کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
واقعاً امیدوارم کی سی سی تصمیم گرفته باشه دست از عصبانی کردن شماره های بالا برداره!!! Wink منم فکر می کنم 10000 خیلی دور از ذهنه اما با توجه به اینکه امار آسیا امسال حدود 23000 نفره (اگر اشتباه نکنم) به هر حال باید طوری کارنتی ها رو اعلام کنن که نوبت مصاحبه به همه شماره ها برسه!Cool
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: exxedus ، زری وحدتی ، azadeh2014 ، Sara_lphmkf ، ffrfar ، soli asali ، nedaba ، محبت ، shishipapa
دوستان انگار اینجوری که داره پیش میره کات اف خوردیم و این ماه بیش از 5200 اعلام نمیشه
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 13:14)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 13:04)arash12 نوشته:  دوستان انگار اینجوری که داره پیش میره کات اف خوردیم و این ماه بیش از 5200 اعلام نمیشه

دوست عزیز ، میشه بدونم منبع این حرف شما از کجا است؟ البته قصد جسارت ندارم، ولی من به نظر من دوستان نه پیش بینی خوب بکنند و نه بد، در هر صورت یا استرس زا است و یا امید واهی ، همه خوب می دونیم برای آدمای منتظر بد ترین چیز از دست دادن امید و یا امیدواری الکی است
دوست عزیز منبع من کی سی سی هست اونا گفتن ایران کات اف میخوره بیشتر 800تا 900 اعلام نمی کنند یعنی 5200 حداکثر دوست عزیز منم دوست ندارم این خبرا رو بدم ولی خوب اینجوری گفتن
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، artam2 ، soli asali ، محبت ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 13:27)arash12 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 13:04)arash12 نوشته:  دوستان انگار اینجوری که داره پیش میره کات اف خوردیم و این ماه بیش از 5200 اعلام نمیشه

دوست عزیز ، میشه بدونم منبع این حرف شما از کجا است؟ البته قصد جسارت ندارم، ولی من به نظر من دوستان نه پیش بینی خوب بکنند و نه بد، در هر صورت یا استرس زا است و یا امید واهی ، همه خوب می دونیم برای آدمای منتظر بد ترین چیز از دست دادن امید و یا امیدواری الکی است
دوست عزیز منبع من کی سی سی هست اونا گفتن ایران کات اف میخوره بیشتر 800تا 900 اعلام نمی کنند یعنی 5200 حداکثر دوست عزیز منم دوست ندارم این خبرا رو بدم ولی خوب اینجوری گفتن

چطور ممکنه ایران تا 5200 کات اف بخوره آخه؟ مگه چند نفر از ایران ویزا گرفتن که بخوایم کات اف بخوریم؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 13:58)manamilad نوشته:  

چطور ممکنه ایران تا 5200 کات اف بخوره آخه؟ مگه چند نفر از ایران ویزا گرفتن که بخوایم کات اف بخوریم؟
من فکر کنم دلیلش همون کیس نامبرامون هست اگر دقت کرده باشین کیس بالای 8000 نداریم بعد دیگه میشه 19000 و 22000 که اونا هم تو همون all کارنت میشن.
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، aaraam ، محبت ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 14:05)arash12 نوشته:  

من فکر کنم دلیلش همون کیس نامبرامون هست اگر دقت کرده باشین کیس بالای 8000 نداریم بعد دیگه میشه 19000 و 22000 که اونا هم تو همون all کارنت میشن.
كات اف ميخوره يعني چي؟يعني واسه ماه هاي بعد هم كيس نامبر بالاي ٥٢٠٠ كارنت نمي شن؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: manamilad ، soli asali ، محبت ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 14:30)artam2 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 14:12)reza16 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 14:05)arash12 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 13:27)arash12 نوشته:  دوست عزیز منبع من کی سی سی هست اونا گفتن ایران کات اف میخوره بیشتر 800تا 900 اعلام نمی کنند یعنی 5200 حداکثر دوست عزیز منم دوست ندارم این خبرا رو بدم ولی خوب اینجوری گفتن
دوست عزیز آیا منظورتون این هست که این ماه بیشتر از 800 تا اعلام نمیشه و یا اینکه کلاً دیگه بیشتر از این کارنت نمی کنند، جملتون واضح نیست و باعث نگرانی دوستان دیگر شده، خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهید

كات اف ميخوره يعني چي؟يعني واسه ماه هاي بعد هم كيس نامبر بالاي ٥٢٠٠ كارنت نمي شن؟
دوست عزیز یعنی روند اعلام اون کشور از بقیه روند کشور های دیگه جدا میشه مثلا میگن اسیا تا 9000 ایران تا 5200 ماه بعد اسیا تا 10000 ایران تا 6200
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، Sara_lphmkf ، hamid.eng ، artam2 ، محبت ، soli asali ، shishipapa

اينجوري كه داره پيش ميره؟مگه چجوري داره پيش ميره؟؟شايد منظورتون اينجوره كه داره بوش مياد باشه...شما خودتون با كي سي سي تماس گرفتين يا از اون فروم متوجه شديد؟؟؟ميشه لطفأ بگيد مطئنيد يا اينطور احتمال ميديد؟؟؟؟؟؟اگه از جايي هم منبع داريد بفرماييد
تشکر کنندگان: manamilad ، Sara_lphmkf ، محبت ، soli asali ، shishipapa
(2014-02-05 ساعت 16:01)برسام٤ نوشته:  

اينجوري كه داره پيش ميره؟مگه چجوري داره پيش ميره؟؟شايد منظورتون اينجوره كه داره بوش مياد باشه...شما خودتون با كي سي سي تماس گرفتين يا از اون فروم متوجه شديد؟؟؟ميشه لطفأ بگيد مطئنيد يا اينطور احتمال ميديد؟؟؟؟؟؟اگه از جايي هم منبع داريد بفرماييد

منظورم اینجوری که داره بوش میاد هست بله من خودم تماس گرفتم دوست عزیز.
سفارت ایروان
تشکر کنندگان: manamilad ، برسام٤ ، taleghani ، nedaba ، محبت ، soli asali
چراااا؟؟؟ شاید چون قبولی های ایران بیشتره ولی چرا یه دفعه چرا از اول اینکارو نکردن یعنی اگه اینطوری باشه شاید همه مصاحبه نشن ؟ یا بهتر میشه اوضاع
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa
(2014-02-04 ساعت 18:59)soli asali نوشته:  
(2014-02-04 ساعت 02:50)demented نوشته:  بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...
نمیخوام انرژی منفی بدم به دوستان ببخشید

دوست عزیز همین الان موقعی که داشتم پیامتو میخوندم اذان داشت میداد. کلی دعا کردم براشون
انشالله که بلا دوره و زود تر این مادر عزیز سلامتشونو به دست میارن

هيچ نعمتي بهتر از سلامتي نيست. من براي مادرتون از خدا سلامتي و براي شما دلي خوش و لب خندان آرزوميكنم. توي اين شرايطه كه آدم ميفهمه هزار تا آمريكا فداي يك تار موي سر مادر. انشالله خوب ميشه. نگران نباشيد
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، برسام٤ ، mohsenmb ، soli asali ، demented ، nedaba ، shishipapa ، masoud z ، meisam14 ، shekari
(2014-02-04 ساعت 02:50)demented نوشته:  بر خلاف ماه های گذشته با این که میدونم کارنت میشم اما اصلا دل و دماغ ندارم ، مادرم 4 روز هست در بیمارستان بستری شده ، همینجوری که برای کارنتی و کلیر و ویزا دعا مکنین و امید میدین برای سلامتی همه مریضا هم دعا کنین...

از خدا ميخواهم هر چه زودتر مادر گرامي تون سلامتي كاملشون را به دست بياورن.
(2014-02-05 ساعت 17:51)Farnoodh نوشته:  

دوست من

مادر بزرگوار شما مادر من نیز هست ، من تمامی مادران را همچون مادر خود دوست می دارم ، از بیماری ایشان نیز بسیار متاسفم و برایشان آرزومند بهبودی و تندرستی بیش از پیش را دارم ، بردباری پیشه نمایید و امیدوار باشید .
شماره کیس : 2014AS000046XX، تاریخ فرستادن فرم ها : May,28,2013، روش فرستادن فرم ها : TNT Courier، تاریخ کارنت شدن کیس : Feb.,08,2014، نامه دوم : Feb.,12,2014، تاریخ مصاحبه : نیمه نخست آوریل، سفارت : آنکارا - ترکیه، تاریخ گرفتن ویزا :؟ ، تاریخ ورود به آمریکا : ؟ مقصد نهایی : Dallas - Texas
(2014-02-05 ساعت 18:01)Lindsay Wagner نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 17:51)Farnoodh نوشته:  

دوست من

مادر بزرگوار شما مادر من نیز هست ، من تمامی مادران را همچون مادر خود دوست می دارم ، از بیماری ایشان نیز بسیار متاسفم و برایشان آرزومند بهبودی و تندرستی بیش از پیش را دارم ، بردباری پیشه نمایید و امیدوار باشید .
از خدا میخوام که مادرتون زودتر خوب شن و همه کاراتون هم عالی پیش برنShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
یعنی کسی که باهاش صحبت کردین مطمئن بود؟800 تا 900 تا کلا یا ایران 800-900 تا؟؟؟

(2014-02-05 ساعت 17:05)azadeh2014 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 16:04)arash12 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 16:01)برسام٤ نوشته:  

منظورم اینجوری که داره بوش میاد هست بله من خودم تماس گرفتم دوست عزیز.
ضمن تشکر از شما بابت تماسی که داشتید...به نظر من اگر قرار باشه از این بولتن به بعدکشوری جدا بشه از اسیا ایران احتمالش کمه که باشه چون درسته برندگان از ایران تعدادشون بیشتره اما به جاش سه سفارت مشغول رسیدگی به پرونده های ایران هستند در حالیکه برای بقیه کشورها فقط یک سفارت داریم...از طرفی احتمالش زیاده برای نپال این اتفاق بیوفته چون تعداد برنده هاش زیاده و در سالهای قبل هم پیش اومده که در بولتن ویزا جدا شده از آسیا.
تشکر کنندگان: soli asali ، taleghani ، m_yek ، shishipapa ، meisam14

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان