعتقادات هر کسی قابل احترامن یه چیزی میگن که حرمت امامزاده به متولیشه پس متولی خوبی باشیم من هم نظر خودم رو دارم و رگ گردنم هم به خاطر نظرات دیگران ورم نمیکنه امیدوارم کسی از این حرفها ناراحت نشه ولی با کل کل کردن ما چیزی عوض نمیشه پس [u]شاد باشین و امیدوارWink[/u]

(2014-01-10 ساعت 23:34)quasimodo نوشته:  من از همه دوستان مهاجرسرا معذرت خواهی میکنم و از این به بعد هم فقط پیگیر کارهام هستم و تو هیچ بحثی نه شرکت میکنم و نه دیگه چیزی مینویسم تا به کسی بر نخوره این مسائل همون چیزهایی هستن که باعث میشن آدم خوشحال باشه که میتونه زودتر از این مملکت بره و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکنه امیدوارم همه دوستان هر چه زودتر پروسه رفتنشون درست بشه و آینده روشنی رو پیش رو داشته باشین

سلام دوست عزیز.
چرا فکر میکنی به کسی بر خورده ؟چرا ما ایرانیها همیشه نیمه خالی لیوانو میبینیم؟چرا نمیشه تحت هیچ شرایطی 1 بحث منطقی کرد و به نتیجه رسید؟

این مشکل بنظر من ریشه در فرهنگ ما ایرانیها داره و تا فرهنگ عوض نشه وضعیت همینجور خواهد بود.

1 سوال دارم:اگه شما هیچی ننویسی و تو هیچ بحثی شرکت نکنی بنظرتون چه اتفاقی میوفته؟

وقتی که شما خالی کردن صحنه را بهترین گزینه میبینی (در حالیکه بدترین گزبنه است)اون موقع هر کس میتونه سلیقه شخصیشو اعمال میکنه.و
یکی از دلایلی که ما پیشترفت نمیکنیم همینه.

به هر حال اگر فکر میکنی من ناراحت شدم اصلا اینطور نیست.اگرم باعث ناراحتی شما شدم عذر خواهی میکنم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: soli asali ، سيبك ، محبت ، ebi1344 ، Sara_lphmkf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان