کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
ASIA
4,325
به همه دوستانی که کارنت شدند تبریک میگم,به امید موفقیت همه مون..SmileRolleyes
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، philter ، amin arefi ، soli asali ، atriana
تو این چند وقت خیلی وقتا خوش شانس ترین بودم و خیلی وقتا برعکسش . این ماه هم با اختلاف چندین نفر کارنت نشدم ! ولی ایشالا که همون اول دوم آپریل بخوانم برا مصاحبه ...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، philter ، soli asali ، azadeh2014
me_u دوست عزیز، مرسی از پیشنهاد خوبتون، ولی این انجمن مخصوص برندگان لاتاری هست و سوالاتشون... متاسفانه اینگونه پست ها عدم تایید میشن چون در محل مناسب مطرح نشدند، تاپیک های مخصوص آموزش زبان در سایت وجود داره که شما باید این دروس و تمرینات زبان رو به اون تاپیک ها منتقل کنید، موفق باشید...
انجمن آموزشی، فرهنگی
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: محبت ، philter ، soli asali ، Sara_lphmkf ، me_u ، manamilad ، 5ina
دوستان عزیز مهاجرسرا....این ماه هم ما روند صعودی رو تو کارنت شدن شماره ها ندیدیم ..حتما انها طبق برنامه ریزیهای خودشون عمل می کنند
ولی این روند نیاید باعث ناراحتی واسترس ما بشه ..چون بالاخره همه ما کارنت می شیم و به مصاحبه می ریم...و اگر دیر هم به مصاحبه بریم...روند کلیر شدن ما سریع تر انجام می شه چون پرونده های ما در حال حاضر درحال بررسیه فقط بهتر کسانی که دیرتر به مصاحبه می رند نقص مدرک نخورند
در ضمن ..به همه کارنتیهای این ماه تبریک می گم به امید یه مصاحبه خوب برای همتونShy
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
[font=Arial][font=Tahoma]گاهی گمان نمیکنی ومیشود...
گاهی نمی شود که نمی شود....

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...

گاهی گدای گدایی و بخت نیست.....

گاهی تمام شهر گدای تو میشود.....

[/font][/font]

دوستان یه دفعه فک نکنید من کارنت شدم نفس از جای گرم بلند میشه و خوشحالی یه نفره نمیشه تا همه بچه لبشون خندون نباشه به من یکی مزه نمیده ایشاالله همتون دست پور باشید بسپرین به حق خوب بلده چی کنه
یا علی
متاسفانه نشد،
سلام این ماه بلاخره اعلام شد یا نه
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: soli asali ، vesal_20x
(2014-01-11 ساعت 16:22)گلپری نوشته:  سلام این ماه بلاخره اعلام شد یا نه

دوست عزیز این ماه تا 4325 اعلام شده
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، سيبك ، manamilad ، Sara_lphmkf ، محبت ، vesal_20x ، ghasoo
(2014-01-11 ساعت 04:59)aghaghia نوشته:  me_u دوست عزیز، مرسی از پیشنهاد خوبتون، ولی این انجمن مخصوص برندگان لاتاری هست و سوالاتشون... متاسفانه اینگونه پست ها عدم تایید میشن چون در محل مناسب مطرح نشدند، تاپیک های مخصوص آموزش زبان در سایت وجود داره که شما باید این دروس و تمرینات زبان رو به اون تاپیک ها منتقل کنید، موفق باشید...
انجمن آموزشی، فرهنگی

سلام مدیر عزیز

من قبلش 1 جستجوی گذرا به سایت داشتم و فکر میکردم چنین قسمتی وجود نداره.اما اشتباه کردم
ممنون از لینکی که قرار دادید من هم تا آنجا که اطلاعات دارم در این بخش وارد میکنم تا دوستان ازش استفاده کنند.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، aghaghia ، Sara_lphmkf ، vesal_20x
(2014-01-10 ساعت 22:00)محبت نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 21:39)sonnnna نوشته:  با سلام و تبریک خدمت دوستان عزیز کارنت شده
هر ماه 600 تا کارنت میشن یا 700 ؟
ما $$49 هستیم به نظرتون مارچ نوبتمون میشه یا ماه بعدش؟

ممنون از جوابتون پیشاپیش
سلام
حتما میشه دوست خوبم، چرا نشهWink

صد در صد ماه دیگه کارنت میشین و از همین الان خودتون آماده سفر کنین و ایشاالله با دست پر بر میگردین .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: sonnnna ، vesal_20x ، محبت ، soli asali ، Sara_lphmkf ، ghasoo
(2014-01-11 ساعت 01:44)ffrfar نوشته:  ASIA
4,325
به همه دوستانی که کارنت شدند تبریک میگم,به امید موفقیت همه مون..SmileRolleyes

ایشاالله ماه دیگه نوبت خودمون بشه !!!! Cool
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: vesal_20x ، محبت ، nasim ، soli asali ، Sara_lphmkf ، ghasoo ، سيبك ، massi63
(2014-01-10 ساعت 03:05)amin arefi نوشته:  با درود
دوستان من فکر میکنم امسال kcc با وسواس بیشتری شماره هارو کارنت مکینه تامشکلاتی که تو 2013 بوجود اومد برای 2014 تکرار نشه Cool
به امید کارنت شدن تمامی دوستان و گرفتن ویزاهاشونSmile

مگه چه مشکلی تو 2013 پیش امده بوده ؟ Sad
سفرنامه
تشکر کنندگان: vesal_20x ، soli asali ، ghasoo
(2014-01-12 ساعت 01:48)khosro.1985 نوشته:  
(2014-01-10 ساعت 03:05)amin arefi نوشته:  با درود
دوستان من فکر میکنم امسال kcc با وسواس بیشتری شماره هارو کارنت مکینه تامشکلاتی که تو 2013 بوجود اومد برای 2014 تکرار نشه Cool
به امید کارنت شدن تمامی دوستان و گرفتن ویزاهاشونSmile

مگه چه مشکلی تو 2013 پیش امده بوده ؟ Sad
سلام
متاسفانه به دلیل اتمام سهمیه ویزا برای ایران به تعدادی از دوستان در پایان دوره ویزا نرسید.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: nasim ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nazanin fatemi ، zepehr ، manamilad ، philter ، ghasoo ، NarCssuS
Sad 
با سلام به دوستان عزيز
یه سوال داشتم . کسي ميدونه جريان چيه ؟ روز 9 ژانويه بولتن ويزا تا شماره 4325 براي ژانويه کارنت کرده بود ، اما امروز که 12 ژانويه است و من دوباره نگاه کردم ديدم کلا" فرم صفحه عوض شده و کارنتي هاي ژانويه تا همون 3700 مونده و براي ماه بعد هم زده کامينگ سون ! چرا نظرشون عوض شده ؟!آخه چرا با احساسات ما بازي مي کنند؟!Big Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، manamilad ، محبت
(2014-01-12 ساعت 12:31)آيلار نوشته:  با سلام به دوستان عزيز
یه سوال داشتم . کسي ميدونه جريان چيه ؟ روز 9 ژانويه بولتن ويزا تا شماره 4325 براي ژانويه کارنت کرده بود ، اما امروز که 12 ژانويه است و من دوباره نگاه کردم ديدم کلا" فرم صفحه عوض شده و کارنتي هاي ژانويه تا همون 3700 مونده و براي ماه بعد هم زده کامينگ سون ! چرا نظرشون عوض شده ؟!آخه چرا با احساسات ما بازي مي کنند؟!Big Grin

http://travel.state.gov/content/visas/en...-2014.html
تشکر کنندگان: zepehr ، soli asali ، manamilad ، محبت ، Sara_lphmkf
امسال کندتر از پارسال اعلام میکنن چرا؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا: